resmen benim geleceğimAnam o ne öylegerçi benimde bir kuzen ayırmadı kızın odasını zamanında kıyamıyorum diye,şimdi kız babayla bir odada yatıyor oda 2 yaşında oğluyla bir odada
bazen başıma geliyor. keyif yaparak yiyorum ve bir ölçüyorum 140ı geçmiş, 5-10 dk sonra bakıyorum 120 altına düşüyor. Çok fazla fark ediyor 5-10 dk. Son lokmadan sonra baktığım hep düşük çıkıyor. İnşallah asıl önemli olan odur.Endokrin doktorum son lokmadan sonra dedi bana. Seker yüklemesini de son yudumdan sonra sayıyorlar ben bu zamana kadar hep öyle ölçtüm
Canım iş hayatında gerçekten zalim ve anlayışsz insanlar çok fazla eğer yine söz wermedim deyip yamuk yapmayacağından eminsen zaten az kalmış yüz göz olma müdürlüğün zora girmesin ama yine sözünde durmaz ve afedersin hep böyle kaypaklık yapıyorsa rapor al 1 hafta bayramla birleştir dönüşte de izne ayrılırsn hem izninden çok gitmez malum bu süreçte ihtiyacı olmayan azdır parayı.. öfkeyle werilen kararlar genelde hatalı oluyor önce bir sakinleş daha mantıklı adım atarsın Allah amirinde insan olanını nasip etsinKızlar size birşey anlatcam akıl verin bana.
Ben calısıyorum hala. İki hafta sabahta bir hafta aksam shiftinde calıstım bu zamana kadar.
Normalde aksam shiftinde calısmam yasakken sustum insiyatif gösterdim. Bizim müdür bodruma gidecekti is için. Yanında bir arkadasımızı daha götürmek istiyordu ama ben bir iki günlüğüne izin almıstım o yüzden götüremiyordu. Yine insiyatif kullandım izinimi iptal ettim. İzinide dogalgaz kuruldu ya eve o yüzden istemistim. O gün de dedimki sizden ricam artık cok agırlastım beni aksama yazmayın. Zorlanıyorum dedim. Tamam dedi sevinçle. Temmuz geldi cattı bu ayın shiftini yaptı. Beni de bu pazartesi aksama yazdı bir hafta.
Hani beni yazmayacaktınız artık dedim. Sevinçle kabul etmisti ya. Yok ben söz vermedim kesinde konusmadım dedi.
Normalde pazartesi aksamüstü kontrolüm var doktorda. 17 sine kadar daha calısacaktım ben. Hem paraya ihtiyacım var hem de kurban bayramında izin aldı müdür annesini ziyaret etmek için akrabalarını. Sehir dısına gidecek.
Şeytan diyor pazartesi git calısamaz raporunu al dogum izinine ayrıl. Cok sevinçli gideceği için ya sorcak bana neden rapor aldın ben tatile gidecektim diye vs. Ben kesin konusmadım söz vermedim de diyor. Eşimde destekliyor yap diye.
Ama simdi yeni bi yer acılacak ve muhtemelen ben izinden sonra oraya müdür olarak geçebileceğim. Hem bu durumu etkiler mi hem de kötü ayrılmayayım diyorum insanlık yine bende kalsın allah görüyür sonucta diyorum. Bi yandanda o lafı yedirt ona diyor şeytan
Yok bitanem bayramla birlestiremiyleum . Shifti müdür yapıyor kendine izin yazdı bayramda. Birde rapor alamıyorum bi hafta. Artık ya izine cıkcam ya da 37 ye kadar calısabilir eaporum oldugu için devam etcem. Pazartesi insan kaynaklarını arayacagım. Shifti degistirmesse . Ne yapayım degistirmedi shifti aksam gelemeem rapor almak durumubdayım bilginiz olsun dicem. İnsan kaynaklarıda hayır cık gel sabah , diyebilir. Bende cıkıp gitcem. Müdürde bagırırsa diğer insanlara rezil olduguyla kalır umurumda olmaz valla.Canım iş hayatında gerçekten zalim ve anlayışsz insanlar çok fazla eğer yine söz wermedim deyip yamuk yapmayacağından eminsen zaten az kalmış yüz göz olma müdürlüğün zora girmesin ama yine sözünde durmaz ve afedersin hep böyle kaypaklık yapıyorsa rapor al 1 hafta bayramla birleştir dönüşte de izne ayrılırsn hem izninden çok gitmez malum bu süreçte ihtiyacı olmayan azdır parayı.. öfkeyle werilen kararlar genelde hatalı oluyor önce bir sakinleş daha mantıklı adım atarsın Allah amirinde insan olanını nasip etsin
Aslında şuan sıkıntı yok erken Doğum riskim hep var ama acil bişi yok,yaptır dedi doktor yarın yaptırıcam bakalım korkuyorumda bi yandan nedense yan etki falan yaparmı diyeDaha önce erken dogumlarim.oldugundan doktorum 32 yi atlattık mı rahatız kafasında
Ciğer geliştirici sadece doğum olasiligi oldugunda yapılıyor, rutinde yapılmiyor. Önceki gebeligimde dogum sancim baslayinca hastanede ciğer geliştiricisi yaptılar. Su an yapılması.icin bir belirtim yok, yapılmayacak doğuma kadar.
26 da yapılan önemsiz, şimdi olasılık varsa yeniden yapması lazım gelistiriciyi cnm
Şekerim yok ,kaç saat sonra yükseltiyor nelere dikkat etmem lazım önceki hastanede yapılmıştı korkmamıştım şimdi korkuyorum yaptırmayaEvet caim yapiliyor tek sıkıntısı gebelik sekeri varsa o yukseliyor
Sizin sayfadaki tavsiyenizi görünce bende aynı kişiye sipariş verdim benimki de bu sekilde oldu :)Ay kapı süsümüz bitmiş.Çok heycanlandım
Ben hasta bezi kullanmıştım.kilotlu olanından çok rahat ettim. Belinin lastiği çok yumuşak sezeryan yerini hic rahatsız etmemişti.Kızlar depent alıyım diyorum da olaki sezeryan sonrası rahat kullanımı oluyor mu dikişlerden giyilebiliyor mu
Sekerin yoksa hic bir yan etkisi olmuyor olasi erken dogum olursa ciğerleri gelistigi icin yogun bakimda kalirsa o sureci yari yarıya azaltiyor korkma canim sıkıntı olmazŞekerim yok ,kaç saat sonra yükseltiyor nelere dikkat etmem lazım önceki hastanede yapılmıştı korkmamıştım şimdi korkuyorum yaptırmaya
Daha mantıklı gibi teşekkür ederim bakıcamBen hasta bezi kullanmıştım.kilotlu olanından çok rahat ettim. Belinin lastiği çok yumuşak sezeryan yerini hic rahatsız etmemişti.
Raporu girtlagina kadar sokmak var ama yukselmeni cok net engeller bence bu durum. Sen diger magazaya giderken bi cozum.dusunur yaparsin ona smdilik la havle de gec allah sorsun pisligeKızlar size birşey anlatcam akıl verin bana.
Ben calısıyorum hala. İki hafta sabahta bir hafta aksam shiftinde calıstım bu zamana kadar.
Normalde aksam shiftinde calısmam yasakken sustum insiyatif gösterdim. Bizim müdür bodruma gidecekti is için. Yanında bir arkadasımızı daha götürmek istiyordu ama ben bir iki günlüğüne izin almıstım o yüzden götüremiyordu. Yine insiyatif kullandım izinimi iptal ettim. İzinide dogalgaz kuruldu ya eve o yüzden istemistim. O gün de dedimki sizden ricam artık cok agırlastım beni aksama yazmayın. Zorlanıyorum dedim. Tamam dedi sevinçle. Temmuz geldi cattı bu ayın shiftini yaptı. Beni de bu pazartesi aksama yazdı bir hafta.
Hani beni yazmayacaktınız artık dedim. Sevinçle kabul etmisti ya. Yok ben söz vermedim kesinde konusmadım dedi.
Normalde pazartesi aksamüstü kontrolüm var doktorda. 17 sine kadar daha calısacaktım ben. Hem paraya ihtiyacım var hem de kurban bayramında izin aldı müdür annesini ziyaret etmek için akrabalarını. Sehir dısına gidecek.
Şeytan diyor pazartesi git calısamaz raporunu al dogum izinine ayrıl. Cok sevinçli gideceği için ya sorcak bana neden rapor aldın ben tatile gidecektim diye vs. Ben kesin konusmadım söz vermedim de diyor. Eşimde destekliyor yap diye.
Ama simdi yeni bi yer acılacak ve muhtemelen ben izinden sonra oraya müdür olarak geçebileceğim. Hem bu durumu etkiler mi hem de kötü ayrılmayayım diyorum insanlık yine bende kalsın allah görüyür sonucta diyorum. Bi yandanda o lafı yedirt ona diyor şeytan
Aslında şuan sıkıntı yok erken Doğum riskim hep var ama acil bişi yok,yaptır dedi doktor yarın yaptırıcam bakalım korkuyorumda bi yandan nedense yan etki falan yaparmı diye
Kızlar depent alıyım diyorum da olaki sezeryan sonrası rahat kullanımı oluyor mu dikişlerden giyilebiliyor mu
Şunda bile bir birlik yok ya, deli oluyorum. Tıp bu kadar yoruma açık olmamalı ya.Endokrin doktorum son lokmadan sonra dedi bana. Seker yüklemesini de son yudumdan sonra sayıyorlar ben bu zamana kadar hep öyle ölçtüm
Benim de risk var, 32 yi atlatalim modundaydi doktorum o derece düşün. Bana sezeryan oncesi birkaç gün önce yapacağız dedi igneyi doktor 40 olmayacagimdan yine de. Yan etkisi olsa yapmaz doktor herhalde cnn
Ben de aldim depent ve zezeryan olacağım yine. Sezeryan kesisi zaten su gecirmez bant ile kapatılmış oluyor, rahatsız edeceğini sanmam
Ne kadar sacma ya. 36+ kusur haftamda bana vurmuslardi. Bir olcumde kordonda direnc cikti yeniden olctugumuzde direnc cikarsa acil sezaryene alabiliriz, hem nasilsa sana bi zarari da yok, tedbir almis olalim diye. Ben de cahil gibi kabul ettim. Simdiki aklim olsa 36. Haftada vurulmazdim kaldi ki hep iri ve ileride giden bir bebekti, seker kontrol altindaydi, oyle kordon akisindaki akim bir olcumle karar verilecek bir sey degil ki. Tekrar tekrar cikar bebek 3 hafta geride kalir vs o zamam dersin artik bebegi tutmanin anlami yok alalim. Ama bebek besleniyor masallahi var yani belli ki akis normal. Sacma sapan is yaptilar ya. Hala sinirleniyorum izin verdigim icin.Ciğer geliştiricinin anneye yan etkisi var canım tansiyon varsa iyice yükseltiyor şekeri varsa onu da yükseltiyor ama bebek için bazen mecburen yapılıyor annenin metabolizmasıni bozabiliyor 5 doktora muayene oldum hepsi de aynı şeyi söyledi şuan için bebek için gerek görmüyoruz senin için de uygun değil diye
yüzde yüz katılıyorum semasimo ya .Müdürün insanlığı hakediyor mu bilemiyorum ama ben önce insanlıktan yanayım. Kişi kendine yakışanı yapmalı. Yani senin yerinde olsam inatlaşmak yerine önce müdüre "size zaten öncesinde haber vermiştim, akşam shiftinde çalışacak durumda değilim ya beni sabaha alın ya da doğum iznine ayrılmak zorunda kalacağım haberiniz olsun" derim. Değiştirmezse de gider calişamaz raporumu alır otururum evimde. Tatili de umrumda olmaz haber vermişim sonuçta önlemini alsaymış, kendi sorunu.
Bir de böyle yanar döner biriyse sırf anne olmani bahane edip yine o terfiyi vermeyebilir. Zaten bu adamın lafına güvenip çok da kesin gözüyle bakmamak lazım. Sen fedakarlık yapıp bu bir hafta akşam çalışsan da zamanı geldiğinde yine "ben kesin konuşmadım, söz de vermedim" deme ihtimali her zaman var malesef. Üstlerin en sevdiği şey terfi umuduyla altlarına gereksiz fedakarlıklar yaptırtıp seslerini çıkarmalarını engellemek. Sen aman terfi alıcam sabredeyim susayım dersin o terfi yıllar geçer bir türlü gelmez.
ha birde kadınmış insafsız kadın ya ben erkek zannettim çünkü onların empati yapması daha zor ama kadınsa el insaf empati yapar insan taş kalpli merhametsiz. Diğer müdürler bu müdürün seninle ilgili değerlendirmesini almayacak mı kesin alacak gerçekten duygusal karar vermemek lazım ama insanların karakteri de değişmez ipuçları verir daha önce hiç terfi eden var mı bu kadının müdür olduğu sırada onlara bir sor bakiyim nasıl davranmışEvet dogru söylüyorsunuz ama terfimi bu kadın vermeyecek. Müdürlük terfisi baska müdürlerin onayıyla ve istemesiyle oluyor. Bilemedimki.
Değerli düsünceleriniz için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?