- 9 Kasım 2018
- 453
- 454
- 103
- 29
Süs hariç ahşap isim her şey içinde 50 TL dedi işte uygun geldi bana ahşap ayrı isim ayrı uğraşmayayım bı daha teşekkür ederim10 tl ye satılıypr bu ahsaplar ben aldım ismi diyorsan onun fiyatı farklı olabilir ben de ahsap isim yazdıracagım da daha sormadım
Ne guzel koyuyosunuz4 tane 10 lu hastane cikis seti mi koydunben 3 tulum 3 citcitli body koydum
Yaaa ben ona kıyamamm annesi o da daha bebekHer yere taşınabilir canım öyle büyük değil tekerlekli yemek yaparken mutfağa bile götürebilirsin ama ilk bebekte ikinci olursa arada az yaş farkı olursa biraz zor biz gibikızım kendi eşyasına bu benim diyor ve şuan için vermiyor 2.5 yaş sendromu galiba galiba bebek benimle uyuyacak bir süre
Yaa benimkine de koca kafalı dediKontrolden çıktım, çalışabilir raporumu aldım. Bebek 1 haftada 120 gram almış 2100 kilo, boy 44. normalde 31+5im, boyu ve karnına göre 32+6 ama kafasi 34+1bide en kucuk yerden olcucem dedi doktorum, bi koca kafalida benden geliyor. Ama doktorum rahat sekilde soyledi erkeklerin buyuk oluyor Benim oglumunda ilerideydi dedi. Benimkinin basindan beri kafasi ileride zaten doktorum hep normal dedi. Yuzunu biraz gorebildik onunde dokular vardi ama tombul yanakli bisey kafasi asagiya inmis, Benim solda hissettigim poposuymus. Hickirigi farkli yerlerde hissediyorum bazen dedim, hickirik aninda vucudun hepsi hareket eder, butun vucut hareket ediyormus. Dogumla ilgilide normal diyorduk ama kafanin buyuk olmasindan dolayi sanirim sezeryandanda bahsetti. Buyuk kafalarin kanala girmesi zor oluyormus. Ayrica vajinal dogumun avantaji ertesi gun normal hayatina devam etmek ama kesik atildiginda onun dikis agrisini cekmek var o zaman vajinal dogumun bi anlami kalmiyor dedi. Sezeryanda yukselen burca gore saat secen hastalarim var dedi :) progestani birak sadece magnezyum ve demire devam, 2 hafta sonra gitmeme gerek yokmus erken dogum riski yok hersey yolunda 35. Haftada gel, agrin oldugunda hemen gel dedi. 35. Haftada tum ilaclari birakacakmisim. Bizden boyle :)
Normal mi böyle olmasıBugun oyle kasilmalarim var ki taa popomda hissediyorum. Ama o kadar dogum sancisi degil ki bos bos sanci cekiorum
Et beni olduguna emin misin, hpv ile karistiriliyor cunku.Bu ne yaa hergun bi yerimden et beni cıkıyo bu 3.beni perisan etti iyice kendimden sogudum.Akli olan dogurmasin
Masallah bizde 32+0 olduk bugun.. benim kontrol 1 temmuzdu ama dayanamicam gidicem kasilmalar sanci akinti devam ediyor hic degilse icim rahat etsin baksin bi doktorSelammm. Günlerdir ailece hastalıktan kırılıyorduk. Salgın varmış herhalde. Atlattık çok şükür. Bugün 32+0 olduk. Kontrolüm vardı benim de. 2055 gr, 44 cm olmuş kızım. Doğum pozisyonu almış çok şükür. Yakın zamanda bebeği dönmediği için normal doğum sonrası sezaryen olmak zorunda kalan 2 yakın arkadaşlarım var. Onları görünce korkmuştum. Bu da kızçemin zar zor görünen yüzü.
Vajina bacak vs bolgelerimde yok hep ya boynumda ya kollarimda falan var et beni gibi duruyor ama bilmiyorum yarin gidicem onuda soylerim doktoraEt beni olduguna emin misin, hpv ile karistiriliyor cunku.
Bende oyle az once o kadar siddetli oldu ki adim atamadim baya sanci oldu mesaneme kanala girse yeri sanki ne eziyet cektirdi bu cocuk boyleBugun oyle kasilmalarim var ki taa popomda hissediyorum. Ama o kadar dogum sancisi degil ki bos bos sanci cekiorum
Daha once dogum sancisi cektim. O boyle uzun sureli olmaz duzensiz olmaz. Normalde sanci girer 20 sn50 sn falan surer gecer atiyorum 10 dk sonra bi daha gelir. Yalanci sanci bu. Bi giriyo 10 dk gecmiyo bole dogum sancisi mi olurNormal mi böyle olması
Nasıl ayırıyosun doğum sancısı mı değil mi
Maşallah 32. Haftadan dönüyor muymuşSelammm. Günlerdir ailece hastalıktan kırılıyorduk. Salgın varmış herhalde. Atlattık çok şükür. Bugün 32+0 olduk. Kontrolüm vardı benim de. 2055 gr, 44 cm olmuş kızım. Doğum pozisyonu almış çok şükür. Yakın zamanda bebeği dönmediği için normal doğum sonrası sezaryen olmak zorunda kalan 2 yakın arkadaşlarım var. Onları görünce korkmuştum. Bu da kızçemin zar zor görünen yüzü.
Hayirla dogsalar da kurtulsak hamilelik cok zir gercektenBende oyle az once o kadar siddetli oldu ki adim atamadim baya sanci oldu mesaneme kanala girse yeri sanki ne eziyet cektirdi bu cocuk boyle
Aynen birde cok sıcak var disarida evlerde bi o kadar oturulmuyo cok bunaldim bu kasilmalardan dusa girmeyede korkar oldumHayirla dogsalar da kurtulsak hamilelik cok zir gercekten
Dönünce cokta rahatlicagini sanma surekli bi altina iseme derdi 1 yudum su icmeye cekiniyorum altima kacircam diye benim 30 haftalikken falan dondu midedende rahatsizim mesanedendeMaşallah 32. Haftadan dönüyor muymuş
Sanki daha erken döner gbi geliyodu
Benim kızçem de dönmedi(
Dönse de azcık rahat nefes alsam
Ciğerime basıyo çok yukarda
Sağ ol canım. Bayağıdır görmedin sen de değil mi? Her şey yolundadır umarım.Masallah bizde 32+0 olduk bugun.. benim kontrol 1 temmuzdu ama dayanamicam gidicem kasilmalar sanci akinti devam ediyor hic degilse icim rahat etsin baksin bi doktor
Teşekkür ederim.Maşallah 32. Haftadan dönüyor muymuş
Sanki daha erken döner gbi geliyodu
Benim kızçem de dönmedi(
Dönse de azcık rahat nefes alsam
Ciğerime basıyo çok yukarda
Hmm anladım burada öyle bir şey yoktur. Zaten seçeneklerim çok az benim burda. Kendim hazırlayıp götüreceğim bakalım.Bazi hastaneler bi set veriyolar pakete dahil sekilde. Tulum zibin sapka battaniye seklinde. Omce onunla durur biraz cis kaka vs yapinca ilkinde genelde cikiyo uzerine o zaman degistiririm.
Aman sen alıver annenenin haberi olmazBakıyorum bende bakalım annemi ikna edemedim daha. Güvenemiyorhoş bir oyuncağa teklif verdim bakalım.
MaşallahSelammm. Günlerdir ailece hastalıktan kırılıyorduk. Salgın varmış herhalde. Atlattık çok şükür. Bugün 32+0 olduk. Kontrolüm vardı benim de. 2055 gr, 44 cm olmuş kızım. Doğum pozisyonu almış çok şükür. Yakın zamanda bebeği dönmediği için normal doğum sonrası sezaryen olmak zorunda kalan 2 yakın arkadaşlarım var. Onları görünce korkmuştum. Bu da kızçemin zar zor görünen yüzü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?