Ben kendi sutumu biberonla verdim, onu temizledik, ayrica su biberonu, dis kasiyicilari vs temizleniyor. En cok dis kasiyicilarini sterilize etmek icin kullanmisimdir. 4 5 tane temizliyordum sonra buz dokabina kaldiriyordum sogusun diye sonra miyk miyk yaptikca eline veriyordum dis etini kasiyordu. Ilk 9 ay hic hasta olmadi cocugum. Sonra kullanmayi biraktim. 2. El alabilirsin bence, ici kendini yenileyen sterilize de bir sey esasinda. Eh adi ustunde.Sagol cnm, umarım emer benimki de ve de erken doğmaz(riskim var, erken dogunca emme fonksiyonu gelismemis oluyor)
Hastaneden rapor alıp iş yerine verdiyseniz tamamdır.32 hafta izin yazım bugün verdim.isw gitmiycen bundan sonra. Onay filan beklemey gerek yok dimi iş yerinden
Bende 6 ay sonra işe dönücem. Normal bı biberon alıp kaynatıp kullanmak olmuyor mu anlamadım 800 liralik gerekli miMasallah bol olsun sutun bacim, Çekim Yasası ne dersen onu yasatır
Sutun gelmemesi değil de 6.aydan sonra ise donecegim icin biberon şart olacak benim.ozelimde. Ondan almak istiyorum ama sınırı pahalı geldi iste
Ayagı olabilir. Benimde öyle bende kafası sanıyordum ayagıymısArkadaslar evet bekledigim gün geldi sonunda yarın randevu gunumuz ne olur dua edin hayirlisi olsun benim gönlüm'den bebek dönmüş olsun diye geçiyor bakalim ne diyecek doktor ama sanki yukarıda kafası çünkü hep yukarı kısım göbeğini üstü falan oralarda oynuyo ora sertlesiyor ama belkide ayagidir bakalim saat 2. 20 de randevu
Benimde çoğunlukla sağ tarafimda hissederim teknesini ve hareketlerini kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yer alıp alışıyor zamanla demekki. Büyüdüğü için artık hareketleri de sert yerleştiriyor istediği şekle bencecanlar günaydın, benim bebek sağ tarafa toplanıp kasılıyor. karnım taş gibi oluyor. kasılma bu mu şimdi ya
evet yalancı kasılma dedikleri bu, düzenli olmaması ve çok bir acı vermemesi lazım ama.canlar günaydın, benim bebek sağ tarafa toplanıp kasılıyor. karnım taş gibi oluyor. kasılma bu mu şimdi ya
evet yalancı kasılma dedikleri bu, düzenli olmaması ve çok bir acı vermemesi lazım ama.
Inşallah hayirlisi olsun bakalimAyagı olabilir. Benimde öyle bende kafası sanıyordum ayagıymıs
yalancı kasılmaysa zarar gelmez. ben 15. haftamdan beri var bu hamileliğimde. daha dün baktılar hiç açılmam yok her şey yolunda. ki son 3 gün durmadan kasılma yaşadım. bol su içip dinlenmek lazım.Oğlum 37+3 te doğdu onda da kasılmalar vardı ama tam hatırlamyorym 7 yıl geçti. şimdi tedirginim cumartesi doktor randevum var hayırlısı artık
Ben kendi sutumu biberonla verdim, onu temizledik, ayrica su biberonu, dis kasiyicilari vs temizleniyor. En cok dis kasiyicilarini sterilize etmek icin kullanmisimdir. 4 5 tane temizliyordum sonra buz dokabina kaldiriyordum sogusun diye sonra miyk miyk yaptikca eline veriyordum dis etini kasiyordu. Ilk 9 ay hic hasta olmadi cocugum. Sonra kullanmayi biraktim. 2. El alabilirsin bence, ici kendini yenileyen sterilize de bir sey esasinda. Eh adi ustunde.
Bende 6 ay sonra işe dönücem. Normal bı biberon alıp kaynatıp kullanmak olmuyor mu anlamadım 800 liralik gerekli mi
canlar günaydın, benim bebek sağ tarafa toplanıp kasılıyor. karnım taş gibi oluyor. kasılma bu mu şimdi ya
Direk bana söylense açar agzimi yumarim gözümüAy bide yeni doğum yapıp aynı yollardan geçmiş konuşulan şeye bak, gerçekten sabır sınıyorlar.. Sinir olunmıcak gibi mi parçalayası gelir insanın.. Aynen öyle boş laflara kulak asmayıp geçmek en iyisi..
Ben 35.haftada gidicem yeniden kontrole dr Bişey demedi ama başlar nts ye diye düşünüyorum benKızlarr günaydındün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda boyu kilosu 32 haftalıkla uyumlu dedi çok şükür 10 gün sonra kontrole gidecem artık doktordan önce nst çekilmeye başlanacakmış heyecanlıyıııım sizler nst ye kaçıncı haftada başladınız birde 32 haftalıkken bebişlerinizin kilosu kaçtı acaba
Verdim verdim. Doğum öncesi yasal izni kullanmask uygundur yazıyordu raporda.Hastaneden rapor alıp iş yerine verdiyseniz tamamdır.
Ay bende benimki çok mu kilolu diyordum benim kide 32de 2000 çıktı sizi gorunxe rahatladım.Ben 35.haftada gidicem yeniden kontrole dr Bişey demedi ama başlar nts ye diye düşünüyorum ben32.haftada 2200 dü beninki cnm
maşallahKızlarr günaydındün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda boyu kilosu 32 haftalıkla uyumlu dedi çok şükür 10 gün sonra kontrole gidecem artık doktordan önce nst çekilmeye başlanacakmış heyecanlıyıııım sizler nst ye kaçıncı haftada başladınız birde 32 haftalıkken bebişlerinizin kilosu kaçtı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?