2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Viral mi enfeksiyon mu bakteriyal mi ona göre viralse zaten antibiyotik vermezler. Bu aralar korona vakaları artmış. Ben şu kozolak macunundan aldım bakalım inşallah faydası olur. Ben de ilk geldiğimde atletsiz e cam açık yatmalar, buz gibi sular icmeler, bir de üstüne kendimi yorunca hastalandım.
Doktora da gitmedim çünkü her gün başka bir yerim ağrıyor. Dün kulağım kopacak gibi ağrıyordu bugün tık yok mesela. Böyle her gün vücudumun başka bir yerini yokladığı için koronadir diye düşünüyorum iyice. Bugün tatil zaten hiç kalkmadan yat yarına durumunu gözlemle ona göre gerekirse yarın öbür gün doktora gidersin.

Aynen bende bu videoyu izledikten sonra ikna oldum bu sayfaya da yazdim hatta puset aparat dagil 7500 tl dedi sen bunlardan mi aldin

Hangi puseti veriyor bir de puset takma aparatı dahil mi ücrete sorman lazım cnm. Ben puset hariç aldım, aparat dahildi.

Kimbilir köprüden önce son çıkış gibi 40 gün lohusalıktan önce son kez diye mi düşünüyorlar acaba

Bir de son zamanlarda ilişki doğumu kolaylaştırır diyorlar ya yolu açsın bir önden diye düşündüler demek
İlkinde herkes bana eşin gelsin doğurursun diyordu gelince her gün çalıştık ama yine bir şey değişmedi
Aaa evet ben de bunu yazacaktım unuttum. Ben de doğum öncesi ve esnasında hastanede eşimle olacağım inşallah ama doğumdan sonra annemle eşim yer değiştirecek. Annem ziyaret saati oğlumu getirip benimle kalacak eşim oğlumla eve dönecek. Doğumdan sonraki gece babasıyla kalması daha iyi olur.

Cezayir'de de hala ziyaretçi bile kabul etmiyorlar covid tedbiri diye. Halbuki içerde sağlık personeli bile maske takmıyor. Herhalde uygulama hoşlarına gitti öylece covidi bahane edip devam ediyorlar

Ama esinin icine bosalmasi lazim. Bu ayrintida sakli her sey. Rahim agzinin yumusamasini sagliyor spermi. Biz zaten hic ara vermemistik. Artik korunmayi da biraktik. 2-3 haftaya ancak yumusar diye

Cezayir'de de hala ziyaretçi bile kabul etmiyorlar covid tedbiri diye. Halbuki içerde sağlık personeli bile maske takmıyor. Herhalde uygulama hoşlarına gitti öylece covidi bahane edip devam ediyorlar
Hahah cogu yer icin ayni seyi dusunuyorum. Her yerde kalkti onlemler. Bi kresin bi de hastanenin hosuna gitti ki kurallari degistirmiyolar diye dusunuyorum. Cocuk bir kere hapsirsin direkt eve postaliyolar, bakmak istemedikleri icin. Sozum ona hastaligin yayilmasini onluyolar. Klimayi kokluyolar sogukta sonuna kadar. Bir bakici bir siteye isimsiz olarak yazdi " klimayi en sogukta calistirip cocuklari ozellikle hasta etmeye calisiyolar, az cocuk kalsin , rahat baksinlar diye" ilk kresinde her cuma kresten gelince hasta oluyidu kizim. Hep cumalari... simdi kresi degistirdik tabi. Gorece daha iyi. Yine dememnun degilim.

Selam kızlar
Ne çok konuşmuşsunuz. Benim kaldığım sayfanın sayısını bide en son sayfa sayısını görünce şok oldum vallahi yetişemiyorummm

Nasılsınız doğuran oldu mu
İki gündür adet ağrısı gbi ağrı var belimde ve kasıklarımda
Çok aşırı yoğun değil
Ama huzursuz rahatsız edici pis bi ağrı

Sizin de oluyor mu

Doktordan geldik kızlar herşey yolunda suyu normal dedi çok şükür benim ağrım içinde solda içerde bir sorun War muhtemelen ameliyatta açınca görücez bakalm dedi herşey iyi olacak merak etme dedi bayramın 2. Günü tekrar gideceğim aksi bir durum olmadıkça 23 temmuz sezaryan tarihimiz artık haftalık görücem seni dedi coraspirini en son Çarşamba içeceksin sonra bırakıcaz magnezyum ve kan ilacı dewam dedi
Miniğim 47 cm 2521gram olmuş herşey normal dedi

Çok sevindim. Cumartesi ameliyat yapıyorlar mı. Baglatmayı düşünüyormusun

Ewt canım benim doktor sadece cumartesi günleri ameliyat yapıyor acil bir durum olmadıkça ya dinen uygun değil aslında bağlatmak istiyorum
Ya bende istiyorum hatta eşim çok istiyor sen 1 sene geçince çocuk istersin diyor çektiklerini unutursun diyor illa baglat diyor. Ama cok kararsızım bu konuda.

Ya bende istiyorum hatta eşim çok istiyor sen 1 sene geçince çocuk istersin diyor çektiklerini unutursun diyor illa baglat diyor. Ama cok kararsızım bu konuda.
Kizz daha niye isteyecen 2 oğlun War birde kızın olucak tamam yani aaa coşmaaa yazık adamda korkmuş senden canım dinen bağlatmak caiz değil caiz olsa ben hiç düşünmezdim ciddi bir sağlık problemi olmadıkca icazet weriyor hocalar

Adama kalsa tek çocuk yeter. Kendi 8 kardeş olunca istemiyor. Açılır olan baglatma varmış diye duymuştum o damı günah ki

Hangi puseti veriyor bir de puset takma aparatı dahil mi ücrete sorman lazım cnm. Ben puset hariç aldım, aparat dahildi.
Prego marka puset dedi aparat vs hepsi dahilmis işte ankarada satiş noktasi bulsam direk canli görmeyi cok istiyorum

Ay dayanamıyorum çok sıcak kalbim sıkıştı demin resmen çarpıntı yaptı. Nefes alamadım. Kendime zor geldim. Tansiyonum bile düşmüş. Eşim buz küpü falan getirmiş başıma koymuş yazık korkmuş. Artıkın klima açıyorum yeter bu eziyet. Hasta olurum korkusuna açamıyordum.

Ay canımmm aç klima ama yüksek ayar açma oda serinleyince kapa biraz bende istabulda kızlara hamileyken klimanın karşısında yatardm üstümde yarı ciplak olunca omzum filan tutulurdu ama o sıcağa dayanıklı yoo Allah kolaylık versin

Açıcam açıcam olmayacak böyle. hepimize kolaylık versin inşallah valla çok zormuş.

Prego marka puset dedi aparat vs hepsi dahilmis işte ankarada satiş noktasi bulsam direk canli görmeyi cok istiyorum

O aparat pahalı çünkü, iki aparat 850 TL min :) fiyat uygun. Umarim vardir, Ankara buyuk şehir sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…