2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kirmak mi ilkkez duydum niye kırıyor ya. Direkt sezeryanla alsa olmuyor mu?
İlkkez kırmayı duydum ya çok korkutucu.allah yaşatmasin kimseye

kafa çıkmış oluyo artık geri dönemez ki normal dogumdan
benim kuzenimin kolu sakat. 4.5 kilo bebeği normal dogumla doğurtmaya çalışan doktor sinirlerini ezmiş. ben de iri bebek olup da normal doğuma girmekten korkuyorum o yüzden.

Bende 3 hafta calısacagım. Heryerim agrıyo nasıl dayancam bilmiyorum. 2 agustos gibi düşünüyorum dogumu. 38+1 olcaz :)
İmzada İkimizin tarih aynı görünüyor, ama 2 Ağustos 37+4e denk geliyor Bende. Son regl tarihin neydi?
Isyerinde yerimden kalkmayi dusunmuyorum bana dokunmasinlar :)

Ay Allah korusun.
Hiç duymamıştım bu durumu Allah yaşatmasın.
Israrla normal diye zorlamaya gerek yok. Bebek nasıl sağlıklı dogacaksa öyle yapsınlar.
Ben hatta diyorum sezeryanda yapabilirsiniz zorlamayın
Doktorum gönül isterki normal doğurtayim ama bebeğin durumu belirleyecek dedi

Benim göbek düşmedi başı aşağıda idi kontrolde.bu iyi mi kötü mü bileemdim bukadar erken olması
Benimde kasigim açıyor sürekli nirmal diyor doktor.
Bilmiyorum ki her vucutta farklidir. Bence benimki iyi degil daha cok var doguma, gobegin asagida olmasi dahada yoruyor Bence

benim bebek 2.800 olmuş. daha doğumu konuşmak için erken şimdi 2.800 olması iri olacağı anlamına gelmez normal yapabilirsin dedi. iri olursa zorlamayiz ama normale dedi.

gerçi kilo alır mı bilmiyorum. ilkinde son zamanlarda iştahım açılmıştı. bunda artık sıcaklardan mıdır nedir iştahım yok zorla yiyorum.

Bilmiyorum ki her vucutta farklidir. Bence benimki iyi degil daha cok var doguma, gobegin asagida olmasi dahada yoruyor Bence

benim ilkinde dogumda hala yukardaydi göbek.
bunda da bebek asagida ama göbek yukarıda
yapısal sanırım dediğin gibi.

Banada son gittiğimde haftasından 1 hafta ilerde demişti. Benxe kilolu doğmuşum bana çekerse iri olur.
Banada öyle dedi kilolu olursa normale zorlayamam riskli dedi. Bebek ve senin durumun belirleyecek doğumu dedi.
Bundan sorna kilo alımı hızlı oluyormuş bebeğin herkes öyle diyro

benim tospaga hep 2 hafta önde gidiyodu ama doktor ilk bebek de 38 de doğduğu için iri olmayacağını düşünüyo sanirim. 40 i görecek olsa iri olur. ama bence 38 de olsa da iri olma ihtimali var.
son ultrason görüntüsündeki bilgilere bi bakayım ne kadar önde şu an

Bakayım bende ne diyecek kontrole gidince.
Valla sağlıklı dogsunda bir problem olmasın diwn vs olmasinda kilolu dogsub

İmzada İkimizin tarih aynı görünüyor, ama 2 Ağustos 37+4e denk geliyor Bende. Son regl tarihin neydi?
Isyerinde yerimden kalkmayi dusunmuyorum bana dokunmasinlar :)
Donunmuyolar dokunmaya da sandalyede oturmak bile çok rahatsız ediyo
Durmadan tuvalete git gel git gel
Uyku çöküyo kafamı masaya bile koyamıyorum göbek dayanıyo
Cuma öyle belim ağrıdı ki mescide gidip uzandım
Daha da büyüycek bebişler napcaz kızlar

Bayram tatili hariçmi 3 hafta kızlar
Bnde bayramdan sonraki haftada çalışcam
Hatta sonraki hafta iki gün daha gitmem gerekiyor
Nasıl olcak bilmem
Benim bayram dahil, 15 temmuz son. 35te izne cikicam Insallah. 3 hafta Göz acip kapayana kadar geçer diye düşünüyorum

Ben gidiyorum hoşuma gitti. Biraz da doğum korkum var benim ufaktan başladı yani iyi geldi bana. Doğumu, lohusalığı falan anlattı baya ebe ilk sancılarda ne yapılması gerek ne yapılırsa doğum kolaylaşır falan bilen birinden duymak insana güven veriyor bence tavsiye ederim

Al benden de o kadar şimdi sığmıyorlar o zaman neler olacak acaba

Aynen hic geregi yok yumusaticinin bebek camasir deterjani yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…