2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Akil karistiryorum.dimi cok aglayan cani gercekten.yanmadigi surece ortaligi ayaga kaldiran bi cocuk.degildir gercekten. Duser ay dustum der kalkar devam eder ama bunda cok agladi. Cigerlerim yandi o agladikca
Geçmiş olsun canım. Analık zor.

Bu kadın benden sonra geldi müdür olarak ona işi de ben ögrettim ordaki işleyişi vs. Tek terfi alan benim onun zamanında. Satısa baglıyız biz aslında bizim terfilerimiz satıs ve genel müdürden gecıyor. Acıkcası onun kararına bakmayacaklar

Kiz 3 ay once 14bindi suan kimbilir kaç bin buna puset ustten mi takiliyor yoksa cikiyor mu
Çıkıyor, üzerine takilani sevmedim ben gemi gibi ilk 6 ay sadece puset ve bebek sana dönük oluyor. Artık 6 -7. Ayda ne zaman pusetten çıkarsan puset iptal, sadece attığım linkteki bebek arabası koltuğu oluyor. Ayrıca tek el mekanizması ve ürünün kalitesi güzel. Ben baya araştırdım. Bunun gibi bir de mamas papasin distribütörünun TR markası var, o da güzel, ona da bakmıştım, hem kis tulumu da hediye bu modelde, onu da atayım.

Pusetsiz neo

Bu modelde pusette dahil, ebebekte denemistim bunu

Aklıma ilk gelen renkli kuş lokumu oldu biliyor musun

Anladım canım o zaman az kaldı sabret inşallah kolay gecer. İnşallah terfini de alırsın. Ama ben kadına sinir oldum o ayrı

Ayy cok acıklayıcı olmus sağolasın benim de artık bu haftadam sonra içim rahat edebilir o zaman

Hiç hiç ağlama bak hepimizin başına bu zamana ladar bişeyler gelmiştir ama yaptıgımız stresten aglamamızdan bebek daha fazla etkileniyor, böbrek buyumeai sık görülen ve geçen birşey sabırla bekle gececektir bir dahaki kontrole güzel haberler alırsın insallah, bebegine güzel enerjiler yolla kasılmasın o da annesi üzülüyor diye

Tecrübeli anneler,

Tırnak makası seti bakıyorum, 40 TL ye de var 150 TL ye de. Cidden bu kadar farkedecek kalite kullanım farkı var mı?

Sevgiler, beyin yakan sorularin anasi Delirella
Ben 17 tl miyfi neydi e bebekten bi kucuk tırnak makası aldım bence hicbir fark yok aralarında

Kızlar ya göbeğimin üstü iki gündür karıncalanma gibi iki gündür sızlıyor size de oldu mu?

Tecrübeli anneler,

Tırnak makası seti bakıyorum, 40 TL ye de var 150 TL ye de. Cidden bu kadar farkedecek kalite kullanım farkı var mı?

Sevgiler, beyin yakan sorularin anasi Delirella
Bende tecrübeli değilim ama ikizlere anne olan ablamdan aldığım tavsiyeyle makas gibi olan tırnak makasından aldım. Makas gibi olanlar daha rahat, kolay kesiyorum dedi.

Sen hep ölçtün kontrolü hiç elden bırakmadın canım içini rahat tut. Hamilelik iyice hassaslaştirdi bizi herşeyden etkileniyoruz. Senin bir de ekstra düşündüğün bir çok konu var; ssvd, gebelik şekeri, iri bebek. Kızın da daha küçük, doğuma gidince o ne yapacak, kardeşine alışacak mı, kardeş rekabeti ile nasıl başedeceğim vs bile stres oluyordur. Ama şu akacak yolunu bulacak merak etme Her şey çok güzel olacak. Şekerini hep takip ettin zaten ondan yana bir sorun olmamıştır. Ssvd olunca doktorlar ekstra dikkatli oluyor inşallah doğumda hiç bir sıkıntı çıkmayacak. Kızın da küçük olduğu için bence daha kolay alışır ve bir kaç seneye oyun arkadaşı olurlar. Olumlu düşünmeye çalış

Biz de uzun araştırmalar sonucu elele mido aldık, çok hoşuma gitti benim çok hafif ve rahat kullanımı. Tek elle kapanmaması kafama takılmadı dert etmedim hiç, içime sindi ama bu araba. Kafayı yiyecektim yoksa bataklık resmen bebek arabası olayi

O kadar iyi gozlemlemissin ki sasirdim. Endiselendigim topikleri cikartsam en az 10 madde eder esime diyorum salicam ben artik ya. Surda 1 ay var, tadini cikaricam hamileligin. Plan yapmicam olumsuz seyler dusunmicem vs. Sonra hoop 10 dk sonra yine endiselendigimi fark ediyorum. Son zamanlardaki en buyuk endisem kizimin bakici teyzesi tatile cikiyor. Ablam ben ayarlamaya calisicam dedi ablama kibarca temmuzun 2. Haftasindan sonra fabrika yogun uretime geciyor, iznini simdiden kullan sonra izin vermeyiz demisler. Diyor hadi dogur onumuzdeki iki hafta yabanci biriyle gece birakmam cocugumu. Yapamam. En kotu ablam gercekten izin alamazsa esim evde kalacak ben hastanede yalniz olucam. Baska yol gelmiyor aklima. Resmen saka gibim kimsemiz yok. Odaya da alinmiyor alinsa keske. Cok caresizim. Hep caresizim ya.

Bebeğin Boyu: Baş - ayak arası uzunluk 47,4 cm (Bebeğiniz karalahana yaprağı büyüklüğünde)
Bebeğin Kilosu: 2,6 kg
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 02 Ağustos 2022, Salı (Bebeklerin yalnızca %5'i zamanında doğar.)
Doğuma Kalan Gün Sayısı: Doğuma 30 gün kaldı

Akide şekeri dururmu ki
Dolapta olsa aylarca duruyor da dışarda dayanmaz
Eriyor onlar sıcakta. Aslında doğuma yakın yapabilse daha iyi olur ama işte doğumda ne zaman olur o belli değil.
Aynen bir de en sıcak zamanlar ya içini de kontrol etmem zor vermeden önce o yüzden riske atmak istemedim.k

Ancak lokum olur bence. Kapakli oldugu icin de kurumaz. Ya da ayni sistemi icine kucuk paket kahve koyanini gormustum. Ama lokum benxe daha mantikli
Lokum bana da en mantıklısı geldi. Eminönü'nden kiloyla alayım bari en azından orada sirkülasyon çok ya illa ki taze olur.

Canım hiç canını sıkma stres olma Allah yardım eder. Rabbim ihtiyaç hâlinde ki kuluna yardımsız bırakmıyor yurtdışındaki arkadasım annesiz kimsesiz girdi doğuma Son Dakika uçakla yetişmiş doğuma girdikten sonra gelmiş annesi falan. ordakiler yani hastanedekiler ingilizce bilmiyormuş iletişim yok o da oranın dilini bilmiyor ama doğumu çok kolay geçmiş. İnşallah senin de endişe ettiklerin birer birer halolacak bak gör yalnızca strese girme dua edelim hepimizin doğumları güzel geçsin inşallah Kızçene ablan bakar eşin de yanında olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…