- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Benimde hep şişerse sag şişiyor ama şişmemesi için sana uyguladigin yöntemi anlatayim eşin ya da kendin şişen ayagina masaj yap günlük 3.5 lt su iç ve tuzu 1 hafta baya azaltmani öneririm bende agri olmuyor şişme oluyorArkadaşlar benim de sağ ayağım tek şişti sol ayakta oyle şişme yok birde yan kısım topuna dogru boyle kizariklik midir morlukmudur bilmiyorum birde dun değil onceki gece yine sag ayagim ayagim degil bacağım oyle sizlar uyusur gibi bir agri girdi sağ bacagima ben yine ayni ayağım sismisya ondan dolayi etki ediyor agrisi orayami vuruyor diye dusundum
Aci ve agri da ödem birikmiştir o noktaya benim diz kapaklarım aciyo dizlerimin ustune oturamiyorum aylardir şiş bildigin ödem birikmiş doktorum da bakti bişey olmaz gecer dogumdan sonra dediBakin kizlar sol ayakta birsey yok
Sag qyaginin sismesi normal. Sorun degil. Benim 2 gebeligimde de sag ayagim sisti ama bacaginda bir sislik hassasiyet renk degisimi varsa bir sorun olabilir. Belli bir noktada sislik renk degisimi ha da hassasiyet varsa gecmiyorsa doktora gidin derim.Arkadaşlar benim de sağ ayağım tek şişti sol ayakta oyle şişme yok birde yan kısım topuna dogru boyle kizariklik midir morlukmudur bilmiyorum birde dun değil onceki gece yine sag ayagim ayagim degil bacağım oyle sizlar uyusur gibi bir agri girdi sağ bacagima ben yine ayni ayağım sismisya ondan dolayi etki ediyor agrisi orayami vuruyor diye dusundum
Aynen canım bıkıyorlar şükür ozaman kardeş yapabildiğimize. Milletin kocası cocuk diye tutturur bizde tam tersiKız sen Antalya'da hala klimasız mi duruyordun? Etrafındakiler de çok sabırlı ve iyi insanlarmış sana bir şey dememişlerBen olsam hamileysen hamilesin gerekirse mont giy otur, ben klimayı açıyorum derdim
Ben Cezayir'de klimayı açalı çoooook olmuştu. Bizim evde büyük bir klima var tüm evi soğutuyor. Son kat bir de bizimki klimasız durmak imkansız. İstanbul'da annemin evi hala gayet serin çok şükür.
Klimanın yönünü üste ver direkt senin üstüne üstüne üflemesin yeter. Sen yine dua et tansiyonun düşmüş sıcaktan yükselebilirdi de ki o çok daha tehlikeli.
Oğlumu da klimalı evde büyüttüm kızımı da uygun giydirip hiç sakınmayacagim. Nasıl alıştırırsan öyle gider çünkü. Sen bu kafayla bebek olunca hiç açmazsın klimayi çocukcağız Ağustos sıcağında isilik olurHalbuki sıcak soğuktan çok daha zararlı. Bebekler için ideal oda sıcaklığı 22-24 derece prematüreler için bile 24-26 derece oradan pay biç. Antalya'da yazın bu dereceleri klimasız sağlaman imkansız.
Benimki de 9 kardeş gelinler de hep kayınvalide ile beraber yaşıyor. Büyük ailede büyüyen bıkıyor herhalde çocuktan
Biz 2 kardeşiz ben yaşları yakın 3 çocuk istiyordum eşim 8 sene sonra anca 2. Ye ikna olduDaha 3.den ümidim yok yaşım da 35e dayandı zaten oğlum vardı kızım da olacak inşallah, yeter diye düşünmeye başladım
Soguk suda ayaklarını beklet yukarı dogru uzat canım benimde tek taraflı oluyordu şişliğim agrım tuzuda azaltArkadaşlar benim de sağ ayağım tek şişti sol ayakta oyle şişme yok birde yan kısım topuna dogru boyle kizariklik midir morlukmudur bilmiyorum birde dun değil onceki gece yine sag ayagim ayagim degil bacağım oyle sizlar uyusur gibi bir agri girdi sağ bacagima ben yine ayni ayağım sismisya ondan dolayi etki ediyor agrisi orayami vuruyor diye
Günaydın canım şu temmuzu Bi yarılasak artık34+0 la Günaydınssss
Evet göbeğin kaşınması doktorum da normal büyüdüğü gerildiği için oluyo dedi ama vücudunun tamamı her gün kaşınırsa haberim olsun dedi takip edicem artık olmadı haber vericem doktoruma cnmGöbeğin kaşınması yırtıkla ilgili olabilir, hamile arkadaşım göbeğini kaşıma yırtıktan dolayı kaşınıyor demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bu kaşınma vs normal. Gün içinde sanki bacaklarımda sinekler dolaşıyor gibi hissediyorum kaşıyorum, halbuki bişey yok
Cnm kesinlikle doktoruna haber ver muhtemelen dahiliyeye görünmeni isticektir. Üst solunum enfeksiyonu geçiren o kişi benim dahiliye antibiyotik doktoruma sordum kullanmamda bi sakınca olmadığını söyledi kullanmama rağmen 3 haftaya anca geçti benimkisi umarım seninki o kadar uzun sürmez geçmiş olsunAynı durumdayım hamileliğin ilk hastalığına merhaba diyorum iki gündür. Soguk su icmedim klima yok, nerden oldu bilmiyorum cam acık yatmıyoruz evde gün icinde cereyana mı maruz kaldım hic bilmiyorum iki gündür pertim dün bogaz yanması gıcıklanması halsizlik vardı. Gece tümden 3 kere kıyafet değiştirdim terliyorum terledikce ıslanıp üşüyorum. Bu sabah düne göre daha kötüyüm. Kalkamadım hala yataktan geniz akıntısı bogazda yanma bas agrısı eşlik ediyor. Bi ıhlamur filan içeceğim. Öksürük de var. Bu hastalıgın bebeğe bir zararı olur mu, üst solunum yolu enfeksiyonu buyuk ihtimalle doktora gitmek gerekir mi. Burada biri enfeksiyon içtiğin ilaçtan daha cok zarar verir bebeğe givi bişey söylemişti.
Teşekkürler cnm yorumun için çok sağolSoguk suda ayaklarını beklet yukarı dogru uzat canım benimde tek taraflı oluyordu şişliğim agrım tuzuda azalt
TeşekkürlerSag qyaginin sismesi normal. Sorun degil. Benim 2 gebeligimde de sag ayagim sisti ama bacaginda bir sislik hassasiyet renk degisimi varsa bir sorun olabilir. Belli bir noktada sislik renk degisimi ha da hassasiyet varsa gecmiyorsa doktora gidin derim.
Aci ve agri da ödem birikmiştir o noktaya benim diz kapaklarım aciyo dizlerimin ustune oturamiyorum aylardir şiş bildigin ödem birikmiş doktorum da bakti bişey olmaz gecer dogumdan sonra dedi
Teşekkür ederim cok sağolun yorumunuz için deniyicem canim masajıBenimde hep şişerse sag şişiyor ama şişmemesi için sana uyguladigin yöntemi anlatayim eşin ya da kendin şişen ayagina masaj yap günlük 3.5 lt su iç ve tuzu 1 hafta baya azaltmani öneririm bende agri olmuyor şişme oluyor
benim lohusalık şimdiden başladı sanırım :) geçen tv izlerken bi anda adama uyuz oldum sana uyuzum sebebini bilmiyorum dedimOnun için rahmin kalp seklinde olduğu bir rahatsızlık var ya onun olması gerekiyordu sanki. Haberde de çok nadir demiş zaten ama hamilelikte zaten moralimiz bozulmaya bahane arıyorAy daha bunun lohusalığı var Allah bize de etrafımızdakilere de sabır versin inşallah Allah'tan eşim böyle durumlarda "geçici bir dönem sonra normale dönecek, şimdi anlayışlı olmam lazım" diye kl düşünen biri Yoksa ben normalde aşırı rahat ve net bir insanım alınganlığım falan asla olmaz. Ama hormonlar devreye girince tüm denge bozuluyor
benim lohusalık şimdiden başladı sanırım :) geçen tv izlerken bi anda adama uyuz oldum sana uyuzum sebebini bilmiyorum dedimertesi günü arabayla dışarı çıktık niyeyse sinirlendim durduk yere yine bide normalde biz birbirimize sataşırız tv izlerken bide benimki ten bağımlısı sürekli dokunur bana, son bikaç gündür dedim allah aşkına uzak dur benden zaten daralıyorum üzerimde ağırlık var rahat olmak istiyorum bırak beni dedim :) iyi ki anlıyor o da durumumu bunlar iyi günlerin lohusalıkta bitsin bi gör sen diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?