Hmm. Belki giderim o zaman perşembe günüymüş. Olmazsa gideyim. Bana da nst de anlatmıştı ebe baya odaya gelipBen gidiyorum hoşuma gitti. Biraz da doğum korkum var benim ufaktan başladı yani iyi geldi bana. Doğumu, lohusalığı falan anlattı baya ebe ilk sancılarda ne yapılması gerek ne yapılırsa doğum kolaylaşır falan bilen birinden duymak insana güven veriyor bence tavsiye ederim
Hahaha bende alacaktım doğum parasına sonra gram altına yatıralım dedim vazgeçtim.Hazırlıklar tam olarak bitmedi bı yatak alamadım çocuğuma onu da alayım tmm. Sonra bir kaç oda boyanacak temizlik yapılacak.
Doğuma 9bin TL vermiyorum ama kendime doğum hediyesigidip iPhone 11 alcam 15küsüre. Geçen gün de elimde olan alyansım ve bı kaç bişe verip alyans ve tek taş aldım ohhh nede iyi oldu. He bı eksik daha beyaz lohusa takımı alamadım halaaa oda sırf foto çekimleri için istiyorum da işte hem kaliteli hem uygun bulmak zor. Streslerdeyim sivilce aylarca çıkmadı geçen mini minnoş Allahtan cikivermis.
Ben yapabilirim kendimde o kapasiteyi görüyorum ya da yetmiyosa al sen emzir der çemkiririm ama sanmiyorum benim kv cesaret edemez eltimin cocuk adina bile burnunu sokmuştu bana ismini ne koycaksiniz bile diyemiyorAhahahahdeli ederler bi de benim ki anlamıyor tepkilerimi belli etsem de kadın geri başa sarıyor. Doğuma gelmicek olması ile bir miktar göbek atacağım
Evet salgin varmis arkadaşi dün onkolojiye gitmiş bakmamişlar covid servisine yönlendirmişler o da özele gidip serum taktirmis sonra geldi benimkini goturdu zorlaGünaydın canım geçmiş olsun eşine. Salgın mıdır nedir kızım da Kayseri'de öyle oldu kardeşlerim de bir tur geçirdi idi .
Canim yatak kaliteli olsun dersen sitelerde ceka baza var aşiri kaliteli istikbale falan fason üretim yapiyor benim tum yataklarim ondan bu sene bazam kicirdiyordu garantisi bitmesine ragmen bana yeni baza getirdiler biz cok memnun kaldigimizdan bi suru kisiye ordan baza yatak aldirdik eşimde mobilyaci ya direk üreticiden almak daha ucuza geliyor aklinda bulunsun .Hazırlıklar tam olarak bitmedi bı yatak alamadım çocuğuma onu da alayım tmm. Sonra bir kaç oda boyanacak temizlik yapılacak.
Doğuma 9bin TL vermiyorum ama kendime doğum hediyesigidip iPhone 11 alcam 15küsüre. Geçen gün de elimde olan alyansım ve bı kaç bişe verip alyans ve tek taş aldım ohhh nede iyi oldu. He bı eksik daha beyaz lohusa takımı alamadım halaaa oda sırf foto çekimleri için istiyorum da işte hem kaliteli hem uygun bulmak zor. Streslerdeyim sivilce aylarca çıkmadı geçen mini minnoş Allahtan cikivermis.
Bayram tatili dahil. Ne yazıkki bizim müdür tatile giddcek ben calışcam.Bayram tatili hariçmi 3 hafta kızlar
Bnde bayramdan sonraki haftada çalışcam
Hatta sonraki hafta iki gün daha gitmem gerekiyor
Nasıl olcak bilmem
Bende hastane cantasını tamamladım dün. Sadece sütyen penye külot pişik kremi kaldı koyulcak.Günaydınlarrrr
Salı günü sahile foto çekinmeye gitcez kendi çapımızdaçarşamba doktora gideceğiz. Sonra zaten 34 ü de yaralamış olacağım. Dün hastane çantamı ayarlayıp bitirdim sadece emzik ve biberon koyacağım. He Bi de bazı koyduğum takımlarda zıbın yok annemde zıbınlar o gelinceye kadar doğurmazsam onları ekleyeceğim yani artık her yerim ağrıyor gerçekten. Sabretmek istiyorum ama bazen dayanamıyorum.
Benimde olmuştu dört bes saat. Bagırtıcak sekilde değilse korkmayın magnezyum içinMrb arkadaşlar sabah 2 saat adet ağrısı gibi ağrım oldu şimdi biraz hafifledi ama hala var 33+4 teyiz yarın kontrol var,normal mi bu ağrılar acaba bilginiz varmı
Aynen ufak tefek şeyler kaldı işte. Son rütuşları da yakın zamanda yaparım bende. Zaman durdu sankiBende hastane cantasını tamamladım dün. Sadece sütyen penye külot pişik kremi kaldı koyulcak.
Bir tanede fazladan cocuga takım koyarım . Gitmeden bi gece öncede kişisel bakımlarımı eklerim diyorum
Bende biriktiriyordum sosyal medyaya ağırlık vermeye başlayınca telefon şart dedim aldım aldım zaten fiyatlar uçmaya devam ediyor.Hahaha bende alacaktım doğum parasına sonra gram altına yatıralım dedim vazgeçtim.eşim doğum hediyesi başka Bi şey alır artıkın.
Benim sürekli oluyor artık neredeyse.Mrb arkadaşlar sabah 2 saat adet ağrısı gibi ağrım oldu şimdi biraz hafifledi ama hala var 33+4 teyiz yarın kontrol var,normal mi bu ağrılar acaba bilginiz varmı
Ya 1 yıl önce eşim alacaktı. 7.500 dü. Kafama tüküreyim yok dedim. Şimdi 15 bin olduBende biriktiriyordum sosyal medyaya ağırlık vermeye başlayınca telefon şart dedim aldım aldım zaten fiyatlar uçmaya devam ediyor.
Valla en iyisini yapıyorsun cekinsinler biraz biz de insanız. Kendine yapılmasını istemediği herşeyi dayatıyolar yoksa. Ekran fotosu aldım sağol canımBen yapabilirim kendimde o kapasiteyi görüyorum ya da yetmiyosa al sen emzir der çemkiririm ama sanmiyorum benim kv cesaret edemez eltimin cocuk adina bile burnunu sokmuştu bana ismini ne koycaksiniz bile diyemiyor
Evet salgin varmis arkadaşi dün onkolojiye gitmiş bakmamişlar covid servisine yönlendirmişler o da özele gidip serum taktirmis sonra geldi benimkini goturdu zorlahemşire serum takmaktan yoruldum bugun herkeste böyle bi salgin var demiş
Canim yatak kaliteli olsun dersen sitelerde ceka baza var aşiri kaliteli istikbale falan fason üretim yapiyor benim tum yataklarim ondan bu sene bazam kicirdiyordu garantisi bitmesine ragmen bana yeni baza getirdiler biz cok memnun kaldigimizdan bi suru kisiye ordan baza yatak aldirdik eşimde mobilyaci ya direk üreticiden almak daha ucuza geliyor aklinda bulunsun .
Birde kizilaya gidersen soysal pasajinda pijamavi dolu ve internetten bile ucuz ben gecen ordan aldim senaydi hatta magazanin adi sanirim
Bu sene de aldırmazsan durum vahim bakYa 1 yıl önce eşim alacaktı. 7.500 dü. Kafama tüküreyim yok dedim. Şimdi 15 bin oldu
Daha foto çekimi olayı var bir yanım yeterince masraftasın foto makinemizde var kendi çapında çekil diyor bir yanım git ver parayı diyor ama sonuc olaraktan kendi çapımızda cekcez bence de.Günaydınlarrrr
Salı günü sahile foto çekinmeye gitcez kendi çapımızdaçarşamba doktora gideceğiz. Sonra zaten 34 ü de yaralamış olacağım. Dün hastane çantamı ayarlayıp bitirdim sadece emzik ve biberon koyacağım. He Bi de bazı koyduğum takımlarda zıbın yok annemde zıbınlar o gelinceye kadar doğurmazsam onları ekleyeceğim yani artık her yerim ağrıyor gerçekten. Sabretmek istiyorum ama bazen dayanamıyorum.
Benim cantam hazir aslinda ama benim buyuk oglan hastaneye gelmek o gece benle kalmak istiyo. Smdi mecbur ona da hazirlicaz bisilerGünaydınlarrrr
Yok bağırtacak kadar değil şükür ama baya olduBenimde olmuştu dört bes saat. Bagırtıcak sekilde değilse korkmayın magnezyum için
Bu sene de aldırmazsan durum vahim bakdüşünüyorsan karar ver. Aldın aldın zamanı resmen fiyatlar acayip fark atıyor. üzücü
Gaza getirme beniiiiiDaha foto çekimi olayı var bir yanım yeterince masraftasın foto makinemizde var kendi çapında çekil diyor bir yanım git ver parayı diyor ama sonuc olaraktan kendi çapımızda cekcez bence de.
2 parça Bi şey alıverirsin ona da.Benim cantam hazir aslinda ama benim buyuk oglan hastaneye gelmek o gece benle kalmak istiyo. Smdi mecbur ona da hazirlicaz bisiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?