2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen o baya yorucu oluyo herseyi hallettim ben bi canta isim kaldi o yuzden yapacak is bulamiyorum cocuklari parka götürüyüm bari napim
Ohh ne güzel valla, benimkinin herşeyi tamam ama hiç birşeyi hazır değil
Ya cidden günde 3 saat yürüyen, yada 200 sguat yapan hamile varmıdırki merak ettim alnından öpecem vallam
Ben 6.ayında ayırmayı düşünüyorum ama herkes doğsunda inşallah yapabilirsin diye korkutuyor beni, çok zor ayrı oda sürekli git gel emzir falan diyolar, bebişin odasına sallanan sandalye yaptırıyorum bende orda beraber talılırız daha rahat olur diye

Genelde 2 yaşa kadar ebeveynle.ayni odada ve kendi beşiğinde uyuması tavsiye ediliyor. 4 yaşa kadar diyen de var. Bence emzirme bitene kadar rahat oluyor aynı odada olmak. Ama tamamen kişisel bir karar kimi diyor ki çocuk bizim kıpırtımızdan horultumuzdan uyuyamıyormuş 6. Ayda odasını ayırdım rahat etti. Ama genel olarak 2 yaş öncesi pek ayıran yok gibi. Yeni eve geçince oda yapma fikri daha mantıklı bence de. Ondan önce de oda yapsan anlayacak yaşta olmuyor zaten.
Canim aktardan alma ama onlar orjinal değil art de huile diye bir marka var uzman eczaci kadin eczanelerde satiliyor ama her eczanede yok şubeleri var sitesinde ordan bakabilirsin sitesinde de satiliyor gerci ama ben az az aliyorum
Tamam canım söylediğin iyi oldu trendyolda bir sürü marka var ben de kararsız kalmıştım.

Donuste taksi tuttuk

En garantisi riski minimize etmissin. Avrupa da da taksiler pahali valla, Malta özelini bilemiyorum

Kişiye göre değişiyor, senin tercihin gunun sonunda. Allah nasip ederse 6. Aydan sonra ayiracagim ben. Bebek oda kavramını ilgili aydan sonra kavriyormus. Daha gec olunca anne baba odasindan ayrilmis olmanin verdiği ayriligi anliyorlarmis ve kabul etmiyorlar.

6.aydan sonra ayıran arkadaşlarım sorun yaşamadı, daha geç ayıranlar da minnoslari odasına götürdüklerinde geri geldiler yok 1 hafta odasında yatarsa hsonu sürprizleri valla ne uygulamalar yeter ki çocuk odasına alışsın diye... Çocuk büyüyünce terkedilmis hissediyormus. Öyle hissetmesin, gözü açılmadan odasına posta Anneye zor sadece, bir de çalışan anne isen oda ida gece dolaşmak yorucu

Kızlar size birşey anlatcam akıl verin bana.
Ben calısıyorum hala. İki hafta sabahta bir hafta aksam shiftinde calıstım bu zamana kadar.
Normalde aksam shiftinde calısmam yasakken sustum insiyatif gösterdim. Bizim müdür bodruma gidecekti is için. Yanında bir arkadasımızı daha götürmek istiyordu ama ben bir iki günlüğüne izin almıstım o yüzden götüremiyordu. Yine insiyatif kullandım izinimi iptal ettim. İzinide dogalgaz kuruldu ya eve o yüzden istemistim. O gün de dedimki sizden ricam artık cok agırlastım beni aksama yazmayın. Zorlanıyorum dedim. Tamam dedi sevinçle. Temmuz geldi cattı bu ayın shiftini yaptı. Beni de bu pazartesi aksama yazdı bir hafta.
Hani beni yazmayacaktınız artık dedim. Sevinçle kabul etmisti ya. Yok ben söz vermedim kesinde konusmadım dedi.
Normalde pazartesi aksamüstü kontrolüm var doktorda. 17 sine kadar daha calısacaktım ben. Hem paraya ihtiyacım var hem de kurban bayramında izin aldı müdür annesini ziyaret etmek için akrabalarını. Sehir dısına gidecek.
Şeytan diyor pazartesi git calısamaz raporunu al dogum izinine ayrıl. Cok sevinçli gideceği için ya sorcak bana neden rapor aldın ben tatile gidecektim diye vs. Ben kesin konusmadım söz vermedim de diyor. Eşimde destekliyor yap diye.
Ama simdi yeni bi yer acılacak ve muhtemelen ben izinden sonra oraya müdür olarak geçebileceğim. Hem bu durumu etkiler mi hem de kötü ayrılmayayım diyorum insanlık yine bende kalsın allah görüyür sonucta diyorum. Bi yandanda o lafı yedirt ona diyor şeytan

İnan zor degil bende 7. Ayında ayırmıstım :) bakma sen öyle diyenlere. Görümcemde öyle diyordu. Kendisi hala 8 yasında oglu ve 2 yasında diğer ogluyla aynı odada yatıyor ayıramadıgı için

Sabah 5e kadar uyuyamadım resmen sıcak bastı yatsam yatamiyorum kalksam kalkamıyorum sabahta 8de iş başı yaptım bakalım gün sonu halim ne olacak

Canım çok zor bir karar ama ben olsam eğer işimi seviyorsam göz ardı edebilirdim hem gelecekte yükselme olasılığın varmış boşver insanlık sende kalsın

Müdürün insanlığı hakediyor mu bilemiyorum ama ben önce insanlıktan yanayım. Kişi kendine yakışanı yapmalı. Yani senin yerinde olsam inatlaşmak yerine önce müdüre "size zaten öncesinde haber vermiştim, akşam shiftinde çalışacak durumda değilim ya beni sabaha alın ya da doğum iznine ayrılmak zorunda kalacağım haberiniz olsun" derim. Değiştirmezse de gider calişamaz raporumu alır otururum evimde. Tatili de umrumda olmaz haber vermişim sonuçta önlemini alsaymış, kendi sorunu.

Bir de böyle yanar döner biriyse sırf anne olmani bahane edip yine o terfiyi vermeyebilir. Zaten bu adamın lafına güvenip çok da kesin gözüyle bakmamak lazım. Sen fedakarlık yapıp bu bir hafta akşam çalışsan da zamanı geldiğinde yine "ben kesin konuşmadım, söz de vermedim" deme ihtimali her zaman var malesef. Üstlerin en sevdiği şey terfi umuduyla altlarına gereksiz fedakarlıklar yaptırtıp seslerini çıkarmalarını engellemek. Sen aman terfi alıcam sabredeyim susayım dersin o terfi yıllar geçer bir türlü gelmez.

Benımkılerde ay ay bildircek daha iyi öyle

Ben hic bi gebelikte klozet kullanmadim hala alaturka devam ard arda girdigim icin zaten wcye yine ayni hesaba geliyo 3 5 defa oturup kalkmaya o degil destek alip kalkicam diye ya lavoboyu düsürcem bi gun yada muslugu kircam
Desteksiz kalk işte uzat ellerini öne, çıkart popoyu geriye, göğüsler önde, bacaklar 90 derece, hoooop kalk hem sana faydası olur hem lavobaya

Benim karından serklajli takip ettigim biri War 24 haftalık gebe zekiyekaya35 diye bir sayfa ve hep yatıyor sana maaşallahh delirellacımm
Canım ona karından değil vajinal atıldı. Bazı sebeplerden karından serklajı kurul kabul etmemişti. O yüzden sürekli yatıyor
Ben yapmayacağım çünkü ev zaten sobalı bizim. Mecbur tayin çıkana kadar bizim yatak odasında kalacak. O da sanırım 2 yaş falan olacak.

20 dk kahvalti yaptim normalde boyle uzun uzadiya sefa yapmam, esim evde diye oldu. Ama ilk lokma saatine gore olcersem 150 cikti seker bitirdigim saate bakarsam 130... hangisine bakicam bu durumda ya?

Evet dogru söylüyorsunuz ama terfimi bu kadın vermeyecek. Müdürlük terfisi baska müdürlerin onayıyla ve istemesiyle oluyor. Bilemedimki.
Değerli düsünceleriniz için teşekkür ederim.

20 dk kahvalti yaptim normalde boyle uzun uzadiya sefa yapmam, esim evde diye oldu. Ama ilk lokma saatine gore olcersem 150 cikti seker bitirdigim saate bakarsam 130... hangisine bakicam bu durumda ya?
Uzun kahvaltıda ilk lokmayı saymak mantıklı değil bence. Ortalamasini aln140

Masallah, aman ben 25 26. Haftadan beri giriyorum nst, ferah tut içini

Canım bende de serklaj var ama aynı zamanda şekerden dolayı amniyon sivi fazla oldugu için 35 36 da dogumu baslatiriz gelmezse dedi

35 36 güzel haftalar, zaten 34. Haftada gelişim bitmiş, emme.fonksiyonu bile gelişmiş aktif bebek oluyorlar. Sağlıkla gelsinler

Dun benim oglan oyle boyle coşmadı neremi bulsa zorladi iyi yorulmusum yine duydum o sesten kesin ekleminden geliyo o kadar harekete vucudu iyi dayandi yazik ne halin var sanki bi yerini kiracak o degilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…