2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

perine masajı rahim yırtığı için değil vulvanın altına çıkışı genişletmek için cerrahi kesiyi ya da yırtığı önlemek için yapılan bir masaj. hindistan cevizi yağı aldım haftaya başlıcam. benim dediğim rüptür, rahim organının kendisinde oluşan bir yırtık. daha önce sezaryen olduğum için normal doğumumda rahmimin eski attıkları kesiden yeniden yırtılma riski var. rüptür deniyor, korktuğum o.

Ev neyse de dışarı çıkarken şu içmekten eriniyorum. Nerede wc bulacağım temiz diye
Ben antibiyotik alerjim oldugu icin enfeksiyona karsi aşiri önlem aliyorum disari cikarken çamasirima 2 damla nioli yagi damlatiyotum enfeksiyondan koruyor çantamda da hep lysoll dezenfektan taşiyorum disarda bi saat wc temizleyip oyle yapiyorum

Bende bitirdim sukur islerimi cocuklarla az bi oyun havasi oynadik bi ankarali olarak gunluzk dozumuz tamam yoruldum yaticam hemen
hahah iyi gelmiştir. ben de şükür çıkıp işlerimi hallettim. evi de sildim süpürdüm. ezel izliyorum. sürekli doğumla alakalı düşünmemek adıan sürükleyici bir diziye başlamayı istiyordum , ezel'e başladım. Türk dizilerini çok bilmem ama bunu çoook duydum, merak ettim neymiş bu muhabbet diye. 13. bölüme geldim bile. kızımda da doğumu beklerken aşkı memnunuyu izlemiştim

Kiz 4 5 kilo dogururmusun tahmin var mi

Ev neyse de dışarı çıkarken şu içmekten eriniyorum. Nerede wc bulacağım temiz diye
Hepimizin ortak derdi ben normalde de çok su içen ve dolayısıyla tuvalet ihtiyacı sık olan biriyim. nefret ediyorum bu durumdan. allahım sürekli bir dert. eve çişimi tutmuş bir halde koşturarak gelmekten çok yoruldum. araba tümseklerden hendeklerden her sallandığında küfür ediyorum. gönlüm istiyor ki karavanım olsun, hem gezeyim hem dilediğimde işeyebileyim

ben iş yerine kullanmak için tek kullanımlık klozet kiliflarindan almayı düşünmüştüm

ooooo amanın 3.300 mü? karın çevresi ve femur kemiğinin uzunluğunun bir algoritmasıyla çıkarıyorlar kiloyu. Yani 500 gram oynama payı var ama ola ki 500 gram az da olsa yine de tosun maşallah. nazar değmesin. 5 kilo doğcak bu gidişle.

benim doktor direkt karın çevresi ölçüyor mirune. hiç boydan bahsetmez hatta. Bugün de olcmedi bile bacağı ilk oğlum 52 cm doğmuştu. Bu ondan daha gelişkin ilk baştan beri. bakalım eşim 3.800 zayıf doğmuş kaynim 5 kilo doğmuş kaynanam hep öyle der

Sanirim mirune o yirtiktan bahsetmiyo. Sezeryani oldugu icin rahmin dikisten yirtilmasindan bahsediyo

Tahmin etmistim. Korkma hic dusunme allah korktuklarindan emin kilsin insallah

Ben hic bu şekilde fatura görmedim. Bu hizmetler sağlık hizmeti olmadığından bence faturaya hizmet olarak yansıtamazlar, dogum diye cıkacaktır fatura
Bugün hastane bana SGK'dan faydalanmıyorum ivf indiriminden faydalanıyorum diye birşey imzalattı SGK olarak ödersem muayene 1100 TL ivf indirimli 550 TL muayene ödedim zam gelmiş

Tahmin etmistim. Korkma hic dusunme allah korktuklarindan emin kilsin insallah
Amin inşallah. Ben de düşünmemeye çalışıyorum. Ama arada aklıma geliyor işte. riskler riskler. şişman olmasam ve bebeğin 4 kgdan az geleceğini bilsem korkmazdım bu kadar. bu ikisi rüptürü arttıran riskler.

Orda nasil bilmiyorum ama burda cok sıkı takip edip asla riske atmiyolar. Kuzenim ve eltim 2. Bebekte ssvd beklediler. Eltimin sancilari olmasina ragmen asla acilmasi olmadi mesela. Kuzenimin sancisi ve acilmasi vardi ama 5 cmden sonra bebegin ve rahmin dayanmayacagina karar verdi doktoru yine sezeryan oldular. Ben turkiyede hic duymadm ssvd de boyle sorun yasayan. Olsa ayyuka cikardi heralde

ben ssvd diye bir facebook grubu takip ediyorum 12k üyeli. her türlü deneyim paylaşılıyor. listesi tutuluyor başarılı ve başarısız denemelerin. bebeklerini kaybedenler dahi var. Maltalılara pek güvenmiyorum ama bakalım. Doktor çok sık ssvd yapıyorlarmış gibi tecrübeleri iyiymiş gibi davranıyor. bakalım ya olacağına varacak sonunda.

Nioliyi normalde kullanırım da hamilelikte aromaterapi kullanmamayi tercih ediyorum. Wc olayı gerçekten dert, bir de kadın olmaktan utanıyorum bir kadın nasıl kullandığı yeri kötü bırakır, aklım almıyor. Evde de böyle mi insanlar acaba.

Valla eve dayanamıyorum gebelikte sen dayanabiliyordan masallah. Zaten gelince girmezsem oksurdugumde günlük pedime damlası geliyor, yine wc yapıp yanimda taşıdığım günlük pedi değişmem gerekiyor. Ah tam.bir kısır döngü yaaaa Karavan iyiymiş bak

yarın randevum bakalım bu 3. ne diyecek oğlumda erken doğmuştu inşallah bunlar tetiklemez
Kötü düşünmeyelim, doktorun yine ilaç vermesi lazım, belki dozu arttırır bu kez cnm

Kızlar kontrolden çıktık 2.500 kg ,47 cm haftasıyla uyumlu 34+4 suyumuz normal 20 temmuza kadar dayanirsak 25 temmuz gibi sezeryanla alacak preeklampsi öyküm olduğu için 37+6 ya da 38+0' da alınacak bir korku oluştu şimdiden valla bizden bu kadar Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…