2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa ben ona kıyamamm annesi o da daha bebek
Kesin kıskanır
Ben böyle fişe takılmalı bişi aldım
Öyle çok gezdirilecek gbi değil

Yaa benimkine de koca kafalı dedi hemen kardeşimi aradım dayısı sana çekmiş diye
Bnm zatn sezeryan olcaktı kronik hastalığımdan dolayı
Doktor şey diyo ctsi gittiğimizde
Kafası büyük, dönmiycek gbi bi yandan dadopum pozisyonuna inmiyo
Şu ana kadar öyle en azından
Zatn sezeryan derdim ben sana dedi

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Kafası sağ tarafımda yukarda
Popişi sol çapraz aşağı kasıklarımda
Yüzü belime dönük hiç göremiyoruz
Hiç görmedim daha yüzünü

Bu iki gündür acayip hareketli
Elinş çıkartıyo sağ tarfımdan
el ele tutuşcaz nerdeyse

Selammm. Günlerdir ailece hastalıktan kırılıyorduk. Salgın varmış herhalde. Atlattık çok şükür. Bugün 32+0 olduk. Kontrolüm vardı benim de. 2055 gr, 44 cm olmuş kızım. Doğum pozisyonu almış çok şükür. Yakın zamanda bebeği dönmediği için normal doğum sonrası sezaryen olmak zorunda kalan 2 yakın arkadaşlarım var. Onları görünce korkmuştum. Bu da kızçemin zar zor görünen yüzü.

Eklentiler

• 5F3B2896-91B5-4274-8BE4-E727B9FC294B.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 71
Masallah bizde 32+0 olduk bugun.. benim kontrol 1 temmuzdu ama dayanamicam gidicem kasilmalar sanci akinti devam ediyor hic degilse icim rahat etsin baksin bi doktor

Normal mi böyle olması
Nasıl ayırıyosun doğum sancısı mı değil mi
Daha once dogum sancisi cektim. O boyle uzun sureli olmaz duzensiz olmaz. Normalde sanci girer 20 sn50 sn falan surer gecer atiyorum 10 dk sonra bi daha gelir. Yalanci sanci bu. Bi giriyo 10 dk gecmiyo bole dogum sancisi mi olur

Maşallah 32. Haftadan dönüyor muymuş
Sanki daha erken döner gbi geliyodu
Benim kızçem de dönmedi (
Dönse de azcık rahat nefes alsam
Ciğerime basıyo çok yukarda

Dönünce cokta rahatlicagini sanma surekli bi altina iseme derdi 1 yudum su icmeye cekiniyorum altima kacircam diye benim 30 haftalikken falan dondu midedende rahatsizim mesanedende

Teşekkür ederim.Dönüyorlar evet. Oğlum 29.haftada kanala yerleşmişti. Hatta o yüzden rahim ağzında kısalma olmuştu. Neyse ki erken doğmamıştı. 36'ya kadar dönme ihtimalleri yüksek.

Bazi hastaneler bi set veriyolar pakete dahil sekilde. Tulum zibin sapka battaniye seklinde. Omce onunla durur biraz cis kaka vs yapinca ilkinde genelde cikiyo uzerine o zaman degistiririm.
Hmm anladım burada öyle bir şey yoktur. Zaten seçeneklerim çok az benim burda. Kendim hazırlayıp götüreceğim bakalım.
Bakıyorum bende bakalım annemi ikna edemedim daha. Güvenemiyor hoş bir oyuncağa teklif verdim bakalım.
Aman sen alıver annenenin haberi olmaz
Maşallah herkeşin bebesi dönmüş neredeyse benimki daha dönmedi. Hala sağ böğrümde. Oydu resmen orasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…