2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar uyumayan varmı? Adet sancısı gibi ağrım var belimde ne yaptıysam geçmedi oluyordu ama kısa sürerdi şimdi 30dadıkadır var. Çok endişelendim
Bende de sık oluyor sanci gibi ani bir sizlama. Eskiden olmazdi ama sanirim dogum yaklastigi icin pelvik hazirlandigi icin oluyor diye dusunuyorum. Kuyruk sojumumda ve belimde oluyor ama gunde 1-2 kez, ya da hadi sabah aksam ikiser kez diyelim. Yani cok nadir. Hic yarim saat istikrarli agri girmedi belime. Sen kendini vucudunu daha iyi tanirsin, cok yabanci bir agriysa normalde olmuyorsa gidin isteseniz doktora. En azindan bir kontrol ederler için rahatlar.

Benimde öyle kasık ve bacak ta aynı adet ağrıları yani uyutmuyor. Yalancı kasılmalar bunlar mı oluyor bilemedim ki. Sancın 5 dk bir oluyorsa ihmal etme derim
Hayir o kasilmalar karnin en yuksek kisminda onunde, gobek deligi cevresinde sertlesme olarak ya da bebegin bir tarafta sert bir şekilde toplanmasi hissi gibi oluyor. Rahatsiz edici ama aci verici degil ve bele kasiga vurmuyor

Hayir o kasilmalar karnin en yuksek kisminda onunde, gobek deligi cevresinde sertlesme olarak ya da bebegin bir tarafta sert bir şekilde toplanmasi hissi gibi oluyor. Rahatsiz edici ama aci verici degil ve bele kasiga vurmuyor
Evet göbek deliği tarafında sertleşip karnım şişiyor aniden bırakıyor kendini sanki acıtmıyor ama içim garip oluyor.

Ben ameliyathaneye bayilmadan gidiyorum orda bayiltiyolar ya k sürede bile korkudan sıtma tutuyo beni benn iğneden filanda korkarm herkes kendini bilir mutlaka canjm ben epidural olamam warsin sonra göreyim ilk babasj görsün ben sondadan aşırı korkuyrm bu sefer takilmasn diye talep ettim doktor sen bayilinca takarz o zaman dedi bakalm hayrlisi bu doktorum farklı o yüzden umarım eli hafiftir sezaryandan doktorun elinin iyi olması en önemli şey çünkü

Ayyy kizlar günaydin eşim bey dün kontrole gitmeden hastalandi ishal kusma akşam acilde serum yedi bu seferde sabaha kadar ateşliydi endişeden uyuyamadim saat başi kalkip ateş ölçmekten mal gibiyim ve eger iyiyse bugün çankiriya gidecegiz kaynimin kiz arkadaşinin ailesiyle tanişmaya

Geçmiş olsun canım umarım iyi olur yolculuk beni yoruyor ya dün gidiş dönüş 2 buçuk saatlik yoll toplamda ama belim ağırdı kasıklarım ağırdı zorladı beni sende dikkat et inşallah hayırla gidip gelin

Dün kontrole gittim icim rahat cikayim diye belki gitmeyiz hic gidesim yok valla

İğne vs ye alıştım ama o sonda beni korkutuyor epidural olmuştu ilki tamamen bayıltılmak istedim beni ikna ettiler iyi ki de etmişler dedim o an görmek uyanık olmak daha iyi uyanmak çok zor narkoz etkisini atmak rezalet bir duygu burun ameliyatı olduğumda tatmistim onu da.

Günaydınlarrr Yavaş yavaş izne ayrılmalar başlar artıkkkk bir 34+1 olduk bugün itibariyle bende arife günü son calisicam 37+0 Haftam 16 temmuzda oluyor tam bayram tatili sonrasına geliyor çok güzel denk geldi kısmetse son iş günüm 8 temmuz dilekçe werecegim inşallah yasal doğum öncesi analık iznine ayrılıyorum diye sonrada 1 hafta kalıyor eğer 23 temmuzda olursa doğum benim öncesinde hazırlıklarını yapmam bitirmem lazim sanrm bayramda da ewdeyim eşim eregliye gidip kurbanı filan halledecek ailesiyle ben ewdeyim iyce agirlastk yol zor oluyor

Ben cesaret edemiyorum işte canjm ameliyathanede sesler o hazırlık aşaması filan beni ciddi strese sokuyor tabiki doğduğu anı görmek harika ama işte ben yapamam sana başarılar sonda ressmn illettt bişey artık onada bu teknoloji çağında bir çözüm bulsalar harikaaa olacak

Ahahahah deli ederler bi de benim ki anlamıyor tepkilerimi belli etsem de kadın geri başa sarıyor. Doğuma gelmicek olması ile bir miktar göbek atacağım
Ahahaha seninkide anlıyodjr da saf ayagina yatiyodur aman gelmesin kaynana ile gerçekten insan rahat edemiyor ben annemle bile geriliyorrum kimse gelmesin istemiyorum

Günaydın canım geçmiş olsun eşine. Salgın mıdır nedir kızım da Kayseri'de öyle oldu kardeşlerim de bir tur geçirdi idi .

Du bakım sorcam sonda son aşama da bel uyustugunda taksalar ne bilim. Puffff çok endişeliyim o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…