2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oturunca ağrıyor uzanınca ağrıyor anlamadım, doktora söyledim buscopan ve parol alabilirsin dedi. Magnezyum zaten var. Olmazsa fiziğe yönlendirelim bazen siyatajlı olabiliyor dedi anlamadım netten baktım sinir ve kasla alakalı bişey. Çok çekilmez değil şuan, haftasonu zaten dinlenirim evde.

Benim manyak doktorum demişti 3 saat yürütüyorum diye Son ay . Evden çıksam yürüyecem ama yok üşeniyorum hemde sahil filan yok çirkin Ümraniye'de yürümek için motive edemiyorum kendimi bende hamile pilatesi yapıyorum.
Squat da yani hiç yapmayanın dizi mahvolabilir bir arkadas dizi ile cok problem yaşadı. Bende yapamam dizimin sıvısı az bir ara çok çektim riske atamam.
Merdiveni gebe okulunda söyledi ebe hanım ikişer ikişer inip çıkabilirsiniz dedi. Malesef dizim sağlam değil. Hamile pilatesi ve popumu kaldirip artık ne kadar yürüyebilirsem 1i veya 3 saati takmadan birde okuduğum kitaplarda yüzmeyi öneriyorlar. Son aya kadar önerilen spor yürüme ile birlikte oda kısmet olursa artık

Kadindogumcu oda sormuslarda oyle demis benimde beynim yandi
Ay bir de ağırlıklaaaaa Töööbeler olsuuuuuun. Üşenmedim kadının instagramına girip totosuna baktım Squatlar ise yaramış Allah için

Squat diye sabitlenmiş hikayeleri var gebelerine tavsiye ettiği ağırlıklar ve hareketleri ben gebe değilken bile yapamam. Kolumdan önce belim kopar bi kere. Kendisi de ssvd olacaklar yapmasın demiş Allah'tan o kadar ağırlık kaldırsa direkt dikişleri patlar zaten Bu tavsiyeler her sabah gym e gitmeden güne başlamayan şekersiz glutensiz beslenen cici kızlar için herhalde

Ben hic bi gebelikte klozet kullanmadim hala alaturka devam ard arda girdigim icin zaten wcye yine ayni hesaba geliyo 3 5 defa oturup kalkmaya o degil destek alip kalkicam diye ya lavoboyu düsürcem bi gun yada muslugu kircam

Dusunsene o kadar squati yapip bi gobek kadarda popo yaptigini temelli yatarim zaten suan kendimi zor tasiyorum .. gunde 10 yeter aman cok bile

Kiz bu izmirliler Ankara'ya beddua mi etti noldu cok kar yagdi diye anaaaa sel götürüyor heryerimizi ya yokuşta oturdugum için şükrediyorum
Bi gunde gunes acsa keske.. zaten kendimi cekemiyom alir götürür bende yokustayim ama benim uzerime bi yokus daha var sel gelse alsa goturse sctk

Kızlar şimdi bebişleri ayrı odaya ne zaman alıyoruz küçük odamı şuanlık bebek odası olarak ayarlamadım yanımda olacak diye. Sizce odasını yapmalımıyım şimdi 1,5 sene sonra evimizi de değiştireceğiz odasını kendi evimize geçince dizayn ederim diye düşünüyorum ama 1 ,5 yaşına kadar yanımzda beşiğinde yatar mı kafamda deli sorular 6 ay sonra ayıran da var 3 yaşında ayıran da hangisi sağlıklı olur bilemedim.

Ben baya korkmuştum ilk duyduğumda bu ne noluyor diye sonra biraz araştırınca rahatladım çok gebede oluyormuş hala inanılmaz geliyor o kemikler nasıl çıtırdıyor da tee dışardan nasıl duyuluyor hayret edilesi bi durum

Ben 5 aylikken ayirdim. Tasinma varsa besigini yins kendi odasina gecirir tasininca genc odasi alirsin olmaz mi. Ama 1 bucuk yas cok bence ayni odada yatmak icin

Evet hemen kesi atmiyolar burda. Gerekirse atiliyor ama Turkiyede uizlandirmak adina gerekip gerekmeyecegi dusunulmeden ilk basta kesi atiliyormus. Ben de hep oyle duydum. Ama dedigim gibi ben rahim organinin yirtilmasindan bahsediyordum. Cok baska seyler. Perine masaji yapicam zaten disardan vulvada yirtik olmasin diye. Artik oldugu kadar hepsi icin dogum iznikin baslamasini bekliyorum. 1 hafta sonra izne cikicam insallah

Erkenden ayirabiliyorsan ayir. Ben ayiramadim. 2 yasinda ve bizim yatakta yatiyor. Boyle boyle 10 yasina kadar bizim yatakta yatacak dite korkuyorum Etrafra ornekleri var. Cok pismanim. Ama gonlum el vermedi kucukken ayirmaya. Gizumun onunse olsun istedim. Simdi ne olcak kim nerdenasil uyicak bilmiyorum

Canim aktardan alma ama onlar orjinal değil art de huile diye bir marka var uzman eczaci kadin eczanelerde satiliyor ama her eczanede yok şubeleri var sitesinde ordan bakabilirsin sitesinde de satiliyor gerci ama ben az az aliyorum

Bi gunde gunes acsa keske.. zaten kendimi cekemiyom alir götürür bende yokustayim ama benim uzerime bi yokus daha var sel gelse alsa goturse sctk
Ay allah korusun ya eltim ataparkta oturuyor o da yokuşta ama arkalarindaki istinat duvari çatlamiş selden korkudan oturma odasinda yatiyolar belediyeye bildirmişler ama pek orali olmamişlar

Valla ben sadece yatak almadim gerci ortada mobilyada yok mobilyaci kocam bey yaparda getirirse olacak insallah ben 3 ayliktan itibaren gündüzleri odasinda yatiracagim ki ufaktan alişsin diye planladim gidişhata gore 1 yastan sonra odasina gönderirirm diyorum

Kizlar millet diyoda çıt sesi duydum karnimdan diye inanmazdim.. dun gece yatarken sessizdi ortam benim oglanda tepiniyodu o sıra bi cıt diye ses geldi sasirdim baya dogruymus demek diye eklemlerinden geliyormus aslı var mi bunun ?
Ay çok değişik bi ses iste ben çok sık duyuyorum garip bir his ve ses yani Neler oliyyy içeride bilmiyorum ama ben koca karınla zorlanıyorum artık hareketleri bile gümbür gümbür sanırsın dışarı çıkacak Vakti gelse de çıksa düz karinla gezmeyi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…