2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oktivus kız bende diyorum bu kim yahu diye çok geçmiş olsun canım bunla geçmiş olsun şükür oğlunda iyiymiş sejde korkunca öyle olmuştur geçer Allah'ın izniyle sadaka wer canım inşallah

Okuduklarımı unuttum hep yahu affola kızlar

Kesinlikle sinirden basima agrilar giriyor ya ben tek elle kapatamazsam o adada bebegi kim tutacak mesela

Ya gercekten cok tesekkür ederim Delirella cimda sagolsun modeller atti ben travelden vazgectim sanirim sonra tekrar araba almak istemiyorum çünkü e bebege gidip bakicam tekrar

Benim arkadasin ilk cocugu 3.5 yaşinda hala biniyo ama onunda rek dezavantaji avmde çanta tepcek yeri yok

Kaynin ve eltin yokmuydu yakininda sanki onlar bakamaz mi

Benimde yanlarin bebek hareket ettikce gerikdikçe cok aciyo ay insallah biran önce toparlarsin canim ya

Geçmiş olsun canım, bebek hareket ettiğinde kendini öne verip gerildiğinde ağrı yada acı oluyor. Bi ara solumda çok hareketliydi sol tarafımı acıtıyordu. Bebeğin hareketinden dolayı oluyordu yani bende şuan yok ama

35+0'dan gunaydin. Valla bi yattim yeni kalktim. Deliksiz uyumusum. Hayalim boyle iyi uyudugum bir gunun sabahi dogumun baslamasi.
Nasıl yatabiliyorsun yaa tuvalete bile kalkmadın mı? Ben her saat başı kalkıyorum, her seferinde saate bakıyorum tam 1 saat arayla uyanıyorum. Geç uyuduğumda iyi yatıyordum ama en fazla 12buçuğa kadar direniyorum o da fayda etmiyor artık

Dünden beri boğazım yanıyodu hafiften, bugün daha da ağrıyo ben çok sıcaklıyorum bişey olmaz diye diye klimaların karşısında durmalar gece tarzan gibi yatmalar al sana işte
Gece de öyle bi terlemişim ki tshirtün yakası, yastık hep sırılsıklam, e tarzan gibi yatmayıp napıyım

Çok çok geçmiş olsun canım yaa öksürük için Zühre ana kozalak macunu coook iyi hamilelerde bir çay kaşığı icebiliyir almanı öneririm çok fayda görürsün kışın covid geçirdik çok iyi geldi hala kullanyrm inşallah tez zmaanda iyileş

Bi hosum ya hic guzel bi hamilelik gecirmiyorum sahsen

Günaydın
Ya benim gece 2 kere ağrı ile beraber kasılmam oldu. Karnımın bir tarafına yığılma şeklinde toplandı. Bebek değil diyorsunuz bu duruma. Korktum gece gece ama Bi şeyde yapamadım. Valla erken gelsin diye diye erkenden getirtcem bebeyi herhalde

Bu haftalarımıza şükür olsun. Doktordan gelince yaz muhakkak. Kesin gün verir bugün. Mesajın için sağ ol, zaten öyle ya da böyle şekilde geçiyor. İyi ki varsınız. Ben de o yüzden güvenemiyorum ya bunlara. Ölçümleri bile üstün körü yapıyor. Burada ultrason teknikeri ve doktorlar ayrı, aslında doktorlar kalbi dinlemek dışında ultrasonu pek kullanamıyorlar. O yüzden neyine güveniyor da rahmin neyini kontrol etti de bana ssvd öneriyor bilemiyorum 14ünde gittiğimde sorucam özel bir ultrasona girecek miyim rahmin durumunun kontrolü için. Muhtemelen hayır diyecek. Burda ilki sezaryense ikincisi herkes için normal olabilir çatı darlığı veyahut benzeri anneden kaynaklı farklı bir sebebi yoksa. Yani teklif bana özel değil. Ekipleri olduğu için maksimum acile döner kafasında oldukları için rahatlar gibi. 2 tanıdığım burada ssvd yaptı ama biri 3.5 yıl arayla, diğeri 6 yıl. hakkımızda hayırlısı artık. Sezaryen yerinde mi vajinada mı bilmiyorum sağ tarafta bir batma oluyor bende de eğildiğimde, iş yaparken. sanki o kısım en zor iyileşmişti, ama batma tam nereden geliyor emin de olamıyorum, parmağımla bastırdığımda bir ağrı gelmiyor.

arada benim de uyuyamadığım oluyor ya da çok sık uyandığım. ama bugün 2 kez uyandım. işin sırrı gün içinde fiziksel ve mental anlamda yorulmakta bence izinli olduğum günlerin gecesi ben de uyuyamıyorum çünkü.

Benim arkadasin ilk cocugu 3.5 yaşinda hala biniyo ama onunda rek dezavantaji avmde çanta tepcek yeri yok
Altta sepeti olması da büyük avantaj bence. Baston tıp olunca saplarina da asabilirsin ama bebekten ağır olmaması gerekiyor astıklarının yoksa araba şaha kalkabiliyor Benim oğlan 1 yaşındayken su fotosunu attığım bakirlari arkadaşım arabanın koluna takayım demiş bizi beklerken de hoooop ön ayaklar kalkmış korkmuş kız Allah'tan hep ihtiyatlı

Kaynin ve eltin yokmuydu yakininda sanki onlar bakamaz mi
var olmasına da onların kızımdan küçük bebeği var. eşim bir gece bakıverirler bir şey olmaz diyor. şir de ben bizim eve gelip evde kızıma bakılsın istiyorum onun yabancı yere gitmesindense. çocuğa zaten travma olacak bizden hiç ayrılmadı. ne annesi ne babası olacak ağlar valla gece. korkar.

Ay sorma ordakiler o teknolojiyle baya özgüvenli Allah'tan sen bilinclisin yoksa zor bence ay işte o ağrı benimde aynı bastırınca bişi yok ama hareket edince ağrı oluyor sezaryan yerimle alakalı olduguna eminim umarım dahada zorlamaz ayy herşey kadınlara yaa tüm hastane doktor yaşayacaklarımz hep biz yaşıyoruz annelik o yüzden Allah katında da çok kıymetli çok şükür,

Eşim bana aşırı iyi baktı tam bir premsess gibi geçiyor günler geçen dedim ha 4 ha 4 adama inme indi o kadarda değil diyor ahahah içimden diyorum düzgün korunmazsan aha böyle perişan ederim diye

Damir sağlıkla gelsin inşallah tek başına olmak bazen inan boş kalabalıktan çok daha iyi eşin de senin çok yardımcı bence çok güzel halledeceksiniz ne düşünürse insan onu yaşıyor iyi düşünelim az kaldı..
Öğlen 1 de kontrol çıkınca yazarım gruba inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…