2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylık versin canım
yiyecekleri bari onlar yapıp getirseymis. ben kimseyi kabul etmiyorum kimseye de gitmiyorum. Bu haftada misafir ağırlamak da zor
Yiyecekleri onlar yapiyo allahtan ben bi cay demlicem. Ama temizlik de beni yoruyo. Yagmur ancak bitti camlar mecbur silinmeli. E evde cocuk var kapilar beyaz her yer leke. Camlari mutfak dolaplarini hallettim evin de yarisini supurdum. Darisi kapilari silip toz alip evi silmeye normalde ben de kmseyi kabul etmem ama ev icin hayirli olsuna gelecekler. Dogumdan sonra bebekle kabul etmektense smdi ciksin aradan dedm

maşallah dogum öncesi temizliği aradan çıkarmışsın bi güne sıkıştırmak zor olmuş ama ellerine sağlık.

ben bugün salon camlarını sildim perdeleri yıkıyorum. günlere böldüm yapabilirsem doğuma kadar böyle parça parça yapcam. coronanin yorgunluğu daha gitmedi üstümden

en sevdiğim misafir ev sahibinin işini kolaylaştıran misafir şimdiden iyi eğlenceler:)

Doguma yine kirlenir temizlik kadar nankor bisi mi var. Hic biri zorlamiyo da camlar beni mahvediyo. 14. Katta oturuyorum. Salon ve mutfak kolay balkonun icinde ya da ice acilan camlar ama digerleri icin biraz disari uzanmak gerekiyo malesef. Sen de birak dinlen bi iyiles once iyice

yok ama yine acil bisey olsa idare edecek durumda olursun yine:)

ben acele etmedim ama dahiliyeci 34. haftada doğum olabilir demişti. haftaya 34 oluyorum salı günü
önceden de çalıştığım için yapmamıştım izne ayrılınca yaparım diye. en azından gözüme batan yerleri yapıyorum yavaş yavaş.

eşimle ev bakarken ilk baktığım şey camlar o kadar sinirimi bozuyor ki 3. katta uzanıp silmek istemiyorum ben sana Allah kolaylık versin
keşke binalar siteler cam temizliği için şirket tutsa ya. bize içten silmesi kalsa sadece ne güzel olurdu:)

Ayy inşallah canım
Ben de güya pazartesi için randevu aldım saliya almışım bakalım salı ne diyecek doktorum

Henüz benden öyle sesler çıkmıyor ama temmuz anneleriydi galiba yaşayan çoktu yazmışlardı biara
O zaman duyduğum ses doğru karnımdan geliyor evet evet eminim çıt ediyor.
Ahahaahah popona kadar hissettiren bu atan şey nedir ki ay şaka Maka kocaman bebek var karnmızda
Bak memleketteyim herkes çok meraklı ve hiç sevmem ben bilsem dahi sormam konuşmam haddim olmayan hiç bir şeye karışmam. insanlar kendi hayatında işinde gücünde olsa sorunlar çıkmaz ama meraklılar benden uzak olsun anneme geldi misafirler ben kaçtımçok bilmişler en güzeli mesafe mesafe tatlıdır özlem iyidir bana göre.
İnşallah sözlerinde dururlar

Amin inşallah biran önce halledebilirim Zaman çok daraldı. Tavsiyelerin için de çok teşekkür ederim canım. Allah hepimize kolaylık versin inşallah

Sabah kontorle gittim dediğin gibiymiş, idrar temiz çıkınca herşeyden olabilri dedi dişinde apse yapmıştır o olabilri dedi yara vardır ordan oakbilir dedi bende ayaklarımı çok kaşıyorum yanıyor resmen orda da yara vardı 1-2 tane muhtemelen ondan oldu
Kanda crp mi yüksek çıktı? Oyleys3 hamilelikte yukselebiliyormus. Idrarda olmasın, varsa da toz saşe veriyor doktor, duzelirsin hemen zaten. Idrar bakarken protein de talep edebilirsin
Eevet o yüksek çıktı ama temiz idrar sonucunm önemli bişey değil ama yine sağlık ocağına git dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…