- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
ben e bebekten normal dijital bi ateş ölçer aldım.Kızlar ateş ölçer ne aldınız resmi olan atabilir mi ne kullandınız memnun kaldınız uygun ve ideal.olarak
Yok yapamazdım korkumdanVajinal alındığında öyle etkisi olmuyor canım
İnsallah 36 yı da gör 37 yi de gör sağlıklaBeni de carpiyor da doktora söyledim ya yatarken iç ya da vajinal kullan dedi. Aç etkisidir hissetmiyorsun. Benim kaybım olduğu için kestirme durumum olmadi. Şimdi 35.haftayi bekliyorum hayırlısıyla
Valla hayırlısıyla ağustos başını gorurum ben de insallah, 36 da alinacak gibi o haftaları beklerse minigim. 40 larina yaklasanlardan küçük olacak ama 36 ya sukredecegim
Canım biz tüp bebek tedavisinde hep vajinal jeller, progesteron kullandığımız için alışığımYok yapamazdım korkumdano yuzden hep içtim
Hele bi doğsun alirsin ay dağda yaşamiyoruz nasilsa bebişHanımlar ben leke çıkarıcı almadım. Gerekli bir ürün mü almalı mıyız, gerekli ise tecrübeliler hangisinden alalım
İlk çocugum ya herşeyi tam olacak ne alsam yetmiyorHele bi doğsun alirsin ay dağda yaşamiyoruz nasilsa bebiş
Benim gobegim bacaklarim uzerinde oturuyorBenmki bebek formu aldigindan beri hep dogum pozisyonunda. Karnim da asagida.cok zorlaniyorum. Kanepede bagdas kuruyorum bazen ayaklarim olmasa kanepeye degecek sanki gobek
Bende ayniyim ama kendimi durduruyorumİlk çocugum ya herşeyi tam olacak ne alsam yetmiyor
Ayniyiz canim ilk hedef 30 du cok şükür atlattik şimdi 32 hedef doktor 36yi goremeyiz gibi dedi banada☺Uuu 33 gormussun, bizim ilk hedef 32geçmişin bile
Tabiki doktor giriyor canım doğumuna nöbetçi kadın doğumcu bakıyor. Fakat kendi takipli doktorunuzuda çağırabilirizsiniz mesai saati dışında olsa bile. Ücrette fark oluyor bir miktarKızlar özel hastane için soruyorum,diyelim özelde normal doğuma karar verdim,ve sancım gece 10 da geldi doğumuna doktor mu girmesi gerekiyor yoksa ne şekilde durum ilerliyor??
Klasik ince olan ateş ölçerlerden var evde en doğru sonucu ondan alıyorum. Ama braun markasınınkiler çok iyiKızlar ateş ölçer ne aldınız resmi olan atabilir mi ne kullandınız memnun kaldınız uygun ve ideal.olarak
Yüzmek dogumu kolaylastırmıyormuyduBugun herhalde en kasilmali gunu geciriyorum. Bir o yanda bir bu yanda toplaniyor, karnim sertlesiyor, nefesim kesiliyor. Gercek sanci olmadigina eminim ama durmadi bir turlu. Demek ki denize gitmek, yuzmek yaramiyor. Demek ki daha cok dinlenmeliyim.
Bende 3 hafta calısacagım. Heryerim agrıyo nasıl dayancam bilmiyorum. 2 agustos gibi düşünüyorum dogumu. 38+1 olcaz :)Göbeğime ip geçirip boynuma asasım var vallahi. Daha 3 hafta çalışacağım nasıl işe gidicem bilmiyorum. Göbeğim çok zorluyor beni35te randevuya gittiğimde kesin sezeryana dönersek direk 37de alalım diycem
Ben aldım canım. Bez kazaları olabiliyormuş o durumlarda gerekebilir diye aldım indirim çekim vardı aldimHanımlar ben leke çıkarıcı almadım. Gerekli bir ürün mü almalı mıyız, gerekli ise tecrübeliler hangisinden alalım
Kızlar birde doktor acil durumları söyledi. Günde 10kez hareket hissetmek zorundasın dedi. Sabah 10kez yaptı diyelim akşama kadar hareketsiz kalması normal dedi ama günde 10hareket mecburmuş. Bebeğin hareketlerinde yavaşlama güçsüzleşme olursa, suyun gelirse sızıntı şeklinde bile olursa ( en geç 24saat içinde bebek alınmak zorundaymış), geçmeyen kasılman olursa gel dedi. Kendini yormayacaksın, belin ağırana kadar ayakta kalman normal ama bel ağrısı olduktan sonra yatıp dinleniceksin dedi. Kafasının büyük olması normal doğuma engel değilmiş. Ama hem kafası hemde kilosu olursa direk sezaryene alırım dedi. Bebekte kilo iyi değilmiş 4kiloyu geçerse omuzu takılırsa kırmak zorunda kalırım dedi. Sinirlerini etkilerse sakat kalırmış çünkü bebek kanalda sıkılıyormuş ve nefessiz kalıyormuş tek çaresi kırarak çıkartmakmısGebelik şekeri olan anneler dikkat etmeli, birde hastane çantamı hazırlamamı söyledi
Benim göbek düşmedi başı aşağıda idi kontrolde.bu iyi mi kötü mü bileemdim bukadar erken olmasıBebeğin kafası aşağıda olan kızlar, sizlerinde göbek düştü mü? Benim göbek sanki aşağıda ve alta bakınca anlıyorsun sanki gerçekten kafa var orda aşağıya inmiş :) çok ağırlaştım şu son hafta, bebeğin hareketleri kasıklarımı acıtıyor sanki. Hemen belim ağrıyor hiç bi iş yapamaz oldum. Daha en az 5-6 hafta var nasıl geçecek zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?