2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen öyle canım bende çok bunaliyorum buralarda ama Balıkesir ya da Ege'de bir yer ne güzel olur
Çok kalabalık her türlü insanla karsilasiyorsun
İstanbul hem güzel ama bana göre ve sana göre değil

kesinlikle ankaradan gelmiş bi insan olarak 6 senedir alışamadım
ama Çanakkale bursa Balıkesir oralarda yaşarım İstanbul parasi ve vakti olana güzel. gerçi şimdi yabancılardan hiç bı yerde huzur rahat yok da insana

Benim eşimle kızlar çıkıp yürüyor bisiklet sürüyorlar kızlar paten filan sürüyor filan ahaha ama ben onlar yokken ewde sakin kalıp yatıyorum yürümeyi hiç sewmem bir sokak yukardaaki markete hile arabayla gider gelirim

kaç dk lik yürüyüş bu adımı veriyo row:)
ben bugün oğlanı bıraktım okula 20 25 dk dışarı işlerini hallettim parça parça yarım saat yarım saat. sonra oğlanı aldım bi 20 25 dk da o sürdü. evde ayakta dolanmayi saymıyorum. ama günlük ortalama bu kadar galiba benim hareket.

Ahh inşallah çıkar canım evladınızın şansına inşallah
Ya ne güzel bende eşimi zorla çıkarıyorum neredeyse. Hamilelik olmasa asla çıkmaz o da benimle dışarı. normal doğum istediğim için yürüyorum aslında belki faydası olur diye.
Amin amin inşallah canım. Köyde oturmak çok sıkıntı oluyor heleki ulaşım zorsa

Herkes Bi taşınma tayin derdinde. Bizde öyleyiz ama çıkmama ihtimali çok yüksek. Temmuzda tayin isteyeceğiz. Bize de dua edince çıksın tayinimiz

inşallah gönlünüzce olur canım rabbim gönlündekini hakkında hayirli eylesin
ben doğum yaptığımda İstanbuldaydik. tayin çıkmadı diye üzülüyordum. oglanin alerjik olduğu ortaya çıktı. tedavisi için uğraş git gel derken dedim varmış bi hayır. çoğu yerde yok çocuk alerji doktoru

Uygulamaya göre 50 dk sürdü bizim. Yavaş yavaş yürüdük bir de ben bazen 5 dk durup dinlendim. Ama bence seninde olmuştur o kadar.

Amin inşallah canım. Bizim bulunduğumuz yerde çok sıkıntı. Bi şey olsa doktor 1.30 saat uzaklıkta. Kışın yollar kapanıyor. O yüzden tayin çıksın istiyorum

Benim çok yakın arkadaşım birkaç ay önce doğum yaptı doğum öncesi çok okuyup araştırmsti bence psikolojik olarak hazırlanmak çok önemli hamisler ilk doğumsa hele kendinizi olumlu motive edecek şeyler yapmalısınnz
Birde o doğum sancısı 3 5 dk düşene kadar hastaneye gitmedi ewdeydi ve bir leğene sıcak su yaptı kendide derin nefesler alarak içine yavaşça oturup kalktı sonra işte sancilar 3 5 düşünce hastaneye gittik ben o sıcak suya oturup kalkmanin çok faydasını gördüğünü bizzat gözümle gördüm şiddetle öneririm elinden geldigince yürüyüşte yapmstı doğumu pek kolay oldu darısı sizlere inşallah

Uygulamaya göre 50 dk sürdü bizim. Yavaş yavaş yürüdük bir de ben bazen 5 dk durup dinlendim. Ama bence seninde olmuştur o kadar.

benim hemen hemen 2 saat yürüyüşüm oluyo günlük. ama böyle part part işte
yarın vitamin ignesi için hastaneye gitmem lazım mesela. Bi yarım saat de ona eklesem oğlanı bırakıp alcam. Bi bucuk saat eder.
ben de adım sayar indireyim bakalım ne kadar olacak

Benim çok yakın arkadaşım birkaç ay önce doğum yaptı doğum öncesi çok okuyup araştırmsti bence psikolojik olarak hazırlanmak çok önemli hamisler ilk doğumsa hele kendinizi olumlu motive edecek şeyler yapmalısınnz
Birde o doğum sancısı 3 5 dk düşene kadar hastaneye gitmedi ewdeydi ve bir leğene sıcak su yaptı kendide derin nefesler alarak içine yavaşça oturup kalktı sonra işte sancilar 3 5 düşünce hastaneye gittik ben o sıcak suya oturup kalkmanin çok faydasını gördüğünü bizzat gözümle gördüm şiddetle öneririm elinden geldigince yürüyüşte yapmstı doğumu pek kolay oldu darısı sizlere inşallah

Amin inşallah canım. Bizim bulunduğumuz yerde çok sıkıntı. Bi şey olsa doktor 1.30 saat uzaklıkta. Kışın yollar kapanıyor. O yüzden tayin çıksın istiyorum

inşallah rahat edeceginiz bi yer olur row çok zor resmen mahrumiyet ya

Odagin hep iyide olsun cnm, benim de yaş 37, 2 erken doğum ve hayatta bebegim yok, riskli gebeyim, bende preeklampsi veya başka bir teshis de koyulamadi... inşallah bu gebelik hepimiz için daha iyi olur

Genel anestezi iyidir :)
Coookkk haklısın aminnnn inşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah Eşim her defasında nolursun içinde olumsuz şeyler düşünme diyor ağzımdan çıkan şey gerçekleşiyor bu yüzden eşim daha tedirgin oluyor aslında olabildiğince olumlu düşünmeye çalışıyorum ama hep bir korku oluyor gece uyurken birden nefes alamazsam diyorum kızımda o şekilde uyandım insan yaşadığı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyor aslında kızımda 28-
30. haftalarda hastaydım bu bebekte daha çok yol kat ettik ama korku başa bela
Bence de genel anestezi

Arkadaşlar sizinde ayaklarınız bilekleriniz şişiyor mu bu haftalar da normal bi durum mu bu
Benim parmağım ellerim şişiyor yüzük biraz takınca sıkıyor çıkardım artık bu haftadan sonra ödemler başlar aşırı olmadıkça normal diyolar mesela 37 numara ayakkabı giyiyilorken 40 41 filan giymeye başladysan bunu doktoruna söylemen gerekir önemli bir artış

Çanakkale'yi bilmiyorum ama bursa Yalova Balıkesir'de yaşamak istiyorum
Ayy bizim hastanede sırf Araplar var o yüzden bizimle kimse çok ilgilenmiyor bile

Merhaba, bende de ayni durum olabilir gibi. Bugun suni sancidan bahsetti doktorum. Peki bebegin kafasinin ileri haftalarda olmasi ile ilgili bi sorun yasadiniz mi? Doktor bi problem olsa gorurduk dedi. Yapisal bi sorun yok diyor. Genetikle alakali diyor.

inşallah rahat edeceginiz bi yer olur row çok zor resmen mahrumiyet ya
Aynen sen baya yürümüş oluyorsun. İndir bakalım bende merak ettim kaç adım attığını amşn canım inşallah valla acayip zor oluyor.

Ayy maşallah talih kusuymus maddi manevi en rahat dönemde gelmiş maşallah kuzucuga sağlıkla gelsin
Ay evde olmak sıkıcı soylim çalışan biri için kolay olmuyor
Ayy maşallah senin kizlarin büyümüş

Arkadaşlar sizinde ayaklarınız bilekleriniz şişiyor mu bu haftalar da normal bi durum mu bu

Şişiyor ama çok su içiyorum. Bacagima bastirinca iz kalmıyor, bu onemliymis. Sen de dene, bacagina bastirip kaldirinca iz kalmıyor olması lazım Yeteri kadar su ile.

Insaniz, evliya değiliz, içimize kusku düşünce vesvese yapabiliyoruz. Olumsuz düşünce aklıma gelince 3 kez iptal diyorum OK gitti negatif düşünce delirella, yola devam, güzel şeyleri düşün.diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…