Mide yanması, mide öz suyu ağzımdan tür atıyor su an yatamıyorum, leblebiyi yedim, az süt içtim oturuyorum. Geceler oyle uzun ki, sabah olsun da sabah uyuyayım diye bakıyorum vallaaşırı mide yanmasından uyuyamıyorum resmen yatamıyorum
Aa gecmis olsunİyi geceler kızlar . Arıtmayı açık unutup mutfağımı su bastırdımdolap içleri halılar fırınım bile su içindeydi ve bu ikinci unutuşum sürahiyi koyuyorum dolsun diye unutuyorum sonra halıları yıkamaya verdik 2 gün içinde geldi şükür eşim eli değmişken kaba taslak bayram temizliğimizide çıkardı aradan . Onlarla uğraşmaktan bakamadım konuşmalara çok. Doğum yapan olmadı değil mi hepiniz iyisiniz inşallah Bende aşırı terleme başladı klima lı ortamda yatıyorum devamlı klima altında bile terliyorum sizler de durumlar nasıl Bu arada bebiş asla yerinde durmuyor sanırım uyumuyor da resmen çıkmak için yer arıyor ve aşırı sert vurmaya başladı iyice yerimden hoplatıyor devamlı
Benim pijamam var yine bebe tam çıplakBez falan kolay hallolur da kıyafet işini ayarla bence de yoksa gerçekten çıplak kalacaksınızBen de bugün herşeyi çantaya doldurdum. Sterilize edilecek şeyleri ettim. Ama daha ütulemedim. Yarın halim olsursa yaparım inşallah.
Ay ilkinde hemen vermiştim ama o zaman gençtim, metabolizmam hızlıydı şimdi ne olacak bakalım. Zaten fazla.kiloula hamile kaldım şimdilik 10 kilo falan aldım gibi ama bu son ay çok alınıyor
Benim midem masallah diyim genelde çok çelik gibidir, ilk hamileliğimde de yanma falan olmadı bunda da olmaz sonuna kadar inşallah.
Ya normalde uyuyamasam da yemezdim ama bugün pis boğazlığım tuttu. Bir de Türkiye'de yemeyi özlediğim şeyler varPeynir hasretim henüz dinmemiş anlaşılan Cezayir'deyken her gece eşimle yatmadan önce karpuz yerdik, hatta o kadar çok karpuz yiyordum ki eşim bu kız kızıl doğacak diyordu Ama buradaki karpuzlar henüz iyice tatlanmamistir diye almadım daha. BİM'in karpuzları çok güzel oluyor ama zamanı gelmedi sanki daha.
Hiç o enerjim yok kız bide herşey tamam gibi müthiş rahatlığım varBenim canım tez ondan hiç bekletemem. Hatta hazırlamamış olsaydım bu saatte kalkar hazırlamaya başlar sabah ilk iş eksikleri alır koyardım
Geçmişler olsun neyse kriz fırsata dönmüşİyi geceler kızlar . Arıtmayı açık unutup mutfağımı su bastırdımdolap içleri halılar fırınım bile su içindeydi ve bu ikinci unutuşum sürahiyi koyuyorum dolsun diye unutuyorum sonra halıları yıkamaya verdik 2 gün içinde geldi şükür eşim eli değmişken kaba taslak bayram temizliğimizide çıkardı aradan . Onlarla uğraşmaktan bakamadım konuşmalara çok. Doğum yapan olmadı değil mi hepiniz iyisiniz inşallah Bende aşırı terleme başladı klima lı ortamda yatıyorum devamlı klima altında bile terliyorum sizler de durumlar nasıl Bu arada bebiş asla yerinde durmuyor sanırım uyumuyor da resmen çıkmak için yer arıyor ve aşırı sert vurmaya başladı iyice yerimden hoplatıyor devamlı
Hahah ben de ac uyandim. Geri uyuyamadim. Kahvalti hazirlamaya da usendim kalkip sutle cikolatali gevreklerden yedim. Sonra da gunesin dogusunu izledim. What a nice dayGünaydın, bugün aç ve enerjisiz uyandım bende. Alarmı kapattım hazırlanacaktım yürüyecek halim yok ve muzlu süt diyerek uyandımdün CipisS bahsedince buzluktaki muzları düşünerek uyumuştum sabahın 6buçuğunda muzlu süt yaptım blenderla iyi geldi işyerine de yazdım bugün rahatsızım evden çalışacağım diye
İyi yapmışsın :) Şimdi aklıma geldi keşke içmeseydim o sütü hazır evdeyken asm ye gidip kan verirdim tahliller aradan çıkardıHahah ben de ac uyandim. Geri uyuyamadim. Kahvalti hazirlamaya da usendim kalkip sutle cikolatali gevreklerden yedim. Sonra da gunesin dogusunu izledim. What a nice day
Ayy bende 35ten sonra birakayim o zamanBen biraktim. Zaten 4-5 ay arasi duzensiz kullandim. Bir de 1 hafta kullandim 8. Ayda ve biraktim. Dogumu geciktiriyormus. 35. Haftadan sonra birak demisti @Semasimo nun doktoru. Ben gercekten 37-38 gelsin istiyorum bu bebek. Ne gerekiyorsa yapicam bunun icin.
Magnorm zaten bi halta yaramiyor bacimMagnorm kullanıyorum canım ben
Valla bana şekerden dolayı bıraktırdı. Çok zorda kalmadıkça içmeyeceksin dedi. Soda ile idare etmeye çalışıyorum bende.
Bu doktorların hep fikir ayrılığı var ya. Ben anlamıyorum cidden
Ayy bende birakicam artik muz maden suyu diyerek giderizBen doktoruma özellikle söyledim çok ağrım oluyor diye dayanacaksin dediDoğumu geciktiriyor diyince ilk çocuğunu 42. Haftada doğurmuş bu anneyi can evinden vurdu
Kiz niye vazgectin kii iphone 11 i kaptın nasilsaTopikin bu gece ki kuşları olaraktanbakalim en son kim sızıp kalacak. Temmuz anneleri okumak iyi geldi net olarak özelde doguma karar verdim. Kontrol için persembeye randevu alabildim çocuğumu görmeyeli 1 ay oldu insallah yüzünü gösterir bu kez kafasini olcemedi idi devlet bakim kaç kilo boyu posu yerinde mi yavrumun. Heyecan yaptim dogum hikayeleri okuyunca . Hayırlısı ile bizde patir patir kavuşalım
Manzara mükooo uçan böcekler geldi aklimaHahah ben de ac uyandim. Geri uyuyamadim. Kahvalti hazirlamaya da usendim kalkip sutle cikolatali gevreklerden yedim. Sonra da gunesin dogusunu izledim. What a nice day
bizim kata ucamiyolar sanirim. Daha sahit olmadim. Ay olmiyim da zaten. Dusunmek bile istemiyorum.Manzara mükooo uçan böcekler geldi aklima
Evet canım gündüzleri de aktif ama geceleri asla uyumuyor uyutmuyordaMide yanması, mide öz suyu ağzımdan tür atıyor su an yatamıyorum, leblebiyi yedim, az süt içtim oturuyorum. Geceler oyle uzun ki, sabah olsun da sabah uyuyayım diye bakıyorum valla
Aa gecmis olsun
Gececi mi senin bebis dez benimki gece yatarken daha hareketli
Sağol canım aynen işime yaradı bu durumGeçmişler olsun neyse kriz fırsata dönmüşbizim ki de çok hareketli bide zıplıyor yani bildiğiniz gerçekten zıplıyor trambolinde gibi sıcak bastıkça suya giriyorum bende elim ayağım yıkanmaktan perde çıkaracak
Aynen öyle. O yüzden bende pek yorum yapmıyorum.Ben de alıntı yaptım bikaç şey yazıp yazıp sildim sonra.. Neyse dedim yorum yapmıyorum bi faydası olmayacak olamayacak.. Çok üzücü
aşırı mide yanmasından uyuyamıyorum resmen yatamıyorum
Topikin bu gece ki kuşları olaraktanbakalim en son kim sızıp kalacak. Temmuz anneleri okumak iyi geldi net olarak özelde doguma karar verdim. Kontrol için persembeye randevu alabildim çocuğumu görmeyeli 1 ay oldu insallah yüzünü gösterir bu kez kafasini olcemedi idi devlet bakim kaç kilo boyu posu yerinde mi yavrumun. Heyecan yaptim dogum hikayeleri okuyunca . Hayırlısı ile bizde patir patir kavuşalım
Geçmiş olsunSütlaç deditatlı demeyin canim hep tatlı istiyor frenlemeye çalışıyorum bana buyuk pasta verin tek basima yerim Allahtan eriniyorum yapamıyorum bir cok seyi de yoksa benim halim harapti yapan da yok enerjim el verdiğince arada yaptim dışarıdan yedim
Çok geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar . Arıtmayı açık unutup mutfağımı su bastırdımdolap içleri halılar fırınım bile su içindeydi ve bu ikinci unutuşum sürahiyi koyuyorum dolsun diye unutuyorum sonra halıları yıkamaya verdik 2 gün içinde geldi şükür eşim eli değmişken kaba taslak bayram temizliğimizide çıkardı aradan . Onlarla uğraşmaktan bakamadım konuşmalara çok. Doğum yapan olmadı değil mi hepiniz iyisiniz inşallah Bende aşırı terleme başladı klima lı ortamda yatıyorum devamlı klima altında bile terliyorum sizler de durumlar nasıl Bu arada bebiş asla yerinde durmuyor sanırım uyumuyor da resmen çıkmak için yer arıyor ve aşırı sert vurmaya başladı iyice yerimden hoplatıyor devamlı
Başlasın başlasın ben kendimi çok adapte ettim temmuzun 20 sine. Aşırı odaklıyım. Tüm enerjimi o tarihe yönlendiriyorumUyuyamıyorum uyuyamadıkça stres oluyorum şu saat oldu hâlâ gram uyku yok gözümdebaya mesaj birikmiş onları okudum bayram sonuna başlar herhalde doğumlar çok heyecanlı artık 35+5 olduk biz de 2 gün önce dr daydık 2800 olmus kilosu boyla ilgili bir şey demedi kafası hep haftasından ileri çıkıyodu yine öyle çıktı ama her şey yolunda dedi doktorumuz çok şükür artık uyuyamamak, koca karınla kıpırdayamamak, sıcaklar çok zorlamaya başladı. Kızıma diyorum bak bayram tatili bitsin temmuzun 25i gibi gel ağustosu bekleme şaka bi yana sağlıkla tamamlayalım şu son kalan günlerimizi ve sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza inşallah
Hahah Allah seniGünaydın, bugün aç ve enerjisiz uyandım bende. Alarmı kapattım hazırlanacaktım yürüyecek halim yok ve muzlu süt diyerek uyandımdün CipisS bahsedince buzluktaki muzları düşünerek uyumuştum sabahın 6buçuğunda muzlu süt yaptım blenderla iyi geldi işyerine de yazdım bugün rahatsızım evden çalışacağım diye
Allah Allah sankim bende işe yarıuordu.Ayy bende 35ten sonra birakayim o zaman
Magnorm zaten bi halta yaramiyor bacim
Ayy bende birakicam artik muz maden suyu diyerek gideriz
Kiz niye vazgectin kii iphone 11 i kaptın nasilsa
Manzara mükooo uçan böcekler geldi aklima
Kiz allah korusun evden çikamam benbizim kata ucamiyolar sanirim. Daha sahit olmadim. Ay olmiyim da zaten. Dusunmek bile istemiyorum.
Onda tek çesit magnezyum varmis kramplara vs iyi gelen türü yokmuş karsi komsum eczaci da o soyledi bende kullandim bi paket ilk zamanlarda sonra bebek buyuyunce etki etmemeye basladi oceana basladim sonraAynen öyle. O yüzden bende pek yorum yapmıyorum.
Geçmiş olsunÇok şükür bi mide yanmam yok. O da olsaydı zaten napardım bilmiyorum. Süt çok iyi geliyor akşamları yatmadan önce falan iç. Hahah bende bugün ilk defa deliksiz uyumuşum ya. Normalde katılırdım size gece gece lakin misler gibi uyumuşum devlet hiç bir şeyine doğru düzgün bakmıyor zaten. Bazen pişman oluyorum devleti tercih ettiğim için. Doğum videoları falan izleyip sonra temmuz ayı doğuranları okuyorum. Heycan basıyor beni. demeyin tatlı bence de. Eşime dün diyorum şu koltuğa bal dök onu bile yerim. O seviye de canım tatlı istiyor. O kadar uzak kaldım ki şekerden anlatamam.
Çok geçmiş olsun canımbu terleme olayı bende de başladı. Hatta geçen yazdım klimayı açtığımız halde terliyorum sıcak basıyor. Benim kız şükür geceleri uyuyor. Gündüzleri de belli saatleri var. Ama dün çok az hareket etti. Bakalım bugün de bi takip edeyim
Başlasın başlasın ben kendimi çok adapte ettim temmuzun 20 sine. Aşırı odaklıyım. Tüm enerjimi o tarihe yönlendiriyorum37 hafta olacak. Yeter bence. Eğer doğmazsa en geç 38 olsun
Hahah Allah seniay pek güzel oluyor ama serin serin. Akşam içebilsem bardak bardak içerim
Allah Allah sankim bende işe yarıuordu.
Bsnim cok sevdigim bi doktor. Tarama testlerini yaptirmaya gerek gormeyen bu doktordu iste. O yuzden yaptirmamistim. Kitabi var madalyon okumak lazimEki Görüntüle 3094535 Eki Görüntüle 3094536 Eki Görüntüle 3094538 Eki Görüntüle 3094539
Kızlar ünlü bir doktor bu adam. Konuştuğumuz bazı konular hakkında sorular yanıtlamış paylaşmak istedim. Gerçekten doktorlarında fikirleri birbirinden çok farklı oluyormuş
En son 29. Haftada kullanmıştım zaten. Bırakalı çok oldu mahnezyumu. Soda ile idare ediyorumOnda tek çesit magnezyum varmis kramplara vs iyi gelen türü yokmuş karsi komsum eczaci da o soyledi bende kullandim bi paket ilk zamanlarda sonra bebek buyuyunce etki etmemeye basladi oceana basladim sonra
Bende oyle yapayim yarin kontrolüm var sorayim da doktorumaEn son 29. Haftada kullanmıştım zaten. Bırakalı çok oldu mahnezyumu. Soda ile idare ediyorum
He bi sor bakalım. Şekeri de etkiliyormuş. Ben o yüzden bıraktımBende oyle yapayim yarin kontrolüm var sorayim da doktoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?