Bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş. Böyle devam edersen 40. Haftayı görürsünBende bilerek gec gelcek diyorum ki erkenden gelsin diye bakalim nasip kicimizi tastan tasada vursak istedikleri zmanda gelecekler
Bende bitirdim sukur islerimi cocuklarla az bi oyun havasi oynadik bi ankarali olarak gunluzk dozumuz tamam yoruldum yaticam hemenSicaklardan ya. En iyisi aksam yuruyusleri. Aksam 18:00'den 21:00'e yuruyeceksin, ferah feeah açık havada kahve iceceksin. Mis. Ben bi gayret kalkip silip supurdum. Bir de markete gidip gelsem benim icin super verimli bir gun sayilacak
Bebek sizi heyecanlandırmış demekki daha gelmek istemiyorKızlar çok şükür doktorumuzla görüştük. Açılma var ama sancılar doğumu başlatacak kadar yüksek çıkmadı. Hastaneye ulaşımımız kolay olduğu için eve gönderdi. 3 günde sürebilir 3 hafta da durabilir dedi. Herhangi bir müdahale yapmayalım 2,5 kiloyu geçmiş korkma sancın artıp sıklaştığında duşunu al rahatla yürüyüş yap öyle gel dedi. Sabah sabah bi aksiyon yaşadıkHepinize teşekkür ederim sanki benim bebenin az daha zamanı var gibi
Agzindan yel alsinBi şeyi 40 kere söylersen olurmuş. Böyle devam edersen 40. Haftayı görürsün
Aynen pozitif enerjiAgzindan yel alsinkendini heşleme 38de gelcek
Rahim yırtığını önlemek için Perine Masajı yapılıyormuş Hastanede ki gebe okulunda ki evde önerdi muhakkak yapın 34 haftadan sonra demişti belkide yapıyorsundur sen diğer normal doğum yapmayı düşünen arkadaşlarda baksın baya etkili olduğunu söyledi üstüne basa basa Ebe hanımDun doktor 36. haftada yani 14 Haziran'da bir sonraki kontrolumde swab yapacagini soyledi alttan. Hepatit b ya da hpvye bakacaklar belki bilmiyorum, vajinada bulunan bir bakteriyi kontrol edeceklermis. Ingilizce soyledi ama iki kere tekrar ettirmeme ragmen anlamadim fikir yurutuyorum. Normal dogum icin yapilan rutin bir kontrol kisacasi. Sizde yapiyolar mi? Bu arada yavastan dogum korkusu sarmaya basladi. Ssvd yapicam demesi dile kolay. Ya rahmim yirtilirsa diye panik olacakmisim gibi geliyor.
Ne kadar seninle kalsa kar canım, doktorun dediği gibi 2cm açıklıkla 2-3hafta bile durabilirsin. Kendini yorma dinlen bence bu süreçte bol bolKızlar çok şükür doktorumuzla görüştük. Açılma var ama sancılar doğumu başlatacak kadar yüksek çıkmadı. Hastaneye ulaşımımız kolay olduğu için eve gönderdi. 3 günde sürebilir 3 hafta da durabilir dedi. Herhangi bir müdahale yapmayalım 2,5 kiloyu geçmiş korkma sancın artıp sıklaştığında duşunu al rahatla yürüyüş yap öyle gel dedi. Sabah sabah bi aksiyon yaşadıkHepinize teşekkür ederim sanki benim bebenin az daha zamanı var gibi
Avrupa'daki bizden farklı neye bakıyorlar acaba, merak ettim
Tekrar ilaç verir doktor o zaman. Sen yeterince şu iciyor musun cnm? Valla korkudan her gün min 2.5-3 lt iciyorum ben zorla
Ay evet bir araştırma okudum bende 50kişide mi ne deniyorlar Türkiyede perine masajını, sadece 2-3tanesinde kesi oluyor geri kalan hepsi dikişsiz doğum yapıyor. Ama normal hiç masaj yapmayan 50kişiden sadece 1kişi dikişsiz doğum yapıyordu sanırım bulursam atayımRahim yırtığını önlemek için Perine Masajı yapılıyormuş Hastanede ki gebe okulunda ki evde önerdi muhakkak yapın 34 haftadan sonra demişti belkide yapıyorsundur sen diğer normal doğum yapmayı düşünen arkadaşlarda baksın baya etkili olduğunu söyledi üstüne basa basa Ebe hanım
Dogum esnasinda yaptilar ama ne bilim.. benim dersteki ebede soyledi ama benim cesaretim yokRahim yırtığını önlemek için Perine Masajı yapılıyormuş Hastanede ki gebe okulunda ki evde önerdi muhakkak yapın 34 haftadan sonra demişti belkide yapıyorsundur sen diğer normal doğum yapmayı düşünen arkadaşlarda baksın baya etkili olduğunu söyledi üstüne basa basa Ebe hanım
Benim tırnaklarda kalınlaşmış, zaten sert tırnaklıydım ama bu dönemde daha da sertleşti. Haftasonu esim kesti sagolsunBugün ayak tırnaklarımı kesmek için cebelleştim, yavaş uzasalar da doğuma kadar bir daha kesmem gerekmese
Ay evet bir araştırma okudum bende 50kişide mi ne deniyorlar Türkiyede perine masajını, sadece 2-3tanesinde kesi oluyor geri kalan hepsi dikişsiz doğum yapıyor. Ama normal hiç masaj yapmayan 50kişiden sadece 1kişi dikişsiz doğum yapıyordu sanırım bulursam atayımBaya etkiliymiş ve dikişlerin ağrısıda oluyor benim 3tane vardı ama zonk zonk zonkladı 40gün. Bu sefer perine masajına başlayacağım bende
Aslında 34 haftada başlıyormuş doğum esnasındakinden de bahsetti Ebe hanım ama çok etkili olmuyor dedi daha önce başlamak gerekiyor demişti. Senin cesaretin yoksa Eşin de yapabilir canım internette aciklamasi var ondan rica etsen. Zaten göbekle zor olursa eşiniz yapsın demişti. Eşin yapmasındaki fark onlar işaret parmağı ile yapıyor biz kendimiz yaparsak baş parmaklarını la yapacağızDogum esnasinda yaptilar ama ne bilim.. benim dersteki ebede soyledi ama benim cesaretim yok
Igne 24 saat etkili canim coraspin 1 hafta etkiliBen göbekten yapıyorum, alt tarafı göremediğim için artık göbek deliğinin üç parmak üstü üç parmak yanı olacak şekilde iki yana yapıyorum. Üst taraf pek morarmıyor. Bir de Coraspini bıraktırdı doktorum 32 haftada ondan beridir daha az morarıp kanıyo sanki.
Benim doktor koluna bacağına da yap değiştire değiştire diyordu ama ben kola hiç yapamadım, bacağım da çok yanıyor ve çok morarıyor diye hep göbekten yaptım, hala öyle yapıyorum. 32de coraspini bıraktırdı, iğneye doğuma kadar devam dedi. Sezaryan olursa bir gün önceden vurmayacaksın, normal doğum olursa son dozu vurmazsın dedi. İğne 12 saat etkili zaten galiba
Ödüm kopuyor benimde 4lt ye çıkardım suyu. Her gittiğimde sancı çıkınca bol su iç diyor dr.
içiyorum içmez miyim ben normalde hiç ilaç kullanmayan biriyim bağışıklığım çok iyidir. ama hamile kaldığımdan beri her ay resmen bir kutu antibiyotik bitirdimiki kere covid oldum. şans işte kızıma denk geldi
Hahaha eşim şimdiden diyor zaten oraya döşek atalım diye. Bende sıra gelmiyor evdekilere. Ne zaman kağı tıklansa ben varımYakında wc de yaşayacağız bu kadar su içmekle
Çöl ilginç, başka bsey mi tetikliyor acaba. Doktor ne diyor
Ev neyse de dışarı çıkarken şu içmekten eriniyorum. Nerede wc bulacağım temiz diyeHahaha eşim şimdiden diyor zaten oraya döşek atalım diye. Bende sıra gelmiyor evdekilere. Ne zaman kağı tıklansa ben varım
Jshshsh aynen bende. Hastaneye falan giderken ya da çarşıya giderken içmeye korkuyorum. Eve gelince depoluyorum kendime suyu.Ev neyse de dışarı çıkarken şu içmekten eriniyorum. Nerede wc bulacağım temiz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?