Benim oğlumrumda 5 gün yattı yoğun bakımda seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hastaneden kucağın boş gelmek, bebek yanında değilken süt üretip sağacam diye uğraşmakBiraz da genetik diye bakiyorum. Benm annemin hic buyuk bebegi yok en buyugu 2750. Kv de en fazla 3 3200 diyo. Esi de ben de oyle uzun uzun kalipli insanlar degiliz o yuzden bence. Ama cok onemli degil 3500 ya da 2500 bi kilo var arada. Zaten sonra hemen toplaniyo bebekler. Oglum 49 cm dogdu ama smdi yasitlarina gore boyu iyi kilosu yuzde 50 bandinda. Saglikli olsun da onlar hic sorun degil bu sefer kucagim bos donmek istemiyorum eve allah kmseye dusmanima bile yasatmasin
Kız sende bayaga okumussun maşallah.Canım biz zaten geç evlendikokumaktan fırsat bulamadım ilkönce işletme okudum sonra ilahiyat sonra radyoloji teknisyenligi sonra raportörlugunu sonrada 10 yıl çalıştım sonrada kimseyle anlaşamadım benim kocada yurtdışında olduğu yetmiyormuş gibi geldiği zaman da farklı bir ilde ikamet ediyormus biri vesile oldu evlendik kendim çalışmaya devam etmek istedim sonra bebemiz olmadi onunla uğraştık sebepsiz infertilite denildi şuan 5 yıllık evliyim yaş çok hızlı artiyormus senin en azından 3. bebeğin canım doktorum preeklampsiyi yas ve tüp bebek olması çok etkiliyor diyor
Nereye gidecez ki kim kabul edecek biziAyyy kizlar bebek odama haliflex yaptirmak istiyorum birde ahşap jaluzi perde aldigim fiyatlari duyu hali 4850 tl perde 4350 tlben bu ülkeyi terk etmek istiyorum artik bu ne pahalilik ya
Eylül annesiyim ama takiplesebiliriz kızlarTakiplesecekler banada şaapsın yazsinbanlanmadiniz demi takipleselim diyenler
Benimde kızımda genel anesteziyle olmuştu bunda da genel anesteziyle istiyorum çünkü spinal anestezi olursa heyecandan tansiyonum birden yükselebilir geç uyandım uyanır uyanmaz da çok ağrım olmuştu hatta ayikmadan bile karnım ağrıyor diyorum hüngür hüngür ağlıyorumAy yok geç ayilmadim ben geçen sefer, kişiye göre degisiyordur belki.
Haliflex hata, alerjiye davetiye bence. Normal hali al cnm. Jaluzi almazsan konsept perdeler de uygun
Neyli olursaniz olun fark etmez cikin cikin gelinEylül annesiyim ama takiplesebiliriz kızlar
Yok yok burdayız halaTakiplesecekler banada şaapsın yazsinbanlanmadiniz demi takipleselim diyenler
Çalışırken de uzaktan okudum en son otopsiyi kazandım kayıt yaptırmadimKız sende bayaga okumussun maşallah.
Kısmet olunca bir şekilde bulunuyor karşına cikiuor evleneceğin kişi.
Mutlu olun da.
Netten alışveriş yapıyorsan ona bırakma çok pahalo ürünler var.birde sosyal medyada var satanlar 100tanesi 145tl filan diyenler var aklında olsun ben tam araştırmadimda belki daha uyguna da bulunur.
Canım benim karnımda aşağıda duruyor önceden çok dikti burnuma değecek kadarGören karnın inmiş diyo bana tamam orasi guzelbekledigimiz sey .. ama erkek sanki 42den asagi gelmez demeseler birde ne iyi olur
Ben sana yazabildim canim ayarlarima baktim onlarda normal-- Blabla -- cnm sana özel mj atamıyorum
Bende atamadım canm sen at istersen-- Blabla -- cnm sana özel mj atamıyorum
Harikasin ya ne guzel moral veriyosun sen oyleeCanım benim karnımda aşağıda duruyor önceden çok dikti burnuma değecek kadariniyor ama bir problem yok diyor doktor önceden kafası yukaridaydi belki o yüzden çok dikti şimdi kafası karnımın sağ tarafımda tam olarak dönmemiş kizimda da hep karnın aşağıda doğumun mu yakın diyorlardı milletin dediğine çok aldırma canım en buranın en geç annesi olacaksın
Maşallah her meslek varCanım biz zaten geç evlendikokumaktan fırsat bulamadım ilkönce işletme okudum sonra ilahiyat sonra radyoloji teknisyenligi sonra raportörlugunu sonrada 10 yıl çalıştım sonrada kimseyle anlaşamadım benim kocada yurtdışında olduğu yetmiyormuş gibi geldiği zaman da farklı bir ilde ikamet ediyormus biri vesile oldu evlendik kendim çalışmaya devam etmek istedim sonra bebemiz olmadi onunla uğraştık sebepsiz infertilite denildi şuan 5 yıllık evliyim yaş çok hızlı artiyormus senin en azından 3. bebeğin canım doktorum preeklampsiyi yas ve tüp bebek olması çok etkiliyor diyor
Maaşlar olduğu gibi tahlillere gidiyoryok bahcelievler medicanada verdim. ama vitale de o kadar vermiştim iki hafta önce
tahlilleri bazıları pahalı oluyo ya.
bu preferik yayma pahalı
Canım şaka yapmak isterdim ama ne kadar erken dogurursun desemde kafamda yok yok erken doguramaz geçiyorHarikasin ya ne guzel moral veriyosun sen oyleesaka yapiyosun demii hadi bana saka yaptim de
Erken getirirsem ne vercen bana hııCanım şaka yapmak isterdim ama ne kadar erken dogurursun desemde kafamda yok yok erken doguramaz geçiyorkız erken dogurmak diyince ben herkesin aklına gelirim sen 42. haftada dogurupta bunda erken gelir mi
Nasip canım.Çalışırken de uzaktan okudum en son otopsiyi kazandım kayıt yaptırmadimçocuklarım büyüsün onlarla devam edeceğim inşallah eşime şimdi kızıyorum erken karşıma çıksaydın diye herşey nasip kısmet KPSS'de çok yüksek aldım İstanbul'u yazmadım burada yaşayamam diye benden düşük alan arkadaşlarımın hepsi atandı şuan hepsi İstanbul'da ben de durup durup evlenip geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?