2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar burdan bi kaç ark daha söylemişti
32. Haftam bugün Bebişim hareketleri çok nadir hissettim normal günlere göre ama belli yere toparlanma aynı yapıyor yine .. bu durumu yaşıyanlar düzeldi mi ..

Benimde 34.haftada 2250 dedi bana da az geldi burda yazılanlar maşallah çoğunun kilosu iyi. Doktor normal dedi ama ben 37.haftada doğum yapacağım için İnşallah 2500 geçer.birde doktorun söylediği kilodan daha düşük kiloda doğum yaptıklarına genelde şahit oldum.

Aynen hepsine maşallah olsun bacım bizde minyon doğururuz.

Ay çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iylesirsin

Karbonat demişken bende bebek kıyafetlerini makineye atmadan önce kazan temizleme modunda çalıştırdım. 90 derece içinede sirke ve karbonat attım. İnsallah çok köpürmez

Makineye bir gargara yaptirirsin artik

Ben de bsey bulamadım, tansiyon normal, şeker normal, oksijen seviyesi normal ki nefesim gelmiyor gibi, her şey normalken neden böyle anlamadim bir turlu

Bakimm ürünü ile gelen küçük oluyor zaten, öyle bir set almistim, cantali tekil almakta ucuza geldiği için ama hem küçük hem.dandik gerçekten. Canta onemliymis.

Bezi bırakana kadar lazım oluyor artık 2-2.5 kaçta bırakırsa. Çünkü bez ıslak mendil yedek kıyafet vs konuluyor yine

Hele ki kıyafet değil mi, benden çıksa da kıyafet şart şimdi düşünüyorum da annem kucukken pesimize hem kıyafet hem de sirtimiza havlu koyarsın ey gidi

Kızlar burdan bi kaç ark daha söylemişti
32. Haftam bugün Bebişim hareketleri çok nadir hissettim normal günlere göre ama belli yere toparlanma aynı yapıyor yine .. bu durumu yaşıyanlar düzeldi mi ..

Toparlanma geçici.ise sorun değil, toparlanmadan katın sağ veya solda yigilma gibiyse. Bol su ic ve uzan cnm

Ama şöyle şeyler demeyin yikayip ütü yaptim tüm gün sonra bende böyle bisey yapmam insallah

Ahahaha aciklama ve tecrübe harika ben de ne zaman semsiye almasam yagmur yagar kesin

Uzun zaman kullaniliyorsa biraz kaliteli bakmak laizm o zaman cantaya da.

Internette yorumları.okuyorum, 5 6 ayda sokulenler, paslananlar felan var.
Ben kraft aldim valla gönül ister skiphop almak ama o fiyati vereceksem bebegin altini degistirmesini beklerim o çantadan 1850tl

Hahahah benımde annem geçen diyor 2 kilo olması normal miymiş ki zayıf gibi hala dedim anne bari sen yapma 3 çocuk doğurmuşsun:))
Ayyy benim komşumla annemde ayni bende haftasına göre önde gidiyor diye yalan söylüyorum sussunlar diye

Aman kilosuna takmıyorum derdim kuveze girmesin yeter sonradan alır hemen.yeterki sağlıklı doğsun.
Girmez inşallah canım bende onu baya düşündüm bugün ama gereksiz yere stres yapmak istemedim sonuçta kilosu çok iyi olan da girebiliyor küveze. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeter

Kizlar bugun eczacima iğneleri getirtirken lasinoh getirttim gogus ucu kremi kullanmaya başlasam erken mi sizce

Bakın teyzoşlarıbizim de isimli hastane çıkışımız geldi kardeşimden 1 valiz dolusu kıyafet aldım 1 yaşa kada götürür beni.Yıkandı geçen gün kocama ütülettim jilet gibi yapmış ütü de iyidir yatağını da aldık mı miss gibi sereceğim bir heyecan bekleyeceğim gelmesini

Eklentiler

• A20D3F64-B964-4111-9B4E-91EA2E616B3B.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…