2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Büyük ihtimalle cihazda sorun var benim. Ama yine de içim rahat etmiyor onda yüksek çıkınca. Doktorum daha yeni 3 aylık şekere ve açlık tokluk baktı hepsi normal çıktı ama evde ölçtüğüm yüksek çıkıyor. Aynen az kaldı zaten 1 ay daha sabredeceğiz. Sağlıklı olsunlar da diyet ne ki?

hastaneden geldik kızlar. Çok şükür herşey yolunda. 34+2 haftasıyla uyumlu 2450 gram olmuş. Baş aşağı duruyor. Tahmin ettiğimiz gibi aşağıya doğru inmiş onun için lekelenmeye sebep olmuş. İlk kez nst yapıldı biraz sancı çıktı. Doktor istersen yatırıp serum verelim sıvı desteği rahatlatır dedi. Ama ben evde dinlenmeyi tercih ettim. Kan tahlilleri idrar tahlilleri yenilendi. Bundan sonraki randevu 37.haftada artık

Hemde nasilll sağ bacagimin kemigine bebegin dayandigini hissediyorum özellikle otururken kisacasi oturmak zulüm gibi klozette bile otururken dehşet rahatsiz ediyor ya ellerimde şişiyor benim bazen suyu az icince oluyo

Ay bende sinir oluyorum bana da yeni dogum yapan uyuz oldugum biri yüzüme demedi komşuma demiş bugün yarin doğuracak gibi duruyor diye bok daha yeni dogurdun istemedigin muameleyi niye başkasina yapiyosun acayip sinir oldum ay gerizekali o ne anlar dedim gectim
Hesap makinasi gibi cihazla bakiyolar devlette ya bence yanlislik vardir strese girme canim

Hemde nasilll sağ bacagimin kemigine bebegin dayandigini hissediyorum özellikle otururken kisacasi oturmak zulüm gibi klozette bile otururken dehşet rahatsiz ediyor ya ellerimde şişiyor benim bazen suyu az icince oluyo
Suyuda 3 lt içiyorum genelde ama birden oldu yoktu bu haftaya kadar karıncalanma da oluyor neyseki az kaldı kendimi öyle teselli ediyorum

Suyuda 3 lt içiyorum genelde ama birden oldu yoktu bu haftaya kadar karıncalanma da oluyor neyseki az kaldı kendimi öyle teselli ediyorum
Valla ben fic 3.5 lt iciyorum hergun zaten benim su içmezsem şişiyor bi de çok oturunca ayaklarina masaj yapsın eşin hemen geciyor geçen bi davul gibi şişti yastiklari ust uste dizip bacagimi heo yukarıda tuttum 3 kase tuzlu erik yemiştimde tuz tüketmeyince tansiyonum aşiri düşüyor tüketince de ayağim şişiyor ne halt yiceksek

Tek taraflı dediği nasıl bir şey acaba ya? benim bugün de var kasılmam. 3 gündür var. çok sert karnım. perşembe randevuya dayanmaya çalışıyorum ama ne olacak böyle bilmiyorum.

Örnek sag veya solda sertleşme oldu, kasildi, bir tarafta yigilma var ve geçmiyor. Tek tarafli dedigi o. Sertlesme uzun saatler kalıyor mu yer mi değiştiriyor? Az kaldi inşallah persembeye

Nettede bir iki yazı gördüm bende de soru işareti oldu bugün doktora. Sordum bende vitaminde folik asit var devam edeyim mi diye oda vitaminini iç ayriyetten takbiyeye gerek yok dedi.
Zararı olsa vermezlerdo

Ay bide yeni doğum yapıp aynı yollardan geçmiş konuşulan şeye bak, gerçekten sabır sınıyorlar.. Sinir olunmıcak gibi mi parçalayası gelir insanın.. Aynen öyle boş laflara kulak asmayıp geçmek en iyisi..

Bugün bizimde kontrolümüz vardı.
42.3 cm 2.016 kg olmuşuz. Kafasıda doğum kanalına yerleşmiş daha dönmez artık dedi. Arada sırtını poposunu falan döndürüyor sadece. 31+4 tüm bugün ilk kez nstye de girdim. Pek bir şey anlamadım gerçi ama benim kız cok nazlı cıktı yüzünü somurtup göstermiyor. Cok kücük bir kısmını gösterip kapatıyor hemen. Doğunca anca göreceğiz bu gidişle

Ay maşallah

Örnek sag veya solda sertleşme oldu, kasildi, bir tarafta yigilma var ve geçmiyor. Tek tarafli dedigi o. Sertlesme uzun saatler kalıyor mu yer mi değiştiriyor? Az kaldi inşallah persembeye
Valla geldim hastaneye. Gelmeden once aradim 2 panadol al dedi. Ondan midir bilmiyorum hic sikayetim kalmadi. Ama nokur nolmaz diye yine de geldim hastaneye. Nstye bagladilar. Sonra da aciklik var mi diye bakacaklarmis. Sonra da eve yollayacaklardir sanirim.

Aman iyi ol da, paracetamol candir demek nst 25 dakika bekle babam bekle, geçmiyor valla zaman. Ona bakilmadan da emin olunmuyor. Her şey normal çıksin da geçsin zaman ne yapalım. Çıkınca haber edersin

Aman iyi ol da, paracetamol candir demek nst 25 dakika bekle babam bekle, geçmiyor valla zaman. Ona bakilmadan da emin olunmuyor. Her şey normal çıksin da geçsin zaman ne yapalım. Çıkınca haber edersin
40 hafta da 20 20 toplam 40 dk cektiler bana 2 gunde 1

40 hafta da 20 20 toplam 40 dk cektiler bana 2 gunde 1

Bana erken çektiler, taa 25 mi 26 mi neydi, şimdi 2.kez nst de 31 de. Yan tarafta karnı burundan gebeleri görünce senin ki erken olunca geriyor yoksa yatis Ne yapalım minikler iyi olsun

Ciktim. Her sey normal dediler nst için. Hic kasilma cikmadi Murphy kanunu resmen. Gercekten hic kasilmam olmadi orda uzanirken. Sonra bir aletle alttan baktilar, sonra bir de parmagiyla bakti. Neden 2 farkli cesidi var anlamadım. Neyse kasma kendini serbest birak dedi hemsire. Ben de kasmadim cok acimadi. Hic acilma yok dediler. Her sey yolunda deyip eve gonderdiler. Demek ki gunese cikmamak lazim. Terledikce de su icmek

Bebekle sen iyi ol da, ne yapalım hastane yollarının gidip gelecegiz güneş fena ya, kendi doktorum da çıkma demisti ama bebe alışverişinin vs derken çıktım.iste.

Neyse gecmis olsun, her şey yolunda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…