Ah canım yaaa gurbet zor işte. Ben de bu sefer doğuma annemi götürmemeyi planlıyorum çünkü oğlumu ondan başka birine bırakırsam aklım kalır. Eşim gelecek inşallah bir aksilik çıkmazsa ama o da Türkçe bilmiyorO kadar iyi gozlemlemissin ki sasirdim. Endiselendigim topikleri cikartsam en az 10 madde ederesime diyorum salicam ben artik ya. Surda 1 ay var, tadini cikaricam hamileligin. Plan yapmicam olumsuz seyler dusunmicem vs. Sonra hoop 10 dk sonra yine endiselendigimi fark ediyorum. Son zamanlardaki en buyuk endisem kizimin bakici teyzesi tatile cikiyor. Ablam ben ayarlamaya calisicam dedi ablama kibarca temmuzun 2. Haftasindan sonra fabrika yogun uretime geciyor, iznini simdiden kullan sonra izin vermeyiz demisler. Diyor hadi dogur onumuzdeki iki hafta yabanci biriyle gece birakmam cocugumu. Yapamam. En kotu ablam gercekten izin alamazsa esim evde kalacak ben hastanede yalniz olucam. Baska yol gelmiyor aklima. Resmen saka gibim kimsemiz yok. Odaya da alinmiyor alinsa keske. Cok caresizim. Hep caresizim ya.
Artık derin bir oh çekebilirsinAyy cok acıklayıcı olmus sağolasın benim de artık bu haftadam sonra içim rahat edebilir o zaman
Ben tamamladim egitimimi setifikayi gidip almak lazim ama evime uzak .. suan o hastaneyi sartlamiyorum o an durum neyi gosterir hic bilmiyorum .. annem kizimda vardi simdi esimi yazdirdim refakatci .. evet devlet hastanesinde aliyolar ama dogum aninda cikarilcak sadece sanci cekerken yaninda ve dogumdan sonra yaninda olucak bizim ebemizde bunu belirtti ozellikle..Senin anneni doğuma yanına alıyorlarmış normalde devlet Hastanesi'nde kimseyi almıyorlar ya eğitimi tamamlayanların doğumunda annesini doğumhaneye alıyorlarmış. Benim annem telaşlı gerçi ben istemem de
UyurkenYa sorma, zaten minikler, nasıl keseceğiz bilmiyorum
Tek elle kapanması önemli aslında. Benimki tek el+ayakla açılıyor mesela. Önemli olan bir kolunda çanta bir elinde bebek varken açabiliyor musun o aslında. İnternetten alacaksan bile modeline karar verdikten sonra mutlaka mağazaya git tek elini hiç kullanmadan açıp kapamayı dene mutlaka.ya ben çok gezen bir insanim tek başima o yüzden bu kadar taktim bu işe
Hepsi ayniTecrübeli anneler,
Tırnak makası seti bakıyorum, 40 TL ye de var 150 TL ye de. Cidden bu kadar farkedecek kalite kullanım farkı var mı?
Sevgiler, beyin yakan sorularin anasi Delirella
O kadar kullanisli ve kaliteli ki inanmazsin hala cocuklarima kullaniyorum ne paslandi ne köreldi 8 sene gecti aradan simdi kucugede aynisini aldik kucuk o diye sete falan hic ihtiyac yokBebedor'un kolay kavrama tırnak makasını tek geçerim. Başka da hiçbir şeye ihtiyaç yok.
Bebedor Kolay Kavrama Çıt Çıt Bebek Tırnak Makası Pembe - Fiyatı, Yorumları
Bebedor Kolay Kavrama Çıt Çıt Bebek Tırnak Makası Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yok anam bacım yurumekte iyi gelmiyo kasilmalar iyice artti hareketlerini hic demiyorum ya unuttum bana garip geliyo yada bu bebek garip.. kıcını basını bi geriyo yamuluyorum resmen ..oncekilerdede boyle agrim sizim oluyomuydu hic hatirlamiyorum
Ben de ilkinde afedersin ama.it gibi gezdim hic bole yamulmadim. Smdi salondan mutfaga gidip gelince yamuluyorumYok anam bacım yurumekte iyi gelmiyo kasilmalar iyice artti hareketlerini hic demiyorum ya unuttum bana garip geliyo yada bu bebek garip.. kıcını basını bi geriyo yamuluyorum resmen ..oncekilerdede boyle agrim sizim oluyomuydu hic hatirlamiyorum
Benm de ozellikle o yanlar agriyo kuzum. Doktor bebegin artk hizla buyudugunu rahmin kas dokusundan olustugunu ve bebek buyudukce gerilip agridigini soylemisti gecen kontrolde. Sanki oralarda gergin bi tel var gibi gercekten oyle.hassas ve agriyoYa kızlar benim karnımın yan tarafları çok ağrıyor, resmen acıyor. Bebek içeriden oralara dokununca da acıyor. Sizlerde de oluyor mu? Doktora gitmemi gerektirecek bir durum mu?
Ben çarşambadan beri çok hastayım biliyorsunuz burada da baya başınızı ağrıttım. Ya koronayim ya da grip gibi bir şey. Bugün de kulaklarım çok ağrıdı şimdi biraz daha iyi ama önceki günler öksürüyordum bugün de çok hapşurdum ondan mıdır bu göbek ağrısı? Artık hapşurmaya korkar oldum. Hapşururken karın kasılıyor ya o da çok ağrıtıyor.
Annemle tamamen aynı safhalardan geçiyoruz onun da dün kulakları ağrımış bugün böbrekleri ağrıdı, zaten böbrekleri hassastır. Benim de şu anda en hassas yerim göbeğim. Bu hastalık vücudumuzdaki her organı bir sıradan geçirmeden geçmeyecek galiba
KesinlikleDolapta olsa aylarca duruyor da dışarda dayanmaz
Aynen bir de en sıcak zamanlar ya içini de kontrol etmem zor vermeden önce o yüzden riske atmak istemedim.k
Lokum bana da en mantıklısı geldi. Eminönü'nden kiloyla alayım bari en azından orada sirkülasyon çok ya illa ki taze olur.
Ben de oksurmekten hapsirmajtandir ditecektim. Gecenlerde 10 gun suren bir oksuruk krizim oldu. Sirt ve karin kaslarim qgriyordu oksururken. Canim aciyordu. Kaldi ki karnimiz su an cok büyüdü ve hassas. Hastaliktan kaynakli olmasi olasi bence. Cok gecmis olsun.Ya kızlar benim karnımın yan tarafları çok ağrıyor, resmen acıyor. Bebek içeriden oralara dokununca da acıyor. Sizlerde de oluyor mu? Doktora gitmemi gerektirecek bir durum mu?
Ben çarşambadan beri çok hastayım biliyorsunuz burada da baya başınızı ağrıttım. Ya koronayim ya da grip gibi bir şey. Bugün de kulaklarım çok ağrıdı şimdi biraz daha iyi ama önceki günler öksürüyordum bugün de çok hapşurdum ondan mıdır bu göbek ağrısı? Artık hapşurmaya korkar oldum. Hapşururken karın kasılıyor ya o da çok ağrıtıyor.
Annemle tamamen aynı safhalardan geçiyoruz onun da dün kulakları ağrımış bugün böbrekleri ağrıdı, zaten böbrekleri hassastır. Benim de şu anda en hassas yerim göbeğim. Bu hastalık vücudumuzdaki her organı bir sıradan geçirmeden geçmeyecek galiba
Insallah ya. Sag ol. Belki her sey rast gidecek ben simdi bosuna endiselendigimle kalicam. Arkadasin gibi son anda da olsa bir yol bulalim insallahCanım hiç canını sıkma stres olma Allah yardım eder. Rabbim ihtiyaç hâlinde ki kuluna yardımsız bırakmıyor yurtdışındaki arkadasım annesiz kimsesiz girdi doğuma Son Dakika uçakla yetişmiş doğuma girdikten sonra gelmiş annesi falan. ordakiler yani hastanedekiler ingilizce bilmiyormuş iletişim yok o da oranın dilini bilmiyor ama doğumu çok kolay geçmiş. İnşallah senin de endişe ettiklerin birer birer halolacak bak gör yalnızca strese girme dua edelim hepimizin doğumları güzel geçsin inşallah Kızçene ablan bakar eşin de yanında olur.
Amin inşallah geçecekHiç hiç ağlama bak hepimizin başına bu zamana ladar bişeyler gelmiştir ama yaptıgımız stresten aglamamızdan bebek daha fazla etkileniyor, böbrek buyumeai sık görülen ve geçen birşey sabırla bekle gececektir bir dahaki kontrole güzel haberler alırsın insallah, bebegine güzel enerjiler yolla kasılmasın o da annesi üzülüyor diye
Hastaneye tek kabul edilen es ve partner. Ya esim gelecek ya yalniz olucam mecbur. Kaldi ki ben buranin Doulasina da guvenmemAh canım yaaa gurbet zor işte. Ben de bu sefer doğuma annemi götürmemeyi planlıyorum çünkü oğlumu ondan başka birine bırakırsam aklım kalır. Eşim gelecek inşallah bir aksilik çıkmazsa ama o da Türkçe bilmiyorDoula desteği almayı düşünüyorum. Malta'da da vardır mutlaka. Ssvd grubunu takip ediyorsan görmüşsündür baya yaygınlaştı bizde hem doula hem de bağımsız ebeler. Bence sen de bir doula ile anlaş şimdiden. Ben sen doğumda yalnızlık çekmezsin, hem eşinin içi rahat eder. Kızın da eşinin yanında olur aklın onda kalmaz.
Bizim evde muhtemelen dayımlar yengemler falan olacak ama oğlum onları çok sevse de senede kaç kere görüyor, rahat edemez onların yanında. Hem çok heyecanlı bir çocuk, ben doğuma gidince hepten endişelenecek hiç içim rahat etmez. Anneme alışkın bir tek. Belki bir de teyze dediği kuzenim var o olabilir ama o da çalışıyor normal doğum ne zaman olacağı belli değil ona da bel bağlayamam. O gelebilirse anneme destek gelsin oğlanı parka falan götürsün.
2 gun onceki uzun yuruyusten sonra hala belim totom agriyorYok anam bacım yurumekte iyi gelmiyo kasilmalar iyice artti hareketlerini hic demiyorum ya unuttum bana garip geliyo yada bu bebek garip.. kıcını basını bi geriyo yamuluyorum resmen ..oncekilerdede boyle agrim sizim oluyomuydu hic hatirlamiyorum
Bagi easyfolda bende bakmistim ve sanirim e bebege gidip tekrar bakicam ona ben baktigimda 6590di suan 7390 olmuşÇıkıyor, üzerine takilani sevmedim ben gemi gibiilk 6 ay sadece puset ve bebek sana dönük oluyor. Artık 6 -7. Ayda ne zaman pusetten çıkarsan puset iptal, sadece attığım linkteki bebek arabası koltuğu oluyor. Ayrıca tek el mekanizması ve ürünün kalitesi güzel. Ben baya araştırdım. Bunun gibi bir de mamas papasin distribütörünun TR markası var, o da güzel, ona da bakmıştım, hem kis tulumu da hediye bu modelde, onu da atayım.
Bagi Easyfold 2 Bebek Arabası Gümüş Gri E70SG Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bagi Easyfold 2 Bebek Arabası Silver Grey yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Pusetsiz neo
Bagi Neo Bebek Arabası - ebebek
Bagi Neo Bebek Arabası uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bu modelde pusette dahil, ebebekte denemistim bunu
Bagi Neo Pixel Pro Beige Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatı ve Özellikleri
Bagi Neo Pixel Pro Beige Travel Sistem Bebek Arabası özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?