35+0'dan gunaydin. Valla bi yattim yeni kalktim. Deliksiz uyumusum. Hayalim boyle iyi uyudugum bir gunun sabahi dogumun baslamasi.
Evet donanin asma yeri yok ama ustune bile koyarsan devriliyorAltta sepeti olması da büyük avantaj bence. Baston tıp olunca saplarina da asabilirsin ama bebekten ağır olmaması gerekiyor astıklarının yoksa araba şaha kalkabiliyorBenim oğlan 1 yaşındayken su fotosunu attığım bakirlari arkadaşım arabanın koluna takayım demiş bizi beklerken de hoooop ön ayaklar kalkmış korkmuş kız Allah'tan hep ihtiyatlı
Yaa o da olmamiş ama 1 gece idare edilebilir gelip kalabilirler rica etsen bencevar olmasına da onların kızımdan küçük bebeği var. eşim bir gece bakıverirler bir şey olmaz diyor. şir de ben bizim eve gelip evde kızıma bakılsın istiyorum onun yabancı yere gitmesindense. çocuğa zaten travma olacak bizden hiç ayrılmadı. ne annesi ne babası olacak ağlar valla gece. korkar.
Hay AllahBenim arkadasin ilk cocugu 3.5 yaşinda hala biniyoama onunda rek dezavantaji avmde çanta tepcek yeri yok
Neden hep gece diye düşünüyorsunuz? Doğum bu gündüz de olabilir. Gündüzden geceye ya da geceden gündüze de sarkabilir. En az bir gece zaten hastanede kalırsın belki ssvd olduğun için 2 gün takip de isteyebilirler ama bu işin gündüzü de var. Çok güzel kitaplar var kardeşi olan çocuklarla ilgili anne baba doğuk için hastaneye gidiyor çocuk evde nenesiyle bekliyor sonra kardeşiyle beraber geliyorlar falan onlardan oku bol bol.var olmasına da onların kızımdan küçük bebeği var. eşim bir gece bakıverirler bir şey olmaz diyor. şir de ben bizim eve gelip evde kızıma bakılsın istiyorum onun yabancı yere gitmesindense. çocuğa zaten travma olacak bizden hiç ayrılmadı. ne annesi ne babası olacak ağlar valla gece. korkar.
Bencede yorulunca daha iyi uyuyorsun, ama benim su içme sevdam varken tuvalete kalkmadan olmuyorarada benim de uyuyamadığım oluyor ya da çok sık uyandığım. ama bugün 2 kez uyandım. işin sırrı gün içinde fiziksel ve mental anlamda yorulmakta benceizinli olduğum günlerin gecesi ben de uyuyamıyorum çünkü.
Benimki ciğer geliştiricinin c sinden bahsetmedi valla, sende basından beri kasılma var 40 a kalmayız dediği haldeArtık derin bir oh çekebilirsinBurada gördüğüm kadarıyla herkesin doktoru farklı yöntem teknik izliyorlar. Mesela burada ciğer geliştirici iğneden bahsedilmiş. Dün sancım olunca doktorum ciğer geliştiriciye gerek yok 35 den sonra doğumun normal seyrini izleyeceğiz demişti.
Ben de uzun zamandır gece 2 saatte bir kalk tuvalete git su iç rutiniyle yaşıyodum son 1 haftadır da kaşıntı eklendiBu gece ben de ilk defa daha iyi uyudum malesef çok su içemediğim için zaten tuvalaete kalkmıyordum ama yanlarım ağrıdığı için bir sağa bir sola dönmek için hep utanıyordum. Sabah 9.45 te oğlum öptü de uyandım saatten haberim yok "oğlum hastayım biliyorsun, durduk yere neden beni uyandırıyorsun" dedim çocuğa bir de
Bagi easyfolda bende bakmistim ve sanirim e bebege gidip tekrar bakicam ona ben baktigimda 6590di suan 7390 olmuş
Günaydın
Ya benim gece 2 kere ağrı ile beraber kasılmam oldu.Karnımın bir tarafına yığılma şeklinde toplandı. Bebek değil diyorsunuz bu duruma. Korktum gece gece ama Bi şeyde yapamadım. Valla erken gelsin diye diye erkenden getirtcem bebeyi herhalde
2 dogumum da gündüz oldu M MiruneNeden hep gece diye düşünüyorsunuz? Doğum bu gündüz de olabilir. Gündüzden geceye ya da geceden gündüze de sarkabilir. En az bir gece zaten hastanede kalırsın belki ssvd olduğun için 2 gün takip de isteyebilirler ama bu işin gündüzü de var. Çok güzel kitaplar var kardeşi olan çocuklarla ilgili anne baba doğuk için hastaneye gidiyor çocuk evde nenesiyle bekliyor sonra kardeşiyle beraber geliyorlar falan onlardan oku bol bol.
Doğru demişsin küçük bebekle onlar da düzenleri bozulmasın isteyecek doğal olarak. Doğumda eşin yanında olsun istiyorsan en pratik çözüm kayinvaliden ve kayinpderinin gelişlerini biraz öne çekmesi gibi. Tabi eğer iyi insanlarsa ve kızınla araları iyiyse. Ben oğlumu kayınvalideme birakmak istemem mesela cahil ve gıcık biri doldurur çocuğumuAma seninki daha küçük çok iyi babanneler var çocukla oynayan ilgilenen. Onun bakımını sağlayabilecek, enerjisine yetişebilecek yaş ve karakterdelerse erken gelmelerini seni rahatlatır bence. Zaten 1-2 hafta öne çekseler gelişlerini yetecek. Kızın da iyice alışmış olur onlara.
Ben de geceleri en az 1 litre su içiyorum öyle susuyorum ki kana kana su içiyorum ya su içtiğim için de sürekli tuvaletBencede yorulunca daha iyi uyuyorsun, ama benim su içme sevdam varken tuvalete kalkmadan olmuyorbirde alıştı sanırım benim vücut. Ama iyi ki sabahları uykumu almış şekilde uyanıyorum, yorgun uyanmıyorum
Şimdi iyiyim ama ara ara adet sancısına benzer Bi ağrım oluyor. Böyle değişik Bi şey. Zaten bu kasılma olayı baya zamandır arttı bende. Önceden ağrısız oluyordu. Bu gece ağrılı olunca Bi korktum.
Aynı durumdayım hamileliğin ilk hastalığına merhaba diyorum iki gündür. Soguk su icmedim klima yok, nerden oldu bilmiyorum cam acık yatmıyoruz evde gün icinde cereyana mı maruz kaldım hic bilmiyorum iki gündür pertim dün bogaz yanması gıcıklanması halsizlik vardı. Gece tümden 3 kere kıyafet değiştirdim terliyorum terledikce ıslanıp üşüyorum. Bu sabah düne göre daha kötüyüm. Kalkamadım hala yataktan geniz akıntısı bogazda yanma bas agrısı eşlik ediyor. Bi ıhlamur filan içeceğim. Öksürük de var. Bu hastalıgın bebeğe bir zararı olur mu, üst solunum yolu enfeksiyonu buyuk ihtimalle doktora gitmek gerekir mi. Burada biri enfeksiyon içtiğin ilaçtan daha cok zarar verir bebeğe givi bişey söylemişti.Dünden beri boğazım yanıyodu hafiften, bugün daha da ağrıyoben çok sıcaklıyorum bişey olmaz diye diye klimaların karşısında durmalar gece tarzan gibi yatmalar al sana işte
Gece de öyle bi terlemişim ki tshirtün yakası, yastık hep sırılsıklam, e tarzan gibi yatmayıp napıyım
Düzenli değilse rahim kendini hazırlıyordur artık yalancı kasılmalar peşimizi bırakmazGünaydın
Ya benim gece 2 kere ağrı ile beraber kasılmam oldu.Karnımın bir tarafına yığılma şeklinde toplandı. Bebek değil diyorsunuz bu duruma. Korktum gece gece ama Bi şeyde yapamadım. Valla erken gelsin diye diye erkenden getirtcem bebeyi herhalde
Ala uykulu hiç anlamadım valla düzenli mi değil mi 2 sinin arasını.Düzenli değilse rahim kendini hazırlıyordur artık yalancı kasılmalar peşimizi bırakmaz
İki kere olmus ya endişelenme 3 4 de olsa dinlenince yatınca geciyorsa merak etmeyin diyorlar bebeğin hareketli mi onu takip etAla uykulu hiç anlamadım valla düzenli mi değil mi 2 sinin arasını.
Ha yok yani gece ağrı ile beraber 2 kere oldu. Ama gün içinde oluyor 3 ü geçiyor gün içinde. Tamam canım maşallahı var bebeğimin ama bakalımİki kere olmus ya endişelenme 3 4 de olsa dinlenince yatınca geciyorsa merak etmeyin diyorlar bebeğin hareketli mi onu takip et
ya adet sancısına.benzer sancı benim de.iki gündür oluyorŞimdi iyiyim ama ara ara adet sancısına benzer Bi ağrım oluyor. Böyle değişik Bi şey. Zaten bu kasılma olayı baya zamandır arttı bende. Önceden ağrısız oluyordu. Bu gece ağrılı olunca Bi korktum.
Epey zamandır ağrılı kasılmalarim var hatta şuan oluyor.doktor normal dedi düzenli değilGünaydın
Önemli bir şey değildir inşallah. Aslında içimde rahat erken haftaları atlattık ya artık.ya adet sancısına.benzer sancı benim de.iki gündür oluyor
Yok yok düzenli değil şükür şimdilik. Ama sanki ben cidden temmuz ortasından sonra doğuracak gibiyimEpey zamandır ağrılı kasılmalarim var hatta şuan oluyor.doktor normal dedi düzenli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?