Hmm anladım burada öyle bir şey yoktur. Zaten seçeneklerim çok az benim burda. Kendim hazırlayıp götüreceğim bakalım.
Aman sen alıver annenenin haberi olmaz
Maşallahherkeşin bebesi dönmüş neredeyse benimki daha dönmedi. Hala sağ böğrümde. Oydu resmen orasını.
Kontrolden çıktım, çalışabilir raporumu aldım. Bebek 1 haftada 120 gram almış 2100 kilo, boy 44. normalde 31+5im, boyu ve karnına göre 32+6 ama kafasi 34+1bide en kucuk yerden olcucem dedi doktorum, bi koca kafalida benden geliyor. Ama doktorum rahat sekilde soyledi erkeklerin buyuk oluyor Benim oglumunda ilerideydi dedi. Benimkinin basindan beri kafasi ileride zaten doktorum hep normal dedi. Yuzunu biraz gorebildik onunde dokular vardi ama tombul yanakli bisey kafasi asagiya inmis, Benim solda hissettigim poposuymus. Hickirigi farkli yerlerde hissediyorum bazen dedim, hickirik aninda vucudun hepsi hareket eder, butun vucut hareket ediyormus. Dogumla ilgilide normal diyorduk ama kafanin buyuk olmasindan dolayi sanirim sezeryandanda bahsetti. Buyuk kafalarin kanala girmesi zor oluyormus. Ayrica vajinal dogumun avantaji ertesi gun normal hayatina devam etmek ama kesik atildiginda onun dikis agrisini cekmek var o zaman vajinal dogumun bi anlami kalmiyor dedi. Sezeryanda yukselen burca gore saat secen hastalarim var dedi :) progestani birak sadece magnezyum ve demire devam, 2 hafta sonra gitmeme gerek yokmus erken dogum riski yok hersey yolunda 35. Haftada gel, agrin oldugunda hemen gel dedi. 35. Haftada tum ilaclari birakacakmisim. Bizden boyle :)
Cok sevindim. Buyumesi gelisimi yerinde, boyle giderse 35i gormemen icin hicbi sebep yok zateb. Benim doktor da aynisini dedi, 35ten sonrasi hic sorun degil, az kaldi diye. Bize uzun geliyor ama alti ustu 1 aydan bahsediyoruz. Aylar gecti gitti kalan 1 ay nedir ki. Bu arada salincak gibi olan ana jucagi chicco polly swing diye geciyormus. Cok guzel bir seydi, kendi kendine sallaniyordu kademeleri vardi bir suru sarkisi vardi. Buyukler icin versiyonu olsaydi ben kendim icin isterdim ama iste kizim 5 dk oturursa 6. Dk miykmiyk baslardi. Bizde de tam aksine bir suru oyuncak asili bir oyun halisi vardi, yarim saat oynardi valla. Icine birakir kahvalti yapardim, kahve icerdim. Ilk o oyun halisi sayesinde nefes alabilmeye baslamistim. Yere koyuyordum yuvarlanma riski de yoktu, o oyle oyuncaklarina bakarken tuvalete gidebiliyordum. Lukstu benim icin. Sonra eltime verdim o da baskasina vermis. Yeniden almam lazim
Bende takinti var. Cok olsun az olmasin. Hani lazim olursa cantada bulunsun. Kendim icin de 3 pijama 2 gecelik 2 sabahlik koyucam. Pismisim gibi gelirse hemen tazelenmeye
Canım benim kızım 3.ayda bile çok hareketliydi eliyle ışıkta duvardaki gölgede kukla şeklini yapıyordu başka çocuklari bilemem düzeltilmiş 6 ayda yürüdü belki az hareketli bir çocuk olursa 6-7 aya kadar durabilir
Hmm anladım burada öyle bir şey yoktur. Zaten seçeneklerim çok az benim burda. Kendim hazırlayıp götüreceğim bakalım.
Maşallahherkeşin bebesi dönmüş neredeyse benimki daha dönmedi. Hala sağ böğrümde. Oydu resmen orasını.
Kasnaki ipcilerde bugün 35e gördüm çarşıya çıkarsanız belki daha uyguna bulursunuzBen de kendim yapacağım sanırım. Bu görsel çok hoşuma gitti ahşap kısmını sayfadan temin edeceğim 50 TL dedi suslemesini de kendi zevkime göre yapacağım
Aynen kendin yapınca daha zevkli. Ben sözümde nişanımda da organizasyon tutmadım kendimiz yaptık .aldıklarımda yanima kaldiEvet organizasyonlar cok pahali istiyorlar boyle alıp kendin yapmak cok daha güzel, ben cok severim süsleme işlerini vs. İnsallah kendim yapacak durumum olur olmazsa ya eşime suslettiririm
Alaçam gibide sıfır ile aralarında 50tl fark var degermi bilemedim saticiyada dedim ama 5tl daha inmedi inse alacaktimHmm anladım burada öyle bir şey yoktur. Zaten seçeneklerim çok az benim burda. Kendim hazırlayıp götüreceğim bakalım.
İnşallah dönerAman daha döner, erken cnm
Benimki dönmüş ama sezeryan.olacagim esprisi yok
Hmm yani sen bilirsin tabi. Bana göre 50 tl fark bile iyi.Alaçam gibide sıfır ile aralarında 50tl fark var degermi bilemedim saticiyada dedim ama 5tl daha inmedi inse alacaktim
Ben 32 de ilk gün 14.5 saat 2. Gün 10 saat yol geldimHanımlar 34.haftada seyahat etmek araba ile sizce guvevlo olur mu?
Sezeryan en iyisi gibi şuan sıcak bakmaya başladımYaa benimkine de koca kafalı dedihemen kardeşimi aradım dayısı sana çekmiş diye
Bnm zatn sezeryan olcaktı kronik hastalığımdan dolayı
Doktor şey diyo ctsi gittiğimizde
Kafası büyük, dönmiycek gbi bi yandan dadopum pozisyonuna inmiyo
Şu ana kadar öyle en azından
Zatn sezeryan derdim ben sana dedi
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Kafası sağ tarafımda yukarda
Popişi sol çapraz aşağı kasıklarımda
Yüzü belime dönük hiç göremiyoruz
Hiç görmedim daha yüzünü
Bu iki gündür acayip hareketli
Elinş çıkartıyo sağ tarfımdan
el ele tutuşcaz nerdeyse
Belki seninkide dönmüştür. Ben hıçkırıktan yola çıkarak pıt pıt soldan geliyor diye kafa solda diyordum meğerse orası gövdeymiş. Zaten şunu düşün sen hıçkırdığında bile gövden sallanıyor, minik bebekte tüm vücut sallanır. En çok gövdesi sallanır. Belkide o hissettiğin yer gövdesidir senindeHmm anladım burada öyle bir şey yoktur. Zaten seçeneklerim çok az benim burda. Kendim hazırlayıp götüreceğim bakalım.
Yok ya ben sanmıyorum dönmedi. Çünkü sağ böğrümden karnıma kadar hissediyorum. Kasıkta falan Bi şey hissetmiyorum ya da aşağıda. Ama inşallah dönmüştür. Bakalım yarın sabah belli olacakBelki seninkide dönmüştür. Ben hıçkırıktan yola çıkarak pıt pıt soldan geliyor diye kafa solda diyordum meğerse orası gövdeymiş. Zaten şunu düşün sen hıçkırdığında bile gövden sallanıyor, minik bebekte tüm vücut sallanır. En çok gövdesi sallanır. Belkide o hissettiğin yer gövdesidir seninde
Dönmediysede sorun yok arkadaşımın 35-36 gibi dönmüştü. İnşallah güzel haberlerle gelirsinYok ya ben sanmıyorum dönmedi. Çünkü sağ böğrümden karnıma kadar hissediyorum. Kasıkta falan Bi şey hissetmiyorum ya da aşağıda. Ama inşallah dönmüştür. Bakalım yarın sabah belli olacak
Her gebelik farkli doktora danis cnmHanımlar 34.haftada seyahat etmek araba ile sizce guvevlo olur mu?
Amin canım inşallah. Sağlıklı olsunlarda gerisinin çaresi varDönmediysede sorun yok arkadaşımın 35-36 gibi dönmüştü. İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Ben kullandım oğlumda ay büyük rahatlık her işimi onunla yaptım ayrıca manuel olarak çıkıyor anakucagi olarak odadan odaya taşıElektrikli ana kucagi kullanan tecrübeli anneler var mı?
Bemimkide solumda ama dönmüş geçen gitdiğimde dedi doktor. Bende çok endişeliydim. Spor yap youtubde var ben yapdım 10Gün. Ondanmı döndü yoksa sporsuzda dönecekti bilemiyorum. Birde yürüyüş yardım ediyor dönmesineHmm anladım burada öyle bir şey yoktur. Zaten seçeneklerim çok az benim burda. Kendim hazırlayıp götüreceğim bakalım.
Pahalıymış bu. Çikolata markasını bilmiyorum ama. 100 tanesi 130 tlhaber veririm canım tabiki:)
valonia kullanıyorlarmis marka olarak.
dur link atayım bi tane
Balon Temalı Baskılı Metal Kutuda Erkek Bebek Çikolatası 100 Adet | Çikolata Atölyesi
Çikolata Atölyesi'nde; Balon Temalı Baskılı Metal Kutuda Erkek Bebek Çikolatası 100 Adet gibi yüzlerce hediyelik çikolata ve süse ulaşabilirsiniz. Bebek çikolatası, bebek kapı süsü ve bebek hediyesi gibi onlarca ürün cikolataatolyesi.com.tr'de.www.cikolataatolyesi.com.tr
Bu et beni gebelikten mi çıkıyor ayyy bende de 4 tane çıkmış anlam verememiştimBu ne yaa hergun bi yerimden et beni cıkıyo bu 3.beni perisan etti iyice kendimden sogudum.Akli olan dogurmasin
3 gündür yapıyorum yürüyüş. Spor için 34. Haftayı beklerim artık.Bemimkide solumda ama dönmüş geçen gitdiğimde dedi doktor. Bende çok endişeliydim. Spor yap youtubde var ben yapdım 10Gün. Ondanmı döndü yoksa sporsuzda dönecekti bilemiyorum. Birde yürüyüş yardım ediyor dönmesine
Ay onlardan bende de var ensemde cikti 3 tane kolumda da var yigenimin dogumdan sonra kayboldu muhtemelen bizjmde oyle olurVajina bacak vs bolgelerimde yok hep ya boynumda ya kollarimda falan var et beni gibi duruyor ama bilmiyorum yarin gidicem onuda soylerim doktora
Ben 30da gitdiğimde dönmemişti, sabırsız olduğum için hemen başladım3 gündür yapıyorum yürüyüş. Spor için 34. Haftayı beklerim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?