2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben sanırım psikopat gibi yeniden yıkayıp ütülicem kıyafetleri ya. 20. haftadan beri 2.5 kilo aldım, ben de ona seviniyorum. Her ne kadar gebeliğin 3. ayı Türkiye'de sadece 2 haftada 5 kilo almış olsam da

ben de çalışırken daha düzenli daha çok yiyodum. insan yemeyi unutuyo evde yarasın veririz doğumdan sonra mirune ben 75 76 kesin ölürüm diyodum ama bakalım kaç olcam:)

yapma yapma canına yazik. çok içine silerse bi güneşe şer havalandir yeter bence. sonuçta kaldirmissin kapalı duruyo.

Hurma kramp yapar dedi doktor, valla başlayacaksınız bir daha düşün

Sirke karbonat ve soda lütfen
Ay ne olur kramp demeeee İlaçları bırakıp hurmaya girişecektik Hani şu barbi bebekler var ya kollarını bacaklarını takip cikarirdik tam onlar gibiyim biraz uzun süre otursam leğen kemiğim ile bacağımın birleşim noktası çok fena ağrıyor, resmen topallıyorum Magnezyum birazda olsa iyi geliyordu en azından, valla 35+0 olana kadar içicem 5 gün 5 gündür

Kız ne bulursanız karıştırmayın birbirine bebek gelmeden odasını havaya uçuracaksınız

Aslında şanslısın gebelik şekeri olanların genelde bebekleri kilolu olur. Seninki ya minyon bir bebek ya da geç döllenme, hiç takma kafana. Gebelik şekeri yüzünden sezaryen olmak zorunda kalmayacaksin milletin bebesi 5 kg'a dayanıyor. Sen ne güzel rejimine dikkat ettin bebeğin hiç etkilenmedi. Ceviz yasak değil galiba ceviz yemeye çalış kuruyemiş de bebeğe kilo aldırır diyorlar.

31+4 te benim 42.3 cm 2.016 kg cıktı. Bide nst cekti o gün canım

Geç döllenme değil o kesin. 24 ten 31.Haftaya kadar hep uyumluydu. 32 de gittiğimizde 1 hafta geri karın çevresi dedi. Yiyorum bakalım artık olduğu kadar olmadığı kader. Tek dileğim bu gerilik artmasın

Ben çantaya mama koymayacağım, yoğun bakım diye mi bilmem ama bizden hiç istemediler ne mama ne biberon ne emzik hepsini kedileri vermişlerdi yoğun bakımda. Hatta bana süt sağıp göndermem için medela nin biberonunu bile vermişlerdi. Hala saklarım o günlerden hatıra. Gerekirse alırsın zaten hastanelerin etrafı eczane dolu oluyor. Fiili dua mi dersin evrene olumlu mesaj gönderiyorum mu dersin ne dersen de sütün olacağına şartla kendini, çözümü çok basit olan başka ihtimalleri aklına getirme bir de evde olunca bebe iki saniye ağlasa illa bir vermek isteyen en azından teklif eden ya da hazırlayan çıkar hatta bazı ukalalar anneden habersiz bile veriyor

şekere rağmen iri değilse bence de çok iyi mirunenin dediklerine katılıyorum:) sen bakma bana da aaaaa anneannem 20 li haftalarda sormuştu. söyledim 570 gram gibi biseydi. ne kadar zayifmis demekki küçük olacak dedi ki benim oğlan o zaman da önden gidiyordu ağzı olan konuşuyor bosver cidden. doktor normal dediği sürece kimsenin ne düşündüğü önemli değil.

ben halam ve 5 yaşındaki oğlu halamın ikinci hamileliginde kontrole beraber gitmiştik. halamın yanında cantasi varmış ne olur ne olmaz diye. onu da mesela direkt acil sezaryene almışlardı dediğin gibi kendini olacağı belli olmuyo

Takmayacağım artık napalım olan bu yani. 2500 2800 olsa da yeter artık diyorum yeter ki sağlıklı olsun. Aynen hazırlıklı olmak gerekiyor işte. Panik oldum Bi de. Benimde sancı çıkıyor nst de 37 38 de daha da artar. Tutupta hoop hadi sezaryen demez herhalde. Normal doğum istiyorum diye söylemiştim en başından

Ben geldiğimden beri bir koşturmaca içine girdim bugün artık sistem error verdi. Çok fena hastalandım kılımı kıpırdayacak halim kalmadı

Zaten Perşembe hiç uyumadım, gece 3.30 gibi yola çıktık sabah 10'da baskantteki uçağımız için. THY ile uçardım hep bu sefer bilet fiyatları iki katı olunca Cezayir Hava Yollarıyla geldim. Uçak hayatimda bindiğim en kötü ve koltuk arası en dar uçaktı, o 3.5-4 saat nasıl geçti bir ben bilirim bir Allah. Hayır bir de bu muhteşem hizmete kişi başı 8binden fazla para verdik sanırsın bana Cezayir değil Avrupa İstanbul havalimanı da yürü Allah yürü bitmiyor. Annemin evine varmam 17.30'u buldu utanmasam toprağı öpecektim

Cumartesi valizleri boşalttım

Pazar annemin bir arkadaşı köye gitmeden beni görmek istemiş, çok da severim onu, özürlü çocuğu var ben yorgunum sen gel de diyemedim. Kahvaltıya ona gittik te Küçükyalı'ya. Dönüşte oğlan vapura binsin hazır pazar günü trafik de yok dedik Kadıköy'den geldik.

Pazartesi döviz, banka, sigorta vb. resmi işleri hallettim.

Salı günü doktora gittim. Doktor sonrası oğlan azıcık parkta oynasın dedik hastanenin karşısında çok güzel bir park var. Eve dönüşte de markete uğradım derken bu sabah pertim çıkmış bir şekilde kalktım

Her zerrem ağrıyor, boğazım kopacak gibi. Nefes almakta bile zorlaniyorum. Güya bu sabah sağlık ocağına gidecektim, oradan başka bir hasta ziyaretine. Sonra da Türkiye hastanesini arayıp randevu alacaktım ama hiç bir şey yapamadim. Kahvaltıyı bile zor hazırladım.

Annem de ben gelmeden önce yormuş kendini güya gelince ben rahat edeyim diye ama şimdi beş benden beş beter oldu, diğer odada da o yatıyor. Ev revire döndü

Ay ne güzel denk gelmiş ziyan olmamış en azından. Hangi isme karar verdiniz? Son kararınız mı?

CipisS canim bebegin göbek çevresi 1 hafta geriden geliyor sanirim demissin sen kan sulandirici kullaniyor musun geçen gün bi topikte kan sulandirici kullananlarin sin aylarda gobek çevresinin geriledigiyle alakali bisey okumuştum ondan olabilir mi

Keyfini cikarz soon duzlukteyiz

Valla pazt gittigim doktor kramp deyince hurma ve ananas tuketme, kramp yapar dedi, doktorun yalancisiyim

Aramızda kimyager yok mu, doğal temizlik derken herseyi karsitirdik desene

Ahahhaha sen yorulmayacaksin kim yorulacak o kadar ucus, valiz bosaltma, istanbul panaromik şehir turu, kanka gelmeye daha ne olsun hosgeldin bu arada

Valla Gebeliğin ilk 3 ayindaki sersemlige döndüm, uykum yok ama.gozlerim kapaniyor, halsizim, böyle devam.ederse doğuma uyuyarak gideceğim

Ayy son dakika isim değişikliği yaptık valla son kararımız ben Aslan Ali istiyordum babası Emir Ali istiyordu şimdi Emir Ali oldukapı süsü ve yastığı da artık Emir Ali o yüzden son karar çok yakın arkadaşımda Aslan ismini koyunca hastane çıkışını ona götürdüm cokda iyi oldu isimli çikolataların da siparişi verildi artık süsleme de yapmayacağız zaten iki tane masa üstü balonlu stand alırsam kurabiye, çikolata yeter hastanede lohusa şerbeti getiriyor eşim ben ve kontrol kızım olacak başka kimse yok

ben 2.800 doğmuşum. kardeşim 1.900
kardeşim 1.80 dalyan gibi delikanlı cidden bosver. sağlıklı olsun da 2.500 da çok iyi bence:)
inşallah gönlünce olur. benim doktorum normal dogum taraftarı bana kalsa biraz ihtimal verse bunu sezaryen olurdum sırf planlı olsun büyük oğlan tek kalmasın diye:)

Keyfini cikarz soon duzlukteyiz

Valla pazt gittigim doktor kramp deyince hurma ve ananas tuketme, kramp yapar dedi, doktorun yalancisiyim

Aramızda kimyager yok mu, doğal temizlik derken herseyi karsitirdik desene
ablam kimyager, her şeye karbonatlı su önerir. Temizliğe de sağlığa da. Geçen haftalarda geçmeyen öksürüğüm vardı ya, dedi sıcak suya iki kaşık karbonat koy, başına geç ve çarşafla tüm vücudunu ört, iç çamaşırıyla yapmanı öneririm, birkaç dakika buharında kal, ne var ne yoksa sökecek balgam mukus kalmayacak

bugün boyadaki 3. gün parça parça yapıldığı için çok şükür rahatsızlık duymadım:) ilk gün biraz alerji yaptı sadece. Allah razı olsun komşum

ben daha lohusa tacı da almadım bak
su boya işleri bitsin bi kafamız sakinleşince kalanları sipariş veririz inşallah:)
iyi denk gelmiş hastane çıkışı da:) bebisin ismi de hayırlı olsun inşallah ömrü uzun mutlu olsun. biz de değiştirsek mi diyoduk ayni kaldı.

bebek doğunca ilk topuk kani hastanede ikincisi asm de alınıyormuş. doğum yapıp eve geçince bizi ama görüşelim sana gün verelim dedi. senin de aklında bulunsun dememiş olabilirler sana.

Canım meyve yiyebiliyorsun tam olgunlaşmamış muzu sütle ya da cevizle dengeleyebilirsin benim de şekerim var ama meyveyi çoktan ekledi diyetisyenim hatta tatlıya geçecek ben tatlı yememeye çalışıyorum onun yerine küçük bir bitter çikolata yiyorum birde sen biraz stresli günler geçirdim uzun yolculuk, NST de sancı falan stres her şeyi etkiliyor az kaldı inşallah hiç kafana takma canım herşey çok güzel olacak

Kızlar günaydın aranızda sütü gelen varmı etrafımdakiler sütün gelmeye başladımı diye soruyolar yok diyince sütün az olacak demekki diyolar moralim bozuluyo sizde böyle bi durum oldumu
Ay ne saçma saçma sorular ya. Daha bu haftada ne sütü. Şimdi 2. 3. bebekse ancak kolostrum gelir o da duştan sonra ancak bir damla gelir. Farketmezsin bile. Doğumda süt hormonları aktive olacak ki memeler süt üretsin. Şimdi ne sütü daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…