- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Kilo alması neden zor canim alır alır bu haftalarda daha çok kilo alır inşallah canımAyy maaşaallah minige benimki 33+6 da 2093grdı pazar kontrolüm ama 2500 olması baya zorbenimde preeklemsi öyküm olduğu için en iyi ihtimalle 23 temmuzda alacak tam 38+0 oluyor benimde eğer daha önce bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle az kaldı inşallah hepimiz güzellikle alalım kucağımıza maaşaallah
Eşe yaptirmakta sıkıntı bide hergun olcaksa daha sıkıntı ve zor.. aman kesilcegi kadar kesildi zaten 3.dede olsa bozmazBende ilk gebeliğimde denemiştim ama acımıştı gerçekten fakat ilk kez yapılınca daha narin olmak lazımmıs birde yapa yapa o deri esniyormuş. Eşin yapması çok daha mantıklı olur bencede. Her türlü dikiş ağrısından acısından iyidir kesinlikle. yarın randevum var doktoruma sorayım ne zaman başlayacağımı
Ay ALLAH yardimcin olsun ya zor gerçekten benim gecti sukur insallah seninde gecerBen o agrıyı 2.5 aydır cekiyorumkaburga agrısıdır
Aaa o nasıl doktormus ya inşallah bu sefer herşey yolunda gider bizlerde çabuk iylesir çocuklarımıza rahat bakabirizHareketten işte, benim sezeryan kemiğim sizin gibi küçük de değil, karnıyarık gibi kocaman kesilmiştim ah ah
Aynen bebekler iyi olsun sağlıklı olsun inşallah
Bende de serklaj var 39 hafta da alırız dedi neden size 36 hafta dedi acabaMasallah cnm, hiç stres yapma, ben de sağlıkla haftaları geçersem doktor serklajim olduğundan 36.hafatda en geç sezeryana.alacak. kocaman olmuş oluyorlar
Kiz bu izmirliler Ankara'ya beddua mi etti nolduBenim bebemin kafasını 2 hafta önde ölçtü diye duymadığım kalmamıştı biliyorsun bi sürü kan verdim Pazartesi ancak giderim kontrole eşim şehir dışında bu gece gelir ay çok bunaldım adamla kavuşamadık biAnkara desen sel götürüyor depresyonlara girdim ben yaşam kaynaklarım eksik masallah kilosuna boyuna posuna hayırlı zamanda gelsin bende söyle bi endişeleniyorum acı cekcem uyuşma geçerken karnımdan asagi yaşadığım acı geliyor aklıma zordu Allah var ama 1 hafta sabretcem geçecek
Kiz günde 200 squati 1 sene spordan sonra bile yapamam bacakmi dayanir onaInstgramda doktorun biri var 36dan sonra gunde 200 squat oneriyorum diyor.. ben yapsam doguramadan catlar ölürüm heralde hic gözüm yemedi şahsen
Aaa o nasıl doktormus ya inşallah bu sefer herşey yolunda gider bizlerde çabuk iylesir çocuklarımıza rahat bakabiriz
Bende de serklaj var 39 hafta da alırız dedi neden size 36 hafta dedi acaba
Hm evet vajinal,sağlıkla gelsin inşallahBebek çok erken haftada olunca büyük bebek aksine kesi büyük oluyormuş. Daha ne cildi ne teni gelişmedigi için.
Senin vajinaldir muhtemelen serklajin? Benim karından atildi
Pek umudum yok iki kızımda zayıf doğuncaKilo alması neden zor canim alır alır bu haftalarda daha çok kilo alır inşallah canım
Bebek çok erken haftada olunca büyük bebek aksine kesi büyük oluyormuş. Daha ne cildi ne teni gelişmedigi için.
Benim karından serklajli takip ettigim biri War 24 haftalık gebe zekiyekaya35 diye bir sayfa ve hep yatıyor sana maaşallahh delirellacımmBebek çok erken haftada olunca büyük bebek aksine kesi büyük oluyormuş. Daha ne cildi ne teni gelişmedigi için.
O doktor saymayı bilmiyor galiba 200 nedir yaaInstgramda doktorun biri var 36dan sonra gunde 200 squat oneriyorum diyor.. ben yapsam doguramadan catlar ölürüm heralde hic gözüm yemedi şahsen
Pek umudum yok iki kızımda zayıf doğunca
Canım benden de geliyor yaklaşık 1 haftadır bebe oynadıkça çıt çıt çıtKizlar millet diyoda çıt sesi duydum karnimdan diye inanmazdim.. dun gece yatarken sessizdi ortam benim oglanda tepiniyodu o sıra bi cıt diye ses geldi sasirdim baya dogruymus demek diye eklemlerinden geliyormus aslı var mi bunun ?
Bence 10 tane yapıp 10 dk. DinleniyosundurO doktor saymayı bilmiyor galiba 200 nedir yaa
Benim kızlarda öyle hala minnoşSağlıklı olsun da kilo sonradan alıyorlar canim benim kız 1.300 kg'di hala zayıf ama cok sağlıklı çok şükür Rabbime yaşıtlarıni görüyorum tombik benim ki minnoş
Cnm dr.un şu haftada gel demedimide, ben mesela 3 haftada bir gidiyorum, muhtemelen 35.haftada gidince haftada 1 yada 2 haftada bir çağıracakKizlar ben doktora gideli 1 ay oldu. Pazartesi randevu aldim ama gidip gitmemkte kararsizim olmadi bayram sonrasi gidiyim diye dusunuyorum sizce gideyim mi yardimci olursaniz bir bana bu arada 8 aylik olduk 2 haftaya bir kontrol diye internette okudum ama pazartesi hastaneye gitsem mi bilmiyorum.
Hm evet vajinal,sağlıkla gelsin inşallah
Ayy bilmiyordum bugün doktorumda şunu söyledi şaşırdım kızım 32. haftada doğdu 1650 kg doğdu 1300 kg'a düştü doktorum da dedi ki gününü tamamlamayan erken doğan bebeklerde doğduktan sonra kilo düşüşü çok olurmuş
Benim karından serklajli takip ettigim biri War 24 haftalık gebe zekiyekaya35 diye bir sayfa ve hep yatıyor sana maaşallahh delirellacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?