2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bana da biraz önde ama sorun değil dedi. 32+3'te 2300 çıktığında.
Bu kadın niye bana böyle yaptı anlamadım basımi büyük ölçüyorum dedi kilosuna takti 2 hafta onde dedi bir sürü test vercem açlık tokluk filan. Üzünç bir gündü benim için

Bu kadın niye bana böyle yaptı anlamadım basımi büyük ölçüyorum dedi kilosuna takti 2 hafta onde dedi bir sürü test vercem açlık tokluk filan. Üzünç bir gündü benim için
Sadece kafa olcumunden mi 2 hafta önde? Kafa dışı 2 hafta degildir belki. Benim bebegim 1 hafta onde, kafa olcumune bakarsqk 10 gün önde ama kafaya bakıyoruz dedi doktorum

Tecrübeli annelere soru

Biberon Sterilizatör alacagim ama çok pahalanmis, 800 tl civari.2.el baksam sağlıksız mi olur ? Eşim de onu sifir al başka ürünü 2.el diyor.

Kac ay kullanılıyor, 2.el almak mantiksiz mi? Kafada deli sorular

Thank uuuuu

Canim onun icine zaten yikanmis paklanmis urunu koyuyosun. Ben ikinci el aldim. Benden sonra kuzenim eltim kullandi suan diger kuzenimde. Benve ikinci el alinabilir. Bebek biberon kullanirsa biberonu birakana kadar mama suyu isitmaya kullanirsin. Ama biberon kullanmazsa sirf emzik vs sterilize etmek icin alma. Kaynar suya atar yaparsin. Bi de ben aldogimda cok ucuzdu 60 a almistim smdi dunyayi istiyolardir

Hmm. Belki giderim o zaman perşembe günüymüş. Olmazsa gideyim. Bana da nst de anlatmıştı ebe baya odaya gelip
Bence denemekte yarar var zaten zorunlulukta yok devam edeceksin diye dene belki beğenirsin bende annemle ne ki bu gebe okulu diye gittim sonra memnun kaldım bir de program sonunda tamamlanınca anneyi doğuma da alıyorlarmış eğer devlette düşünüyorsan doğumu buda avantaj olur bence senin için

Yani ise başlamam bebeğin yaşıni bulmayacak me yazık ki, mecburum biberon, o nedenle almak istiyorum. Evet çok pahalı kur yüksek oldugundan, çok para vermek istemiyorum, bebek arabası gibi senelere kullanilmayacak diye.

2. El alinabilir o zaman teşekkürler

Ben kızımda devamlı biberon kullanmak zorunda kaldım ama almadım günlük biberonu kaynattim kızımda bir gün hasta olmadı bundan kaynaklı bu bebemde de almayacağım sütümun geleceğine çok inanıyorum evrene pozitif enerji gönderiyorum çok mu gerekli bence değil

Yani yazan kızlar vardı bu civarda çıkanlar. Benimde 32+5te 2.200çıktı. 3haftada 700gram almış. Doktor hiç kilosu fazla dikkat et falan demedi. Gelişimi iyi dedi o kadar. Bence fazla da değil açıkçası
canım bence bebek sadece biberon kullanacaksa alınabilir makine o yüzden sanırım doğum sonrası duruma bakarak almak daha mantıklı. Mesele meme+mama gitsen günde 2-3kez steril etmek için makineye gerek yok. İkinci elde alınabilir bence çünkü zaten yıkayıp koyuyorsun içine pis ürün konulmuyor, makine bozuk olmadıkça problem olmaz

Masallah bol olsun sutun bacim, Çekim Yasası ne dersen onu yasatır

Sutun gelmemesi değil de 6.aydan sonra ise donecegim icin biberon şart olacak benim.ozelimde. Ondan almak istiyorum ama sınırı pahalı geldi iste

Sutun gelmemesi değil de 6.aydan sonra ise donecegim icin biberon şart olacak benim.ozelimde. Ondan almak istiyorum ama sınırı pahalı geldi iste
O zaman bence almalısın çünkü birkaç ay sonra sıfır fiyatına ikinci el almak zorunda kalabilirsin, malum tl değer kaybediyor. Temiz çalışan ikinci el işini görür canım

6.aydan sonra bağışıklığı güçlü oluyor canım belki ikinci el 6. aya kadar daha uygun olabilir çalışan anne için evet gerekli olabilir

O zaman bence almalısın çünkü birkaç ay sonra sıfır fiyatına ikinci el almak zorunda kalabilirsin, malum tl değer kaybediyor. Temiz çalışan ikinci el işini görür canım

6.aydan sonra bağışıklığı güçlü oluyor canım belki ikinci el 6. aya kadar daha uygun olabilir çalışan anne için evet gerekli olabilir

Teşekkürler arkadaşlar

Arkadaslar evet bekledigim gün geldi sonunda yarın randevu gunumuz ne olur dua edin hayirlisi olsun benim gönlüm'den bebek dönmüş olsun diye geçiyor bakalim ne diyecek doktor ama sanki yukarıda kafası çünkü hep yukarı kısım göbeğini üstü falan oralarda oynuyo ora sertlesiyor ama belkide ayagidir bakalim saat 2. 20 de randevu

Canım 2 çocugumdada birsuru biberonaldim mama aldim hic birini istemediler tek emmek istediler o yuzden belki kullanmicaksin s3nde ne gerek var almaya simdiden

Canım 2 çocugumdada birsuru biberonaldim mama aldim hic birini istemediler tek emmek istediler o yuzden belki kullanmicaksin s3nde ne gerek var almaya simdiden
6.aydan sonra çalışmaya başlayacağım cnm, biberon kullanilacak bu durumda

6.aydan sonra çalışmaya başlayacağım cnm, biberon kullanilacak bu durumda
Anladım canım sen daha iyisini bilirsin ihtiyacın varsa tabi kızımda bende calisiyodum süt sağıyodum is yerinde ama ek gidaya gecmistik biberonla isimiz günde 1 2 kere oluyodu ondada yıkıyoduk e bebek biberon temizleyicisi fircasıyla hic ihtiyać gibi görmedim canim o yüzden bilemicem belki kullanan vardir deneyimli anne bu konuda

Sagol cnm, umarım emer benimki de ve de erken doğmaz (riskim var, erken dogunca emme fonksiyonu gelismemis oluyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…