Geçti canim sukur ya ama önceki gibi su içiyorum fazla dogruBöbreğini ağrıyor olabilir mi? Günde ne kadar su içiyorsun?
Hava yagmurlu ama basik bi hava var şiddetli yagmur ve selden dişari cikamiyorum evde bunaldim eşimde katalog cekimi icin gece 11e kadar dükkanda evde tek basima sikıntidan heralde daraldimİyi o zaman canım sevindim. Hava bunaltıcıysa ya da bebiş ciğerleri baskı yapıyorsa o yüzdendir. Benimde oluyor ama sıcaktan. Sanki biri boğazımı sıkıyor gibi. Derin nefes almakta zorlanıyorum
Bende spora baslarim yuruyuse ekAmirinin inşallah. 36 ya Bi gireyim doğurmak için her şeyi yapcam. Cam falan silerim derin temizlik yaparım.
Ay cok sevindim canim insallah dogru vakitte acisiz en konforlu sekilde gelir bebişkonKızlar çok şükür doktorumuzla görüştük. Açılma var ama sancılar doğumu başlatacak kadar yüksek çıkmadı. Hastaneye ulaşımımız kolay olduğu için eve gönderdi. 3 günde sürebilir 3 hafta da durabilir dedi. Herhangi bir müdahale yapmayalım 2,5 kiloyu geçmiş korkma sancın artıp sıklaştığında duşunu al rahatla yürüyüş yap öyle gel dedi. Sabah sabah bi aksiyon yaşadıkHepinize teşekkür ederim sanki benim bebenin az daha zamanı var gibi
Hayirlisi olsun canım insallah zamanında gelir bende sancim olursa banyo yaparım diye düşünüyorum insallah tabiKızlar çok şükür doktorumuzla görüştük. Açılma var ama sancılar doğumu başlatacak kadar yüksek çıkmadı. Hastaneye ulaşımımız kolay olduğu için eve gönderdi. 3 günde sürebilir 3 hafta da durabilir dedi. Herhangi bir müdahale yapmayalım 2,5 kiloyu geçmiş korkma sancın artıp sıklaştığında duşunu al rahatla yürüyüş yap öyle gel dedi. Sabah sabah bi aksiyon yaşadıkHepinize teşekkür ederim sanki benim bebenin az daha zamanı var gibi
Sicaklardan ya. En iyisi aksam yuruyusleri. Aksam 18:00'den 21:00'e yuruyeceksin, ferah feeah açık havada kahve iceceksin. Mis. Ben bi gayret kalkip silip supurdum. Bir de markete gidip gelsem benim icin super verimli bir gun sayilacakBende okullar kapandi 2 haftalik surecde temizlik isim oldu simdi her isim bitti suan asiri hareketsizim evin icinde dolanmakla bisey olmaz ki boyle iyice uyusuk oldum bende 43e kadar doguramam boyle olursam.. o kadar cok oturuyorum ki wcye kalkarken bile yuruyemiyorum kitlendim iyice
Günaydın Kızlar, Dün idrar tahlili yaptırdım yine lökosit 25 her şey tavan o kadar antibiyotik kullandım fitil kullandım yok banamısın demedi yayarın doktor randevum var bakalım ne diyecek. kolesterole de baktılar oda tavan trigliserid mi ne öyle bi değer varya 364 çıkmış en yüksek 150 olması gerekirken. gebelik şekerim falanda yok magnezyum düşük kan düşük üzüldüm ya
Kızlar çok şükür doktorumuzla görüştük. Açılma var ama sancılar doğumu başlatacak kadar yüksek çıkmadı. Hastaneye ulaşımımız kolay olduğu için eve gönderdi. 3 günde sürebilir 3 hafta da durabilir dedi. Herhangi bir müdahale yapmayalım 2,5 kiloyu geçmiş korkma sancın artıp sıklaştığında duşunu al rahatla yürüyüş yap öyle gel dedi. Sabah sabah bi aksiyon yaşadıkHepinize teşekkür ederim sanki benim bebenin az daha zamanı var gibi
verdi içtim hatta üstüne bi kutu antibiyotik ve fitilde kullandım geçmiyorMonurol şase vermedi mi doktor cnm? Benim.lokosit 100 lerden sıfırlanmış tek bir doz ile
Ohooo 35 super iyi hafta, benim riskli gebelik doktorum 32 olsun 2 kg i geçelim bi, bebeğin hem her türlü gelişimi tamamlanmış oluyor hem de aktif bebek olabilecek statüde doğuyor diyor. Kaldı ki sen masallah 35 sin, daha sonraki haftaları da görürsün inşallah ama 35 gelişmişlik, bebeğin fonksiyonlarına (emme fonksiyonu vb.) Kadar her şeyi gelişmiş oluyor. Doğum tam başlamamış demek ki, başlasa doğum durdurulamaz sadece 2 3 gün geciktiriliyor ilaclarla çünkü. Senin sancılar tam dogum sancisi değillermiş. Bu ara artık hiç yorma kendini sen, bebek hayırlısi ne zamansa o zaman gelir inşallah cnm :)
Bebegimin kafasi da hep 2 hafta ileride cikiyor. 38de gelmezse 10 cmi gecer bence buyuklugu. Bu sefer yine tehlikeye girer normal dogum sansim. Yegenim 36. Haftada dogmustu 3100 gram. Keske benimki de saglicakla 36, 37de gelse ya. Masallahi var 2700 gr 49 cm olmus zaten. 3000 olsa dogsa yeterDun doktor 36. haftada yani 14 Haziran'da bir sonraki kontrolumde swab yapacagini soyledi alttan. Hepatit b ya da hpvye bakacaklar belki bilmiyorum, vajinada bulunan bir bakteriyi kontrol edeceklermis. Ingilizce soyledi ama iki kere tekrar ettirmeme ragmen anlamadim fikir yurutuyorum. Normal dogum icin yapilan rutin bir kontrol kisacasi. Sizde yapiyolar mi? Bu arada yavastan dogum korkusu sarmaya basladi. Ssvd yapicam demesi dile kolay. Ya rahmim yirtilirsa diye panik olacakmisim gibi geliyor.
Dun doktor 36. haftada yani 14 Haziran'da bir sonraki kontrolumde swab yapacagini soyledi alttan. Hepatit b ya da hpvye bakacaklar belki bilmiyorum, vajinada bulunan bir bakteriyi kontrol edeceklermis. Ingilizce soyledi ama iki kere tekrar ettirmeme ragmen anlamadim fikir yurutuyorum. Normal dogum icin yapilan rutin bir kontrol kisacasi. Sizde yapiyolar mi? Bu arada yavastan dogum korkusu sarmaya basladi. Ssvd yapicam demesi dile kolay. Ya rahmim yirtilirsa diye panik olacakmisim gibi geliyor.
verdi içtim hatta üstüne bi kutu antibiyotik ve fitilde kullandım geçmiyor
Ben o agrıyı 2.5 aydır cekiyorumKızlar benim yine sol yanım agrimaya başladı yan taraf değilde birazdaha arka sırt tarafi
En hayırlı sağlıklı zaman ne zamansa o zaman gelsin kuzucuklar, bu aralar boyle heyecanlar yasayacaz galibaKızlar çok şükür doktorumuzla görüştük. Açılma var ama sancılar doğumu başlatacak kadar yüksek çıkmadı. Hastaneye ulaşımımız kolay olduğu için eve gönderdi. 3 günde sürebilir 3 hafta da durabilir dedi. Herhangi bir müdahale yapmayalım 2,5 kiloyu geçmiş korkma sancın artıp sıklaştığında duşunu al rahatla yürüyüş yap öyle gel dedi. Sabah sabah bi aksiyon yaşadıkHepinize teşekkür ederim sanki benim bebenin az daha zamanı var gibi
Ay iyi bari biraz daha bekler bebiş.Kızlar çok şükür doktorumuzla görüştük. Açılma var ama sancılar doğumu başlatacak kadar yüksek çıkmadı. Hastaneye ulaşımımız kolay olduğu için eve gönderdi. 3 günde sürebilir 3 hafta da durabilir dedi. Herhangi bir müdahale yapmayalım 2,5 kiloyu geçmiş korkma sancın artıp sıklaştığında duşunu al rahatla yürüyüş yap öyle gel dedi. Sabah sabah bi aksiyon yaşadıkHepinize teşekkür ederim sanki benim bebenin az daha zamanı var gibi
Yok yok ben de yaptiriyorum smear. Bu, ozellikle normal dogum oncesinde bi virusun ya da bakterinin kontrolu için bakilan bir testmis.Smear olabilir mi? Smear de swab yani suruntu yöntemi ile serviksten alınarak test ediliyor. Her yıl doktorum smear yapıyor bana.
Lökosit disi değerlerin nasıldı cnm?
Hepsi ona bağlı iltihap falanSmear olabilir mi? Smear de swab yani suruntu yöntemi ile serviksten alınarak test ediliyor. Her yıl doktorum smear yapıyor bana.
Lökosit disi değerlerin nasıldı cnm?
Yok yok ben de yaptiriyorum smear. Bu, ozellikle normal dogum oncesinde bi virusun ya da bakterinin kontrolu için bakilan bir testmis.
Hepsi ona bağlı iltihap falanmpv ler falan hep yüksek düşük karman çorban olmuş herşeyim
Ödüm kopuyor benimde 4lt ye çıkardım suyu. Her gittiğimde sancı çıkınca bol su iç diyor dr.Avrupa'daki bizden farklı neye bakıyorlar acaba, merak ettim
Tekrar ilaç verir doktor o zaman. Sen yeterince şu iciyor musun cnm? Valla korkudan her gün min 2.5-3 lt iciyorum ben zorla
Ben göbekten yapıyorum, alt tarafı göremediğim için artık göbek deliğinin üç parmak üstü üç parmak yanı olacak şekilde iki yana yapıyorum. Üst taraf pek morarmıyor. Bir de Coraspini bıraktırdı doktorum 32 haftada ondan beridir daha az morarıp kanıyo sanki.Günaydın Ağustos anneleri, aranızda oksaparı göbekten yapıp hala morarma sorunu ile karşılaşan var mı? Doktorum kontrollerde göbeğimi görüyor buna ilişkin bir şey söylemedi ama bazı zamanlar morarma fazla oluyor, endişeleniyorum.
Ve bu görüntü hiç hoşuma gitmiyor. Elbise vs giydiğinden koluma ve bacağıma da yapamıyorum. Alt üst bacaktan mı yapsam? Yapan var mı?
Benim doktor koluna bacağına da yap değiştire değiştire diyordu ama ben kola hiç yapamadım, bacağım da çok yanıyor ve çok morarıyor diye hep göbekten yaptım, hala öyle yapıyorum. 32de coraspini bıraktırdı, iğneye doğuma kadar devam dedi. Sezaryan olursa bir gün önceden vurmayacaksın, normal doğum olursa son dozu vurmazsın dedi. İğne 12 saat etkili zaten galibaevet ben hala yapıyorum oksaparı. artık göbek deliğimin sağ ve sol tarafı aşırı şekilde apse oldu. ama doktorum hala karnımdan yapmamı istiyo. ne zaman kesecek bende onu merakla bekliyorum. normal doğum düşünüyoruz çünkü
Bende bilerek gec gelcek diyorum ki erkenden gelsin diye bakalim nasip kicimizi tastan tasada vursak istedikleri zmanda geleceklerBiz sana destek oluyoruz bu sefer 38 de doğuracaksın diyoruz sen kendin evrene negatif enerji veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?