Benim doktor su olsa kesilmez devam eder dedi ,idrar olabilir ,turnusol kağıdı alıp evde bakabilirsiniz yine olursaKızlar çamaşırınızda ki ıslaklık ne derece oluyor? Benim iç çamaşırımın alt kısmı komple ıslaktı akşam üzeri yani 1karış kadar. İlkkez böyle oldu ama akıntıda var şeffaf-beyaz arası. Acaba bu akıntı mıdır bebeğin suyu mudur şimdi? Su olsa bu kadar gelip durmaz herhalde devamının gelmesi lazım
Sen gor bakkk yine 40 haftayi gecerim beenn bosver hurmayi falanAyy çok güzeldiben bir gün daha geçsin beklesin diye sabah akşam konuşuyorum sende aman biran önce gelsin istiyorsun o zaman 35.haftadan sonra başla sen kız bak 35. haftada başlayıp 36. haftada dogurmayasin
Kızımda hiçbir şey istediğim gibi olmayınca bunda biraz fazla hazırlandık aminn inşallah canım
Ay bizim ev serin valla iş yerimizin orda da rüzgardan durulmuyor yazli kisli şuan bile hırka giymek gerek o yüzden çok gitmiyorum oraya üşüyorum
kv iyi yapmış gelmiş de sana yardımcı olur kp ne alaka hiç rahat edemezsin ki lohusaliginda da sizde mi kalacaklar valla önce çok üzülüyordum kimse yanımda yok diye şimdi aşırı mutluyum
Sen hastaneye yakındin bizim mesafe var birde trafik olduğunda biraz daha zor birde benim eşim biraz telaslidir eve gelse gözünün önünde olsa bulamaz sinirlenir kendininkinden getirirkızımda acil yatış yapıldı valizi kapatamamisti poşete koyup getirmişti görünce şok olmuştum
Karbonat demişken bende bebek kıyafetlerini makineye atmadan önce kazan temizleme modunda çalıştırdım. 90 derece içinede sirke ve karbonat attım. İnsallah çok köpürmez
Hahahah benımde annem geçen diyor 2 kilo olması normal miymiş ki zayıf gibi halaşekere rağmen iri değilse bence de çok iyi mirunenin dediklerine katılıyorum:) sen bakma bana da aaaaa anneannem 20 li haftalarda sormuştu. söyledim 570 gram gibi biseydi. ne kadar zayifmis demekki küçük olacak dedi ki benim oğlan o zaman da önden gidiyorduağzı olan konuşuyor bosver cidden. doktor normal dediği sürece kimsenin ne düşündüğü önemli değil.
ben halam ve 5 yaşındaki oğlu halamın ikinci hamileliginde kontrole beraber gitmiştik. halamın yanında cantasi varmış ne olur ne olmaz diye. onu da mesela direkt acil sezaryene almışlardıdediğin gibi kendini olacağı belli olmuyo
Valla arkadasım 2 yasındaki cocuguna hala kullanıyorduAnne bebe bakım cantasi.kac yaşa kadar ihtiyaç oluyor.acaba ? Ne zaman bırakıyoruz?
Bebek bezi.birakana kadar mi.acaba? Bez ne zaman birakiliyordu ?Valla arkadasım 2 yasındaki cocuguna hala kullanıyordu
Bezi bırakana kadar kesin kullanırsın. Bezi bırakmak da tamamen çocuğun kas gelişimiyle alakalı 2 ila 4 yaş arası bırakıyorlar.Anne bebe bakım cantasi.kac yaşa kadar ihtiyaç oluyor.acaba ? Ne zaman bırakıyoruz?
Bezi bırakana kadar kesin kullanırsın. Bezi bırakmak da tamamen çocuğun kas gelişimiyle alakalı 2 ila 4 yaş arası bırakıyorlar.
Ama 2 yaşında bıraksa da benim oğlan gibi su delisi, dikkatsiz ve pasaklı bir çocuğun olursa (ki gözlemim genelde erkek çocukları hep böyle) yedek kıyafet için uzun yıllar taşırsın. Taşımadığın gün ya gider tuvalette baştan aşağı ıslanır ya fiskiyenin içine girer ya tabağını komple üstüne boca eder O hep "bu çocuk eşek kadar oldu biz hala niye çanta taşıyoruz, bir kere de evden elimiz kolumuz boş çıkalım" diyen kocan "her zaman çanta getirirdin bugün mü getirmedin" der
Canım su kaybı yoksa serum takmazlar bence. Ihlamur kaynat parol iç. Yataktan cıkma.Ya kızlar ben fena hastalandım. Vücudumun her yeri ağrıyor, boğazım kuruyor, kolumu kıpırdatacak halim yok. Nefesimin daraldığını hissediyordum muhtemelen kalp atışlarım hızlandı yine ama ölçmeye bile kalkamadım.
Doktora gidince ASM'nin sistemine düşmüşüm anam bir baktım Ankara'dan bir numara arıyor meğer kayıtlı telefon numaram olmayınca sağlık bakanlığı üzerinden aramışlar ben de diyorum töbe bismillah beni Ankara'dan ev numarası kim arıyor
Ay yine konuyu dağıttımNeyse bu hafta içi gel dediler, gitsem ASM de bana serum falan bağlarlar mı? Ya da acile gitsem kale alırlar mı? Üst solunum yolu enfeksiyonu diyip antibiyotik verip geri mi yollarlar? Çok fenayım a dostlar. Göbeğimin alt kısmı da fena açıyor herhalde vücudun hassaslaşan yerleri daha çok ağrıyor. Evin yakınında bir özel tıp merkezi var, oraya gitsem kol gibi fatura dayarlar mı? Serum taktırmanın ücreti ne acaba biliyor musunuz? Tak diyince takarlar mı bir de? Hayır bir şey yapmayacaklarsa hiç çıkmıcam yataktan.
Oglum 4 bucuknyasinda hala kullaniyorum.ben. biraz onun kiyafetleri biraz oyuncaklari. Benim cuzdan sarj aleti atistirmalik derken doluyo cantaAnne bebe bakım cantasi.kac yaşa kadar ihtiyaç oluyor.acaba ? Ne zaman bırakıyoruz?
Ozel tip merkezine gidersen serum takarlar. Burdaki acillerde hic bisi yapmayip hamilesin diye gonderiyolar. Cok pahali diil ozel hastanelerin acilimden daha uygun en azindan gitmeden arayip fiyatlari da ogrenebilirsinYa kızlar ben fena hastalandım. Vücudumun her yeri ağrıyor, boğazım kuruyor, kolumu kıpırdatacak halim yok. Nefesimin daraldığını hissediyordum muhtemelen kalp atışlarım hızlandı yine ama ölçmeye bile kalkamadım.
Doktora gidince ASM'nin sistemine düşmüşüm anam bir baktım Ankara'dan bir numara arıyor meğer kayıtlı telefon numaram olmayınca sağlık bakanlığı üzerinden aramışlar ben de diyorum töbe bismillah beni Ankara'dan ev numarası kim arıyor
Ay yine konuyu dağıttımNeyse bu hafta içi gel dediler, gitsem ASM de bana serum falan bağlarlar mı? Ya da acile gitsem kale alırlar mı? Üst solunum yolu enfeksiyonu diyip antibiyotik verip geri mi yollarlar? Çok fenayım a dostlar. Göbeğimin alt kısmı da fena açıyor herhalde vücudun hassaslaşan yerleri daha çok ağrıyor. Evin yakınında bir özel tıp merkezi var, oraya gitsem kol gibi fatura dayarlar mı? Serum taktırmanın ücreti ne acaba biliyor musunuz? Tak diyince takarlar mı bir de? Hayır bir şey yapmayacaklarsa hiç çıkmıcam yataktan.
Çanta baya yol arkadaşı anneye deseneOglum 4 bucuknyasinda hala kullaniyorum.ben. biraz onun kiyafetleri biraz oyuncaklari. Benim cuzdan sarj aleti atistirmalik derken doluyo canta
Ozel tip merkezine gidersen serum takarlar. Burdaki acillerde hic bisi yapmayip hamilesin diye gonderiyolar. Cok pahali diil ozel hastanelerin acilimden daha uygun en azindan gitmeden arayip fiyatlari da ogrenebilirsin
O iste ben günlerdir dehset halsizim bir de hastaneye gidip duruyorum açlık tokluk bir sürü kan aldılar. Bugun ölü gibi idim eve geldim hemen yattım uyudum kalktım duş aldım meyve yiyeceğim bilmiyorum ne kaynaklı2 gündür gün içi sabah kalktığımdn beri yorgun hissediyorum. Sanki çok is yaparsınız da yorgunluk gelir ya bedeninize, heh işte tam oyle. Oysa bütün gece kaliteli olmasa da uyuyorum, sabaha dinlenmis olmam lazım ama halsizim, elim hiçbir ise gitmiyor.
Benzer durum yaşayan var mı? Bu bebeler vitamin depolarimizi bosalttigi givi enerji bataryalarimizi da mı boasltiyor yoksa
Evet hem kaliteli hem de valiz gibi aşırı büyük olmayanlardan bakmak lazım. Öyle büyük bir çantaya ihtiyaç varsa bile bir tane de orta boy almak lazım.Ahahaha aciklama ve tecrübe harikaben de ne zaman semsiye almasam yagmur yagar kesin
Uzun zaman kullaniliyorsa biraz kaliteli bakmak laizm o zaman cantaya da.
Internette yorumları.okuyorum, 5 6 ayda sokulenler, paslananlar felan var.
Gün içerisinde ne kadar içilmesi gerek bilmiyorum doktoruna da sorabilirsin canim 2 fincandan fazla bu çayları önermiyorlar böbreklere zarar veriyor bitki çayı sonuçtaBaslicam insallah canim nasip olursa.. peki ada cayini nasil tuketicez ki
Tamam canım bakayım yarına iyileşmezsem bir arayayım olmazsa.Oglum 4 bucuknyasinda hala kullaniyorum.ben. biraz onun kiyafetleri biraz oyuncaklari. Benim cuzdan sarj aleti atistirmalik derken doluyo canta
Ozel tip merkezine gidersen serum takarlar. Burdaki acillerde hic bisi yapmayip hamilesin diye gonderiyolar. Cok pahali diil ozel hastanelerin acilimden daha uygun en azindan gitmeden arayip fiyatlari da ogrenebilirsin
Yataktan çıkacak halim yok zaten. Kahvaltıyı zor hazırladım o da annem hasta oğlan aç diye. Parol içeyim belki ateşim çıkmıştır bu vücut ağrısının başka açıklaması olamaz, inşallah vardır annemin ecza dolabında. Ihlamur içsem en azından boğazım yumuşar ama tuvalete bile sürünerek gidiyorum resmenCanım su kaybı yoksa serum takmazlar bence. Ihlamur kaynat parol iç. Yataktan cıkma.
Geçmiş olsun canım. Dört gündür hastayım etim kemiğinden ayrılıyor gibi kasık agrım çok oldu geniz akıntım cok fazla oldu iştahsızlık ve mide bulantısı devam sıcaklara aldanıp klima altında çok yattım ben. Dün idrar ve kan tahlili yaptım sonuç temiz çıktı saglık ocagı sadece parol verdi. Hala rahatsızlığım devam kızcem ilk ikigün cok sakindi şimdi maşallahı var.Ya kızlar ben fena hastalandım. Vücudumun her yeri ağrıyor, boğazım kuruyor, kolumu kıpırdatacak halim yok. Nefesimin daraldığını hissediyordum muhtemelen kalp atışlarım hızlandı yine ama ölçmeye bile kalkamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?