2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Edersin tabi fatura olduktan sonra, ama işlemin ücretini bilmek lazım tabi

Yuruyus yapayim dedim biraz abarttim sanirim. Belim totom ağrıyor. ☹
Yürüyüş iyi de yorulmadan veya yorulmaya baskayinca oturarak dinlenerek yürüyüş öneriyor doktorum. Gittiğin yolun dönüşü de var malum

Ay benim de umumi tuvalet kabusum nioli yağına bakayım ben de ne zaman girsem kirlasam da enfeksiyon kaparım hep. Umumi tuvaleti geçtim misafirliğe gittiğim ev biraz kalabalık olsun o zaman bile hemen enfeksiyon kapıyorum
Canım ssvd olunca ekstra dikkat ederler merak etme. Benim doktor en riskli kimsenin kabul etmediği sezaryen ve ssvdleri de yapıyor hiç olumsuz bir şey görmedim olsa başta rakip meslektaşları ayyuka çıkarırdı. İnstadan takip ediyorum dün bir kadına 6. Sezeryanını yaptı mesela. Hassas durumlarda hiç risk almadan gerektiği yerde hemen sezaryene dönüyorlar sen hiç merak etme.

A avozge günümüzün avukatı ben trafik cezası yemisim fahri trafik müfettişi sağolsun acımamıs 46/2g den basmış 1800tl cezayı ard arda şerit değiştirme diyor hiç öyle bişi hatrlamiyrm ama geçen düzgün sürmeyen bir sürücüyü 50 ile orta şeritte gidiyor diye korna cala çala solladm galiba o fahri denetciydi ahahah sulh cezaya itiraz ediciimm bir umut çekmediyse belki iptal olur umut War mı avukat hanimm yoksa gitti benim paralar

Aynı şey bende de oluyor. Videoya çektim geçen gün sanki kemikleri kırılıyor gibi çıtır çıtır sesler geliyor. Çok hareketli olduğu için hareket ederken bir yerlerini kırıyor diye çok korktum. Eklemlerden geldiğini düşünüyormus doktorlar ama kesin bir nedeni bilinmiyormuş.
Videoyu gösterdim böyle birşey görmedik duymadık diyorlar

Benim ilki de bu da kız olduğundan erkek çocuğunu hiç bilmiyorum ki. Ama erkek çocuğuna geç gelir dediklerini çok duydum. Gerçi yengemin ard arda 2 erkek çocuğu oldu. İlki 38 de ikincisi 37 de normal doğumla doğdu. Hatta ikincisinde doğum o kadar hızlı ilerlemiş ki evde suyu gelince hastaneye giderken neredeyse bebenin kafası çıkıyormuş

Hanımlar acil serviste yönde.agumentin kullanan oldu mu? Agumentin gerçekmiş acil doktor enfeksiyondan dolayı.

Hafta sonu doktor geliyor mu canım bir de pazar günü ay şaşırdım valla
Benim doktor iş kolik birazck cumartesi sezeryan yapıyor Kayseri'de o yüzden çalışmıyor pazarda öğleden sonra hasta bakiyor özel muayenehane olunca sanrm kendimce bir planı War ama çok memnunum coo iyi hissediyorum geçen hastalandığımda akşam wakti anında telefonu açması ve sakinliği hemen yönlendirmesiyle harikaydı iyce güven bağı oldu bana

Hanımlar acil serviste yönde.agumentin kullanan oldu mu? Agumentin gerçekmiş acil doktor enfeksiyondan dolayı.
Hamileliğin 4-5 ay civarında augmentin antibiyotik kullanmam gerekti. Boğaz enfeksiyonu geçiriyordum ve doktorum enfeksiyonun bebeğe daha fazla zarar verebileceğini ön görerek kullandırmıştı

Ayy muhteşemmis valla ben de bugün doktoruma diyorum ki ola ki bu bebe dayanamayıp bayramda gelirse nasıl yol izleyeceğiz doktorum sadece bayramın ilk günü olmayacakmis, 1.5 saatlik bir yere bayramlaşmaya gideceğim ama ilk günde olsa problem olursa ara tekrar doner gelirim diyor diğer günler buradayım tedirgin olma diyor sağolsun su bayramı bir atlatsaydik hayırlısıyla

Aslında bende kesiği önler demek istedim çok genel söylemişim. İnşallah olmaz çok kolay gecer. Hiçbiri gerçekleşmez inşallah.
İyi düşünelim iyi olsun. Arkadasım Polonya'da kız 4 kilo doğurdu 1 saatte kesik de yapılmadan. normal doğumda bazı Avrupa ülkelerinde kesiği hemen yapmıyorlar uzun bi süre bekliyorlarmış anneyi düşünüp.bir arkadasım bizimkiler beklememek için kesiyorlar dedi.
Bende aşkı memnu izliyorum kafa dağıtmak için sonra ah Behlül ah Bihter diyorum iyi halt ettiniz hayatınızın içine edip diyip strese giriyorum daha da

Bende yaprak dökümü ile basliyorum sonra behlule bakiyorum hic izlememiş gibi cocuklarda alisti beraber oturup izliyoruz iste

Instgramda doktorun biri var 36dan sonra gunde 200 squat oneriyorum diyor.. ben yapsam doguramadan catlar ölürüm heralde hic gözüm yemedi şahsen
Ay sesli güldüm resmen 36. Haftadan doğuma kadar 200 squat çeksem kendimle gurur duyarım Hani düzenli spor yapiyorsundur, hamilelikte de ara vermemişsindir o zaman belki ama 8 ay yatmış belki öncesinde de spor geçmişi olmayan bir gebe günde 200 squat nasıl yapsın el insaf ben gene değilken bile yapamam.

Ben bu squat işini ihmal etmemek için şöyle bir formül bulmuştum ilk gebeliğimde. Son haftalarda klozet değil alaturka tuvalet kullanmaya başladım. Zaten sık tuvalete gidiyoruz ya sonlarda her tuvaletten kalkmamda 3-5 squat yapıyordum. Çömelip kalkıyorsun işte aslında ama son zamanlar o bile zorluyor peşpeşe yapamayana böylesi de hiç yoktan iyidir bence.
Bence 10 tane yapıp 10 dk. Dinleniyosundur yoksa çok saçma
Ay öyle de 20 set mi yapacaksin bütün gün squat mi yapıcaz burada birinin doktoru da günde 3 saat yürütüyorum gebelerimi demişti. Ben her gün 3 saat yürürsem gün sonunda son durak hastane olur kesin

Benimki bana 35 ten sonra tavsiyeleri de bol bol merdiven in çık da dedi. Bizim mahallenin sokakları da dik dik merdivenlerle dolu eşim gelince kesin canımı çıkaracak Bir de merdivenleri arkamızı duvara verip yan yan çıkmak daha faydalıydı sanki açılma için ama nerede gördüğümü unuttum bu bilgiyi.

Bence hazır tam bayram öncesi randevu almışsın git. Bayram tatili uzun, doğumlarımız da yakın. Doktorların çoğu 9 gün yoklar. Bir yerin ağrısa sızlasa için rahat etsin diye gitmek istersen gidemeyeceksin o süreçte. Son haftalarda bebeğin suyuna, plasentanın durumuna, rahim ağzının kısalıp kısalmadığına bakmak için daha sık çağırıyorlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…