2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 35'ten sonra tüm takviyeleri bırakıyoruz ama Kan İlacı hariç. Doktor bana özellikle tembihledi. Sadece kan ilacına devam et dokuların ne kadar sağlam olursa doğumda işimiz o kadar kolaylaşır dedi.

İlk doğumumdan o kadar farklı ki bu doktorun tarzı inşallah dediği gibi kesisiz dikişsiz kolay bir doğum olur.

Geçen instada gördüm bir gebesi tam açıkken 3 saat bebek insin diye beklemiş, kadın tam açıklıkla dolanmış hastanede, hareket falan yapıyordu . Benim ilk doğumum da diğer ebeler benimle ilgilenen ebeye "doğumhaneye neden getirdin daha bebek inmemiş" dediler. "O kendi indirebiliyor" dedi Bana da "ıkın göster" dedi (göster kızım teyzelere der gibi) gösterdim diğer ebelere de. Ben de sanıyorum ki iyi bir şey yapıyorum öyle zorla ikinarak indirince bebeği kesi de olur dikiş de varis de herşey de

Ah canım Allah sabır versin. Kötü düşünmemeye çalış, doktorların dediğine göre doğal bir sürecin içindeler. Zamanla toparlanacaklar inşallah. Dualarımız topigimizin uğuru ikizlerimizle

Benim yaşadıklarım seninkiyle kiyaslanmaz bile ama 5 günlük bir yoğun bakım sürecimiz olmuştu bizim de o yüzden sana ağlama demicem. Benim annem benden çok telaş etmişti, ev de kalabalıktı şehir dışından akrabalar falan vardı. Ben de kendimi çok sıkmıştım ben ağlarsam annem hepten dağılır diye hiç bir duygumu yasayamamıştım. En son taburcu olabilirsiniz dediklerinde hastanede ağlamaya başladım Kimseyi umursama ağla dök içini. Bu günler de geçecek, bebişlerin sesleri evi şenlendirecek

aşırı mide yanmasından uyuyamıyorum resmen yatamıyorum
Ben de 2 gecedir uyuyamıyorum ama mide yanması vs gibi bir şikayetim de yok. Sadece gece uyuyamayınca açıkıyorum Uykusuz her geceeee yorgun öleeesiyeeeeeee Halbuki bugün yürüyüşe de başladım yorulunca uyurum sanmıştım

Ben bir süredir rahat uyuyordum gariptir lakin bu gece asla dehşet yanıyor temmuz annelerine daldim dogum hikayelerini okuyorum bebeklere bakıyorum çok heyecanlı yakinda burası da cümbüş olcak

Bende aynıyım. Gece oldu mu uyku yok diye dolaşıyorum ortalıkta. Dolanırken karnım acıkıyor sabaha karşı uyuyakalıyorum neredeyse

Kizlar gobek bagindan bahsedilmiste ben hic bisey kullanmadim pekte islak tutmamaya calistim kuru kalmasi gerek zaten su alip , enfeksiyon kapmasi cok yuksek .. birde benim 2 cocugun gobek bagi hala duruyor siz ne yaptiniz atmaya kiyamadim ben
Bizimki de duruyor. Bu gidişle yastığına gömecem kendileri uyumayı hiç sevmiyor da

Kusura bakmayın ben pek sıkı takip edemiyorum forumu.. C vit hastaykrn 2 kez alabilirsin demişti dr açıkçası aile hekimlerinin yönlendirmelerini pek önemsemiyorum. Bir de aspirin zaten kullanıyordum hamileyken bi zararı yok zaten ama 34.haftaya kadar demişti dr. Şu an iyisinizdir umarım. Tekrar geçmiş olsun

Bu gece acıkmamam lazım diye kendimi motive etmeye çalışıyorum daha çok aklıma yiyecek geliyor sabah hem şeker tahlili verecem hemde kızçemi görecem tabi oturup oturup sabaha sızıp kalmazsam

Ben bir süredir rahat uyuyordum gariptir lakin bu gece asla dehşet yanıyor temmuz annelerine daldim dogum hikayelerini okuyorum bebeklere bakıyorum çok heyecanlı yakinda burası da cümbüş olcak
Muz ye ya da bir yudum soğuk süt iç, gaviscon varsa ondan içiyorsundur zaten. Mide yanması eşim sürekli yaşıyor Allah'tan o değil ben hamileyim o bir de hamile olsa halini düşünemiyorum. Talcid, rene ve gaviscon ile yaşıyor adamcağız

muz yatmadan önce son 1 tane vardı yedim rennie de içtim

Topikin bu gece ki kuşları olaraktan bakalim en son kim sızıp kalacak. Temmuz anneleri okumak iyi geldi net olarak özelde doguma karar verdim. Kontrol için persembeye randevu alabildim çocuğumu görmeyeli 1 ay oldu insallah yüzünü gösterir bu kez kafasini olcemedi idi devlet bakim kaç kilo boyu posu yerinde mi yavrumun. Heyecan yaptim dogum hikayeleri okuyunca . Hayırlısı ile bizde patir patir kavuşalım

Benimkinin erkek versiyonu gibi mübarek Sınır tanımayan Doktorlar var ya benimkiyle bunun gibiler de normal doğumda sınır tanımıyorlar herhalde 100 soruda doğal doğum kitabını aldım. İlki çok boşluğuma geldi şimdi bunu bir okuyayım da bir sonraki kontrolde cahil görünmeyeyim

Bende aynıyım. Gece oldu mu uyku yok diye dolaşıyorum ortalıkta. Dolanırken karnım acıkıyor sabaha karşı uyuyakalıyorum neredeyse
Ay ben dayanamadım ekmek arası peynir domates yaptım onu yiyorum. Yemek yiyeli olmuş 7 saat, durdum durdum amanyok dayanamadim çok acıktım valla Yanında da madem suyu içip magnezyum yerine geçer en azından diyip vicdan azabımı hafifletmeye çalışıyorum

Yemek yemem şu tıkanıklıkta mümkün değil ama bende az bi tarifler paylaşan bloger sayfasi gezdim gözüm doydu en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…