İvf ne anlamadım ama ne imzalatırlarsa imzalatsınlar kanuna aykırı ucret alamazlar, bazı hastaneler de muayene öncesi hakkımı aramayacagım ücreti kabul ediyorum diye bi saçmalık imzalatıyor bir gecerliliği yokBugün hastane bana SGK'dan faydalanmıyorum ivf indiriminden faydalanıyorum diye birşey imzalattı SGK olarak ödersem muayene 1100 TL ivf indirimli 550 TL muayene ödedim zam gelmiş
Ay maşallahKızlar kontrolden çıktık 2.500 kg ,47 cm haftasıyla uyumlu 34+4 suyumuz normal 20 temmuza kadar dayanirsak 25 temmuz gibi sezeryanla alacak preeklampsi öyküm olduğu için 37+6 ya da 38+0' da alınacak bir korku oluştu şimdiden valla bizden bu kadar Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah
Benim bebemin kafasını 2 hafta önde ölçtü diye duymadığım kalmamıştı biliyorsun bi sürü kan verdim Pazartesi ancak giderim kontrole eşim şehir dışında bu gece gelir ay çok bunaldım adamla kavuşamadık biBebegimin kafasi da hep 2 hafta ileride cikiyor. 38de gelmezse 10 cmi gecer bence buyuklugu. Bu sefer yine tehlikeye girer normal dogum sansim. Yegenim 36. Haftada dogmustu 3100 gram. Keske benimki de saglicakla 36, 37de gelse ya. Masallahi var 2700 gr 49 cm olmus zaten. 3000 olsa dogsa yeter
Ahh bendede durum aynı bu kadar işi nasıl yapıcaz nasıl içinden çıkıcaz walla bilmiyorum kolumu kaldıracak halim yok Allah kolaylık versin canım az kaldı dayanacagz artıkBu aralar işlerim çok birikti, müvekkiller sıkıştırdı iyice buraya yarım yamalak bakabiliyorum bayram öncesi bi yoğunluk var. bi yandan evimin işleri gözümde büyüyor, zaten ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum, dogru düzgün hiçbişey yapamıyorum. Doğum öncesi bayramdan sonra halılar perdeler storlar yıkanacak tüm cekmece vb. yerler düzenlenecek , ev baştan aşağı temizlenecek, bebeğin kıyafetleri herşeyi yıkanacak cantası hazırlanacak, kendi çapımda bi hamile cekimi yapmak istiyorum bayram tatilinde valla çekecek kimse yok. bebeğin bikaç eksiği daha var tamamlanacak , herşey gözümde büyüyor
Ben ilk gebeliğimde yapmıştım ama erken başlamak lazımmış işte. 40. Haftaya doğru yaptığım bile pek işe yaramadı. Bir de kolay bir şey değil baya acımıştı ki o zamanlar varisim falan hiç yoktu şimdi varislerle nasıl yapıcam bilmiyorum ama doktor hindistan cevizi yağı ile 35. Haftadan itibaren her gün yapacaksın dedi. Bu sefer canım acısa da ne gerekiyorsa hepsini yapacağım inşallah hem dikişsiz olur hem de 42leri görmem
Masallah cnm, hiç stres yapma, ben de sağlıkla haftaları geçersem doktor serklajim olduğundan 36.hafatda en geç sezeryana.alacak. kocaman olmuş oluyorlarKızlar kontrolden çıktık 2.500 kg ,47 cm haftasıyla uyumlu 34+4 suyumuz normal 20 temmuza kadar dayanirsak 25 temmuz gibi sezeryanla alacak preeklampsi öyküm olduğu için 37+6 ya da 38+0' da alınacak bir korku oluştu şimdiden valla bizden bu kadar Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah
Aynen öyle canim çok şükür Rabbime ki bu haftalarida gördük doktorumuz artık korkulacak bişey yok diyor sezeryan ağrısından korkmaya başladımMasallah cnm, hiç stres yapma, ben de sağlıkla haftaları geçersem doktor serklajim olduğundan 36.hafatda en geç sezeryana.alacak. kocaman olmuş oluyorlar
Aminnnn inşallah canım çok sağolAy maşallahhadi hayırlısı olsun canım
İvf=tüp bebek tedavisi canım doğumdan sonra detaylı fatura isteyeceğim dedim eşime NST'ten çıktık sgk'da hak iddia etmeyeceğime dair bir yazı imzalattılarİvf ne anlamadım ama ne imzalatırlarsa imzalatsınlar kanuna aykırı ucret alamazlar, bazı hastaneler de muayene öncesi hakkımı aramayacagım ücreti kabul ediyorum diye bi saçmalık imzalatıyor bir gecerliliği yok
Ayy maaşaallah minige benimki 33+6 da 2093grdı pazar kontrolüm ama 2500 olması baya zorKızlar kontrolden çıktık 2.500 kg ,47 cm haftasıyla uyumlu 34+4 suyumuz normal 20 temmuza kadar dayanirsak 25 temmuz gibi sezeryanla alacak preeklampsi öyküm olduğu için 37+6 ya da 38+0' da alınacak bir korku oluştu şimdiden valla bizden bu kadar Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah
İlahi sen deAynen öyle canim çok şükür Rabbime ki bu haftalarida gördük doktorumuz artık korkulacak bişey yok diyor sezeryan ağrısından korkmaya başladım
Belki de benim acı biraz fazlaydı evde hiç durup dinlenemedim hergun sabah akşam hastaneye gidiyordumİlahi sen de
Soyle dusun, sezeryanin avantaji da doğum sancisi yokSezeryan ağrısından demeyelim.de acısı diyelim iyileşene kadar biraz hareketler sinirli oluyor.
Ayy günler az kaldı valla Allah kolaylık versin inşallah canım hepimizeAyy maaşaallah minige benimki 33+6 da 2093grdı pazar kontrolüm ama 2500 olması baya zorbenimde preeklemsi öyküm olduğu için en iyi ihtimalle 23 temmuzda alacak tam 38+0 oluyor benimde eğer daha önce bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle az kaldı inşallah hepimiz güzellikle alalım kucağımıza maaşaallah
Hareketten işte, benim sezeryan kemiğim sizin gibi küçük de değil, karnıyarık gibi kocaman kesilmiştim ah ahBelki de benim acı biraz fazlaydı evde hiç durup dinlenemedim hergun sabah akşam hastaneye gidiyordumayy bebeklerimiz sağlıkla gelsin de o ağrı geçer elbet bizler bu bebelere ulaşmak için ne ağrılar ne sancılar çektik
Bence sende ileriki haftaları göreceksin ve herşey güzel olacak buna gönülden inanıyorum 35 36 inşallahİlahi sen de
Soyle dusun, sezeryanin avantaji da doğum sancisi yokSezeryan ağrısından demeyelim.de acısı diyelim iyileşene kadar biraz hareketler sinirli oluyor.
Bende ilk gebeliğimde denemiştim ama acımıştı gerçekten fakat ilk kez yapılınca daha narin olmak lazımmıs birde yapa yapa o deri esniyormuş. Eşin yapması çok daha mantıklı olur bencede. Her türlü dikiş ağrısından acısından iyidir kesinlikle. yarın randevum var doktoruma sorayım ne zaman başlayacağımıBen ilk gebeliğimde yapmıştım ama erken başlamak lazımmış işte. 40. Haftaya doğru yaptığım bile pek işe yaramadı. Bir de kolay bir şey değil baya acımıştı ki o zamanlar varisim falan hiç yoktu şimdi varislerle nasıl yapıcam bilmiyorum ama doktor hindistan cevizi yağı ile 35. Haftadan itibaren her gün yapacaksın dedi. Bu sefer canım acısa da ne gerekiyorsa hepsini yapacağım inşallah hem dikişsiz olur hem de 42leri görmem
Ben vajina içine elimi sokmadan yün aynı bölgeye dışardan masaj yaptım diye hatırlıyorum bir de ama 9 yıl geçti unutmuş da olabilirim sadece acıdığını hatırlıyorum.
Aslında eşin yapması daha kolay çünkü o bölgeye ulaşmak bile bir dert koca göbekle ama en azından biz kendimiz aciyinca kontrol edebiliyoruz eşlerimiz koca parmaklarıyla daha beter mi acıtır acaba diye korkmuyor değilim
Ben de ilk gebeligimde birkac kez yaptim. Ama ben gobegimden yetisemedigimden yoruldumBende ilk gebeliğimde denemiştim ama acımıştı gerçekten fakat ilk kez yapılınca daha narin olmak lazımmıs birde yapa yapa o deri esniyormuş. Eşin yapması çok daha mantıklı olur bencede. Her türlü dikiş ağrısından acısından iyidir kesinlikle. yarın randevum var doktoruma sorayım ne zaman başlayacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?