- 2 Ağustos 2012
- 1.114
- 1.640
- 333
Mide falandır artık vucut ve bagısıklık sistemi cok zorlanıyor gibi hissediyorum ben, millet sicaktan yanıyor ben konyadayım 30 derece neredeyse 2 corap giyicem ayagıma hala yorganla yatıyorum, son anda bi sıkıntı olmadan atlatsak su sureci
ateşin varsa 2 paracetamol içebilirsin 6 saatte 1. burnun tıkalıysa burnunu da okyanus suyu, deniz suyu vb. doğal spreylerle temizleyebilirsin. zaten doktora gitsen de bir ilaç vermeyeceklerdir. çayını iç kendine iyi bakmaya çalış, geçer muhtemelen birkaç günde. ben 3 kez hasta oldum 3 kez ateş çıkardım. doktor gebelikte bağışıklık sistemi düşüyor en yazık ki normal hastalanman falan dedi. ama kızımda böyle olmamıştı. bir de hormonlardan terliyoruz, sonra açılıyoruz, üşüyoruz, sonra yine terliyoruz, üşütebiliyor insan. geçmiş olsun çok.Aynı durumdayım hamileliğin ilk hastalığına merhaba diyorum iki gündür. Soguk su icmedim klima yok, nerden oldu bilmiyorum cam acık yatmıyoruz evde gün icinde cereyana mı maruz kaldım hic bilmiyorum iki gündür pertim dün bogaz yanması gıcıklanması halsizlik vardı. Gece tümden 3 kere kıyafet değiştirdim terliyorum terledikce ıslanıp üşüyorum. Bu sabah düne göre daha kötüyüm. Kalkamadım hala yataktan geniz akıntısı bogazda yanma bas agrısı eşlik ediyor. Bi ıhlamur filan içeceğim. Öksürük de var. Bu hastalıgın bebeğe bir zararı olur mu, üst solunum yolu enfeksiyonu buyuk ihtimalle doktora gitmek gerekir mi. Burada biri enfeksiyon içtiğin ilaçtan daha cok zarar verir bebeğe givi bişey söylemişti.
Amin amin inşallahAllah sana kolaylık versin hem Antalyadasın hem hamilelik, inşallah rahat geçirirsin
Keşke.. ama insanlar mecbur kalıyor işte.haklısın valla. keşke böyle olmasaydı.. ne yazık ki normal olan her şey lüks hala geldi.
Aynen öyle son zamanlarda iyice bağışıklığımiz düştü analık=zorluklar yükleniyorMide falandır artık vucut ve bagısıklık sistemi cok zorlanıyor gibi hissediyorum ben, millet sicaktan yanıyor ben konyadayım 30 derece neredeyse 2 corap giyicem ayagıma hala yorganla yatıyorum, son anda bi sıkıntı olmadan atlatsak su sureci
Merhabalar bende Muhabbet hanıma rastgele randevu aldım ama çok memnun kaldım. Nasipse benim doğum Aralık da . Doktordan ve genel olarak hastaneden memnun musunuz? Bir de doğum ücretini sorabilir miyim?Muhabbet hanım olabilir. Benim ilk doğumum olacak şuana kadar güzel geldik bir problem yok o yüzden riskler hakkında da çok bı fikrim yokMedipol oldu ama doktorum aynı prosedürler aynı ücretler aynı bilmiyorum bakalım temmuz başında gideceğiz bir değişiklik var mı sadece aşırı lux bir hastane olmuş sende gitmişsin zaten nisa biraz eski bir hastaneydi binaları açısından. Hastanede doğum yapan akrabalarım var hemşire ebe doktor olsun hepsinden memnun kalmışlar bakalım inşallah bende memnun kalırım bir bilinmezlik içindeyim
Turkiyede degilsiniz sanirim di mi? Bana da o testi yapacak doktorum 14unde. Ben de tam adii bilmiyorumMerhaba,
Benim doktorum 37. haftada bi test yapacak. Hatta siz daha once burda yazinca sormustum ben de doktorahpv degildi benimki baska bi adi vardi. Ben de hatirlayamadim.
Ayril bence de, bu kadar yoruluyorsan gercekten degmez. Onceligin kendin olmali. Dusunme ne olcak kim nasil neyiayarlicak. Iznini al dinlen. Vallahi dinlenince kendine geliyor insan.Bugün kalça agrısından ölüyorum. Birde asagıdan vuruyormu ne yapıyor asagısı cok acıyo kasılmamda arttı . Hiç dermanım yok ayakta durmayada yatöayada. Sıgamıyorum hiç bi yere. Yarın kontrolüm var muhtemelen artık izine ayrılcam. Dayancak takatim kalmadı
Evet ingilteredeyim ben. Sanirim ayni test. Degisik bi adi vardi. Bi turlu hatirlayamiyorum.Turkiyede degilsiniz sanirim di mi? Bana da o testi yapacak doktorum 14unde. Ben de tam adii bilmiyorumAma normal dogum icin vajinada yasayan bir bakteri virusun kesinlikle olmamasi gerekiyormus. Onu kontrol edecekmis vajina normal doguma uygun mu diye.
Buldum. Gbs diye bir testmis.Evet ingilteredeyim ben. Sanirim ayni test. Degisik bi adi vardi. Bi turlu hatirlayamiyorum.
Neden korunuyordunuz ki? Erken doğum riski oluşur diye mi? Hamile kalmaktan korkmadan korunmadan cinsellik yaşayacağın yegane dönem hamilelikAma esinin icine bosalmasi lazim. Bu ayrintida sakli her sey. Rahim agzinin yumusamasini sagliyor spermi. Biz zaten hic ara vermemistik. Artik korunmayi da biraktik. 2-3 haftaya ancak yumusar diye
Kız sen Antalya'da hala klimasız mi duruyordun? Etrafındakiler de çok sabırlı ve iyi insanlarmış sana bir şey dememişlerAy dayanamıyorum çok sıcakkalbim sıkıştı demin resmen çarpıntı yaptı. Nefes alamadım. Kendime zor geldim. Tansiyonum bile düşmüş. Eşim buz küpü falan getirmiş başıma koymuş yazık korkmuş. Artıkın klima açıyorum yeter bu eziyet. Hasta olurum korkusuna açamıyordum.
Benimki de 9 kardeş gelinler de hep kayınvalide ile beraber yaşıyor. Büyük ailede büyüyen bıkıyor herhalde çocuktanAdama kalsa tek çocuk yeter. Kendi 8 kardeş olunca istemiyor. Açılır olan baglatma varmış diye duymuştum o damı günah ki
17 sıne kadar calışasım var aslında. Yarın son kez görüşcem insan kaynaklarıyla. Aksamda görümüylrum bu hafta. Düzetlmesse rapor alcam artıkAyril bence de, bu kadar yoruluyorsan gercekten degmez. Onceligin kendin olmali. Dusunme ne olcak kim nasil neyiayarlicak. Iznini al dinlen. Vallahi dinlenince kendine geliyor insan.
10 Temmuz'da ben de ayriliyorum insallah. Tam 1 hafta kaldi.
Canım bizim sıcaklar yeni başladı Antalya da. Haziranda çok rahattım gece efil efil uyuyorduk. Haziran Bi bitti anında sıcak çöktü. Kendi evim olsa bende önemsemezdim ama kv kb evinde maalesef insan rahat olamıyor. Elektrik faturasını eşim ben ödeyeceğim demiş olsa bile çekiniyorum bir de hasta olursam çok zor iyileşiyorum. Bebek doğunca tabiki açarım isilik olmasın diye. Dayanamaz yavrum daha da sıcak olacak çünkü o doğduğunda. artık geceleri falan açarız. Yoksa uyumak mümkün değil. Zaten haram oldu geceler iyice olmasın.Kız sen Antalya'da hala klimasız mi duruyordun? Etrafındakiler de çok sabırlı ve iyi insanlarmış sana bir şey dememişlerBen olsam hamileysen hamilesin gerekirse mont giy otur, ben klimayı açıyorum derdim
Ben Cezayir'de klimayı açalı çoooook olmuştu. Bizim evde büyük bir klima var tüm evi soğutuyor. Son kat bir de bizimki klimasız durmak imkansız. İstanbul'da annemin evi hala gayet serin çok şükür.
Klimanın yönünü üste ver direkt senin üstüne üstüne üflemesin yeter. Sen yine dua et tansiyonun düşmüş sıcaktan yükselebilirdi de ki o çok daha tehlikeli.
Oğlumu da klimalı evde büyüttüm kızımı da uygun giydirip hiç sakınmayacagim. Nasıl alıştırırsan öyle gider çünkü. Sen bu kafayla bebek olunca hiç açmazsın klimayi çocukcağız Ağustos sıcağında isilik olurHalbuki sıcak soğuktan çok daha zararlı. Bebekler için ideal oda sıcaklığı 22-24 derece prematüreler için bile 24-26 derece oradan pay biç. Antalya'da yazın bu dereceleri klimasız sağlaman imkansız.
Benimki de 9 kardeş gelinler de hep kayınvalide ile beraber yaşıyor. Büyük ailede büyüyen bıkıyor herhalde çocuktan
Biz 2 kardeşiz ben yaşları yakın 3 çocuk istiyordum eşim 8 sene sonra anca 2. Ye ikna olduDaha 3.den ümidim yok yaşım da 35e dayandı zaten oğlum vardı kızım da olacak inşallah, yeter diye düşünmeye başladım
Ya ben bi haber okumuştum, hamile kadın 1,5-2 aylık filandı galiba. Eşiyle ilişkiye giriyor yine döllenme oluyor bi bebek daha oluyoNeden korunuyordunuz ki? Erken doğum riski oluşur diye mi? Hamile kalmaktan korkmadan korunmadan cinsellik yaşayacağın yegane dönem hamilelikTadını çıkarmak lazım Beta HCG sonucunu aldığından beri biz hiç korunmadık, oh büyük rahatlık 8 senedir eşim korunuyordu ilk seferler bir bocaladik yeni evli gibi
Benim ilk gebeliğimde çocuk gelmedikçe ben iyice stres olmuştum, cinsellik falan hiç bir şeyi görmüyodu gözüm. Eşim de nereden okuduysa orgazm olmak rahim kaslarını çalıştırıyormuş, doğumun başlamasına yardımcı oluyormuş diye okumuş. Bazen diyordum gönder spermleri yeter o da yok senin de orgazm olman lazım falan diyordu. Allah'ım ne günlerdi
Bu sefer vaktinde, çok gecikmeden gelecek kızım inşallah40+ları görmeye psikolojim hiç hazır değil
Böyle bir haber Türkiye de vardı. Bende izlemiştim TV deYa ben bi haber okumuştum, hamile kadın 1,5-2 aylık filandı galiba. Eşiyle ilişkiye giriyor yine döllenme oluyor bi bebek daha oluyoikiz gibi iki ayrı kesede büyüyorlar filan. Doğumları aynı anda olmuş. Hamileliğin başlarında okumuştum bu haberi psikolojimi çok etkiledi hep bi korku oldu
Haber linki
Süperfetasyon: Hamileyken ikinci kez hamile kaldı, 2 çocuğu oldu
İngiltere'de 39 yaşındaki bir kadın farklı zamanlarda hamile kalarak aynı anda iki çocuk dünyaya getirdi. Tıp literatüründe ‘süperfetasyon’ denilen durum günümüze kadar en fazla 10 kişide görüldü.tr.euronews.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?