Yiyecekleri onlar yapiyo allahtanAllah kolaylık versin canım
yiyecekleri bari onlar yapıp getirseymis. ben kimseyi kabul etmiyorum kimseye de gitmiyorum. Bu haftada misafir ağırlamak da zor
Ben evrene 8 agustosta saglikla gelsin diye mesaj gonderiyorumBende bayram sınu bekliyorum ama doktor belki 1-5 afustosu bekleyebiliriz dedi :)
Yiyecekleri onlar yapiyo allahtanben bi cay demlicem. Ama temizlik de beni yoruyo. Yagmur ancak bitti camlar mecbur silinmeli. E evde cocuk var kapilar beyaz her yer leke. Camlari mutfak dolaplarini hallettim evin de yarisini supurdum. Darisi kapilari silip toz alip evi silmeye normalde ben de kmseyi kabul etmem ama ev icin hayirli olsuna gelecekler. Dogumdan sonra bebekle kabul etmektense smdi ciksin aradan dedm
Bende 8-9agustosBen evrene 8 agustosta saglikla gelsin diye mesaj gonderiyorum
Doguma yine kirlenir temizlik kadar nankor bisi mi var. Hic biri zorlamiyo da camlar beni mahvediyo. 14. Katta oturuyorum. Salon ve mutfak kolay balkonun icinde ya da ice acilan camlar ama digerleri icin biraz disari uzanmak gerekiyo malesef. Sen de birak dinlen bi iyiles once iyicemaşallah dogum öncesi temizliği aradan çıkarmışsınbi güne sıkıştırmak zor olmuş ama ellerine sağlık.
ben bugün salon camlarını sildim perdeleri yıkıyorum. günlere böldüm yapabilirsem doğuma kadar böyle parça parça yapcam. coronanin yorgunluğu daha gitmedi üstümden
en sevdiğim misafir ev sahibinin işini kolaylaştıran misafirşimdiden iyi eğlenceler:)
Doguma yine kirlenir temizlik kadar nankor bisi mi var. Hic biri zorlamiyo da camlar beni mahvediyo. 14. Katta oturuyorum. Salon ve mutfak kolay balkonun icinde ya da ice acilan camlar ama digerleri icin biraz disari uzanmak gerekiyo malesef. Sen de birak dinlen bi iyiles once iyice
Ayy inşallah canımsen istisnasın canım özel durumlar için değil de genel durumlar için diyolar onu:)
sen gönlünü ferah tut. Bu poncik 37 den önce gelmez inşallah
benim de aynı doktora devam etsem iki haftada bire düşüyordu kontrol:)
pazartesi günü duruma göre bakcaz artik:)
Ay bu corona herkesi maddi manevi sağlık olarak çökertti valla ama pazartesi güzel haberlerle döneceksin inşallah canımamin Allah razı olsun canım benim ❤
bu corona çökertti bizi
inşallah toparlar değerler güzel haberlerle gelirim:)
Benim günde bir tane olduğu için doktor akşam tok karnına dedi magnezyum ilacimda 3 defa değiştirildiMagnezyumu nasil almak gerekir? Sabah ac karinla mi?
Ayy inşallah canım
Ben de güya pazartesi için randevu aldım saliya almışımbakalım salı ne diyecek doktorum
O zaman duyduğum ses doğruHenüz benden öyle sesler çıkmıyorama temmuz anneleriydi galiba yaşayan çoktu yazmışlardı biara
Ahahaahah popona kadar hissettiren bu atan şey nedir kiBezdim vallahi ya çati agrisi tam neresi benim sağ ayak topugum agriyor niye ya
Ben bunun normal organigini kendimize kullaniyorum guzel ürün
Sende ona oahvalti hazırlama kiz ben olsam oturur ağlarim üzüntüden
Sling kullanamam ben onu baglayinca kkoca totom meydana cikar
Afkurmasin sabah sabah tersinden kalkmiş bence acilma falan olmadan olmaz suni sanciyi ona verelim bi bakiyim dayaniyor mu bana düşük yaparken verdiler adami hoplatiyor vallahi
Kiz bende iki gundur bi pıt pıt atma oluyor karnimda damar atar gibi ta popomda hissediyorun niye ki
Bak memleketteyim herkes çok meraklı ve hiç sevmem ben bilsem dahi sormam konuşmam haddim olmayan hiç bir şeye karışmam. insanlar kendi hayatında işinde gücünde olsa sorunlar çıkmaz ama meraklılar benden uzak olsun anneme geldi misafirler ben kaçtımBende de hep gecmisteki yalnizligimi hatirlatiyor caresizligimi. Annesi bebegi yikama videosunu gonderdigimizde eklemlerini guzelce yikayin dedi bile gicik olmustum kadina. Muhtemelen epey tepki gosterirdim yanimda bidbid konusan biri olsa. Dogru. Bak simdi hatirladim. Burada dogumdan sonra ebeler kontrole geliyor seni ve bebegi. Ben o gelen ebeyle elin ebesiyle kavga ettim. Mememden sut yerine kan damliyor. Yok boyle bir aci. Diyor ki dogru tutmayi beceremedigin icin kaniyor. Hadi canım? Ciddi olamazsin. Dedim sag ol 3 gundur beceremedigim icin can cekistigimin ben de farkindayim, yardimci olacaksan ol olmayacaksan bos bos konusmanormalde tanimadigim insanlara boyle cikismam da o lohusa kafasi nasil bir seyse onume gelene catabilirdim. Iyi ki yalnizmisim hakikaten simdi dusununce. Koca karilar bizden ne istiyor yaaaa. Hayatlarina kendilerinw bir hobi bulsunlar.
bugun çıkarken bende eşimden söz istedim sinirli sinirli dedim doğumdan sonra işte kendini yorup elaleme yardım edip gelir gelmez uyursan birde oyun oynarsan seni mahvederim dedim
ben 8 kilo aldım bir ara 9 du oldu indi 8 kiloya bir aydır böyle normalde 6 kiloydu mayısın basında kv gidince ramazan ramazanda 6 kiloydu aldığım bayramında şekeri çok yedim onlar yaptı 2 kiloya yakın boşu boşuna aldım yani
Sağlıklı olsun canım da napalım benimkide geri dedi doktorum Oğluşum 1600 gr ya 30+3 haftalıkmış boyu 2-3 hafta ilerde ama kilosu geride dedi üzüldüm bende o kadar kiloyu ben almışım oğluşum alamamış.Çok şükür suyum iyi rahim iyi bebek zaten dönmüştü geçen ay pozisyonu aynı dedi. ama kilosuna üzüldüm sordum sıkıntı olur mu diye kilolu olmasın kolay doğurursun ne güzel işte dedi.
Bu gittiğim doktor yeni doktorum Eski doktorumu bırakmayı düşündüğümden gitmiştim çünkü muayeneye zam yaptı ve doğumda ekstra ücret verecektim çünkü özel muayenesi olan bir doktor hastane doktoru değildi. Yeni doktor doğurmayı düşündüğüm hastanenin doktoruydu. Tavsiye üzerine gittim bu doktora da ama yani üniversite hocalarım gibi konuşuyor avrupa yakısındaki oyuncular gibi birde toplamda en fazla 25 dakika sürmemiştir oda da geçirdiğimiz vakit ve bebeği siyah beyaz gösterdi 3 boyutlu göstermedi çok üzüldüm gerek yok gibilerinden birşey söyledi e aynısını devletteki doktorumda yapıyor. Sinirlerim bozuldu ilgili ve güler yüzlü ve de hemoridimi söyledim hemen reçete yazdı fitil verdi. Doğumumu hayal ediyorum böyle konuşan naif biri beni doğurmaya nasıl ikna edebilir bilmiyorum abartıyor muyum bilmiyorum ama eski Dr cevval kadındı hem en az 45 dakika ilgileniyordu oğluşumu rahatça görüyordum. Bu arada eski Druma whatsaptan sordum randevu ücretlerinizi güncelleme yapmışsınız eski hastalarınıza da aynı fiyat dedi aynı fiyat geçerli dedi ama tekrar whatsapttan durum paylaşmış zamlı fiyattan indirim yapmış sanırım benim gibi diğer hastaları da tepki verdi
Hala kararsızım hangisinde doğursam diye eşimin kafasının etini yiyorum hangisine gideyim diye sen bilirsin diyor. Annem para verme kızım kimse senin acını çekmeyecek ekstradan diyor ama annem doğuma da girmem beni sokma kızım dedi zaten panik atak kadın böyle diyince bende hepten yalnız kalmış gibi hissettim arkadasım ben geleyim dedi ama bekar kız evlilikten soğuma kız dedim :)
İki gündür çelişkilerdeyim yaa nasıl olacak nasıl yapıcam hangi doktor da doğurayım fazla para vermesem mi
iki doktorun tecrübesi de aynı okuldanlar arkadaslar kafam karışık arkadaslar çok stresliyim
Ay bu corona herkesi maddi manevi sağlık olarak çökertti valla ama pazartesi güzel haberlerle döneceksin inşallah canım
Amin inşallah biran önce halledebilirimMerhaba arkadaşım umarım bir an önce ev işlerini halledersin gönlüne göre
-Biberon lansinoh aldım anne memesine en yakın akış oymuş yavaş akış olanı alacaksınız alırsanız s olanı.Süt sağma makinesi avent aldım ondan da bir tane avent biberon çıktı önce lansinoh kullanırım diye düşünüyorum ihtiyacım olursa.
-Emzik bibs kauçuk uç aldım kauçuğu daha çabuk tutuyorlarmış
-ateş ölçer omron gentle temp 720 temassız
-şampuan pişik kremi bebek yağı incia aldım.Mustela alacaktım artık içeriği temiz değil değişti dediler bilmiyorum.İncia kullanan arkadaşım memnun
-Bebek bezi ebebekten aldım baby me en küçük bir paket bu konuda pek bilgim yoktu etrafımda 3-4 kişi kullanıyor çok memnunlar sızdırma pişik durumuna göre sonra değiştirebilirim.
-ıslak mendil sleepy natural yenidoğan alacağım ama asıl olarak ebebekten bebek pamuğu aldım onu suyla ıslatıp sileceğim ilk 6 ay kadar.
-kafa yastığı kuzenim aldı hiç kullanmamış gerekli değil alma dedi bana
-reflü yatağı yatak juno
-Steril etmek için bir şey almadım arkadaşım tencerede su kaynatıp onun içinde steril ediyor ben de o şekilde yapmayı düşünüyorum.
-Lohusa külot bez oluyormuş depend ebebekten satılıyor ben 8. Aydaki kiloma göre bedenimi alacağım için şimdi almadım.Onu hep al diyorlar ne kadar gerekli bilmiyorum size de yazayım dedim fikir olur belki
-Emzirme atleti Pierre cardin aldım almadıysanız emzirme atleti alın diyorlar.Önden düğmeli ve beli ayarlanabilir pijama aldım emzirme kolay olur ve belini ayarlarım düşmez zamanla diye.
-Bebeğe tırnak makası wee aldım geniş tutma yerli ablam çok beğeniyordu ondan.
-Tarak seti baby plus aldım chicco alacaktım ama ya mavi ya pembe renkler ondan almadım o da alınabilir bence.
Çoğu ihtiyacımı ebebekten aldım ben.Alt açma örtüsü,göğüs pedi,süt saklama poşetleri gibi..Bir de otri bebe al diye çok söylediler bende de eksik onu da müsait olunca alacağım inşallah burun aspiratörü.
-Bende botti diye bir mağazadan aldığım anne bebek ihtiyaç listesi var size foto atayım belki içinden bakıp karar verirsiniz
Sabah kontorle gittim dediğin gibiymiş, idrar temiz çıkınca herşeyden olabilri dedi dişinde apse yapmıştır o olabilri dedi yara vardır ordan oakbilir dedi bende ayaklarımı çok kaşıyorum yanıyor resmen orda da yara vardı 1-2 tane muhtemelen ondan olduKanda iltahap herşey nedeniyle olabilir, belki üşüttün vs, eşimin dizi agrıyordu kanında iltihap cıktı mesela, eger idrar yollarında ise gebelik için sıkıntı o yüzden her ay doktorlsr idrar ve kültür ister, benim doktorum istiyor her ay, idrar yollarında bi sıkıntı yoksa dert etme varsa da dert etme gebeliğe uygun antibiyotikle hemen tedavi ediliyor,
Eevet o yüksek çıktı ama temiz idrar sonucunm önemli bişey değil ama yine sağlık ocağına git dediKanda crp mi yüksek çıktı? Oyleys3 hamilelikte yukselebiliyormus. Idrarda olmasın, varsa da toz saşe veriyor doktor, duzelirsin hemen zaten. Idrar bakarken protein de talep edebilirsin
Özel Rami Hastanesi - Nehir BayramMerhaba, İstanbul'da gideceğim doktor tam dogalci demişsiniz hangi hastane ve doktor acaba söyleyebilir misiniz
Ayy düşmez inşallahöyle oldu vallailgimizi kuruttu dünyaca
inşallah canım ya
daha fazla düşmesin de:)
Sabah akşam tok karına alıyorumMagnezyumu nasil almak gerekir? Sabah ac karinla mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?