2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu gece ben de ilk defa daha iyi uyudum malesef çok su içemediğim için zaten tuvalaete kalkmıyordum ama yanlarım ağrıdığı için bir sağa bir sola dönmek için hep utanıyordum. Sabah 9.45 te oğlum öptü de uyandım saatten haberim yok "oğlum hastayım biliyorsun, durduk yere neden beni uyandırıyorsun" dedim çocuğa bir de
35+0'dan gunaydin. Valla bi yattim yeni kalktim. Deliksiz uyumusum. Hayalim boyle iyi uyudugum bir gunun sabahi dogumun baslamasi.

Evet donanin asma yeri yok ama ustune bile koyarsan devriliyor

Yaa o da olmamiş ama 1 gece idare edilebilir gelip kalabilirler rica etsen bence

Neden hep gece diye düşünüyorsunuz? Doğum bu gündüz de olabilir. Gündüzden geceye ya da geceden gündüze de sarkabilir. En az bir gece zaten hastanede kalırsın belki ssvd olduğun için 2 gün takip de isteyebilirler ama bu işin gündüzü de var. Çok güzel kitaplar var kardeşi olan çocuklarla ilgili anne baba doğuk için hastaneye gidiyor çocuk evde nenesiyle bekliyor sonra kardeşiyle beraber geliyorlar falan onlardan oku bol bol.

Doğru demişsin küçük bebekle onlar da düzenleri bozulmasın isteyecek doğal olarak. Doğumda eşin yanında olsun istiyorsan en pratik çözüm kayinvaliden ve kayinpderinin gelişlerini biraz öne çekmesi gibi. Tabi eğer iyi insanlarsa ve kızınla araları iyiyse. Ben oğlumu kayınvalideme birakmak istemem mesela cahil ve gıcık biri doldurur çocuğumu Ama seninki daha küçük çok iyi babanneler var çocukla oynayan ilgilenen. Onun bakımını sağlayabilecek, enerjisine yetişebilecek yaş ve karakterdelerse erken gelmelerini seni rahatlatır bence. Zaten 1-2 hafta öne çekseler gelişlerini yetecek. Kızın da iyice alışmış olur onlara.

Bencede yorulunca daha iyi uyuyorsun, ama benim su içme sevdam varken tuvalete kalkmadan olmuyor birde alıştı sanırım benim vücut. Ama iyi ki sabahları uykumu almış şekilde uyanıyorum, yorgun uyanmıyorum

Benimki ciğer geliştiricinin c sinden bahsetmedi valla, sende basından beri kasılma var 40 a kalmayız dediği halde

Ben de uzun zamandır gece 2 saatte bir kalk tuvalete git su iç rutiniyle yaşıyodum son 1 haftadır da kaşıntı eklendi tuvalete gidip geldikten sonra çoğunlukla göbeğim bazen de tüm vücudum kaşınıyo Kaşıntıdan da bi yarım saat uyuyamıyorum derken bölük pörçük bi uyku

Bagi easyfolda bende bakmistim ve sanirim e bebege gidip tekrar bakicam ona ben baktigimda 6590di suan 7390 olmuş

Magazada bak internetten sipariş et. Akakce ve cimri de en ucuz fiyata bakarsın cem

Kasılma olabilir önemli olan uzun süre devam etmemesi. Gecmedi mi

2 dogumum da gündüz oldu M Mirune

Bencede yorulunca daha iyi uyuyorsun, ama benim su içme sevdam varken tuvalete kalkmadan olmuyor birde alıştı sanırım benim vücut. Ama iyi ki sabahları uykumu almış şekilde uyanıyorum, yorgun uyanmıyorum
Ben de geceleri en az 1 litre su içiyorum öyle susuyorum ki kana kana su içiyorum ya su içtiğim için de sürekli tuvalet bazen su içmim diyorum susadığım için uyuyamıyorum

Magazada bak internetten sipariş et. Akakce ve cimri de en ucuz fiyata bakarsın cem

Kasılma olabilir önemli olan uzun süre devam etmemesi. Gecmedi mi

2 dogumum da gündüz oldu M Mirune
Şimdi iyiyim ama ara ara adet sancısına benzer Bi ağrım oluyor. Böyle değişik Bi şey. Zaten bu kasılma olayı baya zamandır arttı bende. Önceden ağrısız oluyordu. Bu gece ağrılı olunca Bi korktum.

Aynı durumdayım hamileliğin ilk hastalığına merhaba diyorum iki gündür. Soguk su icmedim klima yok, nerden oldu bilmiyorum cam acık yatmıyoruz evde gün icinde cereyana mı maruz kaldım hic bilmiyorum iki gündür pertim dün bogaz yanması gıcıklanması halsizlik vardı. Gece tümden 3 kere kıyafet değiştirdim terliyorum terledikce ıslanıp üşüyorum. Bu sabah düne göre daha kötüyüm. Kalkamadım hala yataktan geniz akıntısı bogazda yanma bas agrısı eşlik ediyor. Bi ıhlamur filan içeceğim. Öksürük de var. Bu hastalıgın bebeğe bir zararı olur mu, üst solunum yolu enfeksiyonu buyuk ihtimalle doktora gitmek gerekir mi. Burada biri enfeksiyon içtiğin ilaçtan daha cok zarar verir bebeğe givi bişey söylemişti.

Düzenli değilse rahim kendini hazırlıyordur artık yalancı kasılmalar peşimizi bırakmaz

Ala uykulu hiç anlamadım valla düzenli mi değil mi 2 sinin arasını.
İki kere olmus ya endişelenme 3 4 de olsa dinlenince yatınca geciyorsa merak etmeyin diyorlar bebeğin hareketli mi onu takip et

İki kere olmus ya endişelenme 3 4 de olsa dinlenince yatınca geciyorsa merak etmeyin diyorlar bebeğin hareketli mi onu takip et
Ha yok yani gece ağrı ile beraber 2 kere oldu. Ama gün içinde oluyor 3 ü geçiyor gün içinde. Tamam canım maşallahı var bebeğimin ama bakalım teşekkür ederim

ya adet sancısına.benzer sancı benim de.iki gündür oluyor

Epey zamandır ağrılı kasılmalarim var hatta şuan oluyor.doktor normal dedi düzenli değil

ya adet sancısına.benzer sancı benim de.iki gündür oluyor
Önemli bir şey değildir inşallah. Aslında içimde rahat erken haftaları atlattık ya artık.
Epey zamandır ağrılı kasılmalarim var hatta şuan oluyor.doktor normal dedi düzenli değil
Yok yok düzenli değil şükür şimdilik. Ama sanki ben cidden temmuz ortasından sonra doğuracak gibiyim

Arkadaşlar benim düşüncem şu yönde eğer sancim başlarsa evde hemen banyo yapmak olucak sizce sanci sırasında banyo yapmak mantiklimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…