Donuste taksi tuttukYürüyüş iyi de yorulmadan veya yorulmaya baskayinca oturarak dinlenerek yürüyüş öneriyor doktorum. Gittiğin yolun dönüşü de var malum
Oturunca ağrıyor uzanınca ağrıyor anlamadım, doktora söyledim buscopan ve parol alabilirsin dedi. Magnezyum zaten var. Olmazsa fiziğe yönlendirelim bazen siyatajlı olabiliyor dedi anlamadım netten baktım sinir ve kasla alakalı bişey. Çok çekilmez değil şuan, haftasonu zaten dinlenirim evde.Bende de kalça problemi oldu, hamilelikte olabiliyomuş birkaç gün yattım hafifledi ama full geçmedi. Hala kuyruk sokumu yastığı ile oturuyorum ve pilatese başladım o iyi geldi. Tabii ağrılarım briaz hafifleyince, adım atamıyodum yoksa ben de
Benim manyak doktorum demişti 3 saat yürütüyorum diye Son ayAy sesli güldüm resmen36. Haftadan doğuma kadar 200 squat çeksem kendimle gurur duyarım Hani düzenli spor yapiyorsundur, hamilelikte de ara vermemişsindir o zaman belki ama 8 ay yatmış belki öncesinde de spor geçmişi olmayan bir gebe günde 200 squat nasıl yapsın el insaf ben gene değilken bile yapamam.
Ben bu squat işini ihmal etmemek için şöyle bir formül bulmuştum ilk gebeliğimde. Son haftalarda klozet değil alaturka tuvalet kullanmaya başladım. Zaten sık tuvalete gidiyoruz ya sonlarda her tuvaletten kalkmamda 3-5 squat yapıyordum. Çömelip kalkıyorsun işte aslında ama son zamanlar o bile zorluyor peşpeşe yapamayana böylesi de hiç yoktan iyidir bence.
Ay öyle de 20 set mi yapacaksin bütün gün squat mi yapıcaz burada birinin doktoru da günde 3 saat yürütüyorum gebelerimi demişti. Ben her gün 3 saat yürürsem gün sonunda son durak hastane olur kesin
Benimki bana 35 ten sonra tavsiyeleri de bol bol merdiven in çık da dedi. Bizim mahallenin sokakları da dik dik merdivenlerle dolu eşim gelince kesin canımı çıkaracakBir de merdivenleri arkamızı duvara verip yan yan çıkmak daha faydalıydı sanki açılma için ama nerede gördüğümü unuttum bu bilgiyi.
Ay bir de ağırlıklaaaaaKadindogumcu oda sormuslarda oyle demis benimde beynim yandi
Ben hic bi gebelikte klozet kullanmadim hala alaturka devam ard arda girdigim icin zaten wcye yine ayni hesaba geliyo 3 5 defa oturup kalkmayaAy sesli güldüm resmen36. Haftadan doğuma kadar 200 squat çeksem kendimle gurur duyarım Hani düzenli spor yapiyorsundur, hamilelikte de ara vermemişsindir o zaman belki ama 8 ay yatmış belki öncesinde de spor geçmişi olmayan bir gebe günde 200 squat nasıl yapsın el insaf ben gene değilken bile yapamam.
Ben bu squat işini ihmal etmemek için şöyle bir formül bulmuştum ilk gebeliğimde. Son haftalarda klozet değil alaturka tuvalet kullanmaya başladım. Zaten sık tuvalete gidiyoruz ya sonlarda her tuvaletten kalkmamda 3-5 squat yapıyordum. Çömelip kalkıyorsun işte aslında ama son zamanlar o bile zorluyor peşpeşe yapamayana böylesi de hiç yoktan iyidir bence.
Ay öyle de 20 set mi yapacaksin bütün gün squat mi yapıcaz burada birinin doktoru da günde 3 saat yürütüyorum gebelerimi demişti. Ben her gün 3 saat yürürsem gün sonunda son durak hastane olur kesin
Benimki bana 35 ten sonra tavsiyeleri de bol bol merdiven in çık da dedi. Bizim mahallenin sokakları da dik dik merdivenlerle dolu eşim gelince kesin canımı çıkaracakBir de merdivenleri arkamızı duvara verip yan yan çıkmak daha faydalıydı sanki açılma için ama nerede gördüğümü unuttum bu bilgiyi.
Dusunsene o kadar squati yapip bi gobek kadarda popo yaptigini temelli yatarim zaten suan kendimi zor tasiyorum .. gunde 10 yeter aman cok bileAy bir de ağırlıklaaaaaTöööbeler olsuuuuuun. Üşenmedim kadının instagramına girip totosuna baktım Squatlar ise yaramış Allah için
Squat diye sabitlenmiş hikayeleri var gebelerine tavsiye ettiği ağırlıklar ve hareketleri ben gebe değilken bile yapamam. Kolumdan önce belim kopar bi kere. Kendisi de ssvd olacaklar yapmasın demiş Allah'tan o kadar ağırlık kaldırsa direkt dikişleri patlar zatenBu tavsiyeler her sabah gym e gitmeden güne başlamayan şekersiz glutensiz beslenen cici kızlar için herhalde
Bi gunde gunes acsa keske.. zaten kendimi cekemiyom alir götürürKiz bu izmirliler Ankara'ya beddua mi etti nolducok kar yagdi diye anaaaa sel götürüyor heryerimizi ya yokuşta oturdugum için şükrediyorum
Ben baya korkmuştum ilk duyduğumda bu ne noluyor diye sonra biraz araştırınca rahatladım çok gebede oluyormuş hala inanılmaz geliyor o kemikler nasıl çıtırdıyor da tee dışardan nasıl duyuluyor hayret edilesi bi durumAynı şey bende de oluyor. Videoya çektim geçen gün sanki kemikleri kırılıyor gibi çıtır çıtır sesler geliyor.Çok hareketli olduğu için hareket ederken bir yerlerini kırıyor diye çok korktum. Eklemlerden geldiğini düşünüyormus doktorlar ama kesin bir nedeni bilinmiyormuş.
Videoyu gösterdim böyle birşey görmedik duymadık diyorlar
Ben 5 aylikken ayirdim. Tasinma varsa besigini yins kendi odasina gecirir tasininca genc odasi alirsin olmaz mi. Ama 1 bucuk yas cok bence ayni odada yatmak icinKızlar şimdi bebişleri ayrı odaya ne zaman alıyoruz küçük odamı şuanlık bebek odası olarak ayarlamadım yanımda olacak diye. Sizce odasını yapmalımıyım şimdi 1,5 sene sonra evimizi de değiştireceğiz odasını kendi evimize geçince dizayn ederim diye düşünüyorum ama 1 ,5 yaşına kadar yanımzda beşiğinde yatar mı kafamda deli sorular6 ay sonra ayıran da var 3 yaşında ayıran da hangisi sağlıklı olur bilemedim.
Evet hemen kesi atmiyolar burda. Gerekirse atiliyor ama Turkiyede uizlandirmak adina gerekip gerekmeyecegi dusunulmeden ilk basta kesi atiliyormus. Ben de hep oyle duydum. Ama dedigim gibi ben rahim organinin yirtilmasindan bahsediyordum. Cok baska seyler. Perine masaji yapicam zaten disardan vulvada yirtik olmasin diye. Artik oldugu kadar hepsi icin dogum iznikin baslamasini bekliyorum. 1 hafta sonra izne cikicam insallahAslında bende kesiği önler demek istedim çok genel söylemişim. İnşallah olmaz çok kolay gecer. Hiçbiri gerçekleşmez inşallah.
İyi düşünelim iyi olsun. Arkadasım Polonya'da kız 4 kilo doğurdu 1 saatte kesik de yapılmadan. normal doğumda bazı Avrupa ülkelerinde kesiği hemen yapmıyorlar uzun bi süre bekliyorlarmış anneyi düşünüp.bir arkadasım bizimkiler beklememek için kesiyorlar dedi.
Bende aşkı memnu izliyorum kafa dağıtmak içinsonra ah Behlül ah Bihter diyorum iyi halt ettiniz hayatınızın içine edip diyip strese giriyorum daha da
Erkenden ayirabiliyorsan ayir. Ben ayiramadim. 2 yasinda ve bizim yatakta yatiyor. Boyle boyle 10 yasina kadar bizim yatakta yatacak dite korkuyorumKızlar şimdi bebişleri ayrı odaya ne zaman alıyoruz küçük odamı şuanlık bebek odası olarak ayarlamadım yanımda olacak diye. Sizce odasını yapmalımıyım şimdi 1,5 sene sonra evimizi de değiştireceğiz odasını kendi evimize geçince dizayn ederim diye düşünüyorum ama 1 ,5 yaşına kadar yanımzda beşiğinde yatar mı kafamda deli sorular6 ay sonra ayıran da var 3 yaşında ayıran da hangisi sağlıklı olur bilemedim.
Canim aktardan alma ama onlar orjinal değil art de huile diye bir marka var uzman eczaci kadin eczanelerde satiliyor ama her eczanede yok şubeleri var sitesinde ordan bakabilirsin sitesinde de satiliyor gerci ama ben az az aliyorumAy benim de umumi tuvalet kabusum nioli yağına bakayım ben de ne zaman girsem kirlasam da enfeksiyon kaparım hep. Umumi tuvaleti geçtim misafirliğe gittiğim ev biraz kalabalık olsun o zaman bile hemen enfeksiyon kapıyorum
Canım ssvd olunca ekstra dikkat ederler merak etme. Benim doktor en riskli kimsenin kabul etmediği sezaryen ve ssvdleri de yapıyor hiç olumsuz bir şey görmedim olsa başta rakip meslektaşları ayyuka çıkarırdı. İnstadan takip ediyorum dün bir kadına 6. Sezeryanını yaptı mesela. Hassas durumlarda hiç risk almadan gerektiği yerde hemen sezaryene dönüyorlar sen hiç merak etme.
Ay allah korusun ya eltim ataparkta oturuyor o da yokuşta ama arkalarindaki istinat duvari çatlamiş selden korkudan oturma odasinda yatiyolar belediyeye bildirmişler ama pek orali olmamişlarBi gunde gunes acsa keske.. zaten kendimi cekemiyom alir götürürbende yokustayim ama benim uzerime bi yokus daha var sel gelse alsa goturse sctk
Valla ben sadece yatak almadim gerci ortada mobilyada yok mobilyaci kocam bey yaparda getirirse olacak insallahKızlar şimdi bebişleri ayrı odaya ne zaman alıyoruz küçük odamı şuanlık bebek odası olarak ayarlamadım yanımda olacak diye. Sizce odasını yapmalımıyım şimdi 1,5 sene sonra evimizi de değiştireceğiz odasını kendi evimize geçince dizayn ederim diye düşünüyorum ama 1 ,5 yaşına kadar yanımzda beşiğinde yatar mı kafamda deli sorular6 ay sonra ayıran da var 3 yaşında ayıran da hangisi sağlıklı olur bilemedim.
Ay çok değişik bi ses iste ben çok sık duyuyorum garip bir his ve ses yaniKizlar millet diyoda çıt sesi duydum karnimdan diye inanmazdim.. dun gece yatarken sessizdi ortam benim oglanda tepiniyodu o sıra bi cıt diye ses geldi sasirdim baya dogruymus demek diye eklemlerinden geliyormus aslı var mi bunun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?