Oyle ama inşallah gidebiliriz pekumudu yok doktorunda her an dogum yapacam duusncesi ile bekliyorum bendeUzun kahvaltıda ilk lokmayı saymak mantıklı değil bence. Ortalamasini aln140
Masallah, aman ben 25 26. Haftadan beri giriyorum nst, ferah tut içini
35 36 güzel haftalar, zaten 34. Haftada gelişim bitmiş, emme.fonksiyonu bile gelişmiş aktif bebek oluyorlar. Sağlıkla gelsinler
Uzun kahvaltıda ilk lokmayı saymak mantıklı değil bence. Ortalamasini aln140
Masallah, aman ben 25 26. Haftadan beri giriyorum nst, ferah tut içini
35 36 güzel haftalar, zaten 34. Haftada gelişim bitmiş, emme.fonksiyonu bile gelişmiş aktif bebek oluyorlar. Sağlıkla gelsinler
Ayy çok güzel ve sirin olmuşAy kapı süsümüz bitmiş.Çok heycanlandım
Yaaa demek yanlış biliyomusum canımCanım ona karından değil vajinal atıldı. Bazı sebeplerden karından serklajı kurul kabul etmemişti. O yüzden sürekli yatıyor
Ben yapmayacağım çünkü ev zaten sobalı bizim. Mecbur tayin çıkana kadar bizim yatak odasında kalacak. O da sanırım 2 yaş falan olacak.
28 haftada 1 gece hastanese yattim 13 saat ara ile 2 doz yapildi ayrica serum falan da verdiler banaCiğer geliştirici yapıldımı ben 26 haftada yaptırmıştım şimdi yine yapılacak 33+3 teyiz 12 saat arayla yaptır dedi önceki 24 saat araylaydı
Bu konuda yargıtay kararı var ama sulh ceza genelde reddediyor, ben iki kere kendim ret yedim. Delil olması gerekir diye itiraz ettim ancak fahri müfettiş bu işi beleş yapıyor şikayetçi ile de bir husumeti veya tanışıklığı yok durup dururken ceza yazmamıştır diyor gerekce olarakA avozge günümüzün avukatı ben trafik cezası yemisim fahri trafik müfettişi sağolsun acımamıs 46/2g den basmış 1800tl cezayıard arda şerit değiştirme diyor hiç öyle bişi hatrlamiyrm ama geçen düzgün sürmeyen bir sürücüyü 50 ile orta şeritte gidiyor diye korna cala çala solladm galiba o fahri denetciydi ahahah sulh cezaya itiraz ediciimm bir umut çekmediyse belki iptal olur umut War mı avukat hanimm yoksa gitti benim paralar
Bu tamamen senin ve bebeginle ilgili gidişata göre vereceğin bir karar gibi geliyor bana ben 2 yaşına kadar emzirdim we sonrasında memeyi bıraktırdm odalarını tam 2 yaşında benden ayırdım bana emzirirken diger odaya kalkıp gitmek pek zor gelirdiKızlar şimdi bebişleri ayrı odaya ne zaman alıyoruz küçük odamı şuanlık bebek odası olarak ayarlamadım yanımda olacak diye. Sizce odasını yapmalımıyım şimdi 1,5 sene sonra evimizi de değiştireceğiz odasını kendi evimize geçince dizayn ederim diye düşünüyorum ama 1 ,5 yaşına kadar yanımzda beşiğinde yatar mı kafamda deli sorular6 ay sonra ayıran da var 3 yaşında ayıran da hangisi sağlıklı olur bilemedim.
Yapılıyor yani 12-13 saat arayla değilmi aklıma takıldı önceki 24 saat arayla yapılmıştı bende 26 da yatmıştım hastnede şimdi sıkıntı yok gibi görünüyor ama yine yaptırmak istiyor doktorum28 haftada 1 gece hastanese yattim 13 saat ara ile 2 doz yapildi ayrica serum falan da verdiler bana
Endokrin doktorum son lokmadan sonra dedi bana. Seker yüklemesini de son yudumdan sonra sayıyorlar ben bu zamana kadar hep öyle ölçtüm20 dk kahvalti yaptim normalde boyle uzun uzadiya sefa yapmam, esim evde diye oldu. Ama ilk lokma saatine gore olcersem 150 cikti sekerbitirdigim saate bakarsam 130... hangisine bakicam bu durumda ya?
Maasallah 3 kiloya az kalmıs tosbikKızlar doktora geldik bebişi gördük33+6 haftalık 2.580gram 46cm olmuş şimdi nst sırası bekliyorum. Dün 2-3kez anca haraket etti korkuttu bizi Pars Bey, o sebeple nst istedi doktor sonuclar güzel çıkar inşallah
Desene kurtuluş yok yazık oldu bana ödeyecem mecburBu konuda yargıtay kararı var ama sulh ceza genelde reddediyor, ben iki kere kendim ret yedim. Delil olması gerekir diye itiraz ettim ancak fahri müfettiş bu işi beleş yapıyor şikayetçi ile de bir husumeti veya tanışıklığı yok durup dururken ceza yazmamıştır diyor gerekce olarakkararlar da miktar bakımından kesin olunca ust mahkemeye de taşıyamıyosun öyle kalıyor üstüne 60 70 tl de tebligat masrafı ödüyosun
Çok güzel olmuş canımm bayıldımAy kapı süsümüz bitmiş.Çok heycanlandım
Belli olmuyor canım çok dogruBenim ilki de bu da kız olduğundan erkek çocuğunu hiç bilmiyorum ki. Ama erkek çocuğuna geç gelir dediklerini çok duydum. Gerçi yengemin ard arda 2 erkek çocuğu oldu. İlki 38 de ikincisi 37 de normal doğumla doğdu. Hatta ikincisinde doğum o kadar hızlı ilerlemiş ki evde suyu gelince hastaneye giderken neredeyse bebenin kafası çıkıyormuş
Normal dogumda epidural varmi epidural iğne degilmiVallla suyu nişanı kasılması gelmeden 8saat almış biri olarak çok iyi biliyorum. Allah yaşatmasın bir daha zorunlu kalırsam epidural alırım direk
Sadece suni sanciya bayilirim ama hem bebegin hemde suninin sanci olunca carpılıyorum
Daha önce erken dogumlarim.oldugundan doktorum 32 yi atlattık mı rahatız kafasındaOyle ama inşallah gidebiliriz pekumudu yok doktorunda her an dogum yapacam duusncesi ile bekliyorum bende
Ciğer geliştirici yapıldımı ben 26 haftada yaptırmıştım şimdi yine yapılacak 33+3 teyiz 12 saat arayla yaptır dedi önceki 24 saat araylaydı
Evet caim yapiliyor tek sıkıntısı gebelik sekeri varsa o yukseliyorYapılıyor yani 12-13 saat arayla değilmi aklıma takıldı önceki 24 saat arayla yapılmıştı bende 26 da yatmıştım hastnede şimdi sıkıntı yok gibi görünüyor ama yine yaptırmak istiyor doktorum
Anam o ne öyleİnan zor degil bende 7. Ayında ayırmıstım :) bakma sen öyle diyenlere. Görümcemde öyle diyordu. Kendisi hala 8 yasında oglu ve 2 yasında diğer ogluyla aynı odada yatıyor ayıramadıgı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?