2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Söyler memnun kalırsan bizede haber ver canım .
Vakıf kutusuda mantıklı geldi

Bugünde 4370 adım attım. Daha fazlasını yapamıyorum.
Daha ne olsun cnm ya ben hiç başlayamadım yürüyüşe dr.um her gittiğimde söylüyor ama hiç halim olmuyorm
Arkadaşlar sizinde ayaklarınız bilekleriniz şişiyor mu bu haftalar da normal bi durum mu bu
Bende ayak şişmesi oluyor, ayak numaramda büyüdü

Ben onu kendime diyemiyorum ve yapamıyorum sen evliyaya yakinmissin canim ben icten içe düşünüp uykularımı bölen biriyim birşeyi değiştiremiyorum ama kendi tansiyonumu çok güzel yükseltiyorum bu haftadan sonra biraz daha rahata kavuşurum inşallah hepimiz sağlıkla gününde kavuşuruz yavrularımıza

Söyler memnun kalırsan bizede haber ver canım .
Vakıf kutusuda mantıklı geldi

haber veririm canım tabiki:)
valonia kullanıyorlarmis marka olarak.
dur link atayım bi tane

Daha ne olsun cnm ya ben hiç başlayamadım yürüyüşe dr.um her gittiğimde söylüyor ama hiç halim olmuyorm

Bende ayak şişmesi oluyor, ayak numaramda büyüdü
Benimde hiç halim olmuyor ama zorluyorum kendimi. Kapıdan çıkana kadar vazgeçme ihtimalim yüzde 90larda

Yok o kadar büyümedi biraz su fazla içmeliyim sanırım

Öyle siz kalmıyor su ile desteklemeliyim sanırım teşekkürler

Kızlar iyi akşamlar size sormak istediğim bişey var .2 günden beri vajina kısmımda ağrı var doğrulurken kalkarken yada yatakta dönerken ağrıyo afedersiniz vaijinanın iki yanlarında gibi sanki ağrı anlatamıyorumda tam .Doktorumu aradım ağrıyı anlattım travazol sür dedi travazol ne alaka bende enfeksiyon yok bişry yok böyle bişey yaşayan varmı aranızda

Pahalı geldi bana bilemedim ama guzelmsj

Bende de benzer durum var.bazen ağrı giriyor kalkarken otururken sonra geciuor. Dediğimde normal deyip umursamadi

Hanımlar dolap uygulamasından ürün alan varmi?
Reflu yatağı birtanede oyuncak begendimde ikinci el almak doğru mu bilemedim

Bende de benzer durum var.bazen ağrı giriyor kalkarken otururken sonra geciuor. Dediğimde normal deyip umursamadi
Nende çok şükür kasılma olmuyor ağrımda yok karın çevremde ama sadece alt tarafımda oluyor bir iki gün daha aynı olursa doktora gitmeyi düşünüyorum idrar testi versemmi acaba diye düşünüyorum

Çık anam çık iyi geliyor yavaş yavaş yürümek. Bacaklar açılıyor
Bende yürüycem artık gaza geldim senden :) önceden yürürdüm kanamadan sonra korktum. Ama zaten kanama riskim kalmadı, erken doğum riskimde yok. Hem bebiş doğum pozisyonuna gelsin göbeğimin ortasında sanki kafası. Senin değişti mi pozisyonu yürüyüşün faydası var mı acaba

Doktorum isterse verebilirsin. Be her gittiğimde diyorum kokrkulacak birşey yok normal dedi bana. Endişelenmedim.is yerindede söyledim doğum yapanlar da normal dedi ama sen yinede ihmal etme söyle doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…