Viral mi enfeksiyon mu bakteriyal mi ona göre viralse zaten antibiyotik vermezler. Bu aralar korona vakaları artmış. Ben şu kozolak macunundan aldım bakalım inşallah faydası olur. Ben de ilk geldiğimde atletsiz e cam açık yatmalar, buz gibi sular icmeler, bir de üstüne kendimi yorunca hastalandım.Aynı durumdayım hamileliğin ilk hastalığına merhaba diyorum iki gündür. Soguk su icmedim klima yok, nerden oldu bilmiyorum cam acık yatmıyoruz evde gün icinde cereyana mı maruz kaldım hic bilmiyorum iki gündür pertim dün bogaz yanması gıcıklanması halsizlik vardı. Gece tümden 3 kere kıyafet değiştirdim terliyorum terledikce ıslanıp üşüyorum. Bu sabah düne göre daha kötüyüm. Kalkamadım hala yataktan geniz akıntısı bogazda yanma bas agrısı eşlik ediyor. Bi ıhlamur filan içeceğim. Öksürük de var. Bu hastalıgın bebeğe bir zararı olur mu, üst solunum yolu enfeksiyonu buyuk ihtimalle doktora gitmek gerekir mi. Burada biri enfeksiyon içtiğin ilaçtan daha cok zarar verir bebeğe givi bişey söylemişti.
Aynen bende bu videoyu izledikten sonra ikna oldum bu sayfaya da yazdim hatta puset aparat dagil 7500 tl dedi sen bunlardan mi aldin
Kimbilir köprüden önce son çıkış gibi 40 gün lohusalıktan önce son kez diye mi düşünüyorlar acabaSancı geldikten sonra duş alabilirsin ama şöyle bir şey var, su gelirse durum başka. su gelirse duş alınmasını önermiyolar, kese açıldığı için bebeğin enfeksiyon kapma riski olduğu için duşa girmeyin, eşinizle beraber olmayın, (o an kimin aklına bu gelecekse) kısacası hijyene dikkat edin direkt hastaneye gelin diyorlar.
Aaa evet ben de bunu yazacaktım unuttum. Ben de doğum öncesi ve esnasında hastanede eşimle olacağım inşallah ama doğumdan sonra annemle eşim yer değiştirecek. Annem ziyaret saati oğlumu getirip benimle kalacak eşim oğlumla eve dönecek. Doğumdan sonraki gece babasıyla kalması daha iyi olur.Ama gündüz de yapsan 1gece kalıyorsun Türkiyede mecbur normal doğumda. Sezaryende 2gece. Orada gündüz yapınca aynı gün bırakıyorlar mı canım? Ben oğlumu eşimle evde bırakacağım gece. Hastaneye eşimle gideceğiz doğumda yanımda olacak evraklar vs ama doğum sonrası oğlumuda getirecekler teyzesi halası amcası babanne anneanne dayı herkes var çok şükür ilgilenirler doğum olana kadar. Kardeşini gördükten sonra eşimle eve dönecek ben hastanede kalacağım bebisle. Eşimden başka kimseyle asla uyumaz durmaz mecbur. Hastanede biri seninle kalsa canım? Eşin çocukla evde kalsa gece olmaz mı
Cezayir'de de hala ziyaretçi bile kabul etmiyorlar covid tedbiri diye. Halbuki içerde sağlık personeli bile maske takmıyor. Herhalde uygulama hoşlarına gitti öylece covidi bahane edip devam ediyorlarburda normal doğumdan sonra farklı bir komplikasyon yoksa 36 saat sonra eve gönderiyorlar. genelde bebeğin işediğine, emdiğine emin olmayı bekliyorlar, kontrol ediyorlar. Sezaryende de 48 saat sonra. doğum normal olursa ben de muhakkak gece eşimi kızımın yanına yollicam. benim de planım o şekilde. ama sezaryen olursa (ssvd doğumlarda acil sezaryene dönme ihtimali her zaman var) o zaman ilk 24 saat benden hayır yok. ben kendi yerimden doğrulamıyorum. birine ihtiyacım olacak. ebeler yardım ediyor ama ben sürekli yardım isteyemem. covid kuralları dolayısıyla eşten başka birini içeri almıyorlar, akraba falan olmuyor. çok saçma.
Ama esinin icine bosalmasi lazim. Bu ayrintida sakli her sey. Rahim agzinin yumusamasini sagliyor spermi. Biz zaten hic ara vermemistik. Artik korunmayi da biraktik. 2-3 haftaya ancak yumusar diyeKimbilir köprüden önce son çıkış gibi 40 gün lohusalıktan önce son kez diye mi düşünüyorlar acaba
Bir de son zamanlarda ilişki doğumu kolaylaştırır diyorlar ya yolu açsın bir önden diye düşündüler demek
İlkinde herkes bana eşin gelsin doğurursun diyordu gelince her gün çalıştıkama yine bir şey değişmedi
Aaa evet ben de bunu yazacaktım unuttum. Ben de doğum öncesi ve esnasında hastanede eşimle olacağım inşallah ama doğumdan sonra annemle eşim yer değiştirecek. Annem ziyaret saati oğlumu getirip benimle kalacak eşim oğlumla eve dönecek. Doğumdan sonraki gece babasıyla kalması daha iyi olur.
Hahah cogu yer icin ayni seyi dusunuyorum. Her yerde kalkti onlemler. Bi kresin bi de hastanenin hosuna gitti ki kurallari degistirmiyolar diye dusunuyorum. Cocuk bir kere hapsirsin direkt eve postaliyolar, bakmak istemedikleri icin. Sozum ona hastaligin yayilmasini onluyolar. Klimayi kokluyolar sogukta sonuna kadar. Bir bakici bir siteye isimsiz olarak yazdi " klimayi en sogukta calistirip cocuklari ozellikle hasta etmeye calisiyolar, az cocuk kalsin , rahat baksinlar diye" ilk kresinde her cuma kresten gelince hasta oluyidu kizim. Hep cumalari... simdi kresi degistirdik tabi. Gorece daha iyi. Yine dememnun degilim.Cezayir'de de hala ziyaretçi bile kabul etmiyorlar covid tedbiri diye. Halbuki içerde sağlık personeli bile maske takmıyor. Herhalde uygulama hoşlarına gitti öylece covidi bahane edip devam ediyorlar
Gittin mi canım doktora ne dedi prenses nasılmış.Şifa olsun inşallah canım
Çok sevindim. Cumartesi ameliyat yapıyorlar mı. Baglatmayı düşünüyormusunDoktordan geldik kızlar herşey yolunda suyu normal dedi çok şükürbenim ağrım içinde solda içerde bir sorun War muhtemelen ameliyatta açınca görücez bakalm dedi herşey iyi olacak merak etme dedi bayramın 2. Günü tekrar gideceğim aksi bir durum olmadıkça 23 temmuz sezaryan tarihimiz artık haftalık görücem seni dedi coraspirini en son Çarşamba içeceksin sonra bırakıcaz magnezyum ve kan ilacı dewam dedi
Miniğim 47 cm 2521gram olmuş herşey normal dedi
Ewt canım benim doktor sadece cumartesi günleri ameliyat yapıyor acil bir durum olmadıkçaÇok sevindim. Cumartesi ameliyat yapıyorlar mı. Baglatmayı düşünüyormusun
Ya bende istiyorum hatta eşim çok istiyor sen 1 sene geçince çocuk istersin diyor çektiklerini unutursun diyor illa baglat diyor. Ama cok kararsızım bu konuda.Ewt canım benim doktor sadece cumartesi günleri ameliyat yapıyor acil bir durum olmadıkçaya dinen uygun değil aslında bağlatmak istiyorum
Kizz daha niye isteyecen 2 oğlun War birde kızın olucak tamam yani aaa coşmaaa yazık adamda korkmuş sendenYa bende istiyorum hatta eşim çok istiyor sen 1 sene geçince çocuk istersin diyor çektiklerini unutursun diyor illa baglat diyor. Ama cok kararsızım bu konuda.
Kizz daha niye isteyecen 2 oğlun War birde kızın olucak tamam yani aaa coşmaaa yazık adamda korkmuş sendencanım dinen bağlatmak caiz değil caiz olsa ben hiç düşünmezdim ciddi bir sağlık problemi olmadıkca icazet weriyor hocalar
Prego marka puset dedi aparat vs hepsi dahilmis işte ankarada satiş noktasi bulsam direk canli görmeyi cok istiyorumHangi puseti veriyor bir de puset takma aparatı dahil mi ücrete sorman lazım cnm. Ben puset hariç aldım, aparat dahildi.
Onu duymadm ben canım bilmiyorumAdama kalsa tek çocuk yeter. Kendi 8 kardeş olunca istemiyor. Açılır olan baglatma varmış diye duymuştum o damı günah ki
Ay canımmm aç klima ama yüksek ayar açma oda serinleyince kapa biraz bende istabulda kızlara hamileyken klimanın karşısında yatardm üstümde yarı ciplak olunca omzum filan tutulurduAy dayanamıyorum çok sıcakkalbim sıkıştı demin resmen çarpıntı yaptı. Nefes alamadım. Kendime zor geldim. Tansiyonum bile düşmüş. Eşim buz küpü falan getirmiş başıma koymuş yazık korkmuş. Artıkın klima açıyorum yeter bu eziyet. Hasta olurum korkusuna açamıyordum.
Açıcam açıcam olmayacak böyle.Ay canımmm aç klima ama yüksek ayar açma oda serinleyince kapa biraz bende istabulda kızlara hamileyken klimanın karşısında yatardm üstümde yarı ciplak olunca omzum filan tutulurduama o sıcağa dayanıklı yoo Allah kolaylık versin
Prego marka puset dedi aparat vs hepsi dahilmis işte ankarada satiş noktasi bulsam direk canli görmeyi cok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?