Ay demin telefonu falan bıraktım yattım ciddi ciddi uyumak için çaba sarf ettim ama yok dön dön yine uyuyamadım. Sonra tekrar aldım elime uyuyamiyorum bari canım sıkılmasınTopikin bu gece ki kuşları olaraktanbakalim en son kim sızıp kalacak. Temmuz anneleri okumak iyi geldi net olarak özelde doguma karar verdim. Kontrol için persembeye randevu alabildim çocuğumu görmeyeli 1 ay oldu insallah yüzünü gösterir bu kez kafasini olcemedi idi devlet bakim kaç kilo boyu posu yerinde mi yavrumun. Heyecan yaptim dogum hikayeleri okuyunca . Hayırlısı ile bizde patir patir kavuşalım
Tühh. Benim midemi tek tahin yatıştırmıştı.Zalim tahine bugün baktım bitmişti
Kız bende bilmem kiAaaa hiç bilmiyordum bunu
Hahaha elimde ekmek arası peynir salatalıkla bu mesajı okuyor olmamAy ben dayanamadım ekmek arası peynir domates yaptım onu yiyorum. Yemek yiyeli olmuş 7 saat, durdum durdum amanyok dayanamadim çok acıktım vallaYanında da madem suyu içip magnezyum yerine geçer en azından diyip vicdan azabımı hafifletmeye çalışıyorum
Ay ben dayanamadım ekmek arası peynir domates yaptım onu yiyorum. Yemek yiyeli olmuş 7 saat, durdum durdum amanyok dayanamadim çok acıktım vallaYanında da madem suyu içip magnezyum yerine geçer en azından diyip vicdan azabımı hafifletmeye çalışıyorum
Bu azimle yuvarlanarak doğuma girecezHahaha elimde ekmek arası peynir salatalıkla bu mesajı okuyor olmam
Doğumdan sonra allahtan hızlı kilo veriliyorda ona güveniyorumBu azimle yuvarlanarak doğuma girecez
Ben hala çanta konusunda aynı yerdeyimDoğumdan sonra allahtan hızlı kilo veriliyorda ona güveniyorumBalkonda serin serin ekmeğimi yerken doğum çantamı düşünüyordum eksik var mı diye Az sonra tlc deki hamile olduğumu bilmiyordum u izlerim. Nasıl olsa sabah yaklaşır sonra
İlk kayıp verildiSiz yemek yeyin ben doktor sayfalarında doğumları izleyimyok yok yatcam bir suru is var yarin boya badana ve midem hala alev
Biri beni durdursunBu azimle yuvarlanarak doğuma girecez
Ben çantayı hazırlayalı baya oldu ya. Ne zaman ne olacağı belli olmaz sancı gelirse, su gelirse o telaşla çanta hazırlayamam. Herşeyi aldım yıkadım yerleştirdim. Gerisi küçük hanıma kalmışBen hala çanta konusunda aynı yerdeyimbez de almadım, hastane çıkışı da almadım, hasta bezi de doğursam çıplak kalacağız sen bayağı plan program yapmışsın gece için
Ahahaha tebrik ederim bu kadar mide doluluğu ile nasil yatcaksinBiri beni durdursunGüya gece gece çok yemiyeyim diye ekmeği büyük tutmamistim ama kesmedi şimdi de sütlaç yiyorum 1,5 senedir gurbette annemin sütlacına hasret kalmışım napayım Ay uyku ilacına falan mı başlasam yoksa doğuma 100 kg giricem Bluetooth kulaklığımın bile şarjı bitti benim şarkım bitmedi
Doğumları gördükçe okudukca eksiklerimi acil toparlamam gerektiği kanaatine vardımBen hala çanta konusunda aynı yerdeyimbez de almadım, hastane çıkışı da almadım, hasta bezi de doğursam çıplak kalacağız sen bayağı plan program yapmışsın gece için
Senin hakkın var ama anne sofrasına düşmüşsünBiri beni durdursunGüya gece gece çok yemiyeyim diye ekmeği büyük tutmamistim ama kesmedi şimdi de sütlaç yiyorum 1,5 senedir gurbette annemin sütlacına hasret kalmışım napayım Ay uyku ilacına falan mı başlasam yoksa doğuma 100 kg giricem Bluetooth kulaklığımın bile şarjı bitti benim şarkım bitmedi
En mantıklısı erken hazırlamak. Ben 35te doğurdum buda erken gelir diye güya 30da hazır edecektim 3 aydır ekstra aldığım şey valiz içi organizerBen çantayı hazırlayalı baya oldu ya. Ne zaman ne olacağı belli olmaz sancı gelirse, su gelirse o telaşla çanta hazırlayamam. Herşeyi aldım yıkadım yerleştirdim. Gerisi küçük hanıma kalmış
Bende depend i sıkar mi rahat edemem mi diye hasta bezini düşündüm. Kızda hasta bezi kullanmıştım çok rahattı. Bu sene ki bebeler bana çok aceleci geliyor yumurta dayanmadan harekete geçsem keskeDoğumları gördükçe okudukca eksiklerimi acil toparlamam gerektiği kanaatine vardımdepend dediginiz seyi alcam ki hic kullanmadim hasta bezi mi neydi o büyük sey onu almistim 7 sene önce ivir zivir bazi detaylar eksik iste hala tam degil halletcem liste yazcam kalanlari
Bana annem yapıp getiriyor canım ister yapamam diye yokta diyemiyorum dost diye diye nicesine sarıldımSütlaç deditatlı demeyin canim hep tatlı istiyor frenlemeye çalışıyorum bana buyuk pasta verin tek basima yerim Allahtan eriniyorum yapamıyorum bir cok seyi de yoksa benim halim harapti yapan da yok enerjim el verdiğince arada yaptim dışarıdan yedim
Benim canım tez ondan hiç bekletemem. Hatta hazırlamamış olsaydım bu saatte kalkar hazırlamaya başlar sabah ilk iş eksikleri alır koyardımEn mantıklısı erken hazırlamak. Ben 35te doğurdum buda erken gelir diye güya 30da hazır edecektim 3 aydır ekstra aldığım şey valiz içi organizer
Bez falan kolay hallolur da kıyafet işini ayarla bence de yoksa gerçekten çıplak kalacaksınızBen hala çanta konusunda aynı yerdeyimbez de almadım, hastane çıkışı da almadım, hasta bezi de doğursam çıplak kalacağız sen bayağı plan program yapmışsın gece için
Ay ilkinde hemen vermiştim ama o zaman gençtim, metabolizmam hızlıydı şimdi ne olacak bakalım. Zaten fazla.kiloula hamile kaldım şimdilik 10 kilo falan aldım gibi ama bu son ay çok alınıyorDoğumdan sonra allahtan hızlı kilo veriliyorda ona güveniyorumBalkonda serin serin ekmeğimi yerken doğum çantamı düşünüyordum eksik var mı diye Az sonra tlc deki hamile olduğumu bilmiyordum u izlerim. Nasıl olsa sabah yaklaşır sonra
Benim midem masallah diyim genelde çok çelik gibidir, ilk hamileliğimde de yanma falan olmadı bunda da olmaz sonuna kadar inşallah.Ahahaha tebrik ederim bu kadar mide doluluğu ile nasil yatcaksinben gecenin 3 ü olmus hala yanıyorum uzandim yatamadimm
Ya normalde uyuyamasam da yemezdim ama bugün pis boğazlığım tuttu. Bir de Türkiye'de yemeyi özlediğim şeyler varSenin hakkın var ama anne sofrasına düşmüşsünen çok kilo alacağımız dönem bide sonumuz hayrola ben de yatamayınca yemeyi unutmak için makineye çamaşır attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?