2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sicaklardan ya. En iyisi aksam yuruyusleri. Aksam 18:00'den 21:00'e yuruyeceksin, ferah feeah açık havada kahve iceceksin. Mis. Ben bi gayret kalkip silip supurdum. Bir de markete gidip gelsem benim icin super verimli bir gun sayilacak
Bende bitirdim sukur islerimi cocuklarla az bi oyun havasi oynadik bi ankarali olarak gunluzk dozumuz tamam yoruldum yaticam hemen

Bebek sizi heyecanlandırmış demekki daha gelmek istemiyor sağlıkla kolaylıkla tam zamanında gelsin yavrucuğun

Rahim yırtığını önlemek için Perine Masajı yapılıyormuş Hastanede ki gebe okulunda ki evde önerdi muhakkak yapın 34 haftadan sonra demişti belkide yapıyorsundur sen diğer normal doğum yapmayı düşünen arkadaşlarda baksın baya etkili olduğunu söyledi üstüne basa basa Ebe hanım

Ne kadar seninle kalsa kar canım, doktorun dediği gibi 2cm açıklıkla 2-3hafta bile durabilirsin. Kendini yorma dinlen bence bu süreçte bol bol

Avrupa'daki bizden farklı neye bakıyorlar acaba, merak ettim

Tekrar ilaç verir doktor o zaman. Sen yeterince şu iciyor musun cnm? Valla korkudan her gün min 2.5-3 lt iciyorum ben zorla

içiyorum içmez miyim ben normalde hiç ilaç kullanmayan biriyim bağışıklığım çok iyidir. ama hamile kaldığımdan beri her ay resmen bir kutu antibiyotik bitirdim iki kere covid oldum. şans işte kızıma denk geldi

Ay evet bir araştırma okudum bende 50kişide mi ne deniyorlar Türkiyede perine masajını, sadece 2-3tanesinde kesi oluyor geri kalan hepsi dikişsiz doğum yapıyor. Ama normal hiç masaj yapmayan 50kişiden sadece 1kişi dikişsiz doğum yapıyordu sanırım bulursam atayım Baya etkiliymiş ve dikişlerin ağrısıda oluyor benim 3tane vardı ama zonk zonk zonkladı 40gün. Bu sefer perine masajına başlayacağım bende

Dogum esnasinda yaptilar ama ne bilim.. benim dersteki ebede soyledi ama benim cesaretim yok

Bugün ayak tırnaklarımı kesmek için cebelleştim, yavaş uzasalar da doğuma kadar bir daha kesmem gerekmese
Benim tırnaklarda kalınlaşmış, zaten sert tırnaklıydım ama bu dönemde daha da sertleşti. Haftasonu esim kesti sagolsun ama cok zorlandi bunlar nasil tirnak Insallah oglumunki bana ceker diyor ama hakki var ayaklari benimkinden guzel tatilde arkadaslar bile kiz ayagi gibi der Ben kesmeyi denedim ulasamadim, iyi basarmissin :))

Dogum esnasinda yaptilar ama ne bilim.. benim dersteki ebede soyledi ama benim cesaretim yok
Aslında 34 haftada başlıyormuş doğum esnasındakinden de bahsetti Ebe hanım ama çok etkili olmuyor dedi daha önce başlamak gerekiyor demişti. Senin cesaretin yoksa Eşin de yapabilir canım internette aciklamasi var ondan rica etsen. Zaten göbekle zor olursa eşiniz yapsın demişti. Eşin yapmasındaki fark onlar işaret parmağı ile yapıyor biz kendimiz yaparsak baş parmaklarını la yapacağız

Igne 24 saat etkili canim coraspin 1 hafta etkili

Ödüm kopuyor benimde 4lt ye çıkardım suyu. Her gittiğimde sancı çıkınca bol su iç diyor dr.

Yakında wc de yaşayacağız bu kadar su içmekle

Çöl ilginç, başka bsey mi tetikliyor acaba. Doktor ne diyor

Ev neyse de dışarı çıkarken şu içmekten eriniyorum. Nerede wc bulacağım temiz diye
Jshshsh aynen bende. Hastaneye falan giderken ya da çarşıya giderken içmeye korkuyorum. Eve gelince depoluyorum kendime suyu. Bi de dışarıda Tuvalet kullanamıyorum o yüzden içmiyorum eve gelene kadar.

selam kızlar. doktor kontrolü vardı bugün.
geçen hafta 2.800 demişti. 3 olmuştur diye gittim. 3.300 dedi bir haftada yarım kilo alir mi bebek ya
bayramda yediklerinize dikkat edin dedi. bebek iyice aşağı inmiş ama rahim ağzı kapalı dedi. çatı ağrısı o yüzdendir dedi.
normalde 18 ine randevu verdi. ama ben yokken haftaya da gelin diğer doktor arkadaş baksın dedi. erken bekliyo galiba. Bu jez sizin doğumu 18 inden sonra bekliyorum demedi.
nst iyi çıkmış doğum başlatacak bi sancı yok dedi. ama ben ilk doğumu suyum geldiği için yapmıştım sancı sonradan başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…