Ah canım Allah sabır versin. Kötü düşünmemeye çalış, doktorların dediğine göre doğal bir sürecin içindeler. Zamanla toparlanacaklar inşallah. Dualarımız topigimizin uğuru ikizlerimizleCanım iyi diyelim iyi olsunlar insallah benim oğlanın kanı düşmüş dun kan vermişler ilk doğdukları zaman kilo kaybi olmuştu hepsinde oluyormus neyse onu atlattık kilo alımı başladı bebeklerde solunum desteği alıyorlardı onu atlattık şükür kendi kendilerine nefrs alip veriyorlar serumla bssleniyorlardi onuda atlatmıştik ama oglan son 4 gun hic kilo almadı aksine en son 1700du dunden bugüne 1500e düştü tekrar serumla beslenmeye geçtiler midesk mama süt almıyormus kiz iyi cok şükür solunum yadq beslemme desteği almıyor dr prematurelerdr sık görülen bir sey canınızı sikmayın desede cok fena canımız sıkıldı bugün hastaneden eve geldikten sonra catlayana kadar ağladım 12 günlük oldular hala doğdukları kiloda degiller bu durum cok üzüyor bizk insallah bir an önce toparlarlar minikler allah hepimizkn yardımcısı olsun inşallah bizde durumlar öyle malesef
Ben de 2 gecedir uyuyamıyorum ama mide yanması vs gibi bir şikayetim de yok. Sadece gece uyuyamayınca açıkıyorumaşırı mide yanmasından uyuyamıyorum resmen yatamıyorum
Ben bir süredir rahat uyuyordum gariptir lakin bu gece asla dehşet yanıyor temmuz annelerine daldim dogum hikayelerini okuyorum bebeklere bakıyorum çok heyecanlı yakinda burası da cümbüş olcakBen de 2 gecedir uyuyamıyorum ama mide yanması vs gibi bir şikayetim de yok. Sadece gece uyuyamayınca açıkıyorumUykusuz her geceeee yorgun öleeesiyeeeeeee Halbuki bugün yürüyüşe de başladım yorulunca uyurum sanmıştım
Bende aynıyım. Gece oldu mu uyku yok diye dolaşıyorum ortalıkta. Dolanırken karnım acıkıyorBen de 2 gecedir uyuyamıyorum ama mide yanması vs gibi bir şikayetim de yok. Sadece gece uyuyamayınca açıkıyorumUykusuz her geceeee yorgun öleeesiyeeeeeee Halbuki bugün yürüyüşe de başladım yorulunca uyurum sanmıştım
Bizimki de duruyor. Bu gidişle yastığına gömecem kendileri uyumayı hiç sevmiyor daKizlar gobek bagindan bahsedilmiste ben hic bisey kullanmadim pekte islak tutmamaya calistim kuru kalmasi gerek zaten su alip , enfeksiyon kapmasi cok yuksek .. birde benim 2 cocugun gobek bagi hala duruyor siz ne yaptiniz atmaya kiyamadim ben
Kusura bakmayın ben pek sıkı takip edemiyorum forumu.. C vit hastaykrn 2 kez alabilirsin demişti dr açıkçası aile hekimlerinin yönlendirmelerini pek önemsemiyorum. Bir de aspirin zaten kullanıyordum hamileyken bi zararı yok zaten ama 34.haftaya kadar demişti dr. Şu an iyisinizdir umarım. Tekrar geçmiş olsunTesekkür ederim. İnş ben kovid değilimdir bikac gün antibiyotik kullanavağım bakalım. peki kovid olunca kan sulandırıcı gerekiyor mu sana öyle bişey dediler mi? 5 6 gündür multivitanımın bittiği için içmiyorum acaba ondan da mı oldubi de bugun aile hekimine c vitamını içeyim mi dedim oyle yükael dozda c vitamini içme dedi. Multivitaminini al yeter dedi
Bu gece acıkmamam lazım diye kendimi motive etmeye çalışıyorum daha çok aklıma yiyecek geliyorBen de 2 gecedir uyuyamıyorum ama mide yanması vs gibi bir şikayetim de yok. Sadece gece uyuyamayınca açıkıyorumUykusuz her geceeee yorgun öleeesiyeeeeeee Halbuki bugün yürüyüşe de başladım yorulunca uyurum sanmıştım
Muz ye ya da bir yudum soğuk süt iç, gaviscon varsa ondan içiyorsundur zaten. Mide yanması eşim sürekli yaşıyor Allah'tan o değil ben hamileyim o bir de hamile olsa halini düşünemiyorum. Talcid, rene ve gaviscon ile yaşıyor adamcağızBen bir süredir rahat uyuyordum gariptir lakin bu gece asla dehşet yanıyor temmuz annelerine daldim dogum hikayelerini okuyorum bebeklere bakıyorum çok heyecanlı yakinda burası da cümbüş olcak
Teşekkür ederim. Kusura bakmayın pek sıkı takip edemiyorum burayı..Tabiki yazarim. Iki hafta sonra yapilcak test bana. O zaman kesin ogrenirim.
muz yatmadan önce son 1 tane vardı yedimMuz ye ya da bir yudum soğuk süt iç, gaviscon varsa ondan içiyorsundur zaten. Mide yanması eşim sürekli yaşıyor Allah'tan o değil ben hamileyim o bir de hamile olsa halini düşünemiyorum. Talcid, rene ve gaviscon ile yaşıyor adamcağız
Varsa tahin ye bir kaşık rennie falan kesmediği yanmayı kesmiştimuz yatmadan önce son 1 tane vardı yedimrennie de içtim
Zalim tahine bugün baktım bitmiştiVarsa tahin ye bir kaşık rennie falan kesmediği yanmayı kesmişti
Aaaa hiç bilmiyordum bunuVarsa tahin ye bir kaşık rennie falan kesmediği yanmayı kesmişti
Benimkinin erkek versiyonu gibi mübarekEki Görüntüle 3094535 Eki Görüntüle 3094536 Eki Görüntüle 3094538 Eki Görüntüle 3094539
Kızlar ünlü bir doktor bu adam. Konuştuğumuz bazı konular hakkında sorular yanıtlamış paylaşmak istedim. Gerçekten doktorlarında fikirleri birbirinden çok farklı oluyormuş
Sagol canim takibe aldım şu sira bolca doguma dair ne varsa takipte olacağım kesinEki Görüntüle 3094535 Eki Görüntüle 3094536 Eki Görüntüle 3094538 Eki Görüntüle 3094539
Kızlar ünlü bir doktor bu adam. Konuştuğumuz bazı konular hakkında sorular yanıtlamış paylaşmak istedim. Gerçekten doktorlarında fikirleri birbirinden çok farklı oluyormuş
Ay ben dayanamadım ekmek arası peynir domates yaptım onu yiyorum. Yemek yiyeli olmuş 7 saat, durdum durdum amanyok dayanamadim çok acıktım vallaBende aynıyım. Gece oldu mu uyku yok diye dolaşıyorum ortalıkta. Dolanırken karnım acıkıyorsabaha karşı uyuyakalıyorum neredeyse
Yemek yemem şu tıkanıklıkta mümkün değil ama bende az bi tarifler paylaşan bloger sayfasi gezdim gözüm doydu en azındanAy ben dayanamadım ekmek arası peynir domates yaptım onu yiyorum. Yemek yiyeli olmuş 7 saat, durdum durdum amanyok dayanamadim çok acıktım vallaYanında da madem suyu içip magnezyum yerine geçer en azından diyip vicdan azabımı hafifletmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?