2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay demin telefonu falan bıraktım yattım ciddi ciddi uyumak için çaba sarf ettim ama yok dön dön yine uyuyamadım. Sonra tekrar aldım elime uyuyamiyorum bari canım sıkılmasın

Hahaha elimde ekmek arası peynir salatalıkla bu mesajı okuyor olmam

Hahaha elimde ekmek arası peynir salatalıkla bu mesajı okuyor olmam
Bu azimle yuvarlanarak doğuma girecez

Doğumdan sonra allahtan hızlı kilo veriliyorda ona güveniyorum Balkonda serin serin ekmeğimi yerken doğum çantamı düşünüyordum eksik var mı diye Az sonra tlc deki hamile olduğumu bilmiyordum u izlerim. Nasıl olsa sabah yaklaşır sonra

Siz yemek yeyin ben doktor sayfalarında doğumları izleyimyok yok yatcam bir suru is var yarin boya badana ve midem hala alev

Ben hala çanta konusunda aynı yerdeyim bez de almadım, hastane çıkışı da almadım, hasta bezi de doğursam çıplak kalacağız sen bayağı plan program yapmışsın gece için

Biri beni durdursun Güya gece gece çok yemiyeyim diye ekmeği büyük tutmamistim ama kesmedi şimdi de sütlaç yiyorum 1,5 senedir gurbette annemin sütlacına hasret kalmışım napayım Ay uyku ilacına falan mı başlasam yoksa doğuma 100 kg giricem Bluetooth kulaklığımın bile şarjı bitti benim şarkım bitmedi

Ben hala çanta konusunda aynı yerdeyim bez de almadım, hastane çıkışı da almadım, hasta bezi de doğursam çıplak kalacağız sen bayağı plan program yapmışsın gece için
Ben çantayı hazırlayalı baya oldu ya. Ne zaman ne olacağı belli olmaz sancı gelirse, su gelirse o telaşla çanta hazırlayamam. Herşeyi aldım yıkadım yerleştirdim. Gerisi küçük hanıma kalmış

Ahahaha tebrik ederim bu kadar mide doluluğu ile nasil yatcaksin ben gecenin 3 ü olmus hala yanıyorum uzandim yatamadimm

Doğumları gördükçe okudukca eksiklerimi acil toparlamam gerektiği kanaatine vardım depend dediginiz seyi alcam ki hic kullanmadim hasta bezi mi neydi o büyük sey onu almistim 7 sene önce ivir zivir bazi detaylar eksik iste hala tam degil halletcem liste yazcam kalanlari

Senin hakkın var ama anne sofrasına düşmüşsün en çok kilo alacağımız dönem bide sonumuz hayrola ben de yatamayınca yemeyi unutmak için makineye çamaşır attım

En mantıklısı erken hazırlamak. Ben 35te doğurdum buda erken gelir diye güya 30da hazır edecektim 3 aydır ekstra aldığım şey valiz içi organizer

Sütlaç dedi tatlı demeyin canim hep tatlı istiyor frenlemeye çalışıyorum bana buyuk pasta verin tek basima yerim Allahtan eriniyorum yapamıyorum bir cok seyi de yoksa benim halim harapti yapan da yok enerjim el verdiğince arada yaptim dışarıdan yedim

Bende depend i sıkar mi rahat edemem mi diye hasta bezini düşündüm. Kızda hasta bezi kullanmıştım çok rahattı. Bu sene ki bebeler bana çok aceleci geliyor yumurta dayanmadan harekete geçsem keske canım sen bebek bezi araştırması yapmıştın sonuç ne oldu ne aldın

Bana annem yapıp getiriyor canım ister yapamam diye yokta diyemiyorum dost diye diye nicesine sarıldım

En mantıklısı erken hazırlamak. Ben 35te doğurdum buda erken gelir diye güya 30da hazır edecektim 3 aydır ekstra aldığım şey valiz içi organizer
Benim canım tez ondan hiç bekletemem. Hatta hazırlamamış olsaydım bu saatte kalkar hazırlamaya başlar sabah ilk iş eksikleri alır koyardım

Bez falan kolay hallolur da kıyafet işini ayarla bence de yoksa gerçekten çıplak kalacaksınız Ben de bugün herşeyi çantaya doldurdum. Sterilize edilecek şeyleri ettim. Ama daha ütulemedim. Yarın halim olsursa yaparım inşallah.

Ay ilkinde hemen vermiştim ama o zaman gençtim, metabolizmam hızlıydı şimdi ne olacak bakalım. Zaten fazla.kiloula hamile kaldım şimdilik 10 kilo falan aldım gibi ama bu son ay çok alınıyor

Ahahaha tebrik ederim bu kadar mide doluluğu ile nasil yatcaksin ben gecenin 3 ü olmus hala yanıyorum uzandim yatamadimm
Benim midem masallah diyim genelde çok çelik gibidir, ilk hamileliğimde de yanma falan olmadı bunda da olmaz sonuna kadar inşallah.
Senin hakkın var ama anne sofrasına düşmüşsün en çok kilo alacağımız dönem bide sonumuz hayrola ben de yatamayınca yemeyi unutmak için makineye çamaşır attım
Ya normalde uyuyamasam da yemezdim ama bugün pis boğazlığım tuttu. Bir de Türkiye'de yemeyi özlediğim şeyler var Peynir hasretim henüz dinmemiş anlaşılan Cezayir'deyken her gece eşimle yatmadan önce karpuz yerdik, hatta o kadar çok karpuz yiyordum ki eşim bu kız kızıl doğacak diyordu Ama buradaki karpuzlar henüz iyice tatlanmamistir diye almadım daha. BİM'in karpuzları çok güzel oluyor ama zamanı gelmedi sanki daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…