2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de geceleri en az 1 litre su içiyorum öyle susuyorum ki kana kana su içiyorum ya su içtiğim için de sürekli tuvalet bazen su içmim diyorum susadığım için uyuyamıyorum
Bende öyleyim, dolaba şişeleri diziyorum soğuk susuz kalmıyım diye bi kere bende tuvalete kalkmıyım diye içmiyim dedim ama be sefer suyu düşünmekten uyuyamam dedim

Göbeğin kaşınması yırtıkla ilgili olabilir, hamile arkadaşım göbeğini kaşıma yırtıktan dolayı kaşınıyor demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bu kaşınma vs normal. Gün içinde sanki bacaklarımda sinekler dolaşıyor gibi hissediyorum kaşıyorum, halbuki bişey yok

Sanki seninki erkenden gelecekmiş gibi 1-2 hafta daha dayansın da öyle gelsin benimki de yerini sevecek çıkmayacak gibi

Geçmiş olsun canım

Hahah evet teknolojileri... 90lıların Türkiye'sini yaşıyorum yeniden, şanslıyım en azından 90ları severdim. Sezaryen çok zor ve büyük bir ameliyat, keyfi olarak seçenler gerçekten kararlarını yeniden gözden geçirsinler. kamu spotu.
Eşten yana şanslıyız. Şükürler olsun. Ben de eşime hep iyi ki varsın diyorum. Benim elim kolum o, son 3 yıldır ya emziriyorum ya hamileyim, tüm yük adamın üzerinde. Belli olmaz 4 de olur 5 de olur, bizim maddi durumumuz yeterse bir kızım daha olsun isterim açıkçası. 3-4 kızı olanları görüp özeniyorum, bence harika bir şey. siz çok şanslısınız.
Amin hepimizin bebeği sağlıkla gelsin. Hepimizin tek dileği bu. Diğer her şey önemsiz. Sağlık olsun.

Doğru Gündüz de olabilir. Sanki hep gece suyumun geldiğini fark ederek uyanacakmışım gibi hissediyorum. Niye öyle ben de bilmiyorum. Buraya kargo göndermiyor çoğu yer. Türkçe kitap bulmak zor. Ancak dijitalde varsa okuyabilirim, öyle de hiç okuyasım gelmiyor. Kaynanamın bacakları kırıldı ben kızıma hamileyken hala çok iyi yürüyemiyor. Kızımla istese de iyi ilgilenemez ama zor durumda başında durması bile yeter sonuçta. Sanırım sonuç itibarıyla ablam ve abisi bakacak bir şekilde.

Bencede yorulunca daha iyi uyuyorsun, ama benim su içme sevdam varken tuvalete kalkmadan olmuyor birde alıştı sanırım benim vücut. Ama iyi ki sabahları uykumu almış şekilde uyanıyorum, yorgun uyanmıyorum
ben de çok içiyorum ya. dün zaten çok içmemişim nasıl olduysa. ondan uyuyabilmişim

Magazada bak internetten sipariş et. Akakce ve cimri de en ucuz fiyata bakarsın cem

Kasılma olabilir önemli olan uzun süre devam etmemesi. Gecmedi mi

2 dogumum da gündüz oldu M Mirune
Valla şuan leclerce taktim kafayi videosunu falanda izledim sanirim onu istiyirum bagi 9.5 kg leclerc 7kg hem daha hafif olmasi cezbetti hemde daha pratik kapaniyor ama Ankara da gidip görebileceğim biryer yok sanirim bulamadim netten buna üzülüyorum sadece
Bakarız demişler zaten ama inşallah eltim bizim eve gelir de bakar. çocuğumu hiç göndermek istemiyorum başka eve.
İnsallah gelir bence rica edersen gelir diye düşünüyorum

Arkadaşlar benim düşüncem şu yönde eğer sancim başlarsa evde hemen banyo yapmak olucak sizce sanci sırasında banyo yapmak mantiklimi
Sancı geldikten sonra duş alabilirsin ama şöyle bir şey var, su gelirse durum başka. su gelirse duş alınmasını önermiyolar, kese açıldığı için bebeğin enfeksiyon kapma riski olduğu için duşa girmeyin, eşinizle beraber olmayın, (o an kimin aklına bu gelecekse ) kısacası hijyene dikkat edin direkt hastaneye gelin diyorlar.

Önemli bir şey değildir inşallah. Aslında içimde rahat erken haftaları atlattık ya artık.

Yok yok düzenli değil şükür şimdilik. Ama sanki ben cidden temmuz ortasından sonra doğuracak gibiyim
benim de öyle oldu 3 kez ağrılı kasılma oldu diye gittim geçtiğimiz Pazartesi doktora. Ama açılma yoktu sonra da geçti zaten. bence doğumlarımız yaklaştığından oluyor. şimdi de belime sancı giriyor. 2 gün önce yürüdüm hala kendime gelemedim. o günden beri belim sızlıyor. hiçbir sorunum yoktu, tüm ağrılarım geçmişti derken kendi kendimi zorladım yine durduk yere.

Yerli ta itim videosu da var incelemesinden ekledim cnm. Valla leclerc bizim için de ilk sırada oldu. Neo dan daha kullanımlı daha kaliteli geldi bana. Travel gibi ağir ve hantal değil, akordeon gibi katlanan bastonlar kadar da basit değil.
Umarım gonlune gore bulursun cnm

Bu açılma var mı muayenesi resmen korkulu rüyam oldu resmen. Her kontrole gitmemde geriliyorum bakacak mı acaba diye. Ben evde oturuyorum sürekli yani yaptığım bir şey de yok. Dururp dururken oluyor. Hayırlısı ile sağlıkla doğsunlar artık çok zor dayanıyorum gerçekten

Ama gündüz de yapsan 1gece kalıyorsun Türkiyede mecbur normal doğumda. Sezaryende 2gece. Orada gündüz yapınca aynı gün bırakıyorlar mı canım? Ben oğlumu eşimle evde bırakacağım gece. Hastaneye eşimle gideceğiz doğumda yanımda olacak evraklar vs ama doğum sonrası oğlumuda getirecekler teyzesi halası amcası babanne anneanne dayı herkes var çok şükür ilgilenirler doğum olana kadar. Kardeşini gördükten sonra eşimle eve dönecek ben hastanede kalacağım bebisle. Eşimden başka kimseyle asla uyumaz durmaz mecbur. Hastanede biri seninle kalsa canım? Eşin çocukla evde kalsa gece olmaz mı

Aynen bende bu videoyu izledikten sonra ikna oldum bu sayfaya da yazdim hatta puset aparat dagil 7500 tl dedi sen bunlardan mi aldin

burda normal doğumdan sonra farklı bir komplikasyon yoksa 36 saat sonra eve gönderiyorlar. genelde bebeğin işediğine, emdiğine emin olmayı bekliyorlar, kontrol ediyorlar. Sezaryende de 48 saat sonra. doğum normal olursa ben de muhakkak gece eşimi kızımın yanına yollicam. benim de planım o şekilde. ama sezaryen olursa (ssvd doğumlarda acil sezaryene dönme ihtimali her zaman var) o zaman ilk 24 saat benden hayır yok. ben kendi yerimden doğrulamıyorum. birine ihtiyacım olacak. ebeler yardım ediyor ama ben sürekli yardım isteyemem. covid kuralları dolayısıyla eşten başka birini içeri almıyorlar, akraba falan olmuyor. çok saçma.

Son düzenleme:
Kızlar iyi ki varsınız, mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Yanlarımdaki ağrı hapşurup öksürmekten demek ki doktora gitmeyeyim boşuna madem. Zaten adım atacak mecalim yok. İyi ki size sordum da rahatladım.

Zaten kız baş aşağı döneli daha 2-3 hafta ya oldu ya olmadı. Önceden kafasını dayadığı yer çok açıyor herhalde en çok orası hassaslaştı. Bir an önce iyileşirim inşallah bu halimle yürüyüş falan da hayal çünkü
Hemen aldım canım evde bulunsun çünkü daha öksürmeye hapşurmaya mecalim kalmadı annemin öksürüğü daha beter o ilk korona olduğunda da 2 ay öksürmüştü. İnceledim biraz covid'den sonra ciğerde hasar kalmasın diye de kullanılıyormuş. 2 paket aldım birini de Cezayir'e götürürüm giderken diye

Şifa olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…