- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Az yeseydin kızYattik yattik akşam üstü gezmeye ciktik ayi gibi yedik nefes alamiyorum yatamiyorum kalkamiyorum
Ablam zaten ikiz doğurmuş zorluğu görünce bi ikizi daha annemde bende kaldıramazdıkBöyle bir haber Türkiye de vardı. Bende izlemiştim TV de
Bu ablalarini geçecek gibi bakalım. Temmuz sonuna doğru 3 kiloyu bulur bence.Ayy inşallah canım sağlıkla tombik olsun azck
Nisa hastanesi karalayıcısı geldi haaaanıııımMerhabalar bende Muhabbet hanıma rastgele randevu aldım ama çok memnun kaldım. Nasipse benim doğum Aralık da . Doktordan ve genel olarak hastaneden memnun musunuz? Bir de doğum ücretini sorabilir miyim?
Hanımlar merhaba.
Vajinada kaşıntı yaşayan varmı? Geçen akşam rahatsızlandim acile gittim. İdrar yolu dediler. Acaba oyuzDen mi kaşınma başladı ki?
Onun için rahmin kalp seklinde olduğu bir rahatsızlık var ya onun olması gerekiyordu sanki. Haberde de çok nadir demiş zaten ama hamilelikte zaten moralimiz bozulmaya bahane arıyorYa ben bi haber okumuştum, hamile kadın 1,5-2 aylık filandı galiba. Eşiyle ilişkiye giriyor yine döllenme oluyor bi bebek daha oluyoikiz gibi iki ayrı kesede büyüyorlar filan. Doğumları aynı anda olmuş. Hamileliğin başlarında okumuştum bu haberi psikolojimi çok etkiledi hep bi korku oldu
Haber linki
Süperfetasyon: Hamileyken ikinci kez hamile kaldı, 2 çocuğu oldu
İngiltere'de 39 yaşındaki bir kadın farklı zamanlarda hamile kalarak aynı anda iki çocuk dünyaya getirdi. Tıp literatüründe ‘süperfetasyon’ denilen durum günümüze kadar en fazla 10 kişide görüldü.tr.euronews.com
Ben genel anlamda sevmiyorum, beni rahatsiz ediyor spermler.Neden korunuyordunuz ki? Erken doğum riski oluşur diye mi? Hamile kalmaktan korkmadan korunmadan cinsellik yaşayacağın yegane dönem hamilelikTadını çıkarmak lazım Beta HCG sonucunu aldığından beri biz hiç korunmadık, oh büyük rahatlık 8 senedir eşim korunuyordu ilk seferler bir bocaladik yeni evli gibi
Evet nadiren de olsa hamile olmasina ragmen yumurtlamaya devam eden kadinlar olabiliyormus. Ama cok cok dusuk ihtimal o.Ya ben bi haber okumuştum, hamile kadın 1,5-2 aylık filandı galiba. Eşiyle ilişkiye giriyor yine döllenme oluyor bi bebek daha oluyoikiz gibi iki ayrı kesede büyüyorlar filan. Doğumları aynı anda olmuş. Hamileliğin başlarında okumuştum bu haberi psikolojimi çok etkiledi hep bi korku oldu
Haber linki
Süperfetasyon: Hamileyken ikinci kez hamile kaldı, 2 çocuğu oldu
İngiltere'de 39 yaşındaki bir kadın farklı zamanlarda hamile kalarak aynı anda iki çocuk dünyaya getirdi. Tıp literatüründe ‘süperfetasyon’ denilen durum günümüze kadar en fazla 10 kişide görüldü.tr.euronews.com
Ben Muhabbet hanımı hiç bilmiyorum Dr. Necla Ülker'e gidiyorum çok memnunum genel olarak hastaneden memnunum yakınlarımdan orada doğum yapanlar ebe ve hemşirelerinden memnun kalmışlar ben de memnun kalacağımı düşünüyorum inşallah şuan zaten yeni binaya geçtiler Medipol hastanesi oldu normal doğum 3500 zorunlu sezeryan 5600 kendi isteğinle sezeryan olursan 7 bin kusurdu en son değişecek mi diye sordum suanlik hayır dediler inşallah değişmezMerhabalar bende Muhabbet hanıma rastgele randevu aldım ama çok memnun kaldım. Nasipse benim doğum Aralık da . Doktordan ve genel olarak hastaneden memnun musunuz? Bir de doğum ücretini sorabilir miyim?
Hosgeldiiiiin ben de bugün seni düşünüyordum genelde aktifti bahadır yok nerelerde bu kız adını değiştirdi de benim mi gözümden kaçtı diyeBen geldim haaannıımmllaarrhala bir telefona kavuşamadım elimde ilk çağlardan kalma bir cihaz var hiç yoktan iyidir deyip bir süre böyle devam edecem
Kısa özet geçecek olursam çatı ağrısıyla başımız dertte pazartesi günü acillik oldum doktor doğum belirtisi yok ama ağrı çok fazla dedi serum taktılar. Kendi doktorumla daha görüşmedim çarşamba günü gidecem mayıs ayında da böyle olmuştu ağrıları yine fazla bulup iğne vermişti. Eşim izin aldı serum ve dinlenme iyi geldi izin bitince de 32.hafta dolacak inşallah
Sizler nasılsınız bebişler nasıl?
Ben geldim haaannıımmllaarrhala bir telefona kavuşamadım elimde ilk çağlardan kalma bir cihaz var hiç yoktan iyidir deyip bir süre böyle devam edecem
Kısa özet geçecek olursam çatı ağrısıyla başımız dertte pazartesi günü acillik oldum doktor doğum belirtisi yok ama ağrı çok fazla dedi serum taktılar. Kendi doktorumla daha görüşmedim çarşamba günü gidecem mayıs ayında da böyle olmuştu ağrıları yine fazla bulup iğne vermişti. Eşim izin aldı serum ve dinlenme iyi geldi izin bitince de 32.hafta dolacak
Merhaba ben de İngiltere deyim. Dr ya da ebe henüz bahsetmedi böyle bir testten. Adını hatırlarsanız yazar mısınız sorarım ben de..Evet ingilteredeyim ben. Sanirim ayni test. Degisik bi adi vardi. Bi turlu hatirlayamiyorum.
Geçmiş olsun. Ben de önceki hafta böyle hastaydım griptir vs dedim ama test yapınca anladım ki covid olmuşum ağır geçmedi hatta 5-6 günde iyileştim. Size her hastalıkta vitaminleri extra almanızı öneririm farklı bir şeyse dr danışın tabi.Aynı durumdayım hamileliğin ilk hastalığına merhaba diyorum iki gündür. Soguk su icmedim klima yok, nerden oldu bilmiyorum cam acık yatmıyoruz evde gün icinde cereyana mı maruz kaldım hic bilmiyorum iki gündür pertim dün bogaz yanması gıcıklanması halsizlik vardı. Gece tümden 3 kere kıyafet değiştirdim terliyorum terledikce ıslanıp üşüyorum. Bu sabah düne göre daha kötüyüm. Kalkamadım hala yataktan geniz akıntısı bogazda yanma bas agrısı eşlik ediyor. Bi ıhlamur filan içeceğim. Öksürük de var. Bu hastalıgın bebeğe bir zararı olur mu, üst solunum yolu enfeksiyonu buyuk ihtimalle doktora gitmek gerekir mi. Burada biri enfeksiyon içtiğin ilaçtan daha cok zarar verir bebeğe givi bişey söylemişti.
Ben çok gezmiyorum tek başıma, anca bi yürüyüşe falan çıkarsam onun dışında otobüs metro vs kullanmıyorum o yüzden çok düşünmedim ama eğer siz aktifseniz önemli tabi tek elle kapanabiliyor olması. Mido'nun hafifliği çok cezbetti bizi, elele de begendigimiz bi markaydı o yüzden aldık. Çok daha güzel arabalar var arkadaşlar yazmis da fiyatlar maalesef uçmuş gitmiş, biz onu mu alsak bunu mu alsak diye düşünene kadar bile 2 katına çıktı fiyatlarKesinlikle sinirden basima agrilar giriyor ya ben tek elle kapatamazsam o adada bebegi kim tutacak mesela
Bize de doktor ilk başta ikiz olabilir demişti. Eşimle günlerce düşünmekten uyuyamamıştıkAblam zaten ikiz doğurmuş zorluğu görünce bi ikizi daha annemde bende kaldıramazdıko yüzden hep tedbirli olduk
Tabiki yazarim. Iki hafta sonra yapilcak test bana. O zaman kesin ogrenirim.Merhaba ben de İngiltere deyim. Dr ya da ebe henüz bahsetmedi böyle bir testten. Adını hatırlarsanız yazar mısınız sorarım ben de..
Ayyy inşallah inşallah bende öyle olsun çok istyrm sağlıkla hayırlaBu ablalarini geçecek gibi bakalım. Temmuz sonuna doğru 3 kiloyu bulur bence.
Nisa hastanesi karalayıcısı geldi haaaanıııımBen ilk doğumumu Nisa'da yaptım o zaman da Medipol'e bağlıydı ama adı Nisa'ydı. Ben de, benden sonra gidenler de hiç memnun kalmadı hastaneden. Arkadaşım 6-7 cm açıklıkla gitmesine rağmen suni sancı verdiler. Genel olarak doğumun doğal sürecine çok müdahale eden bir hastane. Bir an önce doğurtup oda boşaltma derdindeler genellikle. Sezaryen ise neyse de normal doğum için hiç tavsiye etmem. Gerçi biz 5 günlük yoğun bakım sürecinde de hiç memnun kalmadık, düzgün bilgi vermediler.
Kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir. Ben daha yeni tedavi oldum. Antibiyotik+fitil+her tuvalete girdiğimde yıkamak için antiseptik bir sıvı verdi doktor. Tedavi edilmesi gereken bir durum.Sana ilaç vermediler mi? O antiseptik kaşıntıyı baya azaltıyor.
Kiz bu çift rahimli digan bayanlarda olabiliyormuş ben doktora sormuştumBöyle bir haber Türkiye de vardı. Bende izlemiştim TV de
Valla 2 araba arasinda kaldim artikarini eksilerini yazdim bir kağıda artik karar veriyorum gibiBen çok gezmiyorum tek başıma, anca bi yürüyüşe falan çıkarsam onun dışında otobüs metro vs kullanmıyorum o yüzden çok düşünmedim ama eğer siz aktifseniz önemli tabi tek elle kapanabiliyor olması. Mido'nun hafifliği çok cezbetti bizi, elele de begendigimiz bi markaydı o yüzden aldık. Çok daha güzel arabalar var arkadaşlar yazmis da fiyatlar maalesef uçmuş gitmiş, biz onu mu alsak bunu mu alsak diye düşünene kadar bile 2 katına çıktı fiyatlarama arabayı aldığımız gün üstümden öyle bir yük kalktı ki darısı sana İnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?