Bezi bırakana kadar lazım oluyor artık 2-2.5 kaçta bırakırsa. Çünkü bez ıslak mendil yedek kıyafet vs konuluyor yineAnne bebe bakım cantasi.kac yaşa kadar ihtiyaç oluyor.acaba ? Ne zaman bırakıyoruz?
Benimde 34.haftada 2250 dedi bana da az geldi burda yazılanlar maşallah çoğunun kilosu iyi. Doktor normal dedi ama ben 37.haftada doğum yapacağım için İnşallah 2500 geçer.birde doktorun söylediği kilodan daha düşük kiloda doğum yaptıklarına genelde şahit oldum.Heloooo
kontrolden çıktım şimdi
bebiş iyiymiş ama zayıf yani minnak 2243gr boy yine yok
Nst bu sefer temiz çok şükür. Hafif sancılar çıktı ama önemsemedi
Karın çevresi 1 hafta geriden geliyor. Bana yediğini içtiğini artır diyor ama şeker varken nasıl yapacağım bilmiyorum.
Haftaya tekrar çağırdı
Aynen hepsine maşallahBenimde 34.haftada 2250 dedi bana da az geldi burda yazılanlar maşallah çoğunun kilosu iyi. Doktor normal dedi ama ben 37.haftada doğum yapacağım için İnşallah 2500 geçer.birde doktorun söylediği kilodan daha düşük kiloda doğum yaptıklarına genelde şahit oldum.
Sen gor bakkk yine 40 haftayi gecerim beenn bosver hurmayi falanbenim kaderim bu anam bacim ilk oglumdada yedim yine 42de firlattim ama gec yedim diye hatirliyorum
Ay çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iylesirsinYa kızlar ben fena hastalandım. Vücudumun her yeri ağrıyor, boğazım kuruyor, kolumu kıpırdatacak halim yok. Nefesimin daraldığını hissediyordum muhtemelen kalp atışlarım hızlandı yine ama ölçmeye bile kalkamadım.
Doktora gidince ASM'nin sistemine düşmüşüm anam bir baktım Ankara'dan bir numara arıyor meğer kayıtlı telefon numaram olmayınca sağlık bakanlığı üzerinden aramışlar ben de diyorum töbe bismillah beni Ankara'dan ev numarası kim arıyor
Ay yine konuyu dağıttımNeyse bu hafta içi gel dediler, gitsem ASM de bana serum falan bağlarlar mı? Ya da acile gitsem kale alırlar mı? Üst solunum yolu enfeksiyonu diyip antibiyotik verip geri mi yollarlar? Çok fenayım a dostlar. Göbeğimin alt kısmı da fena açıyor herhalde vücudun hassaslaşan yerleri daha çok ağrıyor. Evin yakınında bir özel tıp merkezi var, oraya gitsem kol gibi fatura dayarlar mı? Serum taktırmanın ücreti ne acaba biliyor musunuz? Tak diyince takarlar mı bir de? Hayır bir şey yapmayacaklarsa hiç çıkmıcam yataktan.
Karbonat demişken bende bebek kıyafetlerini makineye atmadan önce kazan temizleme modunda çalıştırdım. 90 derece içinede sirke ve karbonat attım. İnsallah çok köpürmez
O iste ben günlerdir dehset halsizim bir de hastaneye gidip duruyorum açlık tokluk bir sürü kan aldılar. Bugun ölü gibi idim eve geldim hemen yattım uyudum kalktım duş aldım meyve yiyeceğim bilmiyorum ne kaynaklı
Evet hem kaliteli hem de valiz gibi aşırı büyük olmayanlardan bakmak lazım. Öyle büyük bir çantaya ihtiyaç varsa bile bir tane de orta boy almak lazım.
Bakım ürünleriyle birlikte satılanlar genelde dandik oluyor. Daha bir sene dolmadan sökülüyor yırtılıyor.
Sırt çantası evladiyelik oluyor bence, bebek büyüsede ilerde günübirlik ziyaretler için falan da kullanışlı oluyor.
Bezi bırakana kadar lazım oluyor artık 2-2.5 kaçta bırakırsa. Çünkü bez ıslak mendil yedek kıyafet vs konuluyor yine
Kızlar burdan bi kaç ark daha söylemişti
32. Haftam bugün Bebişim hareketleri çok nadir hissettim normal günlere göre ama belli yere toparlanma aynı yapıyor yine .. bu durumu yaşıyanlar düzeldi mi ..
Aman kilosuna takmıyorum derdim kuveze girmesin yeter sonradan alır hemen.yeterki sağlıklı doğsun.Aynen hepsine maşallaholsun bacım bizde minyon doğururuz.
Ama şöyle şeyler demeyin yikayip ütü yaptim tüm gün sonra bende böyle bisey yapmam insallahBugün 34+3 ve biz çantaları hazırladık! İsimli hastane çıkışı bu akşam geliyor, onunla çoktan yıkayıp ütülediğim kıyafetleri yeniden yıkayıp ütülicem çok savaştım kendimle ama 32. haftada ütülemiştim ama içim el vermiyor. pislenmiş gibi hissediyorum. Neyse bebeğin kıyafetleri dışındaki her şeyi hazırladık şükürler olsun. Acil bir durum olsa, ki olmasın inşallah, alıp çıkabileceğimiz bir çantamız var artık.
Ya bence normal degil ya, hicbirimiz yapmayalimAma şöyle şeyler demeyin yikayip ütü yaptim tüm gün sonra bende böyle bisey yapmam insallah
Ben kraft aldim valla gönül ister skiphop almak ama o fiyati vereceksem bebegin altini degistirmesini beklerim o çantadan 1850tlAhahaha aciklama ve tecrübe harikaben de ne zaman semsiye almasam yagmur yagar kesin
Uzun zaman kullaniliyorsa biraz kaliteli bakmak laizm o zaman cantaya da.
Internette yorumları.okuyorum, 5 6 ayda sokulenler, paslananlar felan var.
Ayyy benim komşumla annemde ayniHahahah benımde annem geçen diyor 2 kilo olması normal miymiş ki zayıf gibi haladedim anne bari sen yapma 3 çocuk doğurmuşsun:))
Girmez inşallah canım bende onu baya düşündüm bugün ama gereksiz yere stres yapmak istemedim sonuçta kilosu çok iyi olan da girebiliyor küveze. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeterAman kilosuna takmıyorum derdim kuveze girmesin yeter sonradan alır hemen.yeterki sağlıklı doğsun.
Geçiçi oluyor toplanma hareket azlığı hissedince telaş yaptım çok teşekkür ederim yanıtın için ..Toparlanma geçici.ise sorun değil, toparlanmadan katın sağ veya solda yigilma gibiyse. Bol su ic ve uzan cnm
Ay anam günlerdir ben ne soracaktım diye düşünüyorum yemin ederim. Valla bende bunu soracaktım buraya.Kizlar bugun eczacima iğneleri getirtirken lasinoh getirttim gogus ucu kremi kullanmaya başlasam erken mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?