2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Döner inşallah en kısa zamanda.

Benimki de koca kafaliymis, kime cekti.anlamadik

Ah inşallah. Iste benim gecmis olumsuz oykuler 4 haftayı 14 hafta gibi algilamama sebep oluyor istemsizce. Oyun halısı da almak gerekir mi o zaman ana kucagi yanında? Ikisi fazla mı olur uzman anne :) yoksa evde alacaksın o zaman madem.ise yaşamış o kadar

Bende takinti var. Cok olsun az olmasin. Hani lazim olursa cantada bulunsun. Kendim icin de 3 pijama 2 gecelik 2 sabahlik koyucam. Pismisim gibi gelirse hemen tazelenmeye

Ha öyle diye diye btatil valizlerinden bayginlik geciriyor kocam

Cocugun filtrati ile de ilgili o zaman cnm

Aman daha döner, erken cnm
Benimki dönmüş ama sezeryan.olacagim esprisi yok

Evet organizasyonlar cok pahali istiyorlar boyle alıp kendin yapmak cok daha güzel, ben cok severim süsleme işlerini vs. İnsallah kendim yapacak durumum olur olmazsa ya eşime suslettiririm
Aynen kendin yapınca daha zevkli. Ben sözümde nişanımda da organizasyon tutmadım kendimiz yaptık .aldıklarımda yanima kaldi
Şimdide aynı şekilde aldıklarım kar ilerde kullanırım:)

Alaçam gibide sıfır ile aralarında 50tl fark var degermi bilemedim saticiyada dedim ama 5tl daha inmedi inse alacaktim

Aman daha döner, erken cnm
Benimki dönmüş ama sezeryan.olacagim esprisi yok
İnşallah döner ama bakalım dediğim gibi bazen dönmesi de işe yaramıyor
Alaçam gibide sıfır ile aralarında 50tl fark var degermi bilemedim saticiyada dedim ama 5tl daha inmedi inse alacaktim
Hmm yani sen bilirsin tabi. Bana göre 50 tl fark bile iyi.
Hanımlar 34.haftada seyahat etmek araba ile sizce guvevlo olur mu?
Ben 32 de ilk gün 14.5 saat 2. Gün 10 saat yol geldim

Sezeryan en iyisi gibi şuan sıcak bakmaya başladım Bizimki kime çekmiş anlamadım :) boyu göbeğide geçenlerde 2 hafta öndeydi kafayla orantılıydı bence bu hafta doktor yanlış ölçtü öyle düşünüyorum çünkü öncesinde de kafayla boy arasında 1 hafta var dedi benim doktor ama perinatolog tamamen 2 hafta önde orantılı demişti. Bence yer değiştirebilir, benimki ne ara döndü anlamadım :) bazen elleriyle kasıklara vuruyor sanki bacaklarımdan çıkacakmış gibi hissediyorum

Belki seninkide dönmüştür. Ben hıçkırıktan yola çıkarak pıt pıt soldan geliyor diye kafa solda diyordum meğerse orası gövdeymiş. Zaten şunu düşün sen hıçkırdığında bile gövden sallanıyor, minik bebekte tüm vücut sallanır. En çok gövdesi sallanır. Belkide o hissettiğin yer gövdesidir seninde

Yok ya ben sanmıyorum dönmedi. Çünkü sağ böğrümden karnıma kadar hissediyorum. Kasıkta falan Bi şey hissetmiyorum ya da aşağıda. Ama inşallah dönmüştür. Bakalım yarın sabah belli olacak

Dönmediysede sorun yok arkadaşımın 35-36 gibi dönmüştü. İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Elektrikli ana kucagi kullanan tecrübeli anneler var mı?
Ben kullandım oğlumda ay büyük rahatlık her işimi onunla yaptım ayrıca manuel olarak çıkıyor anakucagi olarak odadan odaya taşı alismiyor ya daha fazla durunca sikiliyorlar bile şimdi kızımda kullanicam kurdu eşim hazır bekliyor

Bemimkide solumda ama dönmüş geçen gitdiğimde dedi doktor. Bende çok endişeliydim. Spor yap youtubde var ben yapdım 10Gün. Ondanmı döndü yoksa sporsuzda dönecekti bilemiyorum. Birde yürüyüş yardım ediyor dönmesine

Pahalıymış bu. Çikolata markasını bilmiyorum ama. 100 tanesi 130 tl

Bu ne yaa hergun bi yerimden et beni cıkıyo bu 3.beni perisan etti iyice kendimden sogudum.Akli olan dogurmasin
Bu et beni gebelikten mi çıkıyor ayyy bende de 4 tane çıkmış anlam verememiştim Maşallah hamileliğin bütün belirtilerini sonuna kadar yaşıyoruz

3 gündür yapıyorum yürüyüş. Spor için 34. Haftayı beklerim artık.

Vajina bacak vs bolgelerimde yok hep ya boynumda ya kollarimda falan var et beni gibi duruyor ama bilmiyorum yarin gidicem onuda soylerim doktora
Ay onlardan bende de var ensemde cikti 3 tane kolumda da var yigenimin dogumdan sonra kayboldu muhtemelen bizjmde oyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…