2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öncelikle hoşgeldin Nehir hanımı ben de görümcemden biliyorum, 2 yıl önce yeni iklim hastanesinde çalışırken görümcem onda doğum yapmıştı.. Sezeryan sonrası normal doğum düşünüyordu ve ilk sezeryanla doğum zamanı arası 2.5 yıl falan oluyordu.. Dr ların çoğu ya kabul etmiyor yada en az 5 yıl geçmiş olmadı şartı istiyorlardı.. Sadece nehir hanım I bulabilmişti o dönem sezeryandenn sonra 2.5 arayla normal doğum yaptırabilecek.. Cesaretli kendine güvenen bi Dr çok belli, görümcem de çok çok memnun kalmıştı doğum esnasında ilgilenmesi yaklaşımı falan olsun herşeyinden çok memnundu duacısıdır her zaman.. Tabi sizin ilk doğumda travmanız olmuş resmen, bi kaç kere daha gitseniz yaklaşımıyla sizi daha da rahatlatır inş, tabi dediğiniz gibi dr izin falan durumlarına karşı da bir b planı olması çok iyi olur.. Şimdiden hayırlısıyla en sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inş
Benim var o durumu yaşıyorum, ama genel olarak ilk hamilleğime göre daha yorgun ve bitkinim ama bi 10 gündür falan aynı tarif ettiğin gibi bi yorgunlukla kalkıyorum sanki bi gün önce hiç oturmadan 10/saat çalışmışım gibi.. Uykusuzluktan desem gece uykularımın kalitesizliği zatenn bikaç aydır var wc mide yanmaları vs den.. Son günler karın da büyüdükçe yataktan kalkmak dönmek bile eziyet gibi baya iş yapmışım gibi enerji sömürüyor, acaba o mu diyorum çok sık dönüyorum yatarken yüz kere dönüyorm gibi hissediyorum habire bi sağa bi sola , her dönüşüm yarım dk olsa, yarım dk da her wc vs yataktan çıkmaya çalışma süresi geri dönüp yatarken uyuyabilecek uygun pozisyon arayışı falan baya iş yapmış gibi yorar yani
Ama minnoşların da büyüdükçe enerjimizi de boşalttıları kesin bence
Maşallah beslenmen çok güzel daha ne olsun, minyon tiplidir genetiktir sağlıklı olsun sağlıklı doğsun da yeter.. Ben de tam tersi şeker çıktı tatlıya çok düşkündüm onu da bıraktım hafif kaçamaklar saymazsak, onu dışında yumurta 2-3 günde 1 anca çok yiyemiyorum, Et ve tavuk 10-15 günde bir azıcık o da 1 porsiyon etmez yediğim, meyveyle hiç aram yok erik dışında midem almıyor normalde de eti de meyveyi de zor yerim.. Süt hiç içemem ama peynir ve yoğurt çok severim neyseki.. Yani diyetime bu açıdan da çok ayak uyduramıyorum et meyve falan. Biraz kuruyemiş onunda her gün yiyemiyorum yine. Kısacası çok doğru düzgün beslenemiyorum yapamıyorum, ama bugün kontrolde 1 hafta önde giden bebiş biraz daha fazla 1.5 hafta önde gidiyor dedi Dr.. Yani kendini besleyemiyorm falan gibi düşünme tam olarak beslenmeyle alakaları da değil kanımızdayken baksana.. Bizim aile de kardeşlerim 4.5 ve üzeri bi ben 3.5 kg olmuşum eşim tarafı da hep iri ve uzunlar yapı meselesi sanırm..

Ay benim de kv aynı şekilde 20 li haftalarda sormuştu 500 küsürdü benim de,söylediğimde aman hiç kilo alamamış çok zayıf niye öyle yemiyosun çocuğa da gitmiyor falan feryat etmişti halbuki dr da önden gidiyo bu kadar olmasını beklemeyiz diyor diyorum yok küçük küçük o kilo alamamış diyo, hangi haftada ne kadar olmalı ne bilelim biz dr bize önde geride demese he deyip geçicem ne bileyim ne olması gerekiyor.. Neyse he deyip geçiyoruz yapacak bişey yok..
Bebek bezi.birakana kadar mi.acaba? Bez ne zaman birakiliyordu ?
Bezi bırakınca bitse yedek kıyafetleri oyuncakları, ıvır zıvır yiyecekleri suyu bilem ne bitmiyo ki bezi 2 yaş olmadan bırakmıştı ama bu sefer azcık kaçırdı ucundan damlattı oyuna daldı komple saldı falan senaryolarına karşı bi ton kıyafet koyuyorsun o yüzden çantamızı uzun vadeli düşünelim
Çok geçmiş olsun, bizim burdaki asm de serum falan takmıyorlar sadece dr görüp bi ilaç yazıp gönderir... Özel hastanelerde de hastanesine göre değişiyor kimisi zirveyi yaşatır faturada kimisi de usturplu fiyat çıkarabiliyor.. Ben daha önce gebeyken yaşadığım hastalıkta serum takmışlardı zaten yapabileceğimiz bişey yok vitamin serumu takalım biraz da ağrı kesici olur rahatlar kendine gelirsin diye, muhtemelen serum talep etiğinizde size de öyle bişey yaparlar..

Gecmis olsun. Bu hamilelikte ben de sık sık hadtalandim ne yazik ki, cok zordu. Umarim en kisa zamanda toparlanirsin.

Geçmiş olsun. Yolda çok yoruldun muhtemelen.

Gecmis olsun klima da oyle iste. Dikkatli olmak lazim. Kullansak olmuyor kullanmasak olmuyor.

Canım çalışabilir aldıktan sonra aldığın tüm izin ve raporlar analık izninden maalesef düşüyor bilgin olsun ne güzel gezmissin walla ben totomu kaldıramıyorum

Marketlerde beyaz sirke War canım ben ewide onla silerim yıllardır bir kapak kadar dokersen çok kokmaz bir günde uçar gider hem nazara da iyidir Efendimizin bu konuda tavsiyeesi War ben onlar siliyorum öneririm başka şeye ihtiyaç duymazsin

Pişki kremi bez vs kiydun mu vanim birde emzik önermiyorlar ilk 10 fün meme reddi olur diye

Günaydin kizlarr 32+0 dan selamlar bugün dogum izni icin rapor almaya gidecegim kizlar ben calismiyorum ama eşimin şirketinde sigortaliyim o yuzden calişabilir falan almayacagim dogum parasi için başvurmam gereken biryer var mi

Günaydin kizlarr 32+0 dan selamlar bugün dogum izni icin rapor almaya gidecegim kizlar ben calismiyorum ama eşimin şirketinde sigortaliyim o yuzden calişabilir falan almayacagim dogum parasi için başvurmam gereken biryer var mi
günaydın canım, ona sen başvurmuyorsun. şirketin muhasebecisi sgk da işliyor raporunu.

Benim minikte biraz minik bende pazar gideceğim bakalım en son 2093gramdi 33+6 da biraz genetik bence kilo işi çokta yedek bı yere kadar ben ama 2 hafta çok dikkat ettim et ağırlıklı beslendim fındık kaju süt kaşar muz yumurta tükettim hergun 300 gram almış bir oncekinde 200 gram almıştı 12 günde bu hafta hiç dikkat etmedim bilmiyorum ne kadar aldı doktor 2800 3000 gibi doğar dedi ne çok zayıf ne kilolu orta sağlıklı olsunda bende çok istiyirn doger kızlarım gibi zayıf olmasn ama genetik yakamı bırakmıyor bence sende takılma yapacak bişi yok

Canım çalışabilir aldıktan sonra aldığın tüm izin ve raporlar analık izninden maalesef düşüyor bilgin olsun ne güzel gezmissin walla ben totomu kaldıramıyorum
İş yerine sordum canım rapor düşüyor yıllık izin düşmüyor kullanabilirsin dediler. Tam da tatil planı o haftaya denk geldi özellikle sordum ama umarım sonradan birşey çıkarmazlar
Belim başım ağrıdı ama yine de güzeldi değdi

İnşallah ilerlemez de en kötü 1 haftada kalsa da olur. İlerlerse sıkıntı olur dedi doktor.
Canım 3 hafta gerilik bir anlam ifade ediyor yoksa 1 2 hafta ileri geri çok takılacak bişi değil üzme kendini karın çevresi küçük geri demek biraz minik bir bebek demek başka bir anlamı yok benim kızlarım hep öyleydi ilk kızım 3 hafta geriydi gebelik zehirlenmesi yaşadığım için 37+0 da2300 doğdu diğer kızımda hep böyle minikti 1 hafta geri karınn cevresi diyolardi 37+0 da 2780gram doğru bende 1500gr prematüre bir bebegim ailenin genetik yapısı etkiliyor

Çok geçmiş olsun canım benim sıcak bastıkça soyunuyoz sonuç hastalanıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…