2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

acik olsam umursamam tabi ki ama tesettürlüyüm o yüzden bana ters öyle şeyler ben aşiri bol giyerim hat belli olmasindan midem bulanir ha tam takvali tesettürlümuyüm hayir ama boyle seylere asiri dikkat ederim
Bende kendim için rahat edemem dar giyende tuhafıma gitmez ama benimki bol olacak

+14 kilo almışım Bu arada benim bebiş hareket etmediği zamanlarda tan taşçı dinlerim ve çok severim sanırım bebeğim de şimdiden hayranı oldu onu açınca bi hareket ediyor

Travel olanlar bana çok ağır geldi, daha çok ozellik var travelda ama ben kullananamam yani. Kullanmayacagim şeye de para vermek istemiyorum. Insallah bütçe ve ihtiyacım uygun pusetli kabin alabilirim :)
Biz ilkinde çok bilmedik acemiydik en güzel arabayı istedik adamlar da parasına bakıyor en zor en güzelini getirdi çok yönlü vitesli koltuk haline gelen kademeli ama şimdi olsa bunu almazdım tabiki o kadar da para vermezdim bir yandan da iyi oldu kızım arabasını kardeşine verir mi bilemiyorum en azından birini babası birini ben sürerim pusetli kabin çok iyi olur bizim şimdiki kabin pusetsiz ama onu büyüyünce kullanır ev araba doldu

Kız korku hepimizde var hala var.
Ben down sendromu riski dedi korkuyorum.
Rüyamda bebek doğmuş işitme testini gecememiz diye gördüm
Canım bebeklerde işitme testini hemen geçemeyen de oluyor bunda ne var ki tok olursa uyuyor aç oluyor huzursuz oluyor minnacık şeyler 20 gün sonra tekrarlanıyor benim kızım ilkinde geçemedi uyumayan bebek orada uyuyup kalmış

Masallah, aman isin bitince koy let go ya sat, ben neler sattim let go da

Masallah, aman isin bitince koy let go ya sat, ben neler sattim let go da
Aynen öyle yapacağım valla elektrikli beşiğini normal beşiğini arabalarını ev oyuncak dolu hareket edemiyorum kaydırak salıncak atlar bisikletler mama sandalyeleri hayvanlı koltuklari hep satacağım kıyafetlerini alırım

Benim ki kahvaltı hariç yemeğimi yapar iş yerinde ben gidip yer gelirim çok yakınız aynı sitede ama ben ona kıyamam ben acı çekeyim ama o çekmesin derim zaten kan görse bayılır bir gün boyunca ayikmaz
Ayyy benimki beni deli ediyor kan sulandirici igne vuruluyorum kollarim artik mosmor oldu gibege gectik ya bebege bisey olursa ya korkuyosa ya cani aciyo bla bla bla her sabah bi gün igneyi elinden alip saplayivercem bi tarafina o olcak

Ayyy benimki beni deli ediyor kan sulandirici igne vuruluyorum kollarim artik mosmor oldu gibege gectik ya bebege bisey olursa ya korkuyosa ya cani aciyo bla bla bla her sabah bi gün igneyi elinden alip saplayivercem bi tarafina o olcak
Ben de şekerimi olcuyorum diye her gün aşırı üzülüyor parmakların ağrıyor kıyamıyorum diye benimki de çok tedirgin ve aşırı duygusal balık burcu

Senin ne demek istedigini anladim ama bizim durum dusundugun gibi degil. Simdi şöyle ki maasli bir calisan değil teyzemuz. Arkadasimin annesi ve bize diger birkac arkadasimin da bebeklerine bizlere yardimci olmak adina 2-3 saat bakiyor cagirdigimizda musaitse. Biz aile gibi olduk, bakici demiyoruz zaten biz ona, teyze diye sesleniyoruz. Burada belli olsun neden bahsettigim diye bakici teyze dedim sadece. Cok yardimini gorduk, ihtiyaciniz varsa kendi islerini erteleyip muhakkak kostu. Biz yola cikarken yanimiza pogaca bile hazirladigi var. Ben hastayken baba bulasir demedi geldi Lunaya bakti ki kendisi enekli kres ogretmeni, kizimin ustunde emegi buyuk. Luna sadece teyzemizin yaninda bizimle oldugu kadar rahat ve mutlu. Onu gorunce kosup sariliyor, cok seviyor. Saat basina gunluk oduyoruz ama zaten makul bir sey veriyoruz. Maltali bakicilar ondan cok istiyor ve onun tirnagi dahi olamazlar. Teyzenin 8 aylik torunu var, kizi ve torunu sicaktan bunalmis serin agaclik bir yere gitmek istiyor, o da onlarla gidecek haliyle, kendi torununa da bakiyor bizim cocuklariniza bakarken. Yani haliyle anlasilabilir bir durum. Hatta dedi dogumun insallah ben burdayken olur sana soz verdim gidesim yok. Teyze tam bir anne. Bi gun cok param olursa teyzeye kres kurmak istiyorum. 4 cocuga bakiyor misal su an. Hepsine ayni anda bakabilirdi kres olsaydi

Kizlarrr temmuz anneleri Haziran bitiminde doğurmaya başlamış vallahi içimi bir korku kaplamaya başladı
Eveet ben de takipteyim. Haziran anneleri Mayisin ortasinda, Temmuz Anneleri Haziranin ortasinda dogumlara basladi. Bu da demek oluyor ki biz de Temjuz ortasi baslicaz. Surada 4 hafta kaldi. Sahsen 17 Temmuzda 37+0 olucam hayirlisiyla. Dogurmayi isterim havalar daha da sicaklamadan, vücudum daha da agirlasmadan.

AA anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…