Bende öyleyim, dolaba şişeleri diziyorum soğuk susuz kalmıyım diyeBen de geceleri en az 1 litre su içiyorum öyle susuyorum ki kana kana su içiyorum ya su içtiğim için de sürekli tuvaletbazen su içmim diyorum susadığım için uyuyamıyorum
Göbeğin kaşınması yırtıkla ilgili olabilir, hamile arkadaşım göbeğini kaşıma yırtıktan dolayı kaşınıyor demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bu kaşınma vs normal. Gün içinde sanki bacaklarımda sinekler dolaşıyor gibi hissediyorum kaşıyorum, halbuki bişey yokBen de uzun zamandır gece 2 saatte bir kalk tuvalete git su iç rutiniyle yaşıyodum son 1 haftadır da kaşıntı eklendituvalete gidip geldikten sonra çoğunlukla göbeğim bazen de tüm vücudum kaşınıyo Kaşıntıdan da bi yarım saat uyuyamıyorum derken bölük pörçük bi uyku
Sanki seninki erkenden gelecekmiş gibiŞimdi iyiyim ama ara ara adet sancısına benzer Bi ağrım oluyor. Böyle değişik Bi şey. Zaten bu kasılma olayı baya zamandır arttı bende. Önceden ağrısız oluyordu. Bu gece ağrılı olunca Bi korktum.
Geçmiş olsun canımAynı durumdayım hamileliğin ilk hastalığına merhaba diyorum iki gündür. Soguk su icmedim klima yok, nerden oldu bilmiyorum cam acık yatmıyoruz evde gün icinde cereyana mı maruz kaldım hic bilmiyorum iki gündür pertim dün bogaz yanması gıcıklanması halsizlik vardı. Gece tümden 3 kere kıyafet değiştirdim terliyorum terledikce ıslanıp üşüyorum. Bu sabah düne göre daha kötüyüm. Kalkamadım hala yataktan geniz akıntısı bogazda yanma bas agrısı eşlik ediyor. Bi ıhlamur filan içeceğim. Öksürük de var. Bu hastalıgın bebeğe bir zararı olur mu, üst solunum yolu enfeksiyonu buyuk ihtimalle doktora gitmek gerekir mi. Burada biri enfeksiyon içtiğin ilaçtan daha cok zarar verir bebeğe givi bişey söylemişti.
Kız demi bende öyle hissediyorum.Sanki seninki erkenden gelecekmiş gibi1-2 hafta daha dayansın da öyle gelsin benimki de yerini sevecek çıkmayacak gibi
Hahah evet teknolojileri... 90lıların Türkiye'sini yaşıyorum yeniden, şanslıyım en azından 90ları severdim. Sezaryen çok zor ve büyük bir ameliyat, keyfi olarak seçenler gerçekten kararlarını yeniden gözden geçirsinler. kamu spotu.Ay sorma ordakiler o teknolojiyle baya özgüvenli Allah'tan sen bilinclisin yoksa zor benceay işte o ağrı benimde aynı bastırınca bişi yok ama hareket edince ağrı oluyor sezaryan yerimle alakalı olduguna eminim umarım dahada zorlamaz ayy herşey kadınlara yaa tüm hastane doktor yaşayacaklarımz hep biz yaşıyoruz annelik o yüzden Allah katında da çok kıymetli çok şükür,
Eşim bana aşırı iyi baktı tam bir premsess gibi geçiyor günler geçen dedim ha 4 ha 4 adama inme indi o kadarda değil diyor ahahah içimden diyorum düzgün korunmazsan aha böyle perişan ederim diye
Damir sağlıkla gelsin inşallah tek başına olmak bazen inan boş kalabalıktan çok daha iyi eşin de senin çok yardımcı bence çok güzel halledeceksiniz ne düşünürse insan onu yaşıyor iyi düşünelim az kaldı..
Öğlen 1 de kontrol çıkınca yazarım gruba inşallah
Bakarız demişler zaten ama inşallah eltim bizim eve gelir de bakar. çocuğumu hiç göndermek istemiyorum başka eve.Yaa o da olmamiş ama 1 gece idare edilebilir gelip kalabilirler rica etsen bence
DoğruNeden hep gece diye düşünüyorsunuz? Doğum bu gündüz de olabilir. Gündüzden geceye ya da geceden gündüze de sarkabilir. En az bir gece zaten hastanede kalırsın belki ssvd olduğun için 2 gün takip de isteyebilirler ama bu işin gündüzü de var. Çok güzel kitaplar var kardeşi olan çocuklarla ilgili anne baba doğuk için hastaneye gidiyor çocuk evde nenesiyle bekliyor sonra kardeşiyle beraber geliyorlar falan onlardan oku bol bol.
Doğru demişsin küçük bebekle onlar da düzenleri bozulmasın isteyecek doğal olarak. Doğumda eşin yanında olsun istiyorsan en pratik çözüm kayinvaliden ve kayinpderinin gelişlerini biraz öne çekmesi gibi. Tabi eğer iyi insanlarsa ve kızınla araları iyiyse. Ben oğlumu kayınvalideme birakmak istemem mesela cahil ve gıcık biri doldurur çocuğumuAma seninki daha küçük çok iyi babanneler var çocukla oynayan ilgilenen. Onun bakımını sağlayabilecek, enerjisine yetişebilecek yaş ve karakterdelerse erken gelmelerini seni rahatlatır bence. Zaten 1-2 hafta öne çekseler gelişlerini yetecek. Kızın da iyice alışmış olur onlara.
ben de çok içiyorum ya. dün zaten çok içmemişim nasıl olduysa. ondan uyuyabilmişimBencede yorulunca daha iyi uyuyorsun, ama benim su içme sevdam varken tuvalete kalkmadan olmuyorbirde alıştı sanırım benim vücut. Ama iyi ki sabahları uykumu almış şekilde uyanıyorum, yorgun uyanmıyorum
Valla şuan leclerce taktim kafayi videosunu falanda izledim sanirim onu istiyirum bagi 9.5 kg leclerc 7kg hem daha hafif olmasi cezbetti hemde daha pratik kapaniyor ama Ankara da gidip görebileceğim biryer yok sanirim bulamadim netten buna üzülüyorum sadece
İnsallah gelir bence rica edersen gelir diye düşünüyorumBakarız demişler zaten ama inşallah eltim bizim eve gelir de bakar. çocuğumu hiç göndermek istemiyorum başka eve.
Sancı geldikten sonra duş alabilirsin ama şöyle bir şey var, su gelirse durum başka. su gelirse duş alınmasını önermiyolar, kese açıldığı için bebeğin enfeksiyon kapma riski olduğu için duşa girmeyin, eşinizle beraber olmayın, (o an kimin aklına bu gelecekseArkadaşlar benim düşüncem şu yönde eğer sancim başlarsa evde hemen banyo yapmak olucak sizce sanci sırasında banyo yapmak mantiklimi
benim de öyle oldu 3 kez ağrılı kasılma oldu diye gittim geçtiğimiz Pazartesi doktora. Ama açılma yoktu sonra da geçti zaten. bence doğumlarımız yaklaştığından oluyor. şimdi de belime sancı giriyor. 2 gün önce yürüdüm hala kendime gelemedim. o günden beri belim sızlıyor. hiçbir sorunum yoktu, tüm ağrılarım geçmişti derken kendi kendimi zorladım yine durduk yere.Önemli bir şey değildir inşallah. Aslında içimde rahat erken haftaları atlattık ya artık.
Yok yok düzenli değil şükür şimdilik. Ama sanki ben cidden temmuz ortasından sonra doğuracak gibiyim
Valla şuan leclerce taktim kafayi videosunu falanda izledim sanirim onu istiyirum bagi 9.5 kg leclerc 7kg hem daha hafif olmasi cezbetti hemde daha pratik kapaniyor ama Ankara da gidip görebileceğim biryer yok sanirim bulamadim netten buna üzülüyorum sadece
İnsallah gelir bence rica edersen gelir diye düşünüyorum
Bu açılma var mı muayenesi resmen korkulu rüyam oldu resmen. Her kontrole gitmemde geriliyorum bakacak mı acaba diye. Ben evde oturuyorum sürekli yani yaptığım bir şey de yok. Dururp dururken oluyor. Hayırlısı ile sağlıkla doğsunlar artık çok zor dayanıyorum gerçektenbenim de öyle oldu 3 kez ağrılı kasılma oldu diye gittim geçtiğimiz Pazartesi doktora. Ama açılma yoktu sonra da geçti zaten. bence doğumlarımız yaklaştığından oluyor. şimdi de belime sancı giriyor. 2 gün önce yürüdüm hala kendime gelemedim. o günden beri belim sızlıyor. hiçbir sorunum yoktu, tüm ağrılarım geçmişti derken kendi kendimi zorladım yine durduk yere.
Ama gündüz de yapsan 1gece kalıyorsun Türkiyede mecbur normal doğumda. Sezaryende 2gece. Orada gündüz yapınca aynı gün bırakıyorlar mı canım? Ben oğlumu eşimle evde bırakacağım gece. Hastaneye eşimle gideceğiz doğumda yanımda olacak evraklar vs ama doğum sonrası oğlumuda getirecekler teyzesi halası amcası babanne anneanne dayı herkes var çok şükür ilgilenirler doğum olana kadar. Kardeşini gördükten sonra eşimle eve dönecek ben hastanede kalacağım bebisle. Eşimden başka kimseyle asla uyumaz durmaz mecbur. Hastanede biri seninle kalsa canım? Eşin çocukla evde kalsa gece olmaz mıDoğruGündüz de olabilir. Sanki hep gece suyumun geldiğini fark ederek uyanacakmışım gibi hissediyorum. Niye öyle ben de bilmiyorum. Buraya kargo göndermiyor çoğu yer. Türkçe kitap bulmak zor. Ancak dijitalde varsa okuyabilirim, öyle de hiç okuyasım gelmiyor. Kaynanamın bacakları kırıldı ben kızıma hamileyken hala çok iyi yürüyemiyor. Kızımla istese de iyi ilgilenemez ama zor durumda başında durması bile yeter sonuçta. Sanırım sonuç itibarıyla ablam ve abisi bakacak bir şekilde.
Aynen bende bu videoyu izledikten sonra ikna oldum bu sayfaya da yazdim hatta puset aparat dagil 7500 tl dedi sen bunlardan mi aldinYerli ta itim videosu da var incelemesinden ekledim cnm. Valla leclerc bizim için de ilk sırada oldu. Neo dan daha kullanımlı daha kaliteli geldi bana. Travel gibi ağir ve hantal değil, akordeon gibi katlanan bastonlar kadar da basit değil.
Umarım gonlune gore bulursun cnm
burda normal doğumdan sonra farklı bir komplikasyon yoksa 36 saat sonra eve gönderiyorlar. genelde bebeğin işediğine, emdiğine emin olmayı bekliyorlar, kontrol ediyorlar. Sezaryende de 48 saat sonra. doğum normal olursa ben de muhakkak gece eşimi kızımın yanına yollicam. benim de planım o şekilde. ama sezaryen olursa (ssvd doğumlarda acil sezaryene dönme ihtimali her zaman var) o zaman ilk 24 saat benden hayır yok. ben kendi yerimden doğrulamıyorum. birine ihtiyacım olacak. ebeler yardım ediyor ama ben sürekli yardım isteyemem. covid kuralları dolayısıyla eşten başka birini içeri almıyorlar, akraba falan olmuyor. çok saçma.Ama gündüz de yapsan 1gece kalıyorsun Türkiyede mecbur normal doğumda. Sezaryende 2gece. Orada gündüz yapınca aynı gün bırakıyorlar mı canım? Ben oğlumu eşimle evde bırakacağım gece. Hastaneye eşimle gideceğiz doğumda yanımda olacak evraklar vs ama doğum sonrası oğlumuda getirecekler teyzesi halası amcası babanne anneanne dayı herkes var çok şükür ilgilenirler doğum olana kadar. Kardeşini gördükten sonra eşimle eve dönecek ben hastanede kalacağım bebisle. Eşimden başka kimseyle asla uyumaz durmaz mecbur. Hastanede biri seninle kalsa canım? Eşin çocukla evde kalsa gece olmaz mı
Hemen aldım canım evde bulunsun çünkü daha öksürmeye hapşurmaya mecalim kalmadı annemin öksürüğü daha beter o ilk korona olduğunda da 2 ay öksürmüştü. İnceledim biraz covid'den sonra ciğerde hasar kalmasın diye de kullanılıyormuş. 2 paket aldım birini de Cezayir'e götürürüm giderken diyeÇok çok geçmiş olsun canım yaa öksürük için Zühre ana kozalak macunu coook iyi hamilelerde bir çay kaşığı icebiliyir almanı öneririm çok fayda görürsün kışın covid geçirdik çok iyi geldi hala kullanyrm inşallah tez zmaanda iyileş
Şifa olsun inşallah canımKızlar iyi ki varsınız, mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Yanlarımdaki ağrı hapşurup öksürmekten demek ki doktora gitmeyeyim boşuna madem. Zaten adım atacak mecalim yok. İyi ki size sordum da rahatladım.
Zaten kız baş aşağı döneli daha 2-3 hafta ya oldu ya olmadı. Önceden kafasını dayadığı yer çok açıyor herhalde en çok orası hassaslaştı. Bir an önce iyileşirim inşallah bu halimle yürüyüş falan da hayal çünkü
Hemen aldım canım evde bulunsun çünkü daha öksürmeye hapşurmaya mecalim kalmadı annemin öksürüğü daha beter o ilk korona olduğunda da 2 ay öksürmüştü. İnceledim biraz covid'den sonra ciğerde hasar kalmasın diye de kullanılıyormuş. 2 paket aldım birini de Cezayir'e götürürüm giderken diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?