- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Bi bacak mi sence ne g*t kalir ne başKiz günde 200 squati 1 sene spordan sonra bile yapamam bacakmi dayanir ona
Kadindogumcu oda sormuslarda oyle demis benimde beynim yandiO doktor saymayı bilmiyor galiba 200 nedir yaa
Kadindogumcu oda sormuslarda oyle demis benimde beynim yandi
Benim icin cok zor 10 tane yaparken ıkınmaya basliyorum zaten ..Bide ağırlıkla demiş ya ben gebelik öncesi deli gibi spor yapardım hitt cardio falan ağırlıkla yapılan sporlar, ama 200 sguatı yap deseler yığılır kalırdım muhtemelen
Erkek genelde gün aliyor beklenen gunu bile geciyor yada erkende gelebilir normal dogumsa.. evdeki hesap carsiya uymuyo hic.Öğretmen hanım benim oğlum bugün 35+3te ayın 3 'inde 1 ayim kalmis oluyor tahmini dogumda 2 ağustos çıkıyor ama ben temmuz sonu gibi gelir diye düşünüyorum bakalım belkide daha erken de gelebilir sizce kizlar benim oğlusum agustosu beklermi yoksa temmuz sonunda mi olur zaten temmuzun 31 'inde olursa eğer evlilik yil donumumuzde oglusumuzun dogum gunu olmuş olacak bakalim yorumları bekliyorum temmuz sonumu ağustos başımı sizce
Aynen bende erkek bebek kirktanda sonra doğuyor diye duymuştum bakalim hayırlısıylaErkek genelde gün aliyor beklenen gunu bile geciyor yada erkende gelebilir normal dogumsa.. evdeki hesap carsiya uymuyo hic.
40inada bakma benim kiz 41 haftalik oldu oda abisi gibi 42de gelecektide doktor erken davrandi ay ne bilim bana bakma senAynen bende erkek bebek kirktanda sonra doğuyor diye duymuştum bakalim hayırlısıyla
Hamilelik beni aşırı tembelleştirdi valla banada zorBenim icin cok zor 10 tane yaparken ıkınmaya basliyorum zaten ..
Sadece suni sanciya bayilirim ama hem bebegin hemde suninin sanci olunca carpılıyorumKızlar suni sancidan da çekiniyorum cok biliyormusunuZ
Aramizdada 1 gun varmis ne guzelHamilelik beni aşırı tembelleştirdi valla banada zor, dr um her gittiğimde yürüyüş yap diyor, ha başladım ha başlıcam dye diye bu haftaya geldim benim normal doğum yapmam çok zor sanırım bu tembellikle
Pazartesi git bence canım bayramdan sonraya bişey kalmıyor zaten her an doğum beklenebiliyor. Bayramdan sonra bir daha gidersinKizlar ben doktora gideli 1 ay oldu. Pazartesi randevu aldim ama gidip gitmemkte kararsizim olmadi bayram sonrasi gidiyim diye dusunuyorum sizce gideyim mi yardimci olursaniz bir bana bu arada 8 aylik olduk 2 haftaya bir kontrol diye internette okudum ama pazartesi hastaneye gitsem mi bilmiyorum.
Vallla suyu nişanı kasılması gelmeden 8saat almış biri olarak çok iyi biliyorum. Allah yaşatmasın bir daha zorunlu kalırsam epidural alırım direkKızlar suni sancidan da çekiniyorum cok biliyormusunuZ
Bende yokuşta oturuyorum son katKiz bu izmirliler Ankara'ya beddua mi etti nolducok kar yagdi diye anaaaa sel götürüyor heryerimizi ya yokuşta oturdugum için şükrediyorum
Aaa aynen bakalım hangimizinki daha tembel çıkcakAramizdada 1 gun varmis ne guzelbende bu aralar saldim oglumun okul bahanesiyle yuruyus yapiyodum o siralar ne agrim vardi ne sizim.. hareketi 2-3 haftadir biraktim iyice yığdırdım valla
Aynen o baya yorucu oluyo herseyi hallettim ben bi canta isim kaldi o yuzden yapacak is bulamiyorum cocuklari parka götürüyüm bari napimAaa aynen bakalım hangimizinki daha tembel çıkcakbende çalışırken azda olsa hareket ediyodum ama artık evdeyim ye iç yat modundayım neyseki yarın itibariyle bebişin odasını kurma vs.işlere başlıcazda biraz hareket olur
Bunun başka bir aciklamasi olamazBende yokuşta oturuyorum son katbahçeleri hep sel aldı herhalde beddua ettiler
Bende de kalça problemi oldu, hamilelikte olabiliyomuş birkaç gün yattım hafifledi ama full geçmedi. Hala kuyruk sokumu yastığı ile oturuyorum ve pilatese başladım o iyi geldi. Tabii ağrılarım briaz hafifleyince, adım atamıyodum yoksa ben degünaydın kızlar, bir kaç gündür yorumlarda aranızda değilim ama zaman buldukça açıp okuyorum.
yanımdaki arkadaş izindeydi bugün geldi, son 2 haftam bayramla birlikte.
artık yürüyecek oturacak halim kalmadı. 2-3 gündür kalça ağrım vardı ama bugün kalçam çok fazla ağrıyor acaba bebek kanala mı indi o yüzden mi anlayamadım. adım atamıyorum artık, normalde ağrı eşiğim yüksektir şikayet etmem ama bugün çok farklıhayalimde yürüyüşler yapacaktım, hareketli hamile olacaktım. son bir kaç haftadır markete gitmeyi bile gözüm yemiyor. tuvalet sorunu haddini aştı zaten gece saat başı kalkıyorum, işyerinde aynı şekilde. su içmesem içim yanıyor duramıyorum. soğuk soğuk suları dikiyorum kafaya, umarım hasta olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?