2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktor su olsa kesilmez devam eder dedi ,idrar olabilir ,turnusol kağıdı alıp evde bakabilirsiniz yine olursa

Bugün 34+3 ve biz çantaları hazırladık! İsimli hastane çıkışı bu akşam geliyor, onunla çoktan yıkayıp ütülediğim kıyafetleri yeniden yıkayıp ütülicem çok savaştım kendimle ama 32. haftada ütülemiştim ama içim el vermiyor. pislenmiş gibi hissediyorum. Neyse bebeğin kıyafetleri dışındaki her şeyi hazırladık şükürler olsun. Acil bir durum olsa, ki olmasın inşallah, alıp çıkabileceğimiz bir çantamız var artık.

Ayy çok güzeldi ben bir gün daha geçsin beklesin diye sabah akşam konuşuyorum sende aman biran önce gelsin istiyorsun o zaman 35.haftadan sonra başla sen kız bak 35. haftada başlayıp 36. haftada dogurmayasin
Sen gor bakkk yine 40 haftayi gecerim beenn bosver hurmayi falan benim kaderim bu anam bacim ilk oglumdada yedim yine 42de firlattim ama gec yedim diye hatirliyorum

aynen en kötü arabayi da valeye veririz önünde ineriz çok rahat bizim için inşallah sağlıkla gider geliriz hepimiz :)

evi boyatmamiz gerekiyordu. eşim boyacı tutmak istemediği için anne babasini çağırdı. ben zaten onlar gelmeden bütün temizliği bitirdim
şimdi sadece boyayla ugrasiyo onlar. bitince de gidecekler kalmayacaklar.

ben o temizliği yapmasam günler sürermiş
benim eşim de aynen senin eşin gibi ben yerleştirirken gösteririm. sonra al derken de tarif ederim yine de bulmakta zorlaniyo

Hahahah benımde annem geçen diyor 2 kilo olması normal miymiş ki zayıf gibi hala dedim anne bari sen yapma 3 çocuk doğurmuşsun:))

Ya kızlar ben fena hastalandım. Vücudumun her yeri ağrıyor, boğazım kuruyor, kolumu kıpırdatacak halim yok. Nefesimin daraldığını hissediyordum muhtemelen kalp atışlarım hızlandı yine ama ölçmeye bile kalkamadım.

Doktora gidince ASM'nin sistemine düşmüşüm anam bir baktım Ankara'dan bir numara arıyor meğer kayıtlı telefon numaram olmayınca sağlık bakanlığı üzerinden aramışlar ben de diyorum töbe bismillah beni Ankara'dan ev numarası kim arıyor

Ay yine konuyu dağıttım Neyse bu hafta içi gel dediler, gitsem ASM de bana serum falan bağlarlar mı? Ya da acile gitsem kale alırlar mı? Üst solunum yolu enfeksiyonu diyip antibiyotik verip geri mi yollarlar? Çok fenayım a dostlar. Göbeğimin alt kısmı da fena açıyor herhalde vücudun hassaslaşan yerleri daha çok ağrıyor. Evin yakınında bir özel tıp merkezi var, oraya gitsem kol gibi fatura dayarlar mı? Serum taktırmanın ücreti ne acaba biliyor musunuz? Tak diyince takarlar mı bir de? Hayır bir şey yapmayacaklarsa hiç çıkmıcam yataktan.

Anne bebe bakım cantasi.kac yaşa kadar ihtiyaç oluyor.acaba ? Ne zaman bırakıyoruz?
Bezi bırakana kadar kesin kullanırsın. Bezi bırakmak da tamamen çocuğun kas gelişimiyle alakalı 2 ila 4 yaş arası bırakıyorlar.
Ama 2 yaşında bıraksa da benim oğlan gibi su delisi, dikkatsiz ve pasaklı bir çocuğun olursa (ki gözlemim genelde erkek çocukları hep böyle ) yedek kıyafet için uzun yıllar taşırsın. Taşımadığın gün ya gider tuvalette baştan aşağı ıslanır ya fiskiyenin içine girer ya tabağını komple üstüne boca eder O hep "bu çocuk eşek kadar oldu biz hala niye çanta taşıyoruz, bir kere de evden elimiz kolumuz boş çıkalım" diyen kocan "her zaman çanta getirirdin bugün mü getirmedin" der

Ahahaha aciklama ve tecrübe harika ben de ne zaman semsiye almasam yagmur yagar kesin

Uzun zaman kullaniliyorsa biraz kaliteli bakmak laizm o zaman cantaya da.

Internette yorumları.okuyorum, 5 6 ayda sokulenler, paslananlar felan var.

Canım su kaybı yoksa serum takmazlar bence. Ihlamur kaynat parol iç. Yataktan cıkma.

Anne bebe bakım cantasi.kac yaşa kadar ihtiyaç oluyor.acaba ? Ne zaman bırakıyoruz?
Oglum 4 bucuknyasinda hala kullaniyorum.ben. biraz onun kiyafetleri biraz oyuncaklari. Benim cuzdan sarj aleti atistirmalik derken doluyo canta
Ozel tip merkezine gidersen serum takarlar. Burdaki acillerde hic bisi yapmayip hamilesin diye gonderiyolar. Cok pahali diil ozel hastanelerin acilimden daha uygun en azindan gitmeden arayip fiyatlari da ogrenebilirsin

Çanta baya yol arkadaşı anneye desene

O iste ben günlerdir dehset halsizim bir de hastaneye gidip duruyorum açlık tokluk bir sürü kan aldılar. Bugun ölü gibi idim eve geldim hemen yattım uyudum kalktım duş aldım meyve yiyeceğim bilmiyorum ne kaynaklı

Ahahaha aciklama ve tecrübe harika ben de ne zaman semsiye almasam yagmur yagar kesin

Uzun zaman kullaniliyorsa biraz kaliteli bakmak laizm o zaman cantaya da.

Internette yorumları.okuyorum, 5 6 ayda sokulenler, paslananlar felan var.
Evet hem kaliteli hem de valiz gibi aşırı büyük olmayanlardan bakmak lazım. Öyle büyük bir çantaya ihtiyaç varsa bile bir tane de orta boy almak lazım.

Bakım ürünleriyle birlikte satılanlar genelde dandik oluyor. Daha bir sene dolmadan sökülüyor yırtılıyor.

Sırt çantası evladiyelik oluyor bence, bebek büyüsede ilerde günübirlik ziyaretler için falan da kullanışlı oluyor.

Tamam canım bakayım yarına iyileşmezsem bir arayayım olmazsa.
Canım su kaybı yoksa serum takmazlar bence. Ihlamur kaynat parol iç. Yataktan cıkma.
Yataktan çıkacak halim yok zaten. Kahvaltıyı zor hazırladım o da annem hasta oğlan aç diye. Parol içeyim belki ateşim çıkmıştır bu vücut ağrısının başka açıklaması olamaz, inşallah vardır annemin ecza dolabında. Ihlamur içsem en azından boğazım yumuşar ama tuvalete bile sürünerek gidiyorum resmen

Yattığım yerden gizli gizli kocamı özledim diye ağladım resmen Bu hamileliğimde çok kahrımı çekti garibim. Annem görse deli der bana kesin Daha ayrılalı bir hafta olmadı hem de temmuz sonu gibi gelecek zaten. Daha gelmesine çok vaaaaaar, o olsaydı şimdi benimle ilgilenirdiiiii diye iç çeke çeke ağladım Hamilelik çok değişik bir şey yaaa normalde hiç böyle biri değilimdir, 10 yıllık evliyiz ve gurbette olunca daha uzun ayrılıklara çok alışkınız.
Annem benden beter o da öbür odadaki yataktan kalkamadı. Yoksa o da ilgilenirdi.

Geçmiş olsun canım. Dört gündür hastayım etim kemiğinden ayrılıyor gibi kasık agrım çok oldu geniz akıntım cok fazla oldu iştahsızlık ve mide bulantısı devam sıcaklara aldanıp klima altında çok yattım ben. Dün idrar ve kan tahlili yaptım sonuç temiz çıktı saglık ocagı sadece parol verdi. Hala rahatsızlığım devam kızcem ilk ikigün cok sakindi şimdi maşallahı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…