Bende iş çok komşum, beklerimAynen o baya yorucu oluyo herseyi hallettim ben bi canta isim kaldi o yuzden yapacak is bulamiyorum cocuklari parka götürüyüm bari napim
Edersin tabi fatura olduktan sonra, ama işlemin ücretini bilmek lazım tabiİvf=tüp bebek tedavisi canım doğumdan sonra detaylı fatura isteyeceğim dedim eşime NST'ten çıktık sgk'da hak iddia etmeyeceğime dair bir yazı imzalattılareşimde imzala hakkın varsa yine alırsın dedi peki geçmişe yönelik faturamı alıp hak iddia edebiliyor muyum 2019'da 50 bin ödedim
Yürüyüş iyi de yorulmadan veya yorulmaya baskayinca oturarak dinlenerek yürüyüş öneriyor doktorum. Gittiğin yolun dönüşü de var malumYuruyus yapayim dedim biraz abarttim sanirim. Belim totom ağrıyor. ☹
Ay benim de umumi tuvalet kabusum nioli yağına bakayım ben de ne zaman girsem kirlasam da enfeksiyon kaparım hep. Umumi tuvaleti geçtim misafirliğe gittiğim ev biraz kalabalık olsun o zaman bile hemen enfeksiyon kapıyorumBen antibiyotik alerjim oldugu icin enfeksiyona karsi aşiri önlem aliyorum disari cikarken çamasirima 2 damla nioli yagi damlatiyotum enfeksiyondan koruyor çantamda da hep lysoll dezenfektan taşiyorum disarda bi saat wc temizleyip oyle yapiyorum
Canım ssvd olunca ekstra dikkat ederler merak etme. Benim doktor en riskli kimsenin kabul etmediği sezaryen ve ssvdleri de yapıyor hiç olumsuz bir şey görmedim olsa başta rakip meslektaşları ayyuka çıkarırdı. İnstadan takip ediyorum dün bir kadına 6. Sezeryanını yaptı mesela. Hassas durumlarda hiç risk almadan gerektiği yerde hemen sezaryene dönüyorlar sen hiç merak etme.Amin inşallah. Ben de düşünmemeye çalışıyorum. Ama arada aklıma geliyor işte. riskler riskler. şişman olmasam ve bebeğin 4 kgdan az geleceğini bilsem korkmazdım bu kadar. bu ikisi rüptürü arttıran riskler.
Ayy inşallah canım pazar gününü iple çekiyorumKilo alması neden zor canim alır alır bu haftalarda daha çok kilo alır inşallah canım
Aynı şey bende de oluyor. Videoya çektim geçen gün sanki kemikleri kırılıyor gibi çıtır çıtır sesler geliyor.Canım benden de geliyor yaklaşık 1 haftadır bebe oynadıkça çıt çıt çıtkağan Kocatepe kesin nedeni bilinmiyor ama en mantıklı açıklama bebeğin eklemlerinden geliyor olması diyor çok ilginç gerçekten anneme dedim geçen çıtırdıyo diye inanmadı
Hafta sonu doktor geliyor mu canım bir de pazar günü ay şaşırdım vallaAyy inşallah canım pazar gününü iple çekiyorum
Benim ilki de bu da kız olduğundan erkek çocuğunu hiç bilmiyorum ki. Ama erkek çocuğuna geç gelir dediklerini çok duydum. Gerçi yengemin ard arda 2 erkek çocuğu oldu. İlki 38 de ikincisi 37 de normal doğumla doğdu. Hatta ikincisinde doğum o kadar hızlı ilerlemiş ki evde suyu gelince hastaneye giderken neredeyse bebenin kafası çıkıyormuşÖğretmen hanım benim oğlum bugün 35+3te ayın 3 'inde 1 ayim kalmis oluyor tahmini dogumda 2 ağustos çıkıyor ama ben temmuz sonu gibi gelir diye düşünüyorum bakalım belkide daha erken de gelebilir sizce kizlar benim oğlusum agustosu beklermi yoksa temmuz sonunda mi olur zaten temmuzun 31 'inde olursa eğer evlilik yil donumumuzde oglusumuzun dogum gunu olmuş olacak bakalim yorumları bekliyorum temmuz sonumu ağustos başımı sizce
Benim doktor iş kolik birazck cumartesi sezeryan yapıyor Kayseri'de o yüzden çalışmıyor pazarda öğleden sonra hasta bakiyor özel muayenehane olunca sanrm kendimce bir planı War ama çok memnunum coo iyi hissediyorum geçen hastalandığımda akşam wakti anında telefonu açması ve sakinliği hemen yönlendirmesiyle harikaydı iyce güven bağı oldu banaHafta sonu doktor geliyor mu canım bir de pazar günü ay şaşırdım valla
Hamileliğin 4-5 ay civarında augmentin antibiyotik kullanmam gerekti. Boğaz enfeksiyonu geçiriyordum ve doktorum enfeksiyonun bebeğe daha fazla zarar verebileceğini ön görerek kullandırmıştıHanımlar acil serviste yönde.agumentin kullanan oldu mu? Agumentin gerçekmiş acil doktor enfeksiyondan dolayı.
Ayy muhteşemmis vallaBenim doktor iş kolik birazck cumartesi sezeryan yapıyor Kayseri'de o yüzden çalışmıyor pazarda öğleden sonra hasta bakiyor özel muayenehane olunca sanrm kendimce bir planı War ama çok memnunum coo iyi hissediyorum geçen hastalandığımda akşam wakti anında telefonu açması ve sakinliği hemen yönlendirmesiyle harikaydı iyce güven bağı oldu bana
Aslında bende kesiği önler demek istedim çok genel söylemişimperine masajı rahim yırtığı için değil vulvanın altına çıkışı genişletmek için cerrahi kesiyi ya da yırtığı önlemek için yapılan bir masaj. hindistan cevizi yağı aldım haftaya başlıcam. benim dediğim rüptür, rahim organının kendisinde oluşan bir yırtık. daha önce sezaryen olduğum için normal doğumumda rahmimin eski attıkları kesiden yeniden yırtılma riski var. rüptür deniyor, korktuğum o.
Bende aşkı memnu izliyorum kafa dağıtmak içinhahah iyi gelmiştir. ben de şükür çıkıp işlerimi hallettim. evi de sildim süpürdüm. ezel izliyorum. sürekli doğumla alakalı düşünmemek adıan sürükleyici bir diziye başlamayı istiyordum , ezel'e başladım. Türk dizilerini çok bilmem ama bunu çoook duydum, merak ettim neymiş bu muhabbet diye. 13. bölüme geldim bile. kızımda da doğumu beklerken aşkı memnunuyu izlemiştim
Aa tabi komsum ne dmek bi koşu gelirimBende iş çok komşum, beklerim
Bende yaprak dökümü ile basliyorum sonra behlule bakiyorum hic izlememiş gibi cocuklarda alisti beraber oturup izliyoruz isteAslında bende kesiği önler demek istedim çok genel söylemişim. İnşallah olmaz çok kolay gecer. Hiçbiri gerçekleşmez inşallah.
İyi düşünelim iyi olsun. Arkadasım Polonya'da kız 4 kilo doğurdu 1 saatte kesik de yapılmadan. normal doğumda bazı Avrupa ülkelerinde kesiği hemen yapmıyorlar uzun bi süre bekliyorlarmış anneyi düşünüp.bir arkadasım bizimkiler beklememek için kesiyorlar dedi.
Bende aşkı memnu izliyorum kafa dağıtmak içinsonra ah Behlül ah Bihter diyorum iyi halt ettiniz hayatınızın içine edip diyip strese giriyorum daha da
Ay sesli güldüm resmenInstgramda doktorun biri var 36dan sonra gunde 200 squat oneriyorum diyor.. ben yapsam doguramadan catlar ölürüm heralde hic gözüm yemedi şahsen
Ay öyle de 20 set mi yapacaksin bütün gün squat mi yapıcaz burada birinin doktoru da günde 3 saat yürütüyorum gebelerimi demişti. Ben her gün 3 saat yürürsem gün sonunda son durak hastane olur kesinBence 10 tane yapıp 10 dk. Dinleniyosunduryoksa çok saçma
Bende yaprak dökümü ile basliyorum sonra behlule bakiyorum hic izlememiş gibi cocuklarda alisti beraber oturup izliyoruz iste
Bence hazır tam bayram öncesi randevu almışsın git. Bayram tatili uzun, doğumlarımız da yakın. Doktorların çoğu 9 gün yoklar. Bir yerin ağrısa sızlasa için rahat etsin diye gitmek istersen gidemeyeceksin o süreçte. Son haftalarda bebeğin suyuna, plasentanın durumuna, rahim ağzının kısalıp kısalmadığına bakmak için daha sık çağırıyorlar zaten.Kizlar ben doktora gideli 1 ay oldu. Pazartesi randevu aldim ama gidip gitmemkte kararsizim olmadi bayram sonrasi gidiyim diye dusunuyorum sizce gideyim mi yardimci olursaniz bir bana bu arada 8 aylik olduk 2 haftaya bir kontrol diye internette okudum ama pazartesi hastaneye gitsem mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?