2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün hastane bana SGK'dan faydalanmıyorum ivf indiriminden faydalanıyorum diye birşey imzalattı SGK olarak ödersem muayene 1100 TL ivf indirimli 550 TL muayene ödedim zam gelmiş
İvf ne anlamadım ama ne imzalatırlarsa imzalatsınlar kanuna aykırı ucret alamazlar, bazı hastaneler de muayene öncesi hakkımı aramayacagım ücreti kabul ediyorum diye bi saçmalık imzalatıyor bir gecerliliği yok

Ay maşallah hadi hayırlısı olsun canım

Benim bebemin kafasını 2 hafta önde ölçtü diye duymadığım kalmamıştı biliyorsun bi sürü kan verdim Pazartesi ancak giderim kontrole eşim şehir dışında bu gece gelir ay çok bunaldım adamla kavuşamadık bi Ankara desen sel götürüyor depresyonlara girdim ben yaşam kaynaklarım eksik masallah kilosuna boyuna posuna hayırlı zamanda gelsin bende söyle bi endişeleniyorum acı cekcem uyuşma geçerken karnımdan asagi yaşadığım acı geliyor aklıma zordu Allah var ama 1 hafta sabretcem geçecek

Ahh bendede durum aynı bu kadar işi nasıl yapıcaz nasıl içinden çıkıcaz walla bilmiyorum kolumu kaldıracak halim yok Allah kolaylık versin canım az kaldı dayanacagz artık

Ben ilk gebeliğimde yapmıştım ama erken başlamak lazımmış işte. 40. Haftaya doğru yaptığım bile pek işe yaramadı. Bir de kolay bir şey değil baya acımıştı ki o zamanlar varisim falan hiç yoktu şimdi varislerle nasıl yapıcam bilmiyorum ama doktor hindistan cevizi yağı ile 35. Haftadan itibaren her gün yapacaksın dedi. Bu sefer canım acısa da ne gerekiyorsa hepsini yapacağım inşallah hem dikişsiz olur hem de 42leri görmem

Ben vajina içine elimi sokmadan yün aynı bölgeye dışardan masaj yaptım diye hatırlıyorum bir de ama 9 yıl geçti unutmuş da olabilirim sadece acıdığını hatırlıyorum.

Aslında eşin yapması daha kolay çünkü o bölgeye ulaşmak bile bir dert koca göbekle ama en azından biz kendimiz aciyinca kontrol edebiliyoruz eşlerimiz koca parmaklarıyla daha beter mi acıtır acaba diye korkmuyor değilim

Masallah cnm, hiç stres yapma, ben de sağlıkla haftaları geçersem doktor serklajim olduğundan 36.hafatda en geç sezeryana.alacak. kocaman olmuş oluyorlar

Masallah cnm, hiç stres yapma, ben de sağlıkla haftaları geçersem doktor serklajim olduğundan 36.hafatda en geç sezeryana.alacak. kocaman olmuş oluyorlar
Aynen öyle canim çok şükür Rabbime ki bu haftalarida gördük doktorumuz artık korkulacak bişey yok diyor sezeryan ağrısından korkmaya başladım

İvf=tüp bebek tedavisi canım doğumdan sonra detaylı fatura isteyeceğim dedim eşime NST'ten çıktık sgk'da hak iddia etmeyeceğime dair bir yazı imzalattılar eşimde imzala hakkın varsa yine alırsın dedi peki geçmişe yönelik faturamı alıp hak iddia edebiliyor muyum 2019'da 50 bin ödedim

Ayy maaşaallah minige benimki 33+6 da 2093grdı pazar kontrolüm ama 2500 olması baya zor benimde preeklemsi öyküm olduğu için en iyi ihtimalle 23 temmuzda alacak tam 38+0 oluyor benimde eğer daha önce bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle az kaldı inşallah hepimiz güzellikle alalım kucağımıza maaşaallah

Aynen öyle canim çok şükür Rabbime ki bu haftalarida gördük doktorumuz artık korkulacak bişey yok diyor sezeryan ağrısından korkmaya başladım
İlahi sen de

Soyle dusun, sezeryanin avantaji da doğum sancisi yok Sezeryan ağrısından demeyelim.de acısı diyelim iyileşene kadar biraz hareketler sinirli oluyor.

İlahi sen de

Soyle dusun, sezeryanin avantaji da doğum sancisi yok Sezeryan ağrısından demeyelim.de acısı diyelim iyileşene kadar biraz hareketler sinirli oluyor.
Belki de benim acı biraz fazlaydı evde hiç durup dinlenemedim hergun sabah akşam hastaneye gidiyordum ayy bebeklerimiz sağlıkla gelsin de o ağrı geçer elbet bizler bu bebelere ulaşmak için ne ağrılar ne sancılar çektik

Ayy günler az kaldı valla Allah kolaylık versin inşallah canım hepimize

Hareketten işte, benim sezeryan kemiğim sizin gibi küçük de değil, karnıyarık gibi kocaman kesilmiştim ah ah

Aynen bebekler iyi olsun sağlıklı olsun inşallah

İlahi sen de

Bence sende ileriki haftaları göreceksin ve herşey güzel olacak buna gönülden inanıyorum 35 36 inşallah

Bende ilk gebeliğimde denemiştim ama acımıştı gerçekten fakat ilk kez yapılınca daha narin olmak lazımmıs birde yapa yapa o deri esniyormuş. Eşin yapması çok daha mantıklı olur bencede. Her türlü dikiş ağrısından acısından iyidir kesinlikle. yarın randevum var doktoruma sorayım ne zaman başlayacağımı

Ben de ilk gebeligimde birkac kez yaptim. Ama ben gobegimden yetisemedigimden yoruldum cok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…