- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Ohhh maaşaallah sende hızlıca açığı kapatmissn bencee geç evlenmeene rağmenCanım biz zaten geç evlendikokumaktan fırsat bulamadım ilkönce işletme okudum sonra ilahiyat sonra radyoloji teknisyenligi sonra raportörlugunu sonrada 10 yıl çalıştım sonrada kimseyle anlaşamadım benim kocada yurtdışında olduğu yetmiyormuş gibi geldiği zaman da farklı bir ilde ikamet ediyormus biri vesile oldu evlendik kendim çalışmaya devam etmek istedim sonra bebemiz olmadi onunla uğraştık sebepsiz infertilite denildi şuan 5 yıllık evliyim yaş çok hızlı artiyormus senin en azından 3. bebeğin canım doktorum preeklampsiyi yas ve tüp bebek olması çok etkiliyor diyor
Kız bende öyleydim eskiden. Eşim kızardı neden netten almiyon bana tasitiyorsun derdi bebek alisverisine başlayıp internetten indirimli görünce başladım almaya.yok gider yerinde alır netten almaz ama ordan alana kadar burdan alalım dediği şeyler bize hep x2 x3 maliyetli oluyo
Anneme kalsa doğru düzgün bir yerde okumadin diyorMaşallah her meslek var32 yasinda evlenmişsin cok da gec sayilmaz bence. Hem 30 yas sonrasi insanin karakteri oturuyor.Eş seçimin daha isabetli olmuştur. Ben 24 yaşında evlendim ama işte 10 yıl oldu bizim evlkiliğimiz ve daha anca kıvama getirdim eşimi de kendi sınırlarımı da
Biz de karı koca evlendikten sonra da okumalara doyamadıkEşimin doktorası bitmek üzere ben de Yuksek lisansa birincilikle girdim ama tez işi bana göre değilmis ciroya zamanı uzattıkça uzattım ama yok yazmicam belli Tezsize çevirmeye çalışacağım inşallah ders döneminde küçük çocukla yurtdisindan İstanbul'a geldim, 2-3 ay annemde kaldım, notlarım da gayet iyiydi emeklerim ziyan olsun da istemiyorum.
Aynen mutlaka yürü.Benim de inip yürümem lazım işte, hiç bir yer bulamazsam her benzincide durup volta atarım artık
Ağlatmaz mi bir de sokaktaki teyze bile baski yapıyor hala doğurmadın mi diyeBenim neden sancim gelmiyor, ben neden hala doğurmadım diye cok ağladım. Şimdi komik geliyor ama yaşarken hiç komik değildi
Doğrudur valla senin ilk sıkıntılı olunca bunda daha da stres yaşamışsındır. Ama bence artık rahatına bak tadını çıkar. Maşallah gelmişsin bu kadar haftaya kadar Bi şey olmaz allahın izni ileAy erken gelmesinler zaten ben kızımda çok sıkıntı çektiğim için her kontrol sonrası rahat nefes alıyorum kontrolden çıkan kadar yüreğim ağzıma geliyor
Madem tasinacaksin 2 ay icin sok taka gerek yok, yeni yerde alirisniz insallah. Il dışında mi beşik?İnşallah beşik doğumdan önce gelirm bebek erken gelse beşiği yok evde
Bana kalsa alsak mi diye düşünüyorum da eşim nasılsa 2 ay sonra yer değiştireceğiz almaya gerek yok dedi.
Bende de dolap koyacak yer yok
Bu örnek başka sitelerde ornekler var fiyatlar da makul benceAaa zaten suan vazgectim fiyatindan sebepicim acidi konsept perde ne oluyor bir arastirayim zaten yarin cikip oerdeci gezcem insallah
Maaşlar olduğu gibi tahlillere gidiyorcanım zaten İstanbul'da yaşamak çok zor gerçekten eşimi ikna edebilirsem memleketimize gidip orada yaşamak istiyorum
Odagin hep iyide olsun cnm, benim de yaş 37, 2 erken doğum ve hayatta bebegim yok, riskli gebeyim, bende preeklampsi veya başka bir teshis de koyulamadi... inşallah bu gebelik hepimiz için daha iyi olurCanım kızımda preeklampsi geçirdim kızım 32. haftada minnacık doğdu 1600 kg doğdu 1300 gr'a düştü o yüzden bu bebekteki tedirginliğim ben riskli gebeyim 37 yaşında olmam ayrı bir risk preeklampsi geçmişimin olması ayrı bir risk benim bebeler tüp bebek o yüzden ayrı bir risk bu bebeğimde kontrol doktorum ve perinatalog olmak üzere iki doktora birden gidiyordum şuan için çok şükür çok çok iyiyim kızımda sağ ayağın 36 numaraydi sol ayağım ödemden 45 numaraydidoktorum benim preeklampsi nedeniyle ödemin bu haftalarda hala olmaması çok iyi diyor
Benimde kızımda genel anesteziyle olmuştu bunda da genel anesteziyle istiyorum çünkü spinal anestezi olursa heyecandan tansiyonum birden yükselebilir geç uyandım uyanır uyanmaz da çok ağrım olmuştu hatta ayikmadan bile karnım ağrıyor diyorum hüngür hüngür ağlıyorum
Açığı kapattım çok şükür Rabbim bize evlat sahibi olmayı layık gördüOhhh maaşaallah sende hızlıca açığı kapatmissn bencee geç evlenmeene rağmenwalla ben ilk kızımda preeklemsi geçirdiğimde 27 yaşındaydım kilo genetik bir hastalıkta yoktu tamamen bunyeyle alakalı bünyem hamilelik istemiyor bu 3. De kaza bebeği derken hayrlisi bakalm cuma inşallah iyi şeyler duyarım
Ahh amin amin hemde ne sürpriz kızlar büyüdü rahata erdim derken piyangodan çıktıAçığı kapattım çok şükür Rabbim bize evlat sahibi olmayı layık gördü
Canım senin preeklampsi geçirdiginde yaşın da küçükmüş üstelik spontan hamilelikte nadir görülüyor acaba stres mi çoktu bende de kilo yok , genetik hiçbir hastalık yok ama benim farklı merkezlerdeki negatif tüp bebek denemelerim oldu vücuda çok fazla ilaç yuklendi tüp bebek ilaçları çok etkili ve vücuttan atılması çok güç birde benim stresli dönemlerim çok oldu perinatalog ondan kaynaklı olabilir diyor ayy ne güzel 3. size sürpriz yapmış Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah
Valla sadece gezmeye geleceksin İstanbul'a burada yaşamak çok zor hiç sevemedim buralarıof eşimin tayinini bekliyoruz biz de. bıktım valla istanbuldan ya
gitme imkanınız varsa hemen kacin.bizim doğu görevi var ordan sonra artık nere gelirse
Bir milim adım atmayan bir bene göre Cook başarılı canimmmBugünde 4370 adım attım. Daha fazlasını yapamıyorum.
Kız bende öyleydim eskiden. Eşim kızardı neden netten almiyon bana tasitiyorsun derdi bebek alisverisine başlayıp internetten indirimli görünce başladım almaya.
Çikolatayi gidip magazadan madlen alacaktim sargılı tasarım yapıp ben etiketleme yapacaktım. İnternet daha uyguna geldi hesaplayinca.
Şimdi hazır düşünüyorum. Helede indirim yakalarsam oo Süper olur:)
Canım kendini zorlama 4370 adım gayet iyiBugünde 4370 adım attım. Daha fazlasını yapamıyorum.
Valla sadece gezmeye geleceksin İstanbul'a burada yaşamak çok zor hiç sevemedim buraları
sizin işinizde zor doğuda çok güzel iller var ama yaşaması zor olan illerde var inşallah güzel bir yer olur canım
Bizde 1 yıl daha buradayız sonrası gidebiliriz inşallah memleket olmasada Balıkesir istiyorum
Ayy inşallah sağlıkla gelsinler gününde gelsinler minnoslarimizAhh amin amin hemde ne sürpriz kızlar büyüdü rahata erdim derken piyangodan çıktıisterim çok stresli sıkıntılıydi belkide ondan olmuştu canım ikincide preekl geçirmedim hep kan sulandırıcı coraspirin içtim ama suyum her ikisindede bitti 37. Haftaya zor geldim bakalm bu minnnos nasıl olacak sağlıkla gelsin kuzucuklar
Aynen öyle canım bende çok bunaliyorum buralarda ama Balıkesir ya da Ege'de bir yer ne güzel oluray Balıkesir ben de isterim
nasibimizde ne varsa artık bakalım. ben evlendiğimde memur değildim. evlenince atandım. İstanbulu da bi sene kalır gideriz diye yazdik
eşim eş durumundan geldi 6 senedir gidemedik buralardan. sevmiyorum ben de İstanbulu. herseyi zor yıpratıcı. iş yükü fazla, oksijen bile yok bence bu şehirde. ciğerimize yarı oksijen giriyo yarı zehir
Doktorum bana ta 25. Haftada demişti yürüyüş yapacaksın diye ama ben yapamıyorum ortam alan müsait değildi. Şimdi başladık artık eşimle yürüyoruz her gün.Bir milim adım atmayan bir bene göre Cook başarılı canimmm
Kız bu kadar adımdan sonrası gelmiyor zaten. Çok yoruluyorumCanım kendini zorlama 4370 adım gayet iyi
Ayy inşallah sağlıkla gelsinler gününde gelsinler minnoslarimiz
İnşallah sende bir problem yaşamazsın çocuklarına rahat bakarsın canım
Ayy piyangonuz çok kıymetli çok değerli vallabir bebeğim olsun derken Rabbim ikinciyi nasip etti bugün yine tüp bebek bölümünü gördüm orada her gecisimizde çok üzülüyorum
Ahh inşallah hepimiz canımAyy inşallah sağlıkla gelsinler gününde gelsinler minnoslarimiz
İnşallah sende bir problem yaşamazsın çocuklarına rahat bakarsın canım
Ayy piyangonuz çok kıymetli çok değerli vallabir bebeğim olsun derken Rabbim ikinciyi nasip etti bugün yine tüp bebek bölümünü gördüm orada her gecisimizde çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?