- 9 Aralık 2021
- 1.968
- 1.333
- 48
- 38
Aynen canım il dışında. İnşallah yetişir.Madem tasinacaksin 2 ay icin sok taka gerek yok, yeni yerde alirisniz insallah. Il dışında mi beşik?
Bu örnek başka sitelerde ornekler var fiyatlar da makul bence
Söyler memnun kalırsan bizede haber ver canım .ben karışık alışveriş yapıyorum net gidip alma yarı yarıya gibi:) zaten ikinci bebek de erkek olunca nerdeyse eksigi yok gibi biseydi
artık yavaş yavaş bu tarz şeylere odaklanmam lazım son hazırlıklar olduğu gibi duruyo. daha terliğimi bile almadim.
bi site buldum güzeldi görseli bakalım belki ordan söyleriz.
en kötü kahve dünyasının vakıf ve dernekler için özel kutuları oluyo onlardan alırız.
mesela darusafaka losev falan:)
Daha ne olsun cnm ya ben hiç başlayamadım yürüyüşe dr.um her gittiğimde söylüyor ama hiç halim olmuyormBugünde 4370 adım attım. Daha fazlasını yapamıyorum.
Bende ayak şişmesi oluyor, ayak numaramda büyüdüArkadaşlar sizinde ayaklarınız bilekleriniz şişiyor mu bu haftalar da normal bi durum mu bu
Çanakkale'yi bilmiyorum ama bursa Yalova Balıkesir'de yaşamak istiyorum
Ayy bizim hastanede sırf Araplar var o yüzden bizimle kimse çok ilgilenmiyor bile
Ben onu kendime diyemiyorum ve yapamıyorum sen evliyaya yakinmissin canimŞişiyor ama çok su içiyorum. Bacagima bastirinca iz kalmıyor, bu onemliymis. Sen de dene, bacagina bastirip kaldirinca iz kalmıyor olması lazım Yeteri kadar su ile.
Insaniz, evliya değiliz, içimize kusku düşünce vesvese yapabiliyoruz. Olumsuz düşünce aklıma gelince 3 kez iptal diyorumOK gitti negatif düşünce delirella, yola devam, güzel şeyleri düşün.diyorum
Söyler memnun kalırsan bizede haber ver canım .
Vakıf kutusuda mantıklı geldi
Aminnnn inşallah canımAllah sabır versin. Allah affetsin sevmiyorum ben
Benimde hiç halim olmuyor ama zorluyorum kendimi. Kapıdan çıkana kadar vazgeçme ihtimalim yüzde 90lardaDaha ne olsun cnm ya ben hiç başlayamadım yürüyüşe dr.um her gittiğimde söylüyor ama hiç halim olmuyorm
Bende ayak şişmesi oluyor, ayak numaramda büyüdü
Yok o kadar büyümedi biraz su fazla içmeliyim sanırımBenim parmağım ellerim şişiyor yüzük biraz takınca sıkıyor çıkardım artık bu haftadan sonra ödemler başlar aşırı olmadıkça normal diyolar mesela 37 numara ayakkabı giyiyilorken 40 41 filan giymeye başladysan bunu doktoruna söylemen gerekir önemli bir artış
Öyle siz kalmıyor su ile desteklemeliyim sanırım teşekkürlerŞişiyor ama çok su içiyorum. Bacagima bastirinca iz kalmıyor, bu onemliymis. Sen de dene, bacagina bastirip kaldirinca iz kalmıyor olması lazım Yeteri kadar su ile.
Insaniz, evliya değiliz, içimize kusku düşünce vesvese yapabiliyoruz. Olumsuz düşünce aklıma gelince 3 kez iptal diyorumOK gitti negatif düşünce delirella, yola devam, güzel şeyleri düşün.diyorum
Bende hergün yürümeye karar verip uygulayamıyorum vallaBenimde hiç halim olmuyor ama zorluyorum kendimi. Kapıdan çıkana kadar vazgeçme ihtimalim yüzde 90larda
Çık anam çık iyi geliyor yavaş yavaş yürümek. Bacaklar açılıyorBende hergün yürümeye karar verip uygulayamıyorum valla
Pahalı geldi bana bilemedim ama guzelmsjhaber veririm canım tabiki:)
valonia kullanıyorlarmis marka olarak.
dur link atayım bi tane
Balon Temalı Baskılı Metal Kutuda Erkek Bebek Çikolatası 100 Adet | Çikolata Atölyesi
Çikolata Atölyesi'nde; Balon Temalı Baskılı Metal Kutuda Erkek Bebek Çikolatası 100 Adet gibi yüzlerce hediyelik çikolata ve süse ulaşabilirsiniz. Bebek çikolatası, bebek kapı süsü ve bebek hediyesi gibi onlarca ürün cikolataatolyesi.com.tr'de.www.cikolataatolyesi.com.tr
Bende de benzer durum var.bazen ağrı giriyor kalkarken otururken sonra geciuor. Dediğimde normal deyip umursamadiKızlar iyi akşamlar size sormak istediğim bişey var .2 günden beri vajina kısmımda ağrı var doğrulurken kalkarken yada yatakta dönerken ağrıyo afedersiniz vaijinanın iki yanlarında gibi sanki ağrı anlatamıyorumda tam .Doktorumu aradım ağrıyı anlattım travazol sür dedi travazol ne alaka bende enfeksiyon yok bişry yok böyle bişey yaşayan varmı aranızda
Nende çok şükür kasılma olmuyor ağrımda yok karın çevremde ama sadece alt tarafımda oluyor bir iki gün daha aynı olursa doktora gitmeyi düşünüyorum idrar testi versemmi acaba diye düşünüyorumBende de benzer durum var.bazen ağrı giriyor kalkarken otururken sonra geciuor. Dediğimde normal deyip umursamadi
Bende yürüycem artık gaza geldim senden :) önceden yürürdüm kanamadan sonra korktum. Ama zaten kanama riskim kalmadı, erken doğum riskimde yok. Hem bebiş doğum pozisyonuna gelsin göbeğimin ortasında sanki kafası. Senin değişti mi pozisyonu yürüyüşün faydası var mı acabaÇık anam çık iyi geliyor yavaş yavaş yürümek. Bacaklar açılıyor
Doktorum isterse verebilirsin. Be her gittiğimde diyorum kokrkulacak birşey yok normal dedi bana. Endişelenmedim.is yerindede söyledim doğum yapanlar da normal dedi ama sen yinede ihmal etme söyle doktorunaNende çok şükür kasılma olmuyor ağrımda yok karın çevremde ama sadece alt tarafımda oluyor bir iki gün daha aynı olursa doktora gitmeyi düşünüyorum idrar testi versemmi acaba diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?