Ödem olmuştur benimkide oluyor arada gerçekten çok can sıkıcı bişi Allah yardımcın olsun ,tuzlu su sprey dene bi istersen iyi geliyor diyorlar ama bilemiyorumYatiyorum nefes alamiyorum kalkiyorum nefes alamiyorum ay bayilacam bu burnumun deliginin teki hamile kaldigim günden beri tikali ya aglamak istiyorum birşey de yok icerde burnumu kanatiyorum artik temizlemekten
Aynıyım valla, demin parol içtim aşırı terlemeye başladım, herhalde ateşim de var. Allah sana da şifa versin. İnşallah bir an önce toparlanırız. Bu karnin alt kısmı kasıklar falan niye ağrıyor ki. En hassas yer orası diye mi. Bebişler kafalariyla en çok oraya baskı yapıyor sonuçta. Vücudum yatağa değen kısımları daha çok sızlıyor resmen. Allah yatalak hastalara sabır versin valal ne büyük imtihanGeçmiş olsun canım. Dört gündür hastayım etim kemiğinden ayrılıyor gibi kasık agrım çok oldu geniz akıntım cok fazla oldu iştahsızlık ve mide bulantısı devam sıcaklara aldanıp klima altında çok yattım ben. Dün idrar ve kan tahlili yaptım sonuç temiz çıktı saglık ocagı sadece parol verdi. Hala rahatsızlığım devam kızcem ilk ikigün cok sakindi şimdi maşallahı var.
Geçmiyor bacimmm gecmiyor anam asla gecmiyor serum mu sıkmıyorum tuzlu su mu cekmiyorum denemedigin bisey kalmadi 8 aydir yaÖdem olmuştur benimkide oluyor arada gerçekten çok can sıkıcı bişi Allah yardımcın olsun ,tuzlu su sprey dene bi istersen iyi geliyor diyorlar ama bilemiyorum
Aman kilosuna takmıyorum derdim kuveze girmesin yeter sonradan alır hemen.yeterki sağlıklı doğsun.
Ben kraft aldim valla gönül ister skiphop almak ama o fiyati vereceksem bebegin altini degistirmesini beklerim o çantadan 1850tl
Faydasını yürüyüş ve squatla birlikte gördüm. Ama hangisi daha etkili bilmiyorum. 36 dan itibaren doktorum her gün sabah akşam 5 er squat ve yarım saat yürüyüş yaptırmıştı. 38+2 de kontrole gittiğimde 3 cm açılma var deyip doğuma girdim. Çok şükür hızlı bir doğum oldu yaklaşık 3-4 saat sürdü. Az bir dikişle normal doğum yaptım. Doktorum doğum anı hızlı geliştiği için kontrollü kesi yaptığını söylemiştiFaydasini gordun mu peki ne zman dogum oldu .. acilman kolay olmusmuydu
Sanki biraz erken mi henüz. Ben 36 yı devireyim öyle başlayayım diye düşünüyorumAy anam günlerdir ben ne soracaktım diye düşünüyorum yemin ederim. Valla bende bunu soracaktım buraya.
İşte bilmiyorum ki. Başlamadım daha bendeSanki biraz erken mi henüz. Ben 36 yı devireyim öyle başlayayım diye düşünüyorum
Genelde 2 yasında bırakıyorlar aslındaBebek bezi.birakana kadar mi.acaba? Bez ne zaman birakiliyordu ?
Genelde 2 yasında bırakıyorlar aslındabende tam bilmiyorum
Ben 34te basladim.Sanki biraz erken mi henüz. Ben 36 yı devireyim öyle başlayayım diye düşünüyorum
Biz bakım çantamizi bırakmak yerine daha büyük olanına gectikAnne bebe bakım cantasi.kac yaşa kadar ihtiyaç oluyor.acaba ? Ne zaman bırakıyoruz?
Supermis ya tam bana gore 5 degil 10da yaparim yeterki gec olmasinFaydasını yürüyüş ve squatla birlikte gördüm. Ama hangisi daha etkili bilmiyorum. 36 dan itibaren doktorum her gün sabah akşam 5 er squat ve yarım saat yürüyüş yaptırmıştı. 38+2 de kontrole gittiğimde 3 cm açılma var deyip doğuma girdim. Çok şükür hızlı bir doğum oldu yaklaşık 3-4 saat sürdü. Az bir dikişle normal doğum yaptım. Doktorum doğum anı hızlı geliştiği için kontrollü kesi yaptığını söylemişti
Ahahhahah kaç yaşında minnos ki canta büyüyorBiz bakım çantamizi bırakmak yerine daha büyük olanına gectikkızım için her zaman yedek kıyafet bulunduruyorum olaki çişi dışarıda kacirabilir evde de hala kacirabiliyor kakasını kaçırmıyor tutabiliyor ama sıvıyı fazla kaçırınca damla damla kaçıyor bir de ufacık ıslaklık olsa hemen degistirmemi istiyor rahatsız oluyor düştüğü zaman canı acıdı diye değil üzeri ve eli kirlendi diye ağlayan bir çocuk galiba bizim cantamiz gittikçe büyüyecek ama bir türlü birakamayacagiz
Çok sagol canim ya çok şükür dönmüş doktor kafası büyük demişti ya bide 2 hafta ileride diye bu randevumuzda yok oyle birsey hiçbir sıkıntı yok dediHadi hayırlı olsun inşallah. Sevindim dönmesine
2243 olmuş bu hafta. Haftaya tekrar gideceğiz.
Çok teşekküröyle yapayım süt ceviz falan daha fazla yiyip içeyim. Haftaya bakalım tekrar çağırdı. O zaman ne diyecek.
Ben rahim içine yaptırdım transferden önce. Tutunmada etkili olduğunu söylüyor doktorlar. Yumurtalıklara yaptırıp faydasını gören çok kişi var.Kızlar iyi geceler birşey sormak istiyorum çevresinde hamile kalmak için prp işlemi yaptırıpta olumlu sonuç alan varmı
aa benim aklımdaydı. bebeğin dönmesine çok sevindim. endişe etmene gerek kalmamış oldu böylece. cinsiyetini de sonunda teyit etmişsiniz. Artık 3-4 haftaya gelecek bebiş hayırlısıyla. Sağlıkla gelsin inşallah.
SagolALLAH RAZI olsun canim ya cok sukuraa benim aklımdaydı. bebeğin dönmesine çok sevindim. endişe etmene gerek kalmamış oldu böylece. cinsiyetini de sonunda teyit etmişsiniz. Artık 3-4 haftaya gelecek bebiş hayırlısıyla. Sağlıkla gelsin inşallah.
Kızım 2.5 yaşındaAhahhahah kaç yaşında minnos ki canta büyüyor
Geçmiş olsun canım yaz gribi salgını varmış o kadar çok kişi rahatsız ki doktoruna sorup biraz daha rahatlatabilecek bir ilaç alabilirsinKendimi hic iyi hissetmiyorum burun tikanikligi ve bogaz yanmasi var birde eklemlerim agriyo bi kırgınlık var uzerimde şu 1 saat icinde oldu.. dün duş alıp yatmıştım oylece yada 2 gundur oglum hastaydi ateş, bogaz enfeksiyonu ve burun akintisi ondan gecti galiba.. parol aldim iyi gelir ins uyuyamiyorum bas agrisindan yaz gunu bu nerden cikti dicem ankaranin kıstan farki yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?