Gecmis olsun. Nem modu var mi? Varsa oyle ac. Muthis bir sey biz hic kapamiyoruz. Evde cok mutluyuz. Disari cikmak istemiyoruzAy dayanamıyorum çok sıcakkalbim sıkıştı demin resmen çarpıntı yaptı. Nefes alamadım. Kendime zor geldim. Tansiyonum bile düşmüş. Eşim buz küpü falan getirmiş başıma koymuş yazık korkmuş. Artıkın klima açıyorum yeter bu eziyet. Hasta olurum korkusuna açamıyordum.
Bilmiyorum tüm baby avmleri arayacagimO aparat pahalı çünkü, iki aparat 850 TL min :) fiyat uygun. Umarim vardir, Ankara buyuk şehir sonucta
Fan veya dry modu varsa dokunmaz nirnal klima modu gibi cnmAçıcam açıcam olmayacak böyle.hepimize kolaylık versin inşallah valla çok zormuş.
Var var nem moda baktım şimdi. Biraz elektrik faturasından da çekindim aslında o yüzden açmak istemedim hemde hasta olurum falan diye düşündüm. Ama durulacak gibi değil artık valla. Teşekkür ederimGecmis olsun. Nem modu var mi? Varsa oyle ac. Muthis bir sey biz hic kapamiyoruz. Evde cok mutluyuz. Disari cikmak istemiyoruz
Yoksa da cok soguk acmadigin ve uzerinize direkt vuracak sekilde acmadigin derece sorun olmaz zaten. Ac ac durma oyle. Iskence resmen.
Varmış canım baktım şimdi öyle çalıştıracağım. Teşekkür ederimFan veya dry modu varsa dokunmaz nirnal klima modu gibi cnm
Anladım canım ben hemen bi su döküp çıkarım hemen maksat temiz olmak ter falan kokmayalimSancı geldikten sonra duş alabilirsin ama şöyle bir şey var, su gelirse durum başka. su gelirse duş alınmasını önermiyolar, kese açıldığı için bebeğin enfeksiyon kapma riski olduğu için duşa girmeyin, eşinizle beraber olmayın, (o an kimin aklına bu gelecekse) kısacası hijyene dikkat edin direkt hastaneye gelin diyorlar.
Geçmiş olsun, güneydesin daha da sıcaktır oralar nemde fazlaAy dayanamıyorum çok sıcakkalbim sıkıştı demin resmen çarpıntı yaptı. Nefes alamadım. Kendime zor geldim. Tansiyonum bile düşmüş. Eşim buz küpü falan getirmiş başıma koymuş yazık korkmuş. Artıkın klima açıyorum yeter bu eziyet. Hasta olurum korkusuna açamıyordum.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun, güneydesin daha da sıcaktır oralar nemde fazlaŞansımıza Havalar serin gidiyordu ama artık ısınmaya başladı
Ayy maşallahDoktordan geldik kızlar herşey yolunda suyu normal dedi çok şükürbenim ağrım içinde solda içerde bir sorun War muhtemelen ameliyatta açınca görücez bakalm dedi herşey iyi olacak merak etme dedi bayramın 2. Günü tekrar gideceğim aksi bir durum olmadıkça 23 temmuz sezaryan tarihimiz artık haftalık görücem seni dedi coraspirini en son Çarşamba içeceksin sonra bırakıcaz magnezyum ve kan ilacı dewam dedi
Miniğim 47 cm 2521gram olmuş herşey normal dedi
Ayy evet kilosunu duyunca aklıma ilk sen geldinAyy maşallahbak kilo almış bebiş inşallah öyle devam eder canım hayırlısı olsun inşallah
Daha da kilo alır canım merak etme ayın 23'une kadar tombik doğar bu minnosun inşallah canımAyy evet kilosunu duyunca aklıma ilk sen geldinbende şaşırdım demek yediklerim ise yarıyor sağol canım
Ayy inşallah canım sağlıkla tombik olsun azckDaha da kilo alır canım merak etme ayın 23'une kadar tombik doğar bu minnosun inşallah canım
Biz aldık kanz d go iyi görünüyor şuan içinYa gercekten cok tesekkür ederimDelirella cimda sagolsun modeller atti ben travelden vazgectim sanirim sonra tekrar araba almak istemiyorum çünkü e bebege gidip bakicam tekrar
Valla hic bilemiyorum viral mi gün içinde iyi oluyorum aksam olunca gece ve sabaha pertim resmen benim de bi agrıyor bi agrımıyor ama hep halsizlik vat vücut savasıyor belli, ben atletsiz filan da yatmadım soguk su da içmedim durup dururken oldu. Hayattaki şansımViral mi enfeksiyon mu bakteriyal mi ona göre viralse zaten antibiyotik vermezler. Bu aralar korona vakaları artmış. Ben şu kozolak macunundan aldım bakalım inşallah faydası olur. Ben de ilk geldiğimde atletsiz e cam açık yatmalar, buz gibi sular icmeler, bir de üstüne kendimi yorunca hastalandım.
Doktora da gitmedim çünkü her gün başka bir yerim ağrıyor. Dün kulağım kopacak gibi ağrıyordu bugün tık yok mesela. Böyle her gün vücudumun başka bir yerini yokladığı için koronadir diye düşünüyorum iyice. Bugün tatil zaten hiç kalkmadan yat yarına durumunu gözlemle ona göre gerekirse yarın öbür gün doktora gidersin.
Allah sana kolaylık versin hem Antalyadasın hem hamilelik, inşallah rahat geçirirsinTeşekkür ederimKız haziran 30 a kadar mükemmeldi. Yani rüya gibiydi. Temmuz 1 dedi kavrulmaya başladık. nem çok fazla değil 30 larda. Aslında normalde daha fazla olması gerekiyor ama sanırım bana ağır geliyor.
Çok geçmiş olsun bende sabah kalktım karnım ağrıyor ama üst tarafı korktum bir parol aldım geçti çok şükür dedim bayram sonunu beklemeyecek bu bebeAynı durumdayım hamileliğin ilk hastalığına merhaba diyorum iki gündür. Soguk su icmedim klima yok, nerden oldu bilmiyorum cam acık yatmıyoruz evde gün icinde cereyana mı maruz kaldım hic bilmiyorum iki gündür pertim dün bogaz yanması gıcıklanması halsizlik vardı. Gece tümden 3 kere kıyafet değiştirdim terliyorum terledikce ıslanıp üşüyorum. Bu sabah düne göre daha kötüyüm. Kalkamadım hala yataktan geniz akıntısı bogazda yanma bas agrısı eşlik ediyor. Bi ıhlamur filan içeceğim. Öksürük de var. Bu hastalıgın bebeğe bir zararı olur mu, üst solunum yolu enfeksiyonu buyuk ihtimalle doktora gitmek gerekir mi. Burada biri enfeksiyon içtiğin ilaçtan daha cok zarar verir bebeğe givi bişey söylemişti.
Mide falandır artık vucut ve bagısıklık sistemi cok zorlanıyor gibi hissediyorum ben, millet sicaktan yanıyor ben konyadayım 30 derece neredeyse 2 corap giyicem ayagıma hala yorganla yatıyorum, son anda bi sıkıntı olmadan atlatsak su sureciÇok geçmiş olsun bende sabah kalktım karnım ağrıyor ama üst tarafı korktum bir parol aldım geçti çok şükür dedim bayram sonunu beklemeyecek bu bebe
haklısın valla. keşke böyle olmasaydı.. ne yazık ki normal olan her şey lüks hala geldi.Var var nem moda baktım şimdi. Biraz elektrik faturasından da çekindim aslında o yüzden açmak istemedim hemde hasta olurum falan diye düşündüm. Ama durulacak gibi değil artık valla. Teşekkür ederim
Varmış canım baktım şimdi öyle çalıştıracağım. Teşekkür ederim
Aaa Yeni gördüm geçmiş olsun canım bu durumlarda parol içip yatmak bana hep iyi geliyor eeger ateş yüksek oluyosa o zaman doktora gitmek gerekiyor antibiyotik önemli ateş ve enfeksiyon durumunda inşallah hemen toparlarsnAynı durumdayım hamileliğin ilk hastalığına merhaba diyorum iki gündür. Soguk su icmedim klima yok, nerden oldu bilmiyorum cam acık yatmıyoruz evde gün icinde cereyana mı maruz kaldım hic bilmiyorum iki gündür pertim dün bogaz yanması gıcıklanması halsizlik vardı. Gece tümden 3 kere kıyafet değiştirdim terliyorum terledikce ıslanıp üşüyorum. Bu sabah düne göre daha kötüyüm. Kalkamadım hala yataktan geniz akıntısı bogazda yanma bas agrısı eşlik ediyor. Bi ıhlamur filan içeceğim. Öksürük de var. Bu hastalıgın bebeğe bir zararı olur mu, üst solunum yolu enfeksiyonu buyuk ihtimalle doktora gitmek gerekir mi. Burada biri enfeksiyon içtiğin ilaçtan daha cok zarar verir bebeğe givi bişey söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?