2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim yazınız beni kendime getirdi ; gözlerim şişti gerçekten ağlamaktan karnım sertleşti şu an kendime gelmeye çalışıyorum sağ tarafıma toplandı onu da strese de soktum annelik başka neler kuruyoruz ki kafamızda saçının teline zarar gelse ömrü gidiyor insanın .. Allah acılarını göstermesin dermansız dert vermesin

İnşallah teşekkür ederim geri dönüşler için herkese Biraz içim ferahladı doktorlar korkutuyor ne yazık ki
Maalesef doktorlar her şeyi bilmemiz için üzenlerin sorumluluk kalmaması için yapıyorlar. Benim bebeğimin de kalbinde parlaklık vardı gebeliğin başından bu yana. Detaylı da çıktı. 32. Haftada da çıktı. Her defasında söylüyorlar ama sonra endişelenme diyorlar.

Ya sorma, zaten minikler, nasıl keseceğiz bilmiyorum

Aaa çok güzelmiş bende anahtarlık sipariş verdim.
Görünce bende çok sevdim içime sindi Anahtarlıkta baktım bu makromeler var ya onlardan bunlar hoşuma gitti belki yakınlarıma 10-15 tane magnet veya açacak yaptırırım magnetler olanlardan o hala aklımda

Tecrübeli anneler,

Tırnak makası seti bakıyorum, 40 TL ye de var 150 TL ye de. Cidden bu kadar farkedecek kalite kullanım farkı var mı?

Sevgiler, beyin yakan sorularin anasi Delirella
Tecrubeli degilim sadece tirnak makasi alcaktim chicconun manikür setini aldi kocam tirnak bakimi hassas noktamizdir diyerekten

Kizlaaaaaaaar HELP!!!
Ben yine araba batagina düştüm elele mido modelini tam aliyordum karar vermiştim ama araba tek elle kapanmiyor bu beni vazgecirdi suan ya ben napicam ya lanet gitsin begendigim araba 14bin tl ona da o kadar para vermem yani

Sizce tek elle kapanmamasi buyuk bir dezavantaj mi

Ya sorma, zaten minikler, nasıl keseceğiz bilmiyorum
Evet. hiç Bi şeyden korkmuyorum. İnanıyorum tek başıma yaparım her şeyi. Beni korkutan tırnaklarını kesmek. İçim Bi hoş oluyor düşününce. Ya çok keserde canını acıtırsam falan diye.
Görünce bende çok sevdim içime sindi Anahtarlıkta baktım bu makromeler var ya onlardan bunlar hoşuma gitti belki yakınlarıma 10-15 tane magnet veya açacak yaptırırım magnetler olanlardan o hala aklımda
Ben 50 tane yaptırıyorum artık dağıtacağım herkse. sonra ekstradan masraf çıkmasın hepsi bir aradan çıksın diye. Ama toka fikri güzelmiş beğendim yani kullanışlı en azından.
Bacım inan alırken aklıma gelmedi. Tek düşündüğüm zaten çok kullanmayacağım ne gerek var pahalıya diyip ebebekten aldım Bi tane pusetli 1800 tl ye. Sonra bugün baktım indirimli 3000 tl olmuştu daha fazla erteleme karar ver al yoksa daha da zorlavaksın almakta

Tecrubeli degilim sadece tirnak makasi alcaktim chicconun manikür setini aldi kocam tirnak bakimi hassas noktamizdir diyerekten

Ya ona ben de baktım ama hepsini kullanabilecek mi? Bir de chicco ol.asina rağmen paslanmış demişler yorumlarda, aklim.karisti

Valla benim beğendiğim.17.000 olmuştu cybex, vazgectim, sonra çok araba denedim, tek el Mucize, kendi kendine kapanıp silkelenerek açılan Hollanda arabası aldım leclerc markasi, üzerine bir de puset alınacak. 1000 TL ye de var, 5000 TL.ye var, sana kalmış.orasi.

Bebek yeni doğduğunda bebek arabasını cikariyorsun sadece puseti taşıdığın için çok hafif bu modeller, puset dönemini geçince.kendi oturma koltuğunu takıyorsun. Kabin boy uçağa.da.giriyor.
Bir incele.fikir.olur belki cnm

ya ben çok gezen bir insanim tek başima o yüzden bu kadar taktim bu işe

Mesela çift yön olsun istiyorum kolay kapansin travel olsun istiyorum hemde cybex eezy swist 2 mi neydi benim begendigim model aradigim tüm özelkikler bir arada ama 14bin tl

Hmm o zaman başka tabi ben köy yerinde oturduğum için gezecek alanım yok. Anca eşimin okula gider gelirim.
Ben toplu taşima taksi vs cok kullanirim gezerim başina buyruk bir insanim beklentimi karşılayan özellikteki arabalar cok pahali sinir geldi yine gece gece

Mesela çift yön olsun istiyorum kolay kapansin travel olsun istiyorum hemde cybex eezy swist 2 mi neydi benim begendigim model aradigim tüm özelkikler bir arada ama 14bin tl
Tamam işte, bu modelde bebek sana dönük oluyor pusette. Standart traveller çok ağır geldi bana,.Bu 6.5 7 kg civarı, bol bol gezmelik Bunun.gibi başka markalarda da var. Ben de aksine travel istemiyordum ağır hantal diye.

Cybexi 3 ay önce alacaksın, uçtu fiyatlar

Ben toplu taşima taksi vs cok kullanirim gezerim başina buyruk bir insanim beklentimi karşılayan özellikteki arabalar cok pahali sinir geldi yine gece gece
Geçen bende yazmiştim aynisini ahhahahahahahhah herkes şaşirmişti bende hep totomda hissediyorun
Kız 14 binde az değil tabi maddi durumun el veriyorsa bir şey diyemem. Sana çok kolaylık olur desiğin gibi olursa. Bir de şey bir marka vardı adını unuttum hem puset hem bebek arabası tarzında. Ayy adı neydi ya. oda olabilir baya güzeldi ama aşağı yukarı aynı 14 bin civarıydı herhalde ya fiyatı. Mesela kendi adıma ben bebek arabası için en fazla 2500 verebilirdim.

Hay Allah ben niye görmedim ya resmen totomda kalp atıyor gibi. Jsjsjsjsja

Buldum buldum Doona Siyah Tek Yönlü Oto Koltuğu ve Bebek Arabası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Kiz 3 ay once 14bindi suan kimbilir kaç bin buna puset ustten mi takiliyor yoksa cikiyor mu

Doona dir o bi basiyosun pusetken araba oluyor ama en baba 9 aya kadar kullanirsin ay bulmussun yeni gördüm cok yakin arkadisimin var dünya pratiği bir araba ama kullanim ömrü cok kisa valla eşim alir ama ben artik o kadar müsrif bir insan olmak istemiyorum benim en fazla vercegim para 8bindir o da en fazla yani

He buldum sonradan valla az daha çok ayıp şeyler yazacaktım ismini farklı Bi şeyle karıştırmışım iyi ki yazmamışım ben daha geçen hafta alışveriş merkezinde gördüm eşek kadarsı çocuk içinde oturuyordu ama

Dogru diyorsun benim de sekerim cikmisti igneden sonra. Bebek hareketleri de azalmisti. Emzirirken hic hastalanmadigim kadar hastalandim belki de kim bilir bundandir. Kimseyi korkutmak tu kaka demek istemem yararli oldugu durumlar da var ki kullaniyolar hala ama gecen forumda okudum ikiz bekleyen bir anne adayi igneyi vurulduktan sonra bebek hareketlerinde azalma var diye doktora gitmis bebegin birinin kalbinin durdugunu ogrenmis. belki omru o kadardi igneden degildi. Ama insan gereksiz yere de vurulmayi istemiyor duyunca. Keske o zaman olmaz deseydim. Ne bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…