2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol cnm, umarım emer benimki de ve de erken doğmaz (riskim var, erken dogunca emme fonksiyonu gelismemis oluyor)
Ben kendi sutumu biberonla verdim, onu temizledik, ayrica su biberonu, dis kasiyicilari vs temizleniyor. En cok dis kasiyicilarini sterilize etmek icin kullanmisimdir. 4 5 tane temizliyordum sonra buz dokabina kaldiriyordum sogusun diye sonra miyk miyk yaptikca eline veriyordum dis etini kasiyordu. Ilk 9 ay hic hasta olmadi cocugum. Sonra kullanmayi biraktim. 2. El alabilirsin bence, ici kendini yenileyen sterilize de bir sey esasinda. Eh adi ustunde.

Masallah bol olsun sutun bacim, Çekim Yasası ne dersen onu yasatır

Sutun gelmemesi değil de 6.aydan sonra ise donecegim icin biberon şart olacak benim.ozelimde. Ondan almak istiyorum ama sınırı pahalı geldi iste
Bende 6 ay sonra işe dönücem. Normal bı biberon alıp kaynatıp kullanmak olmuyor mu anlamadım 800 liralik gerekli mi

Ayagı olabilir. Benimde öyle bende kafası sanıyordum ayagıymıs

canlar günaydın, benim bebek sağ tarafa toplanıp kasılıyor. karnım taş gibi oluyor. kasılma bu mu şimdi ya
Benimde çoğunlukla sağ tarafimda hissederim teknesini ve hareketlerini kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yer alıp alışıyor zamanla demekki. Büyüdüğü için artık hareketleri de sert yerleştiriyor istediği şekle bence

günaydın hanımlar, herkesin karnı sertleşiyor kasılıyor bende en son geçen haftalarda olmuştu öyle. kendime nazar değdirmiyim maşallah artık öyle sertleşmeler yok bende. olursa çok nadir günde 2-3 kere. bebek hareketli, bacaklar hep yukarıda yere paralel göbeğimin üzerinde, gövdesi sol kasığıma doğru, popişi sol yukarıda, başı zaten belli tam aşağıda ortada şişlik oldu :) . yeri güzel beni şuan rahatsız etmiyor hiç :) genelde kendime nazarım değer umarım değmez böyle rahat devam ederim doğuma kadar. tek sıkıntım kalça ağrım arttı, ayakta fazla duramıyorum. bazen nefesim kesilecek gibi oluyorum nefes alamıyorum.
ayrıca benim ağrı eşiğim yüksektir, acaba doğum sancısı geldiğinde hisseder miyim diye düşünüyorum.

Oğlum 37+3 te doğdu onda da kasılmalar vardı ama tam hatırlamyorym 7 yıl geçti. şimdi tedirginim cumartesi doktor randevum var hayırlısı artık
yalancı kasılmaysa zarar gelmez. ben 15. haftamdan beri var bu hamileliğimde. daha dün baktılar hiç açılmam yok her şey yolunda. ki son 3 gün durmadan kasılma yaşadım. bol su içip dinlenmek lazım.

Dış kasiyiciyi buzdolabina koymak iyi fikirmis Dediğin gibi 2.el almaya karar verdim, ilk çocuk zaten evde hiçbir şey yok, her şey sifirdan alınıyor, fiyatlar bu kadar ucmusken süreli kullanilacak ürünü 2.el almak mantıklı teşekkürler

Bende 6 ay sonra işe dönücem. Normal bı biberon alıp kaynatıp kullanmak olmuyor mu anlamadım 800 liralik gerekli mi

Senin kullanma tarzina kalmis. Kaynatmayi mi cihazla mi steril etmeyi istersin.Sterilizatör ler daha pratik, bebek biberonu, gogus sagma silikon ucuna kadar bir çok şeyi Steril ediyor tek seferde. Cihazı alacagim ama 800 tl çok geldi bana, 2.el fiyatları 250 300 TL bandında, 2.el alacagim o yuzden

canlar günaydın, benim bebek sağ tarafa toplanıp kasılıyor. karnım taş gibi oluyor. kasılma bu mu şimdi ya

O toplanam bebek değil cnm, sağ veya solda yigilma yaşadığın şey "kasilma". Yalancı kasılma ise gelip geçer, uzun sürmez zaten. Öyle kasilinca doktorum uzanmami, is yapmamami ve bol su içip kasilmanin geçmesine beklememe yonlendiriyor beni

Direk bana söylense açar agzimi yumarim gözümü

Kızlarr günaydın dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda boyu kilosu 32 haftalıkla uyumlu dedi çok şükür 10 gün sonra kontrole gidecem artık doktordan önce nst çekilmeye başlanacakmış heyecanlıyıııım sizler nst ye kaçıncı haftada başladınız birde 32 haftalıkken bebişlerinizin kilosu kaçtı acaba

Ben 35.haftada gidicem yeniden kontrole dr Bişey demedi ama başlar nts ye diye düşünüyorum ben 32.haftada 2200 dü beninki cnm

maşallah canım benim nst haftam çok küçükken başlamıştı. Her kontrolde değil ama ara ara çekiliyordum. Net olarak 33 te başladı ama. 32 haftalıkken kilosu 1840 boyu 45 ti. Şimdi bilmiyorum devlette söylemiyorlar sırf bunun için özele gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…