2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar bu kapı süslerinin kapıya yapışanı varmı hastaneden eve gelince bebişin odasına asarım dyorum ama kapıyı delmek istemiyorum

Anam o ne öyle gerçi benimde bir kuzen ayırmadı kızın odasını zamanında kıyamıyorum diye,şimdi kız babayla bir odada yatıyor oda 2 yaşında oğluyla bir odada
resmen benim geleceğim kocamla uyumayı özledik. biz çok mıçmıçtık sarılmadan uyumazdık, geçen yanına uzandım sarılınca yadırgadım adamı

Endokrin doktorum son lokmadan sonra dedi bana. Seker yüklemesini de son yudumdan sonra sayıyorlar ben bu zamana kadar hep öyle ölçtüm
bazen başıma geliyor. keyif yaparak yiyorum ve bir ölçüyorum 140ı geçmiş, 5-10 dk sonra bakıyorum 120 altına düşüyor. Çok fazla fark ediyor 5-10 dk. Son lokmadan sonra baktığım hep düşük çıkıyor. İnşallah asıl önemli olan odur.

Canım iş hayatında gerçekten zalim ve anlayışsz insanlar çok fazla eğer yine söz wermedim deyip yamuk yapmayacağından eminsen zaten az kalmış yüz göz olma müdürlüğün zora girmesin ama yine sözünde durmaz ve afedersin hep böyle kaypaklık yapıyorsa rapor al 1 hafta bayramla birleştir dönüşte de izne ayrılırsn hem izninden çok gitmez malum bu süreçte ihtiyacı olmayan azdır parayı.. öfkeyle werilen kararlar genelde hatalı oluyor önce bir sakinleş daha mantıklı adım atarsın Allah amirinde insan olanını nasip etsin

Yok bitanem bayramla birlestiremiyleum . Shifti müdür yapıyor kendine izin yazdı bayramda. Birde rapor alamıyorum bi hafta. Artık ya izine cıkcam ya da 37 ye kadar calısabilir eaporum oldugu için devam etcem. Pazartesi insan kaynaklarını arayacagım. Shifti degistirmesse . Ne yapayım degistirmedi shifti aksam gelemeem rapor almak durumubdayım bilginiz olsun dicem. İnsan kaynaklarıda hayır cık gel sabah , diyebilir. Bende cıkıp gitcem. Müdürde bagırırsa diğer insanlara rezil olduguyla kalır umurumda olmaz valla.

Aslında şuan sıkıntı yok erken Doğum riskim hep var ama acil bişi yok,yaptır dedi doktor yarın yaptırıcam bakalım korkuyorumda bi yandan nedense yan etki falan yaparmı diye

Kızlar depent alıyım diyorum da olaki sezeryan sonrası rahat kullanımı oluyor mu dikişlerden giyilebiliyor mu

Kızlar depent alıyım diyorum da olaki sezeryan sonrası rahat kullanımı oluyor mu dikişlerden giyilebiliyor mu
Ben hasta bezi kullanmıştım.kilotlu olanından çok rahat ettim. Belinin lastiği çok yumuşak sezeryan yerini hic rahatsız etmemişti.

Şekerim yok ,kaç saat sonra yükseltiyor nelere dikkat etmem lazım önceki hastanede yapılmıştı korkmamıştım şimdi korkuyorum yaptırmaya
Sekerin yoksa hic bir yan etkisi olmuyor olasi erken dogum olursa ciğerleri gelistigi icin yogun bakimda kalirsa o sureci yari yarıya azaltiyor korkma canim sıkıntı olmaz

Raporu girtlagina kadar sokmak var ama yukselmeni cok net engeller bence bu durum. Sen diger magazaya giderken bi cozum.dusunur yaparsin ona smdilik la havle de gec allah sorsun pislige

Aslında şuan sıkıntı yok erken Doğum riskim hep var ama acil bişi yok,yaptır dedi doktor yarın yaptırıcam bakalım korkuyorumda bi yandan nedense yan etki falan yaparmı diye

Benim de risk var, 32 yi atlatalim modundaydi doktorum o derece düşün. Bana sezeryan oncesi birkaç gün önce yapacağız dedi igneyi doktor 40 olmayacagimdan yine de. Yan etkisi olsa yapmaz doktor herhalde cnn

Ben de aldim depent ve zezeryan olacağım yine. Sezeryan kesisi zaten su gecirmez bant ile kapatılmış oluyor, rahatsız edeceğini sanmam

Ciğer geliştiricinin anneye yan etkisi var canım tansiyon varsa iyice yükseltiyor şekeri varsa onu da yükseltiyor ama bebek için bazen mecburen yapılıyor annenin metabolizmasıni bozabiliyor 5 doktora muayene oldum hepsi de aynı şeyi söyledi şuan için bebek için gerek görmüyoruz senin için de uygun değil diye

Ne kadar sacma ya. 36+ kusur haftamda bana vurmuslardi. Bir olcumde kordonda direnc cikti yeniden olctugumuzde direnc cikarsa acil sezaryene alabiliriz, hem nasilsa sana bi zarari da yok, tedbir almis olalim diye. Ben de cahil gibi kabul ettim. Simdiki aklim olsa 36. Haftada vurulmazdim kaldi ki hep iri ve ileride giden bir bebekti, seker kontrol altindaydi, oyle kordon akisindaki akim bir olcumle karar verilecek bir sey degil ki. Tekrar tekrar cikar bebek 3 hafta geride kalir vs o zamam dersin artik bebegi tutmanin anlami yok alalim. Ama bebek besleniyor masallahi var yani belli ki akis normal. Sacma sapan is yaptilar ya. Hala sinirleniyorum izin verdigim icin.

CipisS Papatya3866 kapı süsleriniz çok güzel olmuuuuuş Ben de bu tarzın biraz daha süslüsünü annemle yapmak istiyorum inşallah. Makromeler çok şık ve asil duruyor bence.

Biz henüz Eminönü'ne gidemedik, büyük ihtimalle korona olduk Annem de ben de hala toparlanamadik, ev içinde asgari ihtiyaçlarımızı giderecek kadar kalkıp geri kalan zamanın tamamında yatıyoruz Dün bir gayret müslinleri falan yıkadık, hastane çantam dahi hazır değil En azından yıkanmış olsun, lazım olursa bir Allah'ın kulu çantaya atabilsin diye düşündüm. Allah'tan Cezayir'den getirdiğim her şeyi yıkamıştım bir ütülemek kaldı.

Oğluma sünnet yapıcam diye aldığım kokulu taş malzemeleri, hediyelik bakır süs eşyaları falan var. Sünnet yapmayınca hepsi kaldı şimdi kullanayım diyorum. Kapı süsünün malzemelerini dahi almadık kızın isminin ahşap harflerinin bile Deniz'i var Hale'si yok Puset ve bebek arabası örtümüz vardı anneme "daha pembeli morlu bir şey dikeriz dimi" dedim o da "tabi dikeriz getirme oradakileri" dedi olanı da getirmedim Yani daha dikiş işleri de var. Bir an önce iyileşip hummalı bir hazırlığa girişmemiz lazım Ama henüz yataktan kalkamıyoruz.

yüzde yüz katılıyorum semasimo ya .
Evet dogru söylüyorsunuz ama terfimi bu kadın vermeyecek. Müdürlük terfisi baska müdürlerin onayıyla ve istemesiyle oluyor. Bilemedimki.
Değerli düsünceleriniz için teşekkür ederim.
ha birde kadınmış insafsız kadın ya ben erkek zannettim çünkü onların empati yapması daha zor ama kadınsa el insaf empati yapar insan taş kalpli merhametsiz. Diğer müdürler bu müdürün seninle ilgili değerlendirmesini almayacak mı kesin alacak gerçekten duygusal karar vermemek lazım ama insanların karakteri de değişmez ipuçları verir daha önce hiç terfi eden var mı bu kadının müdür olduğu sırada onlara bir sor bakiyim nasıl davranmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…