2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yatiyorum nefes alamiyorum kalkiyorum nefes alamiyorum ay bayilacam bu burnumun deliginin teki hamile kaldigim günden beri tikali ya aglamak istiyorum birşey de yok icerde burnumu kanatiyorum artik temizlemekten
Ödem olmuştur benimkide oluyor arada gerçekten çok can sıkıcı bişi Allah yardımcın olsun ,tuzlu su sprey dene bi istersen iyi geliyor diyorlar ama bilemiyorum

Aynıyım valla, demin parol içtim aşırı terlemeye başladım, herhalde ateşim de var. Allah sana da şifa versin. İnşallah bir an önce toparlanırız. Bu karnin alt kısmı kasıklar falan niye ağrıyor ki. En hassas yer orası diye mi. Bebişler kafalariyla en çok oraya baskı yapıyor sonuçta. Vücudum yatağa değen kısımları daha çok sızlıyor resmen. Allah yatalak hastalara sabır versin valal ne büyük imtihan

Ödem olmuştur benimkide oluyor arada gerçekten çok can sıkıcı bişi Allah yardımcın olsun ,tuzlu su sprey dene bi istersen iyi geliyor diyorlar ama bilemiyorum
Geçmiyor bacimmm gecmiyor anam asla gecmiyor serum mu sıkmıyorum tuzlu su mu cekmiyorum denemedigin bisey kalmadi 8 aydir ya

Aman kilosuna takmıyorum derdim kuveze girmesin yeter sonradan alır hemen.yeterki sağlıklı doğsun.

32.haftayi atlatinca , sağlık sorunu olmadığı sürece, 2 kgi astigindan girmiyor inşallah

Ben kraft aldim valla gönül ister skiphop almak ama o fiyati vereceksem bebegin altini degistirmesini beklerim o çantadan 1850tl

Ahahah, haklisin, bebenin altini da temizlesin sorma skip ucmus, 4 ay once 650 frlandi, dehşet arttı.

Faydasini gordun mu peki ne zman dogum oldu .. acilman kolay olmusmuydu
Faydasını yürüyüş ve squatla birlikte gördüm. Ama hangisi daha etkili bilmiyorum. 36 dan itibaren doktorum her gün sabah akşam 5 er squat ve yarım saat yürüyüş yaptırmıştı. 38+2 de kontrole gittiğimde 3 cm açılma var deyip doğuma girdim. Çok şükür hızlı bir doğum oldu yaklaşık 3-4 saat sürdü. Az bir dikişle normal doğum yaptım. Doktorum doğum anı hızlı geliştiği için kontrollü kesi yaptığını söylemişti

Kızlar bende hazırladım çantayı bebişe 3 takım 5 Li hastane çıkışı koydum yeter mi , bez koydum , ağız mendili koydum, emzik ve biberon koydum , göğüs pompasını aldım, kullan at alt açma aldım, 2 müslin 2 penye battaniye aldım. Aklıma gelenler bunlardı bunları hazırladım eksik gördüğünüz şeyleri yazar mısınız tamamlayayım bende eksiklerimi.

Anne bebe bakım cantasi.kac yaşa kadar ihtiyaç oluyor.acaba ? Ne zaman bırakıyoruz?
Biz bakım çantamizi bırakmak yerine daha büyük olanına gectik kızım için her zaman yedek kıyafet bulunduruyorum olaki çişi dışarıda kacirabilir evde de hala kacirabiliyor kakasını kaçırmıyor tutabiliyor ama sıvıyı fazla kaçırınca damla damla kaçıyor bir de ufacık ıslaklık olsa hemen degistirmemi istiyor rahatsız oluyor düştüğü zaman canı acıdı diye değil üzeri ve eli kirlendi diye ağlayan bir çocuk galiba bizim cantamiz gittikçe büyüyecek ama bir türlü birakamayacagiz

Supermis ya tam bana gore 5 degil 10da yaparim yeterki gec olmasin

Ahahhahah kaç yaşında minnos ki canta büyüyor

Kendimi hic iyi hissetmiyorum burun tikanikligi ve bogaz yanmasi var birde eklemlerim agriyo bi kırgınlık var uzerimde şu 1 saat icinde oldu.. dün duş alıp yatmıştım oylece yada 2 gundur oglum hastaydi ateş, bogaz enfeksiyonu ve burun akintisi ondan gecti galiba.. parol aldim iyi gelir ins uyuyamiyorum bas agrisindan yaz gunu bu nerden cikti dicem ankaranin kıstan farki yok..

Çok sagol canim ya çok şükür dönmüş doktor kafası büyük demişti ya bide 2 hafta ileride diye bu randevumuzda yok oyle birsey hiçbir sıkıntı yok dedi

SagolALLAH RAZI olsun canim ya cok sukur

Ahahhahah kaç yaşında minnos ki canta büyüyor
Kızım 2.5 yaşında hatta kendisi de sirt çantasını alıyor onun içinede yiyecek koyuyor şimdi diğer bebede olacak ben zaten kendim için yanıma birşey almıyorum cüzdanımi bile minnacık birşey koyuyorum onu da bulamıyorum diğer bebenin biberonlari bezi yedek kıyafetleri kızımın yedek kıyafetleri suyu ter bezi bile alıyorum bir de çok sevdiği köpeği (tarçın) ve minik mavi ordegimiz var oyuncak oda her yere bizimle geliyor kız çocukları oyuncak bebeği alır oynar benim kız toplarını, hayvanlarını,arabalarını alır her yere onları goturur ona kalsa hepsini her yere annesi taşımalı cantamiz büyük olmalı ki herşey sigabilsin

Geçmiş olsun canım yaz gribi salgını varmış o kadar çok kişi rahatsız ki doktoruna sorup biraz daha rahatlatabilecek bir ilaç alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…