2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy iyi boya az kalmıştır inşallah
Benim terlik ve lohusa tacıni komşumuz yapıyor kapı süsü ve takı yastığı ile birlikte
Aminnnn inşallah canım hepimizin çocukları hep çok aşırı mutlu olsun ömrü uzun bahtlari güzel olsun yolları hep iyilere çıksın inşallah canım
Canım kızımda sadece hastanede vermiştik topuk kanıni 10 gün kuvezde kaldığı için bu bebemde bir kontrole daha çağırırlar o zaman bilgi verirler erken koşup gelmezse inşallah

Yok canım ben kullanmıyorum.
Keyfini cikarz soon duzlukteyiz

Valla pazt gittigim doktor kramp deyince hurma ve ananas tuketme, kramp yapar dedi, doktorun yalancisiyim

Aramızda kimyager yok mu, doğal temizlik derken herseyi karsitirdik desene
Anam bunlarıntakmasam kafaya yine çıkaramıyorum. Sağım solum ağrıyor
CipisS bir de canim muz yerken yaninda süt ya da kefir içersen şekeri dengeler aklinda bulunsun
Daha önce demişti birisi aslında. Hatırladım şimdi. Korkuyorum işte yükselir diye deneyemiyorum. Bu hafta deneyeceğim ama.
Demi bende razıyım şöyle 2500 olsa içim rahat edecek. Ama 1 hafta da aldığı kilo da az olunca üzüldüm ister istemez. Neyse kolay çıkartırım diye bakıyorum artık olaya
Meyve yiyorum karpuz muz harici diğer meyveleri tüketiyorum 1 porsiyon falan. Muzu deneyeyim ben sütle falan.
Yemeyi denedin mi peki? Ben peynirle bir kase (5-6 tane) karpuz ya da 1 bardak sutle 1 muz yiyorum şeker çıkmıyor.
Hayırnkorktum şekerim çıkar diye deneyeceğim herkeşler öyle demiş.

aman dursun yerinde zamanını beklesin poncik beybi:)

ne güzel hepsi bir takım olacak desene:)
ben klasik bi kırmızı kurdeleli taç alcam. geçen de öyle yapmıştım ama atmışım galiba taç yok
valla şu boya bitse yatıp kalktığımız oturduğumuz yer belli olsa rahatlicam

Ahaha her şeye şifa demis ablan İngiliz karbonati olmasın ama o ?

aynen öyle bosver sağlıklı olsun da normal kabul edilen kilo sınırları içinde zaten bebis:)
beslenemese geride kalsa erken alırlardı
sen bakma millete. 4 kilo üstü bebek dogurmayi maharet sayanlar var. keşke benimki de 3 3.5 arası kalsa da rahat rahat dogursam

Hahah yok yok takmayacağım artık. Diyorum ya olan bu yani napalım. Doğunca alır inşallah

Ay bende diyorum dur durdugun yerde diye
Ben birkaç takım pijama ve lohusa takımı aldım hangisine neyi uyduracagimi şaşırdım bir tane yeşil aldım yeşil bone aldım, bir tane lila aldım çekim için beyaz şifon başörtüsü ya da beyaz bone kullanırım, bir de ekru kızımdan kalma onun üzerinede ekru bone aldım çekimlerde başörtü oda da iken bone kullanırım 3 takımda pijama takımı aldım valla kızımda kışın aşırı terliyordum bunda yaza denk geliyor daha çok ihtiyacım olacak hastane ile ev arasında biraz mesafe var eşim kızımla gelip gitmede zorlanır istediğimi bulup getiremez bile valla terliği beyaz istiyorum hepsine uyması açısından bakalım tacı nasıl yaparlar nasıl yaparlarsa razı olacağım artık

okurken yoruldum inşallah gönlünce olsun yazın gerçekten zor sürekli terliyorum. evde yarı çıplak geziyodum şimdi kv kp gelince ölüyorum sıcaktan usturuplu giyinip

ben bej diye aldım terliği gri geldi ama degsitirmicem. oglanda giydiğim gecelik takımını giycem cekimde de:)
iki pijama takımı biri sabahlikli, bide gecelik sabahlikli 3 tane koydum ben kendime. ev çok yakın yetmezse getirirler ama odalar serin oluyo hastanede:)

CipisS Bende şekerden dolayı diyetisyen kontrolünde besleniyorum. Şekerim çıkmıyor çok şükür. Öğleden önce ara öğünde bir avuç ceviz+badem yanında bir bardak süt/kefir, öğleden sonra bir meyve yanında bir bardak süt/kefir yapıyorum. Doktorumun söylediği her gün 2 bardak süt, 1 yumurta 1 avuç kuruyemiş 1 meyve mutlaka yiyorum. Çok şükür bebeğin kilosu 2,5 çıktı gayet dengeli dedi doktor

Bende öyleyim diyet ile devam ediyorum şekerim çıkmıyor her şey gayet normal. Bahsettiğin yiyecekleri bende her gün tüketiyorum ama sanırım bebeğin yapısına göre değişiyor. Artık yapabileceğim hiç bir şey yok. Sağlıklı olsun yeter

35+0 da yani cumartesi günü bende adaçayı, hurma başlayacağım İlk doğumda 36-38 arası günde bir bardak adaçayı 37+0 dan sonra günde 2 bardak adaçayı önermişti doktorum
Ben de bunda 35+0da başlayacağım geçen 40. Haftada başladım bir işe yaramadı. Senin nasıl oldu? Kaçıncı haftada geldi? Doğumun nasıldı, açılman hızlı ilerledi mi?

Baslicam insallah canim nasip olursa .. peki ada cayini nasil tuketicez ki
Demleme çay gibi yapabilirsin aktardan alıp ya da sallama çayı olarak da satılıyor marketlerde de var tansiyonun yok dimi canim tansiyonun varsa kullanamazsın ahu dudu çayını da al bunlar açılmayı kolaylaştırıyor ben birkaç gün hurma yedim çok kötü oldum aklım çıktı tövbe ettim kasılmalarımi artırdı valla 35. hafta çok erken 37. haftadan sonra kullan bakalım seninkini ne kadar erkene alıyor

Yok canim sukur tansiyon, seker vs .. yok kiz 37 geç yine 42ye kalmayim 35den basliyim anca etki eder bana 40 haftalikken gelse kafi zaten kafaya koydum cati muanesinden sonra konusucam doktorla suni vermesini isticem ..oda uygun gorurse hemen giderim çulumu cantamı alip hic bekleyemem zaten kendide bekletmiyor o kadar

Kızımda hiçbir şey istediğim gibi olmayınca bunda biraz fazla hazırlandık aminn inşallah canım
Ay bizim ev serin valla iş yerimizin orda da rüzgardan durulmuyor yazli kisli şuan bile hırka giymek gerek o yüzden çok gitmiyorum oraya üşüyorum
kv iyi yapmış gelmiş de sana yardımcı olur kp ne alaka hiç rahat edemezsin ki lohusaliginda da sizde mi kalacaklar valla önce çok üzülüyordum kimse yanımda yok diye şimdi aşırı mutluyum
Sen hastaneye yakındin bizim mesafe var birde trafik olduğunda biraz daha zor birde benim eşim biraz telaslidir eve gelse gözünün önünde olsa bulamaz sinirlenir kendininkinden getirir kızımda acil yatış yapıldı valizi kapatamamisti poşete koyup getirmişti görünce şok olmuştum

Ayy çok güzeldi ben bir gün daha geçsin beklesin diye sabah akşam konuşuyorum sende aman biran önce gelsin istiyorsun o zaman 35.haftadan sonra başla sen kız bak 35. haftada başlayıp 36. haftada dogurmayasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…