Büyük ihtimalle cihazda sorun var benim. Ama yine de içim rahat etmiyor onda yüksek çıkınca. Doktorum daha yeni 3 aylık şekere ve açlık tokluk baktı hepsi normal çıktı ama evde ölçtüğüm yüksek çıkıyor. Aynen az kaldı zaten 1 ay daha sabredeceğiz. Sağlıklı olsunlar da diyet ne ki?Aynen öyle, arkdaşın karnın aşağıya düşmüş erken dopurursun dediğin de ertesi günlere randevum vardı sordum dr a böyle diyenler var diye öyle kadınlarla kocakarılarla muhabbeti kes dedisonra anlattı vücut yapısıyla alakalı falan diye..
Çok haklısın olan bize oluyor.. O farklılık niye acaba cihazdan kaynaklıdır heralde ama insanın içi rahat etmez yine kaçamak yapmak için.. Neyse zaten sona yaklaştık artık doğum sonrası rahatça yer içersin inş.. Benim 3 aylık şekere de bakmıştı sağlık ocağı dru, o da iyi çıkınca açlık tokluk da hep kan tahlillerinde hep normal olunca diyetimi esnetmiştim dr da esnetebilirsin zaten çok kilo almadın demişti.. Evde hiç ölçülmedi sadece, Olmazsa yine doğuma kadar tekrar sıkı diyete başlarım heralde çok bişey de kalmadı..
Hemde nasilll sağ bacagimin kemigine bebegin dayandigini hissediyorum özellikle otururken kisacasi oturmak zulüm gibiSağ bacak ayak ödemlenen arkadaşlar oturunca bacağınız uyuşuyormu keçe gibi oldu sanki bugün biraz oturdum birde sağ elimde şişiyor ayak duydumda elin şişdiğini duymamıştım varmı bunları yaşayan
Ay bende sinir oluyorum bana da yeni dogum yapan uyuz oldugum biri yüzüme demedi komşuma demiş bugün yarin doğuracak gibi duruyor diye bok daha yeni dogurdun istemedigin muameleyi niye başkasina yapiyosun acayip sinir oldum ay gerizekali o ne anlar dedim gectimBen de bu sıralar sürekli olumsuz yorum yapan insanlarla karşılaşıyorum, geçen bi arkadaş ynai kocakarı falan değil benim yaşlarımda hatta küçük benden 3-4 yaş, 29.haftamdaydım senin göbeğin çok aşağıya inmiş geçen aya göre çantanı hazırla erken doğurursun gibime geliyo dedi, çok üzücü insanlar neden böyle bilmiyorum.. Sonra bikaç gün önce eşim tarafından akrabalar topluluğunda doğum ne zaman diye soruyorlar ağustos ilk haftası dedi Dr diyorum karnıma bakıp bakıp yok cıks beklemez o kadar bekler mi diyorlar hayırlısı diyip geçiyorum.. Hem sinir oluyorum madem çok biliyosunuz dr dun görüşünü niye soruyorsun.. Hem de üzülüyorum hepsi de biliyo stresini yaşıyorum zaten erken olur mu olacak mı, niye böyle insanlar bazı şeyleri düşünüp konuşmak bu kadar zor olmamalı.
Hesap makinasi gibi cihazla bakiyolar devlette ya bence yanlislik vardir strese girme canimDoktordan çıktım.üniversiteye geldim di. 2hafta önde çıkıyor dedi özelden geldim ya bi azar tabi istemediğimiz bisey filan dedi kilosu 2378gr 33+0iz fazlamı ciddenşeker testine filan bakacak .evde şeker ölçümü yaptıracak sanırım pufff özelin gözünü seveyim
Suyuda 3 lt içiyorum genelde ama birden oldu yoktu bu haftaya kadar karıncalanma da oluyor neyseki az kaldı kendimi öyle teselli ediyorumHemde nasilll sağ bacagimin kemigine bebegin dayandigini hissediyorum özellikle otururken kisacasi oturmak zulüm gibiklozette bile otururken dehşet rahatsiz ediyor ya ellerimde şişiyor benim bazen suyu az icince oluyo
Valla ben fic 3.5 lt iciyorum hergun zaten benim su içmezsem şişiyor bi de çok oturunca ayaklarina masaj yapsın eşin hemen geciyorSuyuda 3 lt içiyorum genelde ama birden oldu yoktu bu haftaya kadar karıncalanma da oluyor neyseki az kaldı kendimi öyle teselli ediyorum
Tek taraflı dediği nasıl bir şey acaba ya? benim bugün de var kasılmam. 3 gündür var. çok sert karnım. perşembe randevuya dayanmaya çalışıyorum ama ne olacak böyle bilmiyorum.
Nettede bir iki yazı gördüm bende de soru işareti oldu bugün doktora. Sordum bende vitaminde folik asit var devam edeyim mi diye oda vitaminini iç ayriyetten takbiyeye gerek yok dedi.İlk 3 ay kullandım simdi multivitamin icindeki doz ilk 3 aya gore dusuk sadece ) içinde kullanıyorum ben de ki riskli gebeyim, riskli gebelik doktoruna gidiyorum. Doktor zararli olsa gebelikligi riskli olan bana vermezdi sanirim. Neye göre zararliymis? Ayrıca bir arkadaşın ablasi yakın zamanda doğum yaptı, folik asit eksikliginden bebeginde omurulikte sinirlerinde sorunla doğdu, bebeği ameliyat aldılar doğar doğmaz. Zararli oldugunu ortaya atan arkadaş sebep de yazsin, insanlari panik netmeye gerek yok bence.
Bende multivitamin ve demirle alıyorumDirekt folikasit olarak değil de demir ve regenenesis te var o şekilde kullanıyorum bende
Çok sağol canimBen de kullanıyorum hala multivitamin içinde var, hatta ilk aylarda da bu mevzu geçmişti buralarda yine sormuştum dr a zarar edecek düzeyde vitamin değeri yok içinde endişe etmeyin böyle şeylere boşyere demişti.
Ay bide yeni doğum yapıp aynı yollardan geçmiş konuşulan şeye bak, gerçekten sabır sınıyorlar.. Sinir olunmıcak gibi mi parçalayası gelir insanın.. Aynen öyle boş laflara kulak asmayıp geçmek en iyisi..Ay bende sinir oluyorum bana da yeni dogum yapan uyuz oldugum biri yüzüme demedi komşuma demiş bugün yarin doğuracak gibi duruyor diye bok daha yeni dogurdun istemedigin muameleyi niye başkasina yapiyosun acayip sinir oldum ay gerizekali o ne anlar dedim gectim
Ay maşallahBugün bizimde kontrolümüz vardı.
42.3 cm 2.016 kg olmuşuz. Kafasıda doğum kanalına yerleşmiş daha dönmez artık dedi. Arada sırtını poposunu falan döndürüyor sadece. 31+4 tüm bugün ilk kez nstye de girdim. Pek bir şey anlamadım gerçiama benim kız cok nazlı cıktı yüzünü somurtup göstermiyor. Cok kücük bir kısmını gösterip kapatıyor hemen. Doğunca anca göreceğiz bu gidişle
Valla geldim hastaneye. Gelmeden once aradim 2 panadol al dedi. Ondan midir bilmiyorum hic sikayetim kalmadi. Ama nokur nolmaz diye yine de geldim hastaneye. Nstye bagladilar. Sonra da aciklik var mi diye bakacaklarmis. Sonra da eve yollayacaklardir sanirim.Örnek sag veya solda sertleşme oldu, kasildi, bir tarafta yigilma var ve geçmiyor. Tek tarafli dedigi o. Sertlesme uzun saatler kalıyor mu yer mi değiştiriyor? Az kaldi inşallah persembeye
Aman iyi ol da, paracetamol candir demekValla geldim hastaneye. Gelmeden once aradim 2 panadol al dedi. Ondan midir bilmiyorum hic sikayetim kalmadi. Ama nokur nolmaz diye yine de geldim hastaneye. Nstye bagladilar. Sonra da aciklik var mi diye bakacaklarmis. Sonra da eve yollayacaklardir sanirim.
40 hafta da 20 20 toplam 40 dk cektiler bana 2 gunde 1Aman iyi ol da, paracetamol candir demeknst 25 dakika bekle babam bekle, geçmiyor valla zaman. Ona bakilmadan da emin olunmuyor. Her şey normal çıksin da geçsin zaman ne yapalım. Çıkınca haber edersin
40 hafta da 20 20 toplam 40 dk cektiler bana 2 gunde 1
Ciktim. Her sey normal dediler nst için. Hic kasilma cikmadiAman iyi ol da, paracetamol candir demeknst 25 dakika bekle babam bekle, geçmiyor valla zaman. Ona bakilmadan da emin olunmuyor. Her şey normal çıksin da geçsin zaman ne yapalım. Çıkınca haber edersin
Bebekle sen iyi ol da, ne yapalım hastane yollarının gidip gelecegizCiktim. Her sey normal dediler nst için. Hic kasilma cikmadiMurphy kanunu resmen. Gercekten hic kasilmam olmadi orda uzanirken. Sonra bir aletle alttan baktilar, sonra bir de parmagiyla bakti. Neden 2 farkli cesidi var anlamadım. Neyse kasma kendini serbest birak dedi hemsire. Ben de kasmadim cok acimadi. Hic acilma yok dediler. Her sey yolunda deyip eve gonderdiler. Demek ki gunese cikmamak lazim. Terledikce de su icmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?