2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kilo alması neden zor canim alır alır bu haftalarda daha çok kilo alır inşallah canım

Eşe yaptirmakta sıkıntı bide hergun olcaksa daha sıkıntı ve zor.. aman kesilcegi kadar kesildi zaten 3.dede olsa bozmaz

Hareketten işte, benim sezeryan kemiğim sizin gibi küçük de değil, karnıyarık gibi kocaman kesilmiştim ah ah

Aynen bebekler iyi olsun sağlıklı olsun inşallah
Aaa o nasıl doktormus ya inşallah bu sefer herşey yolunda gider bizlerde çabuk iylesir çocuklarımıza rahat bakabiriz

Kiz bu izmirliler Ankara'ya beddua mi etti noldu cok kar yagdi diye anaaaa sel götürüyor heryerimizi ya yokuşta oturdugum için şükrediyorum

Aaa o nasıl doktormus ya inşallah bu sefer herşey yolunda gider bizlerde çabuk iylesir çocuklarımıza rahat bakabiriz

Bebek çok erken haftada olunca büyük bebek aksine kesi büyük oluyormuş. Daha ne cildi ne teni gelişmedigi için.

Bende de serklaj var 39 hafta da alırız dedi neden size 36 hafta dedi acaba

Senin vajinaldir muhtemelen serklajin? Benim karından atildi

Bebek çok erken haftada olunca büyük bebek aksine kesi büyük oluyormuş. Daha ne cildi ne teni gelişmedigi için.

Ayy bilmiyordum bugün doktorumda şunu söyledi şaşırdım kızım 32. haftada doğdu 1650 kg doğdu 1300 kg'a düştü doktorum da dedi ki gününü tamamlamayan erken doğan bebeklerde doğduktan sonra kilo düşüşü çok olurmuş

Benim karından serklajli takip ettigim biri War 24 haftalık gebe zekiyekaya35 diye bir sayfa ve hep yatıyor sana maaşallahh delirellacımm

Kizlar millet diyoda çıt sesi duydum karnimdan diye inanmazdim.. dun gece yatarken sessizdi ortam benim oglanda tepiniyodu o sıra bi cıt diye ses geldi sasirdim baya dogruymus demek diye eklemlerinden geliyormus aslı var mi bunun ?
Canım benden de geliyor yaklaşık 1 haftadır bebe oynadıkça çıt çıt çıt kağan Kocatepe kesin nedeni bilinmiyor ama en mantıklı açıklama bebeğin eklemlerinden geliyor olması diyor çok ilginç gerçekten anneme dedim geçen çıtırdıyo diye inanmadı

Son düzenleme:
Sağlıklı olsun da kilo sonradan alıyorlar canim benim kız 1.300 kg'di hala zayıf ama cok sağlıklı çok şükür Rabbime yaşıtlarıni görüyorum tombik benim ki minnoş
Benim kızlarda öyle hala minnoş tombik ve sağlıklı olsun çok sewinirim aama Rabbim en iyisini bilir

Kizlar ben doktora gideli 1 ay oldu. Pazartesi randevu aldim ama gidip gitmemkte kararsizim olmadi bayram sonrasi gidiyim diye dusunuyorum sizce gideyim mi yardimci olursaniz bir bana bu arada 8 aylik olduk 2 haftaya bir kontrol diye internette okudum ama pazartesi hastaneye gitsem mi bilmiyorum.

Cnm dr.un şu haftada gel demedimide, ben mesela 3 haftada bir gidiyorum, muhtemelen 35.haftada gidince haftada 1 yada 2 haftada bir çağıracak

Hm evet vajinal,sağlıkla gelsin inşallah

Amin, cümlemizin inşallah

Her gün yeni.bir şey öğreniyoruz valla

Benim karından serklajli takip ettigim biri War 24 haftalık gebe zekiyekaya35 diye bir sayfa ve hep yatıyor sana maaşallahh delirellacımm

Karından atılan dikişle doktor zıplasan hareket etmez demişti doktorum karından atılanda iyice dipten dikiyorlar, vajinal.gibi degil. Hatta ben o kadar dipten olunca çocuk nasıl yapicaz demisitim doktora
Onun yatma sebebi farklıdır sanirim, zaten rahim kapalı dikişlerle. Bana da kayıp var diye 3.aydan beri tatil izni vermiyor doktorum. Herkesin farklı reçetesi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…