2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar benim de sağ ayağım tek şişti sol ayakta oyle şişme yok birde yan kısım topuna dogru boyle kizariklik midir morlukmudur bilmiyorum birde dun değil onceki gece yine sag ayagim ayagim degil bacağım oyle sizlar uyusur gibi bir agri girdi sağ bacagima ben yine ayni ayağım sismisya ondan dolayi etki ediyor agrisi orayami vuruyor diye dusundum

Arkadaşlar benim de sağ ayağım tek şişti sol ayakta oyle şişme yok birde yan kısım topuna dogru boyle kizariklik midir morlukmudur bilmiyorum birde dun değil onceki gece yine sag ayagim ayagim degil bacağım oyle sizlar uyusur gibi bir agri girdi sağ bacagima ben yine ayni ayağım sismisya ondan dolayi etki ediyor agrisi orayami vuruyor diye

Eklentiler

• JPEG_20220704_083314_7510523075329744620.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 77
Bakin kizlar sol ayakta birsey yok

Eklentiler

• JPEG_20220704_083653_911446296830765228.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 77
Benimde hep şişerse sag şişiyor ama şişmemesi için sana uyguladigin yöntemi anlatayim eşin ya da kendin şişen ayagina masaj yap günlük 3.5 lt su iç ve tuzu 1 hafta baya azaltmani öneririm bende agri olmuyor şişme oluyor

Sag qyaginin sismesi normal. Sorun degil. Benim 2 gebeligimde de sag ayagim sisti ama bacaginda bir sislik hassasiyet renk degisimi varsa bir sorun olabilir. Belli bir noktada sislik renk degisimi ha da hassasiyet varsa gecmiyorsa doktora gidin derim.

Aynen canım bıkıyorlar şükür ozaman kardeş yapabildiğimize. Milletin kocası cocuk diye tutturur bizde tam tersi

Soguk suda ayaklarını beklet yukarı dogru uzat canım benimde tek taraflı oluyordu şişliğim agrım tuzuda azalt

Evet göbeğin kaşınması doktorum da normal büyüdüğü gerildiği için oluyo dedi ama vücudunun tamamı her gün kaşınırsa haberim olsun dedi takip edicem artık olmadı haber vericem doktoruma cnm

Cnm kesinlikle doktoruna haber ver muhtemelen dahiliyeye görünmeni isticektir. Üst solunum enfeksiyonu geçiren o kişi benim dahiliye antibiyotik doktoruma sordum kullanmamda bi sakınca olmadığını söyledi kullanmama rağmen 3 haftaya anca geçti benimkisi umarım seninki o kadar uzun sürmez geçmiş olsun

Tesrkkurler
Teşekkürler

Teşekkür ederim cok sağolun yorumunuz için deniyicem canim masajı

benim lohusalık şimdiden başladı sanırım :) geçen tv izlerken bi anda adama uyuz oldum sana uyuzum sebebini bilmiyorum dedim ertesi günü arabayla dışarı çıktık niyeyse sinirlendim durduk yere yine bide normalde biz birbirimize sataşırız tv izlerken bide benimki ten bağımlısı sürekli dokunur bana, son bikaç gündür dedim allah aşkına uzak dur benden zaten daralıyorum üzerimde ağırlık var rahat olmak istiyorum bırak beni dedim :) iyi ki anlıyor o da durumumu bunlar iyi günlerin lohusalıkta bitsin bi gör sen diyo

ben de oyleyim kendi daralmam yetio bana azcik uzaklasin benden diorum oglumla kocama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…