Çok geçmiş olsun cnm, çok şükür daha kötüsü olmamışSelam kizlar. Bugun amcamin bag evine gittim. Coluk.cocuk cilginca oynadilar. Sonra benim oglum salincaktan yuzustu yere dustu. Agiz burun foşur foşur kan. Burnu disi falan kirildi sandim oyle kanadi yani. O Kadar korktum ki kosmak zorunda kaldim. Hem oglanin agzi yuzu morardi hem benim sancim var. O kadar uzgunum ki
İyiyim canım çok teşekkür ederim nst güzel çıktı bir problem yokmuşBu müdürlerin eline düşme zaten. Valla bende aynı durumdaydım zamanında sonra sabredemedim çıktım işten. Ama seninde öyle bir durumun varsa müdür olma gibi sabret demek isterdim. Şu da var gerçekten ağırlaştık çok zor geliyor her şey ve bu durumu bile bile yapılan muamele üzüyor.
Bende yarım yamalak uyudum. Artık daha da bölük bölük uyku uyuyorum.
İlk lokmadan sonrakine bakacaksın. Ne olursa olsun. Ben eskiden hep yemeği bitirdiğim zamana bakıyordum ki en az 20 dk yerdim. Meğer baya yanlışmış bu
Ay maşallah.nasılsın şimdi nst nasıl çıktı peki?
Teşekkür ederiz
Aynen canım hatta baya üzülmüştüm ben. Her gün dua ediyorum onun için onun gibi olanlar için.
Dolaptan yaptırmıştım 140 tl ye. "efsantasarim" dolap adı.
Bu yapışkanlı askılardan alabilirsin canım.
Ay çok güzel olmuşvalla iyi reklam yaptım
Nazar falan degil o kadar yerinde durmuyo ki basina gelmeyen kalmiyo. Onunde korumasi olan salincakti bindigi. 3 kez sakin kaldirma bunu dedm kaldirdi dustu. Sabah da yine 3 5 kez salincakta biri varken yaklasma dememe ragmen teyzesi sallanirken yaklasti dizi yanagina carpti. Dinlemiyo ve mutlaka bisey geliyo basina. Giden benim omrumden gidiyo ciddenAaa cok gecmiş olsuuun, ahh kuzum yaaa görünmez kaza nazar mı değdi noldu, rabbim beterinden korusun, üzülme diyeceğim de anne yüreği nasıl üzülmez, kremle ilacla gecer insallah en kısa sürede, tabi stres oldun sancın oldu, içini ferahlatmaya calıs iyileşir inşallah
Cok morarma sisme ya da burunda bi kirik emaresi olsa. Dislerde sallanma falan olsa gidicektim. Ama sukur bisey yok gibi gorumuyo agrisi da olmayinca gitmedimAaa çok geçmiş olsun canımönlem amaçlı doktora bir gitseydiniz.
Ben ilkinde de sadece tirnak makasi aldim. Setin icine bakiyorum luzumlu bisi yok. Fiyati da hic farketmiyo e bebekten kendi markasi en ucuzunu aldimTecrübeli anneler,
Tırnak makası seti bakıyorum, 40 TL ye de var 150 TL ye de. Cidden bu kadar farkedecek kalite kullanım farkı var mı?
Sevgiler, beyin yakan sorularin anasi Delirella
Sevindim canım. Aman son haftalar işte illa bir şey çıkıyor artık .İyiyim canım çok teşekkür ederim nst güzel çıktı bir problem yokmuş
Ay iyi bari aman dikkat edin. Kıyamam ya ona da nasıl ağlamıltır o da korkmuştur bayaNazar falan degil o kadar yerinde durmuyo ki basina gelmeyen kalmiyo. Onunde korumasi olan salincakti bindigi. 3 kez sakin kaldirma bunu dedm kaldirdi dustu. Sabah da yine 3 5 kez salincakta biri varken yaklasma dememe ragmen teyzesi sallanirken yaklasti dizi yanagina carpti. Dinlemiyo ve mutlaka bisey geliyo basina. Giden benim omrumden gidiyo cidden
Cok morarma sisme ya da burunda bi kirik emaresi olsa. Dislerde sallanma falan olsa gidicektim. Ama sukur bisey yok gibi gorumuyo agrisi da olmayinca gitmedim
Kız allah seni bende diyorum böyle birine cevap yazmadım ben diye
Ben sadece makas aldım valla set almadım, bide kağıt törpü alcam kenarlarını kesemezsem törpülerim diyeTecrübeli anneler,
Tırnak makası seti bakıyorum, 40 TL ye de var 150 TL ye de. Cidden bu kadar farkedecek kalite kullanım farkı var mı?
Sadece tırnak makası aldım ben ya. Ama şimdi elektrikli törpüler var baya övüyorlar.Tecrübeli anneler,
Akil karistiryorum.dimiSevindim canım. Aman son haftalar işte illa bir şey çıkıyor artık .
Ay iyi bari aman dikkat edin. Kıyamam ya ona da nasıl ağlamıltır o da korkmuştur baya
Kız allah seni bende diyorum böyle birine cevap yazmadım ben diye
Baya karıştı kafam anlık olarakAkil karistiryorum.dimicok aglayan cani gercekten.yanmadigi surece ortaligi ayaga kaldiran bi cocuk.degildir gercekten. Duser ay dustum der kalkar devam eder ama bunda cok agladi. Cigerlerim yandi o agladikca
Sagol canim. Oglan analari bilir. Alisiyosun. Cunlu durmuyolar. Sen pembik prenses yetistiriceen icin bunlari yuksek ihtimal yasamazsinBaya karıştı kafam anlık olarakDoğrudur valla. Ben parkta ayağı takılamazsın bebiş görsem üzülüyorum. Bi de canı yanması ile beraber korkmuştur tabi. Valla çok geçmiş olsun
Canım bazen 39. haftada bile doğsa ciğerleri gelişmemis oluyor kızımda 39.haftada doğmuş solunum sıkıntısı çeken bir bebek getirmişlerdi kızım 32. haftada doğdu ciğer geliştirici 30. hafta gibi yapıldı bir tanesi digeride 72 saatten sonra yapılmıştı belki daha geç bizi 4_5 günde kilo tamamlanınca çıkardılar ama orada yoğun bakımda 8 aydır kalan bebek vardı herşey bebeğin direncine, gücüne en önemlisi sağlığına bağlı erken doğup çok sağlıklı olan bebekler var canım bir tanesi de benim kızımdi çok şükür Rabbime doktor ben böyle bir bebek görmedim diyordu vallaValla dogum basladiginda yapmışlardi bana oncekinde, ara ara önlem amaçlı yapmadılar. Bunda da sezeryan tarihinden birkaç gün once yapariz dedi doktor.
32. Haftada bebek + 2kg üzerinde doğuyor ve özel bir durumu yoksa kuvezde beklemesini gerek yok öncelikle. Ciğer dışında tüm organlar gelişmiş oluyor diyor perinatologum, 32 olduk artık bir nefes alabiliriz dedi. Hedef 35 i görmek şimdi ama artık gelse de Ciğer geliştirici iğne ile rahatlıkla dogum yapabilirsin dedi.
Bu kış arkadaşım doğum yaptı, preeaklampsi vardi, gelişim.olarak da (kg /boy haftasina gore ) geriden geliyordu, 34 e girdiği gibi aldı doktoru ki bebek 1700 gramdi, haftasina göre zayif. Masallah tüm fonksiyonları çalışıyor, emme fonksiyonu gelişmiş, "aktif bebek" statüsünde olunca kuveze bile koymadan, 2 kg i beklemeden eve yolladılar. Şimdi kocaman, hızlı büyüdü de, bebek bezi numaralarını atlayarak kullanıyorlar.
Standart durumda 32 den sonra bebek doğarsa tüm.fonksiyonlari stabil oluyormus ozetle. Tanı inşallah 35 36 lari görürüz en az.o ayrı:)
Bebedor'un kolay kavrama tırnak makasını tek geçerim. Başka da hiçbir şeye ihtiyaç yok.Tecrübeli anneler,
36. hafta çok çok iyi eğer benim bebeğim 34. haftaya kadar bekleseydi yapmayacaklardi bana suanki doktorum da diğer gittiklerimde metabolizmani bozuyor ve uzun süre düzelmiyor dedi belki de benim tansiyonumun ve şekerimin o zaman 2 yıl kadar sürmesi bu yuzdendi bebek bile en az 24 saat hareket edemiyorNe kadar sacma ya. 36+ kusur haftamda bana vurmuslardi. Bir olcumde kordonda direnc cikti yeniden olctugumuzde direnc cikarsa acil sezaryene alabiliriz, hem nasilsa sana bi zarari da yok, tedbir almis olalim diye. Ben de cahil gibi kabul ettim. Simdiki aklim olsa 36. Haftada vurulmazdim kaldi ki hep iri ve ileride giden bir bebekti, seker kontrol altindaydi, oyle kordon akisindaki akim bir olcumle karar verilecek bir sey degil ki. Tekrar tekrar cikar bebek 3 hafta geride kalir vs o zamam dersin artik bebegi tutmanin anlami yok alalim. Ama bebek besleniyor masallahi var yani belli ki akis normal. Sacma sapan is yaptilar ya. Hala sinirleniyorum izin verdigim icin.
Bende bundan aldım diğeriyle kesemem falan diyeBebedor'un kolay kavrama tırnak makasını tek geçerim. Başka da hiçbir şeye ihtiyaç yok.
Bebedor Kolay Kavrama Çıt Çıt Bebek Tırnak Makası Pembe - Fiyatı, Yorumları
Bebedor Kolay Kavrama Çıt Çıt Bebek Tırnak Makası Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benmki de aynisinin e bebek markalisiBebedor'un kolay kavrama tırnak makasını tek geçerim. Başka da hiçbir şeye ihtiyaç yok.
Bebedor Kolay Kavrama Çıt Çıt Bebek Tırnak Makası Pembe - Fiyatı, Yorumları
Bebedor Kolay Kavrama Çıt Çıt Bebek Tırnak Makası Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben ilkinde de sadece tirnak makasi aldim. Setin icine bakiyorum luzumlu bisi yok. Fiyati da hic farketmiyo e bebekten kendi markasi en ucuzunu aldim
Ben sadece makas aldım valla set almadım, bide kağıt törpü alcam kenarlarını kesemezsem törpülerim diye
Sadece tırnak makası aldım ben ya. Ama şimdi elektrikli törpüler var baya övüyorlar.
Yalnız tecrübeli diye başladığın her soruya tecrübesiz biri olarak yorum yapmam
Canım bazen 39. haftada bile doğsa ciğerleri gelişmemis oluyor kızımda 39.haftada doğmuş solunum sıkıntısı çeken bir bebek getirmişlerdi kızım 32. haftada doğdu ciğer geliştirici 30. hafta gibi yapıldı bir tanesi digeride 72 saatten sonra yapılmıştı belki daha geç bizi 4_5 günde kilo tamamlanınca çıkardılar ama orada yoğun bakımda 8 aydır kalan bebek vardı herşey bebeğin direncine, gücüne en önemlisi sağlığına bağlı erken doğup çok sağlıklı olan bebekler var canım bir tanesi de benim kızımdi çok şükür Rabbime doktor ben böyle bir bebek görmedim diyordu vallayüzden sende hiç stres yapma gerekiyorsa ciğer geliştirici igneni de yaptır bebeğin de sağlıkla gelecek inşallah
Geçen instagramda Bi kız bebek gördüm aman allahım erkeği aratmaz.Sagol canim. Oglan analari bilir. Alisiyosun. Cunlu durmuyolar. Sen pembik prenses yetistiriceen icin bunlari yuksek ihtimal yasamazsin
Hahah valla denk geliyor ya.Setler hep pazarlama stratejisi desene
Mantıklıöyle bakayım,
Ahahahha favorimsinama bak yeni ürün araştırmasını da senden duyuyoruz.
Ya elektrikli gördüm de bebe çok küçük olacak, kullanmak zor olur mu bilmiyorum
Tabi cnm, bebeğe de bağlı o ayri. Doktor seseryan tarihinden birkaç gün once igneyi yapacağız dedi arada yapmayacak lüzumsuz yere. Hayırlısı bakalım, şu Temmuz ayı bir çıksın da saglikla
İnşallahBir kaç kişide böyle bir şey okumuştum hatta tanıdığımın bebeğinde de böyle bir durum vardı. Ama bebişi sağlıklı doğdu. Gebelik sürecinde bu durumda düzeldi. Bence bu şekilde üzülüp hem bebeğinizi hemde kendinizi etkilemeyin. İnşallah zamanla düzelir sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?