2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlumrumda 5 gün yattı yoğun bakımda seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hastaneden kucağın boş gelmek, bebek yanında değilken süt üretip sağacam diye uğraşmak Bir de bizde doktorlar da düzgün cevap vermemişti her biri bir şey söylüyordu, o belirsizlik süreci de çok yıprattı. Herkes telefon ediyor soruyor falan zaten psikolojin altüst lohusasın bir de belekten ayrısın, kabus gibiydi gerçekten Bu sefer inşallah kuzucuklarımızla birlikte sağlıkla sıhhatle hemencecik taburcu olur birlikte eve geliriz

Kız sende bayaga okumussun maşallah.
Kısmet olunca bir şekilde bulunuyor karşına cikiuor evleneceğin kişi.
Mutlu olun da.

Ayyy kizlar bebek odama haliflex yaptirmak istiyorum birde ahşap jaluzi perde aldigim fiyatlari duyu hali 4850 tl perde 4350 tl ben bu ülkeyi terk etmek istiyorum artik bu ne pahalilik ya
Nereye gidecez ki kim kabul edecek bizi suriyeli vs gibi talihli sansli olamayiz biz

Ay yok geç ayilmadim ben geçen sefer, kişiye göre degisiyordur belki.

Haliflex hata, alerjiye davetiye bence. Normal hali al cnm. Jaluzi almazsan konsept perdeler de uygun
Benimde kızımda genel anesteziyle olmuştu bunda da genel anesteziyle istiyorum çünkü spinal anestezi olursa heyecandan tansiyonum birden yükselebilir geç uyandım uyanır uyanmaz da çok ağrım olmuştu hatta ayikmadan bile karnım ağrıyor diyorum hüngür hüngür ağlıyorum

Gören karnın inmiş diyo bana tamam orasi guzel bekledigimiz sey .. ama erkek sanki 42den asagi gelmez demeseler birde ne iyi olur

Kız sende bayaga okumussun maşallah.
Kısmet olunca bir şekilde bulunuyor karşına cikiuor evleneceğin kişi.
Mutlu olun da.
Çalışırken de uzaktan okudum en son otopsiyi kazandım kayıt yaptırmadim çocuklarım büyüsün onlarla devam edeceğim inşallah eşime şimdi kızıyorum erken karşıma çıksaydın diye herşey nasip kısmet KPSS'de çok yüksek aldım İstanbul'u yazmadım burada yaşayamam diye benden düşük alan arkadaşlarımın hepsi atandı şuan hepsi İstanbul'da ben de durup durup evlenip geldim

Netten alışveriş yapıyorsan ona bırakma çok pahalo ürünler var.birde sosyal medyada var satanlar 100tanesi 145tl filan diyenler var aklında olsun ben tam araştırmadimda belki daha uyguna da bulunur.

yok gider yerinde alır netten almaz ama ordan alana kadar burdan alalım dediği şeyler bize hep x2 x3 maliyetli oluyo

Gören karnın inmiş diyo bana tamam orasi guzel bekledigimiz sey .. ama erkek sanki 42den asagi gelmez demeseler birde ne iyi olur
Canım benim karnımda aşağıda duruyor önceden çok dikti burnuma değecek kadar iniyor ama bir problem yok diyor doktor önceden kafası yukaridaydi belki o yüzden çok dikti şimdi kafası karnımın sağ tarafımda tam olarak dönmemiş kizimda da hep karnın aşağıda doğumun mu yakın diyorlardı milletin dediğine çok aldırma canım en buranın en geç annesi olacaksın

Harikasin ya ne guzel moral veriyosun sen oylee saka yapiyosun demii hadi bana saka yaptim de

Maşallah her meslek var 32 yasinda evlenmişsin cok da gec sayilmaz bence. Hem 30 yas sonrasi insanin karakteri oturuyor.Eş seçimin daha isabetli olmuştur. Ben 24 yaşında evlendim ama işte 10 yıl oldu bizim evlkiliğimiz ve daha anca kıvama getirdim eşimi de kendi sınırlarımı da

Biz de karı koca evlendikten sonra da okumalara doyamadık Eşimin doktorası bitmek üzere ben de Yuksek lisansa birincilikle girdim ama tez işi bana göre değilmis ciroya zamanı uzattıkça uzattım ama yok yazmicam belli Tezsize çevirmeye çalışacağım inşallah ders döneminde küçük çocukla yurtdisindan İstanbul'a geldim, 2-3 ay annemde kaldım, notlarım da gayet iyiydi emeklerim ziyan olsun da istemiyorum.

yok bahcelievler medicanada verdim. ama vitale de o kadar vermiştim iki hafta önce
tahlilleri bazıları pahalı oluyo ya.
bu preferik yayma pahalı
Maaşlar olduğu gibi tahlillere gidiyor canım zaten İstanbul'da yaşamak çok zor gerçekten eşimi ikna edebilirsem memleketimize gidip orada yaşamak istiyorum

Harikasin ya ne guzel moral veriyosun sen oylee saka yapiyosun demii hadi bana saka yaptim de
Canım şaka yapmak isterdim ama ne kadar erken dogurursun desemde kafamda yok yok erken doguramaz geçiyor kız erken dogurmak diyince ben herkesin aklına gelirim sen 42. haftada dogurupta bunda erken gelir mi

Canım şaka yapmak isterdim ama ne kadar erken dogurursun desemde kafamda yok yok erken doguramaz geçiyor kız erken dogurmak diyince ben herkesin aklına gelirim sen 42. haftada dogurupta bunda erken gelir mi
Erken getirirsem ne vercen bana hıı bunu hırs yaptım en erken 39da getircem gelmeliii gelsinnn

Nasip canım.
Ki bayaga adlı tipda çalışma yolunda gidiyorsun
Öyle nasip canım belki daha önce çıksa belkide evlenemezdin vakti ozaman mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…