2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyle ama inşallah gidebiliriz pekumudu yok doktorunda her an dogum yapacam duusncesi ile bekliyorum bende

Ciğer geliştirici yapıldımı ben 26 haftada yaptırmıştım şimdi yine yapılacak 33+3 teyiz 12 saat arayla yaptır dedi önceki 24 saat araylaydı

Mrb siz yaptırdınızmı ciğer geliştirici iğne

Yaaa demek yanlış biliyomusum canım

Ciğer geliştirici yapıldımı ben 26 haftada yaptırmıştım şimdi yine yapılacak 33+3 teyiz 12 saat arayla yaptır dedi önceki 24 saat araylaydı
28 haftada 1 gece hastanese yattim 13 saat ara ile 2 doz yapildi ayrica serum falan da verdiler bana

Bu konuda yargıtay kararı var ama sulh ceza genelde reddediyor, ben iki kere kendim ret yedim. Delil olması gerekir diye itiraz ettim ancak fahri müfettiş bu işi beleş yapıyor şikayetçi ile de bir husumeti veya tanışıklığı yok durup dururken ceza yazmamıştır diyor gerekce olarak kararlar da miktar bakımından kesin olunca ust mahkemeye de taşıyamıyosun öyle kalıyor üstüne 60 70 tl de tebligat masrafı ödüyosun

Bu tamamen senin ve bebeginle ilgili gidişata göre vereceğin bir karar gibi geliyor bana ben 2 yaşına kadar emzirdim we sonrasında memeyi bıraktırdm odalarını tam 2 yaşında benden ayırdım bana emzirirken diger odaya kalkıp gitmek pek zor gelirdi

28 haftada 1 gece hastanese yattim 13 saat ara ile 2 doz yapildi ayrica serum falan da verdiler bana
Yapılıyor yani 12-13 saat arayla değilmi aklıma takıldı önceki 24 saat arayla yapılmıştı bende 26 da yatmıştım hastnede şimdi sıkıntı yok gibi görünüyor ama yine yaptırmak istiyor doktorum

20 dk kahvalti yaptim normalde boyle uzun uzadiya sefa yapmam, esim evde diye oldu. Ama ilk lokma saatine gore olcersem 150 cikti seker bitirdigim saate bakarsam 130... hangisine bakicam bu durumda ya?
Endokrin doktorum son lokmadan sonra dedi bana. Seker yüklemesini de son yudumdan sonra sayıyorlar ben bu zamana kadar hep öyle ölçtüm

Maasallah 3 kiloya az kalmıs tosbik

Desene kurtuluş yok yazık oldu bana ödeyecem mecbur

Belli olmuyor canım çok dogru

Oyle ama inşallah gidebiliriz pekumudu yok doktorunda her an dogum yapacam duusncesi ile bekliyorum bende
Daha önce erken dogumlarim.oldugundan doktorum 32 yi atlattık mı rahatız kafasında

Ciğer geliştirici sadece doğum olasiligi oldugunda yapılıyor, rutinde yapılmiyor. Önceki gebeligimde dogum sancim baslayinca hastanede ciğer geliştiricisi yaptılar. Su an yapılması.icin bir belirtim yok, yapılmayacak doğuma kadar.

26 da yapılan önemsiz, şimdi olasılık varsa yeniden yapması lazım gelistiriciyi cnm

Evet caim yapiliyor tek sıkıntısı gebelik sekeri varsa o yukseliyor

İnan zor degil bende 7. Ayında ayırmıstım :) bakma sen öyle diyenlere. Görümcemde öyle diyordu. Kendisi hala 8 yasında oglu ve 2 yasında diğer ogluyla aynı odada yatıyor ayıramadıgı için
Anam o ne öyle gerçi benimde bir kuzen ayırmadı kızın odasını zamanında kıyamıyorum diye,şimdi kız babayla bir odada yatıyor oda 2 yaşında oğluyla bir odada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…