2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok indi asagiya mide ve gogus aram baya acik duruyo mesaneme ve kasiklarima cok baski oluyo

Benimde kasilma bitmiyor dinlensemde yorulsamda ayni.. bi sag bi sol artiik gun boyu saymayi biraktim o kadar cok oluyo bebegin kasilmasi yoruyo artik beni..

Bugun evde otururken bayram için biraz yaprak sarıp buzluga atayım dedim demez olaydım, yorulmuşum aksam kasım kasım kasıldım keisnlikle tek care dinlenmek

Kızlar ateş ölçer ne aldınız resmi olan atabilir mi ne kullandınız memnun kaldınız uygun ve ideal.olarak
Bana bunu önermişlerdi birde koltuk altı derecesi o ince uzunlar varya bide ondan aldım.

Eklentiler

• 506F0FC1-1C7A-4B89-9634-07013A2F04B7.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar bugün sabahtan beri hem misafirim vardı hemde bebeğin kıyafetleri ile uğraştım yorulduğum için mi bilmiyorum sabah biraz hareketlerini hissetmiştim akşamdan beri çok hissetmiyorum yani anlayamıyorum normal mi bu durum yorgunluktan mı yada uyuyor mu bilemedim

Teşekkür ederim cevap verdiğin için canim cok sagol

Hayirlisi olsun bende 2 side normal dogum olduğu için sezeryan bilmediğim için korkutuyor beni bakalim salı günü doktor ne diyecek ama ben epidural iğneyle olur diye düşünüyorum bebisi o an görmek istiyorum bir yandanda acaba korkarmiyimdiyorum

Yorgunluktandır bence bazen benimki de hiç hareket etmiyor varlığını unutuyorum dinlenince kendine geliyor hemen çok ayakta kaldıysan oda yapmıştır belki

Benim bebek döndü ama çok inmedi aşağıya. Tam ortada göğsümden aşağıda kasıklardan yukarda :) ama benimde bel ağrılarım başladı arada aşağıda bir sancı da hissediyorum

Kızlar uyumayan varmı? Adet sancısı gibi ağrım var belimde ne yaptıysam geçmedi oluyordu ama kısa sürerdi şimdi 30dadıkadır var. Çok endişelendim

Kızlar uyumayan varmı? Adet sancısı gibi ağrım var belimde ne yaptıysam geçmedi oluyordu ama kısa sürerdi şimdi 30dadıkadır var. Çok endişelendim
Benimde öyle kasık ve bacak ta aynı adet ağrıları yani uyutmuyor. Yalancı kasılmalar bunlar mı oluyor bilemedim ki. Sancın 5 dk bir oluyorsa ihmal etme derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…