2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy inşallah canım sağlıkla tombik olsun azck
Bu ablalarini geçecek gibi bakalım. Temmuz sonuna doğru 3 kiloyu bulur bence.
Merhabalar bende Muhabbet hanıma rastgele randevu aldım ama çok memnun kaldım. Nasipse benim doğum Aralık da . Doktordan ve genel olarak hastaneden memnun musunuz? Bir de doğum ücretini sorabilir miyim?
Nisa hastanesi karalayıcısı geldi haaaanıııım Ben ilk doğumumu Nisa'da yaptım o zaman da Medipol'e bağlıydı ama adı Nisa'ydı. Ben de, benden sonra gidenler de hiç memnun kalmadı hastaneden. Arkadaşım 6-7 cm açıklıkla gitmesine rağmen suni sancı verdiler. Genel olarak doğumun doğal sürecine çok müdahale eden bir hastane. Bir an önce doğurtup oda boşaltma derdindeler genellikle. Sezaryen ise neyse de normal doğum için hiç tavsiye etmem. Gerçi biz 5 günlük yoğun bakım sürecinde de hiç memnun kalmadık, düzgün bilgi vermediler.
Hanımlar merhaba.
Vajinada kaşıntı yaşayan varmı? Geçen akşam rahatsızlandim acile gittim. İdrar yolu dediler. Acaba oyuzDen mi kaşınma başladı ki?

Kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir. Ben daha yeni tedavi oldum. Antibiyotik+fitil+her tuvalete girdiğimde yıkamak için antiseptik bir sıvı verdi doktor. Tedavi edilmesi gereken bir durum.Sana ilaç vermediler mi? O antiseptik kaşıntıyı baya azaltıyor.

Onun için rahmin kalp seklinde olduğu bir rahatsızlık var ya onun olması gerekiyordu sanki. Haberde de çok nadir demiş zaten ama hamilelikte zaten moralimiz bozulmaya bahane arıyor Ay daha bunun lohusalığı var Allah bize de etrafımızdakilere de sabır versin inşallah Allah'tan eşim böyle durumlarda "geçici bir dönem sonra normale dönecek, şimdi anlayışlı olmam lazım" diye kl düşünen biri Yoksa ben normalde aşırı rahat ve net bir insanım alınganlığım falan asla olmaz. Ama hormonlar devreye girince tüm denge bozuluyor

Ben genel anlamda sevmiyorum, beni rahatsiz ediyor spermler.
Evet nadiren de olsa hamile olmasina ragmen yumurtlamaya devam eden kadinlar olabiliyormus. Ama cok cok dusuk ihtimal o.

Merhabalar bende Muhabbet hanıma rastgele randevu aldım ama çok memnun kaldım. Nasipse benim doğum Aralık da . Doktordan ve genel olarak hastaneden memnun musunuz? Bir de doğum ücretini sorabilir miyim?
Ben Muhabbet hanımı hiç bilmiyorum Dr. Necla Ülker'e gidiyorum çok memnunum genel olarak hastaneden memnunum yakınlarımdan orada doğum yapanlar ebe ve hemşirelerinden memnun kalmışlar ben de memnun kalacağımı düşünüyorum inşallah şuan zaten yeni binaya geçtiler Medipol hastanesi oldu normal doğum 3500 zorunlu sezeryan 5600 kendi isteğinle sezeryan olursan 7 bin kusurdu en son değişecek mi diye sordum suanlik hayır dediler inşallah değişmez

Kızlar Dalin'in likit pudrasını kendi üzerimde test ettim isilik olan yerlerimi iyileştirmedai malesef. Toz pudra gibi değil etkisi malesef Zaten üzerinde de losyon+pudra yazıyor. Bilmiyorum devamlı kullanımda isiliği engeller mi ama tedavi ediciliği yok. Normal pudranin tozları da ciğerlerine kaçıp enfeksiyon yapabiliyormuş. Oğlumda hiç kullanmadım ama 20 günlükken Cezayir'e dönmüştüm orada zaten klimalı ortamda büyüdü. Şimdi Eylül ortasına kadar buradayım insalalh kızçem isilik olmaz. Babası da ben de aynıyız cildiniz

Hastalanınca 3 gün banyo yapamadım ya hemen isilik olmuşum, hem de bu soğukta 2 gün sonra yürüyüşlere baslamam lazım, havalar da ısınır yavaş yavaş. Normalde de hep spor öncesi ve sonrası duş alırım. Evden çıkmadan mutlaka duş alırım ama artık pudrayı başımdan aşağıya boca etmem falan lazım herhalde

Ben geldim haaannıımmllaarr hala bir telefona kavuşamadım elimde ilk çağlardan kalma bir cihaz var hiç yoktan iyidir deyip bir süre böyle devam edecem
Kısa özet geçecek olursam çatı ağrısıyla başımız dertte pazartesi günü acillik oldum doktor doğum belirtisi yok ama ağrı çok fazla dedi serum taktılar. Kendi doktorumla daha görüşmedim çarşamba günü gidecem mayıs ayında da böyle olmuştu ağrıları yine fazla bulup iğne vermişti . Eşim izin aldı serum ve dinlenme iyi geldi izin bitince de 32.hafta dolacak inşallah

Sizler nasılsınız bebişler nasıl?

Hosgeldiiiiin ben de bugün seni düşünüyordum genelde aktifti bahadır yok nerelerde bu kız adını değiştirdi de benim mi gözümden kaçtı diye

Bizler genel olarak yuvarlanıp gidiyoruz Bebeler büyüyor, annelerini daha da yoruyor, herkes bir dogursam diye bekliyor İkizlerimizden başka doğan bebek yok ogretnenhanim inki tam geliyormuş gibi yaptı ama gelmedi Bizden havadisler böyle.

Ben bu gece uykusuzgillerdenim, gündüz de uyumadım neden hortladım böyle bilmiyorum

Evet ingilteredeyim ben. Sanirim ayni test. Degisik bi adi vardi. Bi turlu hatirlayamiyorum.
Merhaba ben de İngiltere deyim. Dr ya da ebe henüz bahsetmedi böyle bir testten. Adını hatırlarsanız yazar mısınız sorarım ben de..

Geçmiş olsun. Ben de önceki hafta böyle hastaydım griptir vs dedim ama test yapınca anladım ki covid olmuşum ağır geçmedi hatta 5-6 günde iyileştim. Size her hastalıkta vitaminleri extra almanızı öneririm farklı bir şeyse dr danışın tabi.

Kesinlikle sinirden basima agrilar giriyor ya ben tek elle kapatamazsam o adada bebegi kim tutacak mesela
Ben çok gezmiyorum tek başıma, anca bi yürüyüşe falan çıkarsam onun dışında otobüs metro vs kullanmıyorum o yüzden çok düşünmedim ama eğer siz aktifseniz önemli tabi tek elle kapanabiliyor olması. Mido'nun hafifliği çok cezbetti bizi, elele de begendigimiz bi markaydı o yüzden aldık. Çok daha güzel arabalar var arkadaşlar yazmis da fiyatlar maalesef uçmuş gitmiş, biz onu mu alsak bunu mu alsak diye düşünene kadar bile 2 katına çıktı fiyatlar ama arabayı aldığımız gün üstümden öyle bir yük kalktı ki darısı sana İnşallah canım

Ayyy inşallah inşallah bende öyle olsun çok istyrm sağlıkla hayırla

Böyle bir haber Türkiye de vardı. Bende izlemiştim TV de
Kiz bu çift rahimli digan bayanlarda olabiliyormuş ben doktora sormuştum
Valla 2 araba arasinda kaldim artikarini eksilerini yazdim bir kağıda artik karar veriyorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…