Geçmiş olsun canım. Analık zor.Akil karistiryorum.dimicok aglayan cani gercekten.yanmadigi surece ortaligi ayaga kaldiran bi cocuk.degildir gercekten. Duser ay dustum der kalkar devam eder ama bunda cok agladi. Cigerlerim yandi o agladikca
Bu kadın benden sonra geldi müdür olarak ona işi de ben ögrettim ordaki işleyişi vs. Tek terfi alan benim onun zamanında. Satısa baglıyız biz aslında bizim terfilerimiz satıs ve genel müdürden gecıyor. Acıkcası onun kararına bakmayacaklaryüzde yüz katılıyorum semasimo ya .
ha birde kadınmış insafsız kadın ya ben erkek zannettim çünkü onların empati yapması daha zor ama kadınsa el insaf empati yapar insan taş kalpli merhametsiz. Diğer müdürler bu müdürün seninle ilgili değerlendirmesini almayacak mı kesin alacak gerçekten duygusal karar vermemek lazım ama insanların karakteri de değişmez ipuçları verir daha önce hiç terfi eden var mı bu kadının müdür olduğu sırada onlara bir sor bakiyim nasıl davranmış
Çıkıyor, üzerine takilani sevmedim ben gemi gibiKiz 3 ay once 14bindi suan kimbilir kaç bin buna puset ustten mi takiliyor yoksa cikiyor mu
Aklıma ilk gelen renkli kuş lokumu oldu biliyor musunKızlar şimdi benim elimde teee 8 sene önceden kalma böyle bakırlar var. Oğlum 1 yaşındayken sünnet yapacak bunlardan hediye edecektim, eşim yaptırmadı öyle kaldılar. Şimdi doğum için hediyelik olarak kullanayım diyorum. Üstünün tülü bile hazır, içine bir şey koyup tülü kesip kurdaleyle bağlayıp doğumda gelenlere hediye edeceğim inşallah. Belki bir de çıktı alırım minik minik "Hale Deniz birşeyler birşeyler" yazan, keser kurdalenin ucuna yapıştırım daha ona tam karar vermedim.
Gelelim soruma sizce bunların içine çakıl taşı çikolata gibi bir şey koysam Ağustos sıcağında erir mi? Badem şekeri hiç sevmiyorum hem de biraz büyük kalır bunun içine sanki. Başka ne koyabilirim? Kalanları da Cezayir'e götüreceğim bozulmayacak bir şey olursa süper olur. Çikolata 1,5-2 aya yenmeyecek hale gelir mi? Kuş lokumu geldi aklıma ama bakırın içinde havasız kalınca ne hale gelir emin olamadım.
Benimde kasıgımda batma oluyor. Demek yalnız degılmişim.Beni kasığımda ki ağrı tedirgin etti açıkçası.. umarım bir problem olmaz görünürde birşey yok ama bakalım
Anladım canım o zaman az kaldı sabret inşallah kolay gecer. İnşallah terfini de alırsın. Ama ben kadına sinir oldum o ayrıBu kadın benden sonra geldi müdür olarak ona işi de ben ögrettim ordaki işleyişi vs. Tek terfi alan benim onun zamanında. Satısa baglıyız biz aslında bizim terfilerimiz satıs ve genel müdürden gecıyor. Acıkcası onun kararına bakmayacaklar
Ayy cok acıklayıcı olmus sağolasın benim de artık bu haftadam sonra içim rahat edebilir o zamanValla dogum basladiginda yapmışlardi bana oncekinde, ara ara önlem amaçlı yapmadılar. Bunda da sezeryan tarihinden birkaç gün once yapariz dedi doktor.
32. Haftada bebek + 2kg üzerinde doğuyor ve özel bir durumu yoksa kuvezde beklemesini gerek yok öncelikle. Ciğer dışında tüm organlar gelişmiş oluyor diyor perinatologum, 32 olduk artık bir nefes alabiliriz dedi. Hedef 35 i görmek şimdi ama artık gelse de Ciğer geliştirici iğne ile rahatlıkla dogum yapabilirsin dedi.
Bu kış arkadaşım doğum yaptı, preeaklampsi vardi, gelişim.olarak da (kg /boy haftasina gore ) geriden geliyordu, 34 e girdiği gibi aldı doktoru ki bebek 1700 gramdi, haftasina göre zayif. Masallah tüm fonksiyonları çalışıyor, emme fonksiyonu gelişmiş, "aktif bebek" statüsünde olunca kuveze bile koymadan, 2 kg i beklemeden eve yolladılar. Şimdi kocaman, hızlı büyüdü de, bebek bezi numaralarını atlayarak kullanıyorlar.
Standart durumda 32 den sonra bebek doğarsa tüm.fonksiyonlari stabil oluyormus ozetle. Tanı inşallah 35 36 lari görürüz en az.o ayrı:)
Ayy cok acıklayıcı olmus sağolasın benim de artık bu haftadam sonra içim rahat edebilir o zaman
Hiç hiç ağlama bak hepimizin başına bu zamana ladar bişeyler gelmiştir ama yaptıgımız stresten aglamamızdan bebek daha fazla etkileniyor, böbrek buyumeai sık görülen ve geçen birşey sabırla bekle gececektir bir dahaki kontrole güzel haberler alırsın insallah, bebegine güzel enerjiler yolla kasılmasın o da annesi üzülüyor diyeTeşekkür ederim yazınız beni kendime getirdi ; gözlerim şişti gerçekten ağlamaktan karnım sertleşti şu an kendime gelmeye çalışıyorum sağ tarafıma toplandı onu da strese de soktumannelik başka neler kuruyoruz ki kafamızda saçının teline zarar gelse ömrü gidiyor insanın .. Allah acılarını göstermesin dermansız dert vermesin
Ben 17 tl miyfi neydi e bebekten bi kucuk tırnak makası aldım bence hicbir fark yok aralarındaTecrübeli anneler,
Tırnak makası seti bakıyorum, 40 TL ye de var 150 TL ye de. Cidden bu kadar farkedecek kalite kullanım farkı var mı?
Sevgiler, beyin yakan sorularin anasi Delirella
Bende tecrübeli değilim ama ikizlere anne olan ablamdan aldığım tavsiyeyle makas gibi olan tırnak makasından aldım. Makas gibi olanlar daha rahat, kolay kesiyorum dedi.Tecrübeli anneler,
Tırnak makası seti bakıyorum, 40 TL ye de var 150 TL ye de. Cidden bu kadar farkedecek kalite kullanım farkı var mı?
Sevgiler, beyin yakan sorularin anasi Delirella
Derisi yırtılıyor olabilir miKızlar ya göbeğimin üstü iki gündür karıncalanma gibi iki gündür sızlıyor size de oldu mu?
Birde beni düşün . Kanser olursam bu kadın yüzünden olcam.Anladım canım o zaman az kaldı sabret inşallah kolay gecer. İnşallah terfini de alırsın. Ama ben kadına sinir oldum o ayrı
Sen hep ölçtün kontrolü hiç elden bırakmadın canım içini rahat tut. Hamilelik iyice hassaslaştirdi bizi herşeyden etkileniyoruz. Senin bir de ekstra düşündüğün bir çok konu var; ssvd, gebelik şekeri, iri bebek. Kızın da daha küçük, doğuma gidince o ne yapacak, kardeşine alışacak mı, kardeş rekabeti ile nasıl başedeceğim vs bile stres oluyordur. Ama şu akacak yolunu bulacak merak etmeDoktor da öyle diyor, ben de öyle diyorum kendime ama bazen de içime bir kuşku düşüyor, diyorum ne biliyorsun. bugün şekerden dolayı bebeğinin ciğerleri olması gerektiği kadar gelişmemiş olan birinin gönderisini okudum, biraz ona canım sıkıldı sanırım. zamanında doğsa da küvözde kalmış bebek bir süre. ama kız şekerinin olduğunu bilmiyormuş, hiç dikkat etmemiş yani. keşke ben de senin gibi iradeli olup sıkı tutsaydım kontrolü. neyse olan oldu zaten, 2-3 hafta kaldı, bundan sonra dikkat edip iyi düşünmek dışında yapacak bir şey yok.
Biz de uzun araştırmalar sonucu elele mido aldık, çok hoşuma gitti benim çok hafif ve rahat kullanımı. Tek elle kapanmaması kafama takılmadı dert etmedim hiç, içime sindi ama bu araba. Kafayı yiyecektim yoksa bataklık resmen bebek arabası olayiKizlaaaaaaaar HELP!!!
Ben yine araba batagina düştüm elele mido modelini tam aliyordum karar vermiştim ama araba tek elle kapanmiyor bu beni vazgecirdi suan ya ben napicam ya lanet gitsin begendigim araba 14bin tl ona da o kadar para vermem yani
Sizce tek elle kapanmamasi buyuk bir dezavantaj mi
O kadar iyi gozlemlemissin ki sasirdim. Endiselendigim topikleri cikartsam en az 10 madde ederSen hep ölçtün kontrolü hiç elden bırakmadın canım içini rahat tut. Hamilelik iyice hassaslaştirdi bizi herşeyden etkileniyoruz. Senin bir de ekstra düşündüğün bir çok konu var; ssvd, gebelik şekeri, iri bebek. Kızın da daha küçük, doğuma gidince o ne yapacak, kardeşine alışacak mı, kardeş rekabeti ile nasıl başedeceğim vs bile stres oluyordur. Ama şu akacak yolunu bulacak merak etmeHer şey çok güzel olacak. Şekerini hep takip ettin zaten ondan yana bir sorun olmamıştır. Ssvd olunca doktorlar ekstra dikkatli oluyor inşallah doğumda hiç bir sıkıntı çıkmayacak. Kızın da küçük olduğu için bence daha kolay alışır ve bir kaç seneye oyun arkadaşı olurlar. Olumlu düşünmeye çalış
Dolapta olsa aylarca duruyor da dışarda dayanmazAkide şekeri dururmu ki
Aynen bir de en sıcak zamanlar ya içini de kontrol etmem zor vermeden önce o yüzden riske atmak istemedim.kEriyor onlar sıcakta. Aslında doğuma yakın yapabilse daha iyi olur ama işte doğumda ne zaman olur o belli değil.
Lokum bana da en mantıklısı geldi. Eminönü'nden kiloyla alayım bari en azından orada sirkülasyon çok ya illa ki taze olur.Ancak lokum olur bence. Kapakli oldugu icin de kurumaz. Ya da ayni sistemi icine kucuk paket kahve koyanini gormustum. Ama lokum benxe daha mantikli
Canım hiç canını sıkma stres olma Allah yardım eder. Rabbim ihtiyaç hâlinde ki kuluna yardımsız bırakmıyor yurtdışındaki arkadasım annesiz kimsesiz girdi doğuma Son Dakika uçakla yetişmiş doğuma girdikten sonra gelmiş annesi falan. ordakiler yani hastanedekiler ingilizce bilmiyormuş iletişim yok o da oranın dilini bilmiyor ama doğumu çok kolay geçmiş. İnşallah senin de endişe ettiklerin birer birer halolacak bak gör yalnızca strese girme dua edelim hepimizin doğumları güzel geçsin inşallah Kızçene ablan bakar eşin de yanında olur.O kadar iyi gozlemlemissin ki sasirdim. Endiselendigim topikleri cikartsam en az 10 madde ederesime diyorum salicam ben artik ya. Surda 1 ay var, tadini cikaricam hamileligin. Plan yapmicam olumsuz seyler dusunmicem vs. Sonra hoop 10 dk sonra yine endiselendigimi fark ediyorum. Son zamanlardaki en buyuk endisem kizimin bakici teyzesi tatile cikiyor. Ablam ben ayarlamaya calisicam dedi ablama kibarca temmuzun 2. Haftasindan sonra fabrika yogun uretime geciyor, iznini simdiden kullan sonra izin vermeyiz demisler. Diyor hadi dogur onumuzdeki iki hafta yabanci biriyle gece birakmam cocugumu. Yapamam. En kotu ablam gercekten izin alamazsa esim evde kalacak ben hastanede yalniz olucam. Baska yol gelmiyor aklima. Resmen saka gibim kimsemiz yok. Odaya da alinmiyor alinsa keske. Cok caresizim. Hep caresizim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?