2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhh maaşaallah sende hızlıca açığı kapatmissn bencee geç evlenmeene rağmen walla ben ilk kızımda preeklemsi geçirdiğimde 27 yaşındaydım kilo genetik bir hastalıkta yoktu tamamen bunyeyle alakalı bünyem hamilelik istemiyor bu 3. De kaza bebeği derken hayrlisi bakalm cuma inşallah iyi şeyler duyarım

yok gider yerinde alır netten almaz ama ordan alana kadar burdan alalım dediği şeyler bize hep x2 x3 maliyetli oluyo
Kız bende öyleydim eskiden. Eşim kızardı neden netten almiyon bana tasitiyorsun derdi bebek alisverisine başlayıp internetten indirimli görünce başladım almaya.
Çikolatayi gidip magazadan madlen alacaktim sargılı tasarım yapıp ben etiketleme yapacaktım. İnternet daha uyguna geldi hesaplayinca.
Şimdi hazır düşünüyorum. Helede indirim yakalarsam oo Süper olur:)

Anneme kalsa doğru düzgün bir yerde okumadin diyor valla hemen hemen bütün okullari da dereceyle okudum
Aynen canım 32 yaşımda evlendim ilk yıl benden kaynaklı sıkıntılar yaşadık alışamadım evliliğe eşim çok sabirliydi Allah razı olsun onun sayesinde toparlandik
2 yılda bebeğimiz olmadı
Okumak çok güzel gerçekten emeklerini asla ziyan etme çocukların büyüsün devam et Allah kolaylık versin inşallah canım
canım valla artık okuyamamda isime devam edeceğim

Aynen mutlaka yürü.
Ay erken gelmesinler zaten ben kızımda çok sıkıntı çektiğim için her kontrol sonrası rahat nefes alıyorum kontrolden çıkan kadar yüreğim ağzıma geliyor
Doğrudur valla senin ilk sıkıntılı olunca bunda daha da stres yaşamışsındır. Ama bence artık rahatına bak tadını çıkar. Maşallah gelmişsin bu kadar haftaya kadar Bi şey olmaz allahın izni ile

Madem tasinacaksin 2 ay icin sok taka gerek yok, yeni yerde alirisniz insallah. Il dışında mi beşik?
Aaa zaten suan vazgectim fiyatindan sebep icim acidi konsept perde ne oluyor bir arastirayim zaten yarin cikip oerdeci gezcem insallah
Bu örnek başka sitelerde ornekler var fiyatlar da makul bence

Eklentiler

• Screenshot_20220616-233645_Instagram.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20220616-233022_Instagram.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20220616-233614_Instagram.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20220616-233735_Instagram.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20220616-233658_Instagram.webp
    7 KB · Görüntüleme: 37
Maaşlar olduğu gibi tahlillere gidiyor canım zaten İstanbul'da yaşamak çok zor gerçekten eşimi ikna edebilirsem memleketimize gidip orada yaşamak istiyorum

of eşimin tayinini bekliyoruz biz de. bıktım valla istanbuldan ya
gitme imkanınız varsa hemen kacin.bizim doğu görevi var ordan sonra artık nere gelirse

Odagin hep iyide olsun cnm, benim de yaş 37, 2 erken doğum ve hayatta bebegim yok, riskli gebeyim, bende preeklampsi veya başka bir teshis de koyulamadi... inşallah bu gebelik hepimiz için daha iyi olur

Genel anestezi iyidir :)

Açığı kapattım çok şükür Rabbim bize evlat sahibi olmayı layık gördü
Canım senin preeklampsi geçirdiginde yaşın da küçükmüş üstelik spontan hamilelikte nadir görülüyor acaba stres mi çoktu bende de kilo yok , genetik hiçbir hastalık yok ama benim farklı merkezlerdeki negatif tüp bebek denemelerim oldu vücuda çok fazla ilaç yuklendi tüp bebek ilaçları çok etkili ve vücuttan atılması çok güç birde benim stresli dönemlerim çok oldu perinatalog ondan kaynaklı olabilir diyor ayy ne güzel 3. size sürpriz yapmış Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ahh amin amin hemde ne sürpriz kızlar büyüdü rahata erdim derken piyangodan çıktı isterim çok stresli sıkıntılıydi belkide ondan olmuştu canım ikincide preekl geçirmedim hep kan sulandırıcı coraspirin içtim ama suyum her ikisindede bitti 37. Haftaya zor geldim bakalm bu minnnos nasıl olacak sağlıkla gelsin kuzucuklar

of eşimin tayinini bekliyoruz biz de. bıktım valla istanbuldan ya
gitme imkanınız varsa hemen kacin.bizim doğu görevi var ordan sonra artık nere gelirse
Valla sadece gezmeye geleceksin İstanbul'a burada yaşamak çok zor hiç sevemedim buraları
sizin işinizde zor doğuda çok güzel iller var ama yaşaması zor olan illerde var inşallah güzel bir yer olur canım
Bizde 1 yıl daha buradayız sonrası gidebiliriz inşallah memleket olmasada Balıkesir istiyorum

ben karışık alışveriş yapıyorum net gidip alma yarı yarıya gibi:) zaten ikinci bebek de erkek olunca nerdeyse eksigi yok gibi biseydi

artık yavaş yavaş bu tarz şeylere odaklanmam lazım son hazırlıklar olduğu gibi duruyo. daha terliğimi bile almadim.
bi site buldum güzeldi görseli bakalım belki ordan söyleriz.
en kötü kahve dünyasının vakıf ve dernekler için özel kutuları oluyo onlardan alırız.
mesela darusafaka losev falan:)

ay Balıkesir ben de isterim
nasibimizde ne varsa artık bakalım. ben evlendiğimde memur değildim. evlenince atandım. İstanbulu da bi sene kalır gideriz diye yazdik
eşim eş durumundan geldi 6 senedir gidemedik buralardan. sevmiyorum ben de İstanbulu. herseyi zor yıpratıcı. iş yükü fazla, oksijen bile yok bence bu şehirde. ciğerimize yarı oksijen giriyo yarı zehir

Ayy inşallah sağlıkla gelsinler gününde gelsinler minnoslarimiz
İnşallah sende bir problem yaşamazsın çocuklarına rahat bakarsın canım
Ayy piyangonuz çok kıymetli çok değerli valla bir bebeğim olsun derken Rabbim ikinciyi nasip etti bugün yine tüp bebek bölümünü gördüm orada her gecisimizde çok üzülüyorum

Aynen öyle canım bende çok bunaliyorum buralarda ama Balıkesir ya da Ege'de bir yer ne güzel olur
Çok kalabalık her türlü insanla karsilasiyorsun
İstanbul hem güzel ama bana göre ve sana göre değil

Ahh inşallah hepimiz canım Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasn inşallah bu sefer maddi manevi en rahat dönemdeyken geldi bu minik kız bakalm inşallah 2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum nasipse biraz ewde ev hanımı olmayı deneyimlemek istiyorum eşimde herşeyyi yapar yardım eder dilerim keyifle büyütürüz hepimiz yawrularnı
Benim büyük kiz ortaokullu küçük kız ilkokullu oluyor bende artık minik kızla ewde takılırım inşallah Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…