2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hazırlıklar tam olarak bitmedi bı yatak alamadım çocuğuma onu da alayım tmm. Sonra bir kaç oda boyanacak temizlik yapılacak.
Doğuma 9bin TL vermiyorum ama kendime doğum hediyesi gidip iPhone 11 alcam 15küsüre. Geçen gün de elimde olan alyansım ve bı kaç bişe verip alyans ve tek taş aldımohhh nede iyi oldu. He bı eksik daha beyaz lohusa takımı alamadım halaaa oda sırf foto çekimleri için istiyorum da işte hem kaliteli hem uygun bulmak zor. Streslerdeyim sivilce aylarca çıkmadı geçen mini minnoş Allahtan cikivermis.

Hmm. Belki giderim o zaman perşembe günüymüş. Olmazsa gideyim. Bana da nst de anlatmıştı ebe baya odaya gelip

Günaydınlarrrr
Salı günü sahile foto çekinmeye gitcez kendi çapımızda çarşamba doktora gideceğiz. Sonra zaten 34 ü de yaralamış olacağım. Dün hastane çantamı ayarlayıp bitirdim sadece emzik ve biberon koyacağım. He Bi de bazı koyduğum takımlarda zıbın yok annemde zıbınlar o gelinceye kadar doğurmazsam onları ekleyeceğim yani artık her yerim ağrıyor gerçekten. Sabretmek istiyorum ama bazen dayanamıyorum.

Hahaha bende alacaktım doğum parasına sonra gram altına yatıralım dedim vazgeçtim. eşim doğum hediyesi başka Bi şey alır artıkın.

Ahahahah deli ederler bi de benim ki anlamıyor tepkilerimi belli etsem de kadın geri başa sarıyor. Doğuma gelmicek olması ile bir miktar göbek atacağım
Ben yapabilirim kendimde o kapasiteyi görüyorum ya da yetmiyosa al sen emzir der çemkiririm ama sanmiyorum benim kv cesaret edemez eltimin cocuk adina bile burnunu sokmuştu bana ismini ne koycaksiniz bile diyemiyor
Günaydın canım geçmiş olsun eşine. Salgın mıdır nedir kızım da Kayseri'de öyle oldu kardeşlerim de bir tur geçirdi idi .
Evet salgin varmis arkadaşi dün onkolojiye gitmiş bakmamişlar covid servisine yönlendirmişler o da özele gidip serum taktirmis sonra geldi benimkini goturdu zorla hemşire serum takmaktan yoruldum bugun herkeste böyle bi salgin var demiş
Canim yatak kaliteli olsun dersen sitelerde ceka baza var aşiri kaliteli istikbale falan fason üretim yapiyor benim tum yataklarim ondan bu sene bazam kicirdiyordu garantisi bitmesine ragmen bana yeni baza getirdiler biz cok memnun kaldigimizdan bi suru kisiye ordan baza yatak aldirdik eşimde mobilyaci ya direk üreticiden almak daha ucuza geliyor aklinda bulunsun .

Birde kizilaya gidersen soysal pasajinda pijamavi dolu ve internetten bile ucuz ben gecen ordan aldim senaydi hatta magazanin adi sanirim

Mrb arkadaşlar sabah 2 saat adet ağrısı gibi ağrım oldu şimdi biraz hafifledi ama hala var 33+4 teyiz yarın kontrol var,normal mi bu ağrılar acaba bilginiz varmı

Bende hastane cantasını tamamladım dün. Sadece sütyen penye külot pişik kremi kaldı koyulcak.
Bir tanede fazladan cocuga takım koyarım . Gitmeden bi gece öncede kişisel bakımlarımı eklerim diyorum

Mrb arkadaşlar sabah 2 saat adet ağrısı gibi ağrım oldu şimdi biraz hafifledi ama hala var 33+4 teyiz yarın kontrol var,normal mi bu ağrılar acaba bilginiz varmı
Benimde olmuştu dört bes saat. Bagırtıcak sekilde değilse korkmayın magnezyum için

Bende hastane cantasını tamamladım dün. Sadece sütyen penye külot pişik kremi kaldı koyulcak.
Bir tanede fazladan cocuga takım koyarım . Gitmeden bi gece öncede kişisel bakımlarımı eklerim diyorum
Aynen ufak tefek şeyler kaldı işte. Son rütuşları da yakın zamanda yaparım bende. Zaman durdu sanki

Hahaha bende alacaktım doğum parasına sonra gram altına yatıralım dedim vazgeçtim. eşim doğum hediyesi başka Bi şey alır artıkın.
Bende biriktiriyordum sosyal medyaya ağırlık vermeye başlayınca telefon şart dedim aldım aldım zaten fiyatlar uçmaya devam ediyor.

Valla en iyisini yapıyorsun cekinsinler biraz biz de insanız. Kendine yapılmasını istemediği herşeyi dayatıyolar yoksa. Ekran fotosu aldım sağol canım

Daha foto çekimi olayı var bir yanım yeterince masraftasın foto makinemizde var kendi çapında çekil diyor bir yanım git ver parayı diyor ama sonuc olaraktan kendi çapımızda cekcez bence de.

Benim cantam hazir aslinda ama benim buyuk oglan hastaneye gelmek o gece benle kalmak istiyo. Smdi mecbur ona da hazirlicaz bisiler

Bu sene de aldırmazsan durum vahim bak düşünüyorsan karar ver. Aldın aldın zamanı resmen fiyatlar acayip fark atıyor. üzücü
Daha foto çekimi olayı var bir yanım yeterince masraftasın foto makinemizde var kendi çapında çekil diyor bir yanım git ver parayı diyor ama sonuc olaraktan kendi çapımızda cekcez bence de.
Gaza getirme beniiiii kız yazık adamın telefonu yok utanıyorum bana al demeye. Olsun napalım işe girersem ben son modelini alırım artıkın iphone 16 falan.... Biz doğumdan sonra 1 2 poz çektireceğiz bebişimizle o kadar. Salı günü de kendi aramızda telefonla çekineceğiz. Çok masraf oldu. Zaten manavgata gelmemiz sadece bize 2bin patladı
Benim cantam hazir aslinda ama benim buyuk oglan hastaneye gelmek o gece benle kalmak istiyo. Smdi mecbur ona da hazirlicaz bisiler
2 parça Bi şey alıverirsin ona da. Yeter ki sen kendini unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…