- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Evet zoom uzerinden katiliyorum ben.Kızlar devlet hastanelerinde gebe okulları var duydunuz mu hiç?
Hayir canim ben agustos sonuMaasallah cogu kişi temmuz sonu agustos bası doguracak gibi geliyır bana
Ayy inşallah canım ağzın bal yesinBeni beklerken kendn 40da dogurcan bak gor
Cok indi asagiya mide ve gogus aram baya acik duruyo mesaneme ve kasiklarima cok baski oluyoBebeğin kafası aşağıda olan kızlar, sizlerinde göbek düştü mü? Benim göbek sanki aşağıda ve alta bakınca anlıyorsun sanki gerçekten kafa var orda aşağıya inmiş :) çok ağırlaştım şu son hafta, bebeğin hareketleri kasıklarımı acıtıyor sanki. Hemen belim ağrıyor hiç bi iş yapamaz oldum. Daha en az 5-6 hafta var nasıl geçecek zaman
Benimde kasilma bitmiyor dinlensemde yorulsamda ayni.. bi sag bi sol artiik gun boyu saymayi biraktim o kadar cok oluyo bebegin kasilmasi yoruyo artik beni..Bugun herhalde en kasilmali gunu geciriyorum. Bir o yanda bir bu yanda toplaniyor, karnim sertlesiyor, nefesim kesiliyor. Gercek sanci olmadigina eminim ama durmadi bir turlu. Demek ki denize gitmek, yuzmek yaramiyor. Demek ki daha cok dinlenmeliyim.
Bugun evde otururken bayram için biraz yaprak sarıp buzluga atayım dedim demez olaydım, yorulmuşum aksam kasım kasım kasıldım keisnlikle tek care dinlenmekBugun herhalde en kasilmali gunu geciriyorum. Bir o yanda bir bu yanda toplaniyor, karnim sertlesiyor, nefesim kesiliyor. Gercek sanci olmadigina eminim ama durmadi bir turlu. Demek ki denize gitmek, yuzmek yaramiyor. Demek ki daha cok dinlenmeliyim.
Bilnem, onu daha denemedim. Birkac haftaya gorucezYüzmek dogumu kolaylastırmıyormuydu
Bana bunu önermişlerdi birde koltuk altı derecesi o ince uzunlar varya bide ondan aldım.Kızlar ateş ölçer ne aldınız resmi olan atabilir mi ne kullandınız memnun kaldınız uygun ve ideal.olarak
Teşekkür ederim cevap verdiğin için canim cok sagolBen normalde de çilliyim ama güneş kremim cogalmasini önlüyordu gebelikte önleyemedi
Kiz ankaranin keçiörenine kış en önce gelir en son gider ben demetteyim bura alev ateş
Evet en iyisi minoris organik sertifikalari bile var ve kokusuz cok şükür 1 lt 99 tl ama
Canim benimde hep sağ şişiyor doktoruma sordum bende korkup bebek oraya baski yaotigi icin sadece sağ şişiyor dedi
Salı günü sorucam canım çok sagolKan dolaşımı yavaşlaması olabilir canım bunu doktoruna göstermennde fayda War geçmiş olsun
Hayirlisi olsun bende 2 side normal dogum olduğu için sezeryan bilmediğim için korkutuyor beni bakalim salı günü doktor ne diyecek ama ben epidural iğneyle olur diye düşünüyorum bebisi o an görmek istiyorum bir yandanda acaba korkarmiyimdiyorumSor canim ne olacak yaabuda 3. Kızımız kaza bebeği bizede sürpriz oldu ben iki sezeryanda tam bayılma istedim çünkü ameliyathaneye girince bana korku titreme geliyor ayık olsam kötü olurum sanrm ben çok memnun kaldm İstanbul'daki doktorundan eli çok hafif pek ağrı sızı olmadı bende ameliyat sonrası çok şükür diyeyim darısı bu kızıma bu sefer farklı doktor ama buda aşırı ilgili sevilen buranın en iyi doktoru yine özelde yapacağım ben biraz nazliyim devlette yapamam iğne fobim filsn War beni nazlamaları nazik olmaları lazım devlette bu pek olmuyor
35 I hayırlısıyla gecelik deAyniyiz canim ilk hedef 30 du cok şükür atlattik şimdi 32 hedef doktor 36yi goremeyiz gibi dedi banada☺
Aynen hic geregi yok yumusaticinin bebek camasir deterjani yeterli
Online olduğunu bilmiyordum oda mantıklıymış son ders doğumhaneyi gezdiricem dedi eğitmen onu çok merak ediyorum açıkçası benEvet zoom uzerinden katiliyorum ben.
Yorgunluktandır bence bazen benimki de hiç hareket etmiyor varlığını unutuyorum dinlenince kendine geliyor hemen çok ayakta kaldıysan oda yapmıştır belkiKızlar bugün sabahtan beri hem misafirim vardı hemde bebeğin kıyafetleri ile uğraştım yorulduğum için mi bilmiyorum sabah biraz hareketlerini hissetmiştim akşamdan beri çok hissetmiyorum yani anlayamıyorum normal mi bu durum yorgunluktan mı yada uyuyor mu bilemedim
Benimde öyle. Bayramdan sonra 1 hafta daha gitmem gerekiyor sonrası zaten doğum sanırımBayram tatili hariçmi 3 hafta kızlar
Bnde bayramdan sonraki haftada çalışcam
Hatta sonraki hafta iki gün daha gitmem gerekiyor
Nasıl olcak bilmem
Benim bebek döndü ama çok inmedi aşağıya. Tam ortada göğsümden aşağıda kasıklardan yukarda :) ama benimde bel ağrılarım başladı arada aşağıda bir sancı da hissediyorumBebeğin kafası aşağıda olan kızlar, sizlerinde göbek düştü mü? Benim göbek sanki aşağıda ve alta bakınca anlıyorsun sanki gerçekten kafa var orda aşağıya inmiş :) çok ağırlaştım şu son hafta, bebeğin hareketleri kasıklarımı acıtıyor sanki. Hemen belim ağrıyor hiç bi iş yapamaz oldum. Daha en az 5-6 hafta var nasıl geçecek zaman
Ben kendimi de öyle hissediyorum ilk günden beri bakalım hayırlısı :)Maasallah cogu kişi temmuz sonu agustos bası doguracak gibi geliyır bana
Benimde öyle kasık ve bacak ta aynı adet ağrıları yani uyutmuyor. Yalancı kasılmalar bunlar mı oluyor bilemedim ki. Sancın 5 dk bir oluyorsa ihmal etme derimKızlar uyumayan varmı? Adet sancısı gibi ağrım var belimde ne yaptıysam geçmedioluyordu ama kısa sürerdi şimdi 30dadıkadır var. Çok endişelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?