2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun. Nem modu var mi? Varsa oyle ac. Muthis bir sey biz hic kapamiyoruz. Evde cok mutluyuz. Disari cikmak istemiyoruz
Yoksa da cok soguk acmadigin ve uzerinize direkt vuracak sekilde acmadigin derece sorun olmaz zaten. Ac ac durma oyle. Iskence resmen.

Var var nem moda baktım şimdi. Biraz elektrik faturasından da çekindim aslında o yüzden açmak istemedim hemde hasta olurum falan diye düşündüm. Ama durulacak gibi değil artık valla. Teşekkür ederim
Fan veya dry modu varsa dokunmaz nirnal klima modu gibi cnm
Varmış canım baktım şimdi öyle çalıştıracağım. Teşekkür ederim

Anladım canım ben hemen bi su döküp çıkarım hemen maksat temiz olmak ter falan kokmayalim

Geçmiş olsun, güneydesin daha da sıcaktır oralar nemde fazla Şansımıza Havalar serin gidiyordu ama artık ısınmaya başladı

Geçmiş olsun, güneydesin daha da sıcaktır oralar nemde fazla Şansımıza Havalar serin gidiyordu ama artık ısınmaya başladı
Teşekkür ederim Kız haziran 30 a kadar mükemmeldi. Yani rüya gibiydi. Temmuz 1 dedi kavrulmaya başladık. nem çok fazla değil 30 larda. Aslında normalde daha fazla olması gerekiyor ama sanırım bana ağır geliyor.

Ayy maşallah bak kilo almış bebiş inşallah öyle devam eder canım hayırlısı olsun inşallah

Valla hic bilemiyorum viral mi gün içinde iyi oluyorum aksam olunca gece ve sabaha pertim resmen benim de bi agrıyor bi agrımıyor ama hep halsizlik vat vücut savasıyor belli, ben atletsiz filan da yatmadım soguk su da içmedim durup dururken oldu. Hayattaki şansım

Allah sana kolaylık versin hem Antalyadasın hem hamilelik, inşallah rahat geçirirsin

Çok geçmiş olsun bende sabah kalktım karnım ağrıyor ama üst tarafı korktum bir parol aldım geçti çok şükür dedim bayram sonunu beklemeyecek bu bebe

Çok geçmiş olsun bende sabah kalktım karnım ağrıyor ama üst tarafı korktum bir parol aldım geçti çok şükür dedim bayram sonunu beklemeyecek bu bebe
Mide falandır artık vucut ve bagısıklık sistemi cok zorlanıyor gibi hissediyorum ben, millet sicaktan yanıyor ben konyadayım 30 derece neredeyse 2 corap giyicem ayagıma hala yorganla yatıyorum, son anda bi sıkıntı olmadan atlatsak su sureci

haklısın valla. keşke böyle olmasaydı.. ne yazık ki normal olan her şey lüks hala geldi.

Aaa Yeni gördüm geçmiş olsun canım bu durumlarda parol içip yatmak bana hep iyi geliyor eeger ateş yüksek oluyosa o zaman doktora gitmek gerekiyor antibiyotik önemli ateş ve enfeksiyon durumunda inşallah hemen toparlarsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…