2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktordan çıktım.üniversiteye geldim di. 2hafta önde çıkıyor dedi özelden geldim ya bi azar tabi istemediğimiz bisey filan dedi kilosu 2378gr 33+0iz fazlamı cidden şeker testine filan bakacak .evde şeker ölçümü yaptıracak sanırım pufff özelin gözünü seveyim

32.haftada 2200 dü, benim bebişte 2 hafta önde ama dr um olumsuz bişey söylemedi herşey yolunda dedi

Ben ölçmüyorum ama ben de cok oynadığını hissediyorum tansiyonumun, hemen bi ayran iç biraz tuz ile dengelenir, vucut her gün daha da zorlanıyor

Beni el ayak hamileliğin başından beri şiş hele biras yürüyüm veya ayagımı asagı sarkıtayım hep şişiyor ayakkabı olmuyor terlik de olmuyor

Maasallah insallah zamanında gelsin bu sefer kötü düşünceleri at kafandan :) bebeğin 33 te geldiğinde kuvoze girmiş miydi bir sıkıntısı var mıydı merak ettim

Ben ölçmüyorum ama ben de cok oynadığını hissediyorum tansiyonumun, hemen bi ayran iç biraz tuz ile dengelenir, vucut her gün daha da zorlanıyor
Yaptım yaptım. Düzeldi şimdilik ama bakalım akşama tekrar ölçeceğim. Teşekkür ederim

Ben dogum doktorum endokrin ve diyetisyen arasında mekik dokuyorum şekerden ötürü. Bebek kilolu olunca direk sekerden süpheleniyor zaten ki diyetisyenim hicbir bebeğin kilolu dogmasını istemeyiz diyor en iyisi 3 ile 3.5 kilo imiş, daha buyuk bebek ac doyuyor metabolizma olarak doyuramıyosun sarılık oluyor filan demişti, biraz diyet yapar dikkat edersin endişelenme bi süre sonra alısıyor insan

Merak ettik valla güzel haberlerini bekliyoruzz

Benim 33+2 de 2060gr mi ne çıkmıştı. Bana çık kilolu gelmedi tabi ama doktor daha iyi bilir

Normal bence tam 32 de bana 2 kilo gayet iyi haftasıyla uyumlu dediler üniversite de

Beni el ayak hamileliğin başından beri şiş hele biras yürüyüm veya ayagımı asagı sarkıtayım hep şişiyor ayakkabı olmuyor terlik de olmuyor

Bende yeni başladı bide adalat kullanınca birçok yan etkisi var tek taraflı olunca korktum biraz

bana da biraz önde ama sorun değil dedi. 32+3'te 2300 çıktığında.

Doktora gittim, ultrasonda bsey gormedi ama nst istedi, nst de geriliyorum her girdiğimde, karnı kocaman hamileler yaninda kendimi iyi hissetmiyorum.erken girdiğimden. Neyse temiz çıktı şükür. Tek bir tarafta uzun geçmeyen kasılma olmaditan ve bebek hareket ettiği sürece sorun yok dedi. Haftaya kendi doktoruma da danisacagim yine de bakalım. Yani normal dedi doktor

Emzirme destek yastigi almadiysaniz a101de 40 tl kizlar genisligi falan gayet iyi cok dolu dolu degil yani sert degil. Oglumda aldigim.hem daha kucuktu belime oturmuyodu hem de cok doluydu serttibu cok guzel geldi bu modeli aldim

Cok iyiymis, kaldiysa ben de alayım, istiyordum zaten

Herkes doktor bosver, duyma. Aklin karisirsa doktoruna danisirsin.

Hele hele deseydin. Ben 32 de gittim 2080 di. 2 hafta onde olmak bisi degistirmiyo ki. Cok bi fark degil. Kendileri soyluyolar zaten +-500 diye. E 500 fazla cikiyosa bu cocuk ilerde demek degil o zaman. Ki benim oglum 3 kusur cikip 2700 dogdu. Sekerin vs de yok diye biliyorum. Moral bozmaktan baska biai yapmiolar

Aptallar ya. Sinir oluyorum böyle şeylere. Ben cevabını veriyorum dayanamıyorum
En güzeli, ama ben yapamadım o an maalesef.. İnş bidaki seferlere daha bitmezler çünkü
Normale döndü şimdilik şükür ama çok sarstı. Başım ağırlaştı resmen. Ama sürekli böyle devam ederse giderim doktora. Kesin vitaminler çünkü şeker tüketmiyorum
Öyle mi iyi hadi inş tekrarlamaz bida
Onca vitaminle enerji doluyordur şekersiz de olsa
Şekersiz tatlısız yaşamak çooookkkk zor ben arada kaçamaklarıda zorluyorum ama hayırlısı, çok yüksek çıkmadı dr da ölçüm takip istemedi diye hafif bir rahatlık var ben de ama hayırlısı..

Tek taraflı dediği nasıl bir şey acaba ya? benim bugün de var kasılmam. 3 gündür var. çok sert karnım. perşembe randevuya dayanmaya çalışıyorum ama ne olacak böyle bilmiyorum.

Aman söyle gitsin. Yani başkaları kırılmasın aman saygısızlık olmasın derken biz yıpranıyoruz.
Ya bende çok zorlanıyorum ama alıştım herhalde. Kaçamak yapıyordum lakin şekerim yükselince bırakmak zorunda kaldım. 3 gündür güzel diyet uyguluyorum. evde fazla çıkıyor doktorda az çıkıyor onu da anlamadım.

Bazı dr lar ın kiloya karşı hassasiyeti var sanırım kimisi istemiyor kimisi normal buluyor, benim de ilk hamileliğimdeki dr 2 hafta önde gitmesinde sakınca görmedi hiç.. Hatta iyi bile oldu erken doğrunca bu bizim avantajımız oldu demişti.. Şimdiki dr 1 hafta önde çıkmasından pek memnun değil sorun yok ama şu kadar olsa daha iyiydi diyip duruyor Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de kollarımıza öyle böyle artık farketmez..
Maasallah insallah zamanında gelsin bu sefer kötü düşünceleri at kafandan :) bebeğin 33 te geldiğinde kuvoze girmiş miydi bir sıkıntısı var mıydı merak ettim
Amin amin inş hepimizin öyle zamanında sağlıkla gelsinler.. Çarşambadan sonra atacağım kafamdan nasipse az kaldı
Evet 1 hafta kaldı kuvezde 2540gr doğmuştu aslında kilo olarak çok iyi demişti dr ama enfeksiyon kapmıştı ve solunum desteği almıştı birazda..

bence çok değil. bizim seninle aynı gün görünüyo benim geçen pazartesi gittiğimde 2278 gr çıktı tam 2 hafta öndeydi. ıvf gebesisin sen normal dedi. 100 200 gr için strese girmeye gerek yok dedi ki bende şeker var ona rağmen

Herkes doktor bosver, duyma. Aklin karisirsa doktoruna danisirsin.
Aynen öyle, arkdaşın karnın aşağıya düşmüş erken dopurursun dediğin de ertesi günlere randevum vardı sordum dr a böyle diyenler var diye öyle kadınlarla kocakarılarla muhabbeti kes dedi sonra anlattı vücut yapısıyla alakalı falan diye..
Çok haklısın olan bize oluyor.. O farklılık niye acaba cihazdan kaynaklıdır heralde ama insanın içi rahat etmez yine kaçamak yapmak için.. Neyse zaten sona yaklaştık artık doğum sonrası rahatça yer içersin inş.. Benim 3 aylık şekere de bakmıştı sağlık ocağı dru, o da iyi çıkınca açlık tokluk da hep kan tahlillerinde hep normal olunca diyetimi esnetmiştim dr da esnetebilirsin zaten çok kilo almadın demişti.. Evde hiç ölçülmedi sadece, Olmazsa yine doğuma kadar tekrar sıkı diyete başlarım heralde çok bişey de kalmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…