2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun cnm, çok şükür daha kötüsü olmamış

İyiyim canım çok teşekkür ederim nst güzel çıktı bir problem yokmuş

Nazar falan degil o kadar yerinde durmuyo ki basina gelmeyen kalmiyo. Onunde korumasi olan salincakti bindigi. 3 kez sakin kaldirma bunu dedm kaldirdi dustu. Sabah da yine 3 5 kez salincakta biri varken yaklasma dememe ragmen teyzesi sallanirken yaklasti dizi yanagina carpti. Dinlemiyo ve mutlaka bisey geliyo basina. Giden benim omrumden gidiyo cidden
Aaa çok geçmiş olsun canım önlem amaçlı doktora bir gitseydiniz.
Cok morarma sisme ya da burunda bi kirik emaresi olsa. Dislerde sallanma falan olsa gidicektim. Ama sukur bisey yok gibi gorumuyo agrisi da olmayinca gitmedim

Tecrübeli anneler,

Tırnak makası seti bakıyorum, 40 TL ye de var 150 TL ye de. Cidden bu kadar farkedecek kalite kullanım farkı var mı?

Sevgiler, beyin yakan sorularin anasi Delirella
Ben ilkinde de sadece tirnak makasi aldim. Setin icine bakiyorum luzumlu bisi yok. Fiyati da hic farketmiyo e bebekten kendi markasi en ucuzunu aldim

İyiyim canım çok teşekkür ederim nst güzel çıktı bir problem yokmuş
Sevindim canım. Aman son haftalar işte illa bir şey çıkıyor artık .

Ay iyi bari aman dikkat edin. Kıyamam ya ona da nasıl ağlamıltır o da korkmuştur baya
M Mirune rumuzumu degistirdim dns90 di onceki. Listede adimi guncelleyebilir misin karismasin
Kız allah seni bende diyorum böyle birine cevap yazmadım ben diye

Tecrübeli anneler,

Tırnak makası seti bakıyorum, 40 TL ye de var 150 TL ye de. Cidden bu kadar farkedecek kalite kullanım farkı var mı?

Ben sadece makas aldım valla set almadım, bide kağıt törpü alcam kenarlarını kesemezsem törpülerim diye

Tecrübeli anneler,

Sadece tırnak makası aldım ben ya. Ama şimdi elektrikli törpüler var baya övüyorlar.

Yalnız tecrübeli diye başladığın her soruya tecrübesiz biri olarak yorum yapmam

Akil karistiryorum.dimi cok aglayan cani gercekten.yanmadigi surece ortaligi ayaga kaldiran bi cocuk.degildir gercekten. Duser ay dustum der kalkar devam eder ama bunda cok agladi. Cigerlerim yandi o agladikca

Akil karistiryorum.dimi cok aglayan cani gercekten.yanmadigi surece ortaligi ayaga kaldiran bi cocuk.degildir gercekten. Duser ay dustum der kalkar devam eder ama bunda cok agladi. Cigerlerim yandi o agladikca
Baya karıştı kafam anlık olarak Doğrudur valla. Ben parkta ayağı takılamazsın bebiş görsem üzülüyorum. Bi de canı yanması ile beraber korkmuştur tabi. Valla çok geçmiş olsun

Baya karıştı kafam anlık olarak Doğrudur valla. Ben parkta ayağı takılamazsın bebiş görsem üzülüyorum. Bi de canı yanması ile beraber korkmuştur tabi. Valla çok geçmiş olsun
Sagol canim. Oglan analari bilir. Alisiyosun. Cunlu durmuyolar. Sen pembik prenses yetistiriceen icin bunlari yuksek ihtimal yasamazsin

Canım bazen 39. haftada bile doğsa ciğerleri gelişmemis oluyor kızımda 39.haftada doğmuş solunum sıkıntısı çeken bir bebek getirmişlerdi kızım 32. haftada doğdu ciğer geliştirici 30. hafta gibi yapıldı bir tanesi digeride 72 saatten sonra yapılmıştı belki daha geç bizi 4_5 günde kilo tamamlanınca çıkardılar ama orada yoğun bakımda 8 aydır kalan bebek vardı herşey bebeğin direncine, gücüne en önemlisi sağlığına bağlı erken doğup çok sağlıklı olan bebekler var canım bir tanesi de benim kızımdi çok şükür Rabbime doktor ben böyle bir bebek görmedim diyordu valla yüzden sende hiç stres yapma gerekiyorsa ciğer geliştirici igneni de yaptır bebeğin de sağlıkla gelecek inşallah

Tecrübeli anneler,

Bebedor'un kolay kavrama tırnak makasını tek geçerim. Başka da hiçbir şeye ihtiyaç yok.

36. hafta çok çok iyi eğer benim bebeğim 34. haftaya kadar bekleseydi yapmayacaklardi bana suanki doktorum da diğer gittiklerimde metabolizmani bozuyor ve uzun süre düzelmiyor dedi belki de benim tansiyonumun ve şekerimin o zaman 2 yıl kadar sürmesi bu yuzdendi bebek bile en az 24 saat hareket edemiyor

Ben ilkinde de sadece tirnak makasi aldim. Setin icine bakiyorum luzumlu bisi yok. Fiyati da hic farketmiyo e bebekten kendi markasi en ucuzunu aldim

Setler hep pazarlama stratejisi desene

Ben sadece makas aldım valla set almadım, bide kağıt törpü alcam kenarlarını kesemezsem törpülerim diye

Mantıklı öyle bakayım,

Sadece tırnak makası aldım ben ya. Ama şimdi elektrikli törpüler var baya övüyorlar.

Yalnız tecrübeli diye başladığın her soruya tecrübesiz biri olarak yorum yapmam

Ahahahha favorimsin ama bak yeni ürün araştırmasını da senden duyuyoruz.

Ya elektrikli gördüm de bebe çok küçük olacak, kullanmak zor olur mu bilmiyorum

Tabi cnm, bebeğe de bağlı o ayri. Doktor seseryan tarihinden birkaç gün once igneyi yapacağız dedi arada yapmayacak lüzumsuz yere. Hayırlısı bakalım, şu Temmuz ayı bir çıksın da saglikla

Sagol canim. Oglan analari bilir. Alisiyosun. Cunlu durmuyolar. Sen pembik prenses yetistiriceen icin bunlari yuksek ihtimal yasamazsin
Geçen instagramda Bi kız bebek gördüm aman allahım erkeği aratmaz. inşallah öyle olmaz.
Hahah valla denk geliyor ya. Videoları izlemiştim minnacıktı bebek yapıyorlardı zor görünmüyordu. ama ben korkarım şahsen makasla nasıl keseceğim onu da bilmiyorum. Belki hemen ucundan alır sonra törpülerim.

İnşallah teşekkür ederim geri dönüşler için herkese Biraz içim ferahladı doktorlar korkutuyor ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…