Teşekkür ederim yazınız beni kendime getirdi ; gözlerim şişti gerçekten ağlamaktan karnım sertleşti şu an kendime gelmeye çalışıyorum sağ tarafıma toplandı onu da strese de soktumYoutube kağan kocatepe var doktor. Son canlı yayınını kaydetmiş millet soru soruyır kendisi cevaplıyor. Aynen şöyle diyor hagif böbrek genişlemesi (10mm ve altı) doguma kadar veya dogum sonrası kayboluyor cubku bebek rahim içinde bir basınca karsı idrar yapıyor ve böbrek büyüyor. 10 mm üstü olanların da cogunlukla takibi gerekiyor ama cogunlukla da hicbişey cıkmıyor. Yani endişelenme stres yapma zamanla düzelecektir 6 mm makul bir rakam yaptıgın stres bebeğine daha zarar verir, hep gececeğini düşün, ki kagan kocatepe cok iyi bir doktor o diyorsa dogrudur
Maalesef doktorlar her şeyi bilmemiz için üzenlerin sorumluluk kalmaması için yapıyorlar. Benim bebeğimin de kalbinde parlaklık vardı gebeliğin başından bu yana. Detaylı da çıktı. 32. Haftada da çıktı. Her defasında söylüyorlar ama sonra endişelenme diyorlar.İnşallahteşekkür ederim geri dönüşler için herkese Biraz içim ferahladı doktorlar korkutuyor ne yazık ki
Geçen instagramda Bi kız bebek gördüm aman allahım erkeği aratmaz.inşallah öyle olmaz.
Hahah valla denk geliyor ya.Videoları izlemiştim minnacıktı bebek yapıyorlardı zor görünmüyordu. ama ben korkarım şahsen makasla nasıl keseceğim onu da bilmiyorum. Belki hemen ucundan alır sonra törpülerim.
Görünce bende çok sevdim içime sindiAaa çok güzelmişbende anahtarlık sipariş verdim.
Tecrubeli degilim sadece tirnak makasi alcaktim chicconun manikür setini aldi kocamTecrübeli anneler,
Tırnak makası seti bakıyorum, 40 TL ye de var 150 TL ye de. Cidden bu kadar farkedecek kalite kullanım farkı var mı?
Sevgiler, beyin yakan sorularin anasi Delirella
Evet.Ya sorma, zaten minikler, nasıl keseceğiz bilmiyorum
Ben 50 tane yaptırıyorum artık dağıtacağım herkse.Görünce bende çok sevdim içime sindiAnahtarlıkta baktım bu makromeler var ya onlardan bunlar hoşuma gitti belki yakınlarıma 10-15 tane magnet veya açacak yaptırırım magnetler olanlardan o hala aklımda
Bacım inan alırken aklıma gelmedi. Tek düşündüğüm zaten çok kullanmayacağım ne gerek var pahalıya diyip ebebekten aldım Bi tane pusetli 1800 tl ye. Sonra bugün baktım indirimli 3000 tl olmuştuKizlaaaaaaaar HELP!!!
Ben yine araba batagina düştüm elele mido modelini tam aliyordum karar vermiştim ama araba tek elle kapanmiyor bu beni vazgecirdi suan ya ben napicam ya lanet gitsin begendigim araba 14bin tl ona da o kadar para vermem yani
Sizce tek elle kapanmamasi buyuk bir dezavantaj mi
Tecrubeli degilim sadece tirnak makasi alcaktim chicconun manikür setini aldi kocamtirnak bakimi hassas noktamizdir diyerekten
Kizlaaaaaaaar HELP!!!
Ben yine araba batagina düştüm elele mido modelini tam aliyordum karar vermiştim ama araba tek elle kapanmiyor bu beni vazgecirdi suan ya ben napicam ya lanet gitsin begendigim araba 14bin tl ona da o kadar para vermem yani
Sizce tek elle kapanmamasi buyuk bir dezavantaj mi
Evet.hiç Bi şeyden korkmuyorum. İnanıyorum tek başıma yaparım her şeyi. Beni korkutan tırnaklarını kesmek. İçim Bi hoş oluyor düşününce. Ya çok keserde canını acıtırsam falan diye.
Ben 50 tane yaptırıyorum artık dağıtacağım herkse.sonra ekstradan masraf çıkmasın hepsi bir aradan çıksın diye. Ama toka fikri güzelmiş beğendim yani kullanışlı en azından.
Bacım inan alırken aklıma gelmedi. Tek düşündüğüm zaten çok kullanmayacağım ne gerek var pahalıya diyip ebebekten aldım Bi tane pusetli 1800 tl ye. Sonra bugün baktım indirimli 3000 tl olmuştudaha fazla erteleme karar ver al yoksa daha da zorlavaksın almakta
Hmm o zaman başka tabiya ben çok gezen bir insanim tek başima o yüzden bu kadar taktim bu işe
Mesela çift yön olsun istiyorum kolay kapansin travel olsun istiyorum hemdeYa ona ben de baktım ama hepsini kullanabilecek mi? Bir de chicco ol.asina rağmen paslanmış demişler yorumlarda, aklim.karisti
Valla benim beğendiğim.17.000 olmuştu cybex, vazgectim, sonra çok araba denedim, tek el Mucize, kendi kendine kapanıp silkelenerek açılan Hollanda arabası aldım leclerc markasi, üzerine bir de puset alınacak. 1000 TL ye de var, 5000 TL.ye var, sana kalmış.orasi.
Bebek yeni doğduğunda bebek arabasını cikariyorsun sadece puseti taşıdığın için çok hafif bu modeller, puset dönemini geçince.kendi oturma koltuğunu takıyorsun. Kabin boy uçağa.da.giriyor.
Bir incele.fikir.olur belki cnm
Leclerc Magicfold Plus Kabin Boy Bebek Arabası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Leclerc Magicfold Plus Kabin Boy Bebek Arabası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben toplu taşima taksi vs cok kullanirim gezerim başina buyruk bir insanim beklentimi karşılayan özellikteki arabalar cok pahali sinir geldi yine gece geceHmm o zaman başka tabiben köy yerinde oturduğum için gezecek alanım yok. Anca eşimin okula gider gelirim.
Geçen bende yazmiştim aynisini ahhahahahahahhah herkes şaşirmiştiKızlar benim kızın hıçkırığı totomda hissedemiyorum normal mi bu ya
Tamam işte, bu modelde bebek sana dönük oluyor pusette. Standart traveller çok ağır geldi bana,.Bu 6.5 7 kg civarı, bol bol gezmelikMesela çift yön olsun istiyorum kolay kapansin travel olsun istiyorum hemdecybex eezy swist 2 mi neydi benim begendigim model aradigim tüm özelkikler bir arada ama 14bin tl
Ben toplu taşima taksi vs cok kullanirim gezerim başina buyruk bir insanim beklentimi karşılayan özellikteki arabalar cok pahali sinir geldi yine gece gece
Kız 14 binde az değil tabi maddi durumun el veriyorsa bir şey diyemem. Sana çok kolaylık olur desiğin gibi olursa. Bir de şey bir marka vardı adını unuttum hem puset hem bebek arabası tarzında. Ayy adı neydi ya.Geçen bende yazmiştim aynisini ahhahahahahahhah herkes şaşirmiştibende hep totomda hissediyorun
Kiz 3 ay once 14bindi suan kimbilir kaç bin buna puset ustten mi takiliyor yoksa cikiyor muTamam işte, bu modelde bebek sana dönük oluyor pusette. Standart traveller çok ağır geldi bana,.Bu 6.5 7 kg civarı, bol bol gezmelikBunun.gibi başka markalarda da var. Ben de aksine travel istemiyordum ağır hantal diye.
Cybexi 3 ay önce alacaksın, uçtu fiyatlar
Doona dir oKız 14 binde az değil tabi maddi durumun el veriyorsa bir şey diyemem. Sana çok kolaylık olur desiğin gibi olursa. Bir de şey bir marka vardı adını unuttum hem puset hem bebek arabası tarzında. Ayy adı neydi ya.oda olabilir baya güzeldi ama aşağı yukarı aynı 14 bin civarıydı herhalde ya fiyatı. Mesela kendi adıma ben bebek arabası için en fazla 2500 verebilirdim.
Hay Allah ben niye görmedimya resmen totomda kalp atıyor gibi. Jsjsjsjsja
Buldum buldum Doona Siyah Tek Yönlü Oto Koltuğu ve Bebek Arabası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
He buldum sonradan valla az daha çok ayıp şeyler yazacaktım ismini farklı Bi şeyle karıştırmışım iyi ki yazmamışımDoona dir obi basiyosun pusetken araba oluyor ama en baba 9 aya kadar kullanirsin ay bulmussun yeni gördüm cok yakin arkadisimin var dünya pratiği bir araba ama kullanim ömrü cok kisa valla eşim alir ama ben artik o kadar müsrif bir insan olmak istemiyorum benim en fazla vercegim para 8bindir o da en fazla yani
Dogru diyorsun benim de sekerim cikmisti igneden sonra. Bebek hareketleri de azalmisti. Emzirirken hic hastalanmadigim kadar hastalandim belki de kim bilir bundandir. Kimseyi korkutmak tu kaka demek istemem yararli oldugu durumlar da var ki kullaniyolar hala ama gecen forumda okudum ikiz bekleyen bir anne adayi igneyi vurulduktan sonra bebek hareketlerinde azalma var diye doktora gitmis bebegin birinin kalbinin durdugunu ogrenmis. belki omru o kadardi igneden degildi. Ama insan gereksiz yere de vurulmayi istemiyor duyunca. Keske o zaman olmaz deseydim. Ne bileyim.36. hafta çok çok iyi eğer benim bebeğim 34. haftaya kadar bekleseydi yapmayacaklardi bana suanki doktorum da diğer gittiklerimde metabolizmani bozuyor ve uzun süre düzelmiyor dedi belki de benim tansiyonumun ve şekerimin o zaman 2 yıl kadar sürmesi bu yuzdendi bebek bile en az 24 saat hareket edemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?