2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bide ağırlıkla demiş ya ben gebelik öncesi deli gibi spor yapardım hitt cardio falan ağırlıkla yapılan sporlar, ama 200 sguatı yap deseler yığılır kalırdım muhtemelen
Benim icin cok zor 10 tane yaparken ıkınmaya basliyorum zaten ..

Öğretmen hanım benim oğlum bugün 35+3te ayın 3 'inde 1 ayim kalmis oluyor tahmini dogumda 2 ağustos çıkıyor ama ben temmuz sonu gibi gelir diye düşünüyorum bakalım belkide daha erken de gelebilir sizce kizlar benim oğlusum agustosu beklermi yoksa temmuz sonunda mi olur zaten temmuzun 31 'inde olursa eğer evlilik yil donumumuzde oglusumuzun dogum gunu olmuş olacak bakalim yorumları bekliyorum temmuz sonumu ağustos başımı sizce

Erkek genelde gün aliyor beklenen gunu bile geciyor yada erkende gelebilir normal dogumsa.. evdeki hesap carsiya uymuyo hic.

Benim icin cok zor 10 tane yaparken ıkınmaya basliyorum zaten ..
Hamilelik beni aşırı tembelleştirdi valla banada zor , dr um her gittiğimde yürüyüş yap diyor, ha başladım ha başlıcam dye diye bu haftaya geldim benim normal doğum yapmam çok zor sanırım bu tembellikle

Aramizdada 1 gun varmis ne guzel bende bu aralar saldim oglumun okul bahanesiyle yuruyus yapiyodum o siralar ne agrim vardi ne sizim.. hareketi 2-3 haftadir biraktim iyice yığdırdım valla

Pazartesi git bence canım bayramdan sonraya bişey kalmıyor zaten her an doğum beklenebiliyor. Bayramdan sonra bir daha gidersin

Kiz bu izmirliler Ankara'ya beddua mi etti noldu cok kar yagdi diye anaaaa sel götürüyor heryerimizi ya yokuşta oturdugum için şükrediyorum
Bende yokuşta oturuyorum son katbahçeleri hep sel aldı herhalde beddua ettiler

Aramizdada 1 gun varmis ne guzel bende bu aralar saldim oglumun okul bahanesiyle yuruyus yapiyodum o siralar ne agrim vardi ne sizim.. hareketi 2-3 haftadir biraktim iyice yığdırdım valla
Aaa aynen bakalım hangimizinki daha tembel çıkcak bende çalışırken azda olsa hareket ediyodum ama artık evdeyim ye iç yat modundayım neyseki yarın itibariyle bebişin odasını kurma vs.işlere başlıcazda biraz hareket olur

Aynen o baya yorucu oluyo herseyi hallettim ben bi canta isim kaldi o yuzden yapacak is bulamiyorum cocuklari parka götürüyüm bari napim

Bende de kalça problemi oldu, hamilelikte olabiliyomuş birkaç gün yattım hafifledi ama full geçmedi. Hala kuyruk sokumu yastığı ile oturuyorum ve pilatese başladım o iyi geldi. Tabii ağrılarım briaz hafifleyince, adım atamıyodum yoksa ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…