2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bendede bebek harekrti ve kasilma oluyo surekli dinlendigim yatigim yerde bile kasiliyor anlam veremiyorum

Bende de yeni başladı işte, bakalım doktor riskli görecek mi normal mi danisip gorecegiz. Sadece kasılma Aralıksız devam etmiyor çok şükür bebek hareketi ile bitiyor ona guvendim ben de. Sanırım bu haftalarda hepimize olmaya basladi

Yani, bebek hareketi ile kasılma bitmese panik olurdum sanırım. Ben de min 3 lt su içiyorum ama olacaksa oluyor kasılma. Belki de bu kadar su içip dinlenmesem daha çok kasilacagim, bilemiyorum ki. Kendi doktorum bugün çalışmıyor, eve yakın hastanede bu gibi durumlarda gittiğim 2.doktorum var Doktorum hem her gün çalışmıyor hem de eve çok yakın değil, böyle bir çözüm bulmustum.

Tr de.neden geldin demiyorlar özellikle özelde Allahtan. Bakalım doktor nasıl degerlendirecek, ilk kez dün akşam çok zorlandim. Insan uzanırken yatarken hiç mi rahat porsiyon bulamaz? Ben bulamadım valla. Hepimizde artık birkaç hafta önce sonra olmaya başladı sanirim. Doktor görüşünu paylasirim

Benimde hep solda kemigime zorladigi icin guzelim uykumdan uyandim suan sol tarafimi deşmekte sanki 2 ayagiyla badanaj cekiyo icerde diger bebislerim ne kadar usluydu hala oyleler bundan korkmaya basladim.
ahahah
ay çok güldüm
benimki dönmedi başı sağ kaburgamın altında
sökecek kaburgamı az kaldı
benim yerime de uyuyun işteyim
masaya kafamı koyyum az dedim ne mümkün

canım kolay gelsin Allah yardımcın olsun <3
enerji gönderiyorum soğuk ve kapalı bir Ankara gününden sana

Bence yine de haberlendirmelisin ne okur ne olmaz

Sinirlerim bozuk neredeyse 2 saattir tansiyon sorunu yaşıyorum. Çok yoruldum artık benim normal tansiyonum 10/6 ama 2 saat önce ölçtüğümde 9/6 oldu önemsemedim biraz sonra tekrar baktım 9/5 oldu zaten hissettim düşmeye başladığını. En son 8/4 oldu. Bunu ölçtüğümde ayaklarımı kaldırmış yatıyordum. Neyse bundan belki düşmüştür diyip kalkıp ölçtüm 11/5 çıktı. Şu anda 10/7 çıkıyor. Nevrim döndü tansiyon oynamasından

Benim tüp bebek doktorum ve perinatalog 12. haftaya kadar folidoce kullandirdi doğuma kadar da multivitamin içerisinde de folik asit var kullanacaksınız dedi hatta hatta kızımda 16.haftaya kadar kullandım otizm sadece folik asitten kaynaklı olduğunu düşünmüyorum bazı doktorlar folik asit fazlalığı diyor ama yanında genetik faktörlere bağlı diyor

Sağ bacak ayak ödemlenen arkadaşlar oturunca bacağınız uyuşuyormu keçe gibi oldu sanki bugün biraz oturdum birde sağ elimde şişiyor ayak duydumda elin şişdiğini duymamıştım varmı bunları yaşayan

Selamlar biz de bugün 33+0 olduk çarşamba kontrolüm var 33+2 de, ilk bebişimi doğurduğum gün 33+2.. Ona bağlı değil hiçbişey biliyorum ama insan engel olamıyor bazı düşüncelere, o yüzden bi geçse şu çarşamba günü stresimi baya hafifletecek ilk kez 34 leri göreceğim inş nasip olursa.. Hep beraber ennn erken 38 görelim sağlıkla hepimiz inş Amin

Merhaba, geçmiş olsun önemli bişey değildir muhtemelen yani, randevu sonrası hayırlı haberlerini okuruz inş..

Ay çok zor ve acı oluyo hep aynı yere yapınca hareketleri.. Benim de solumda bi kaç gündür bazen vurduğu tek hamlede gözüm karardı değişik bir ağrı oldu anlık bayıldım gibi mi desem bi tuhaf çok kötü oldum çarşamba randevuda soracağım..

Kız anaaaaa. Bu bebeler niye böyle? Bende yerimden zıplıyorum acıyla çığlık atıyorum bazen. Yani ne yaptıysam çıkmadı sağımdan.

Hanımlar forumda biri folik asit kullanımının 3.aydan sonra zararlı olduğunu yazmış.siz hala kullaniyor musunuz?ben hala mtivitamjn içinde ve demir ilacınjn içinde olmak üzere kullaniyorum
Ben de kullanıyorum hala multivitamin içinde var, hatta ilk aylarda da bu mevzu geçmişti buralarda yine sormuştum dr a zarar edecek düzeyde vitamin değeri yok içinde endişe etmeyin böyle şeylere boşyere demişti.

Uyku bu aylarda bir çoğumuzun temel sorunu ya Allah yardımcımız olsun.. Rahat bir pozisyon bulup doğru düzgün yatamıyoruz zaten, artı yanında mide yanması, bebiş lerin hareketi, kasılmalar ağrılar gibi bonuslar derken ooo uykular haram hayırlısı diyelim

O kabuslar çok etkiliyor insanı ya ben de hep sabah uykularında görüyorum öyle tuhaf rüyalar unutma şansı da olmuyor sabah olunca habire aklıma geliyor.. Korkutma kendini normal doğum içi, en iyisi bu tür yazılanları söylenenleri okuyup dinlememek, dinlememek gerçi eğer tabi mümkünse bazen elde olmuyor...

Çok sık ölçmek de çok iyi değil canım daha bi stres oluyor insan ve tabi sonucunda hemen etkileniyor tansiyon da.. Sorun yoktur Allahın izniyle sakin kal başka şeylere odaklan düşündükçe stres olursun.
Benim hareketsiz kaldığım zamanlarda ayak ve bacaklarım şişer sağ tarafım biraz daha fazla şişer elimde şişiyor ve uyuşuyor her yerim..
Kız anaaaaa. Bu bebeler niye böyle? Bende yerimden zıplıyorum acıyla çığlık atıyorum bazen. Yani ne yaptıysam çıkmadı sağımdan.
Ne bileyim aldığımız vitaminler coşturuyor herlade

Ben de bu sıralar sürekli olumsuz yorum yapan insanlarla karşılaşıyorum, geçen bi arkadaş ynai kocakarı falan değil benim yaşlarımda hatta küçük benden 3-4 yaş, 29.haftamdaydım senin göbeğin çok aşağıya inmiş geçen aya göre çantanı hazırla erken doğurursun gibime geliyo dedi, çok üzücü insanlar neden böyle bilmiyorum.. Sonra bikaç gün önce eşim tarafından akrabalar topluluğunda doğum ne zaman diye soruyorlar ağustos ilk haftası dedi Dr diyorum karnıma bakıp bakıp yok cıks beklemez o kadar bekler mi diyorlar hayırlısı diyip geçiyorum.. Hem sinir oluyorum madem çok biliyosunuz dr dun görüşünü niye soruyorsun.. Hem de üzülüyorum hepsi de biliyo stresini yaşıyorum zaten erken olur mu olacak mı, niye böyle insanlar bazı şeyleri düşünüp konuşmak bu kadar zor olmamalı.

Normale döndü şimdilik şükür ama çok sarstı. Başım ağırlaştı resmen. Ama sürekli böyle devam ederse giderim doktora. Kesin vitaminler çünkü şeker tüketmiyorum

Aptallar ya. Sinir oluyorum böyle şeylere. Ben cevabını veriyorum dayanamıyorum

ahahah
ay çok güldüm
benimki dönmedi başı sağ kaburgamın altında
sökecek kaburgamı az kaldı
benim yerime de uyuyun işteyim
masaya kafamı koyyum az dedim ne mümkün
Kaburga ve mide tarafim bos benim bas asagida ayaklarda asagida nasil duruyo hic bilmiyorum top gibi toplandi kasiklarda duruyo heralde yavrum nasil rahat ediyo hayret

Ya teşekkür ederim rahatladım biraz ben ilaç kullanıyorum kasılma için adalat omu yapıyor acaba diye endişelenmiştim herkeste olabiliyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…