2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar . Arıtmayı açık unutup mutfağımı su bastırdım dolap içleri halılar fırınım bile su içindeydi ve bu ikinci unutuşum sürahiyi koyuyorum dolsun diye unutuyorum sonra halıları yıkamaya verdik 2 gün içinde geldi şükür eşim eli değmişken kaba taslak bayram temizliğimizide çıkardı aradan. Onlarla uğraşmaktan bakamadım konuşmalara çok. Doğum yapan olmadı değil mi hepiniz iyisiniz inşallah Bende aşırı terleme başladı klima lı ortamda yatıyorum devamlı klima altında bile terliyorum sizler de durumlar nasıl Bu arada bebiş asla yerinde durmuyor sanırım uyumuyor da resmen çıkmak için yer arıyor ve aşırı sert vurmaya başladı iyice yerimden hoplatıyor devamlı

aşırı mide yanmasından uyuyamıyorum resmen yatamıyorum
Mide yanması, mide öz suyu ağzımdan tür atıyor su an yatamıyorum, leblebiyi yedim, az süt içtim oturuyorum. Geceler oyle uzun ki, sabah olsun da sabah uyuyayım diye bakıyorum valla

Aa gecmis olsun

Gececi mi senin bebis dez benimki gece yatarken daha hareketli

Benim pijamam var yine bebe tam çıplak
Ya biz birkaç defa aldık karpuz ama ciks daha güzel değiller. Geçen sene her aldığımız güzel çıkmıştı bu sene havalar da pek tadın da değil.
Benim canım tez ondan hiç bekletemem. Hatta hazırlamamış olsaydım bu saatte kalkar hazırlamaya başlar sabah ilk iş eksikleri alır koyardım
Hiç o enerjim yok kız bide herşey tamam gibi müthiş rahatlığım var

Geçmişler olsun neyse kriz fırsata dönmüş bizim ki de çok hareketli bide zıplıyor yani bildiğiniz gerçekten zıplıyor trambolinde gibi sıcak bastıkça suya giriyorum bende elim ayağım yıkanmaktan perde çıkaracak

Uyuyamıyorum uyuyamadıkça stres oluyorum şu saat oldu hâlâ gram uyku yok gözümde baya mesaj birikmiş onları okudum bayram sonuna başlar herhalde doğumlar çok heyecanlı artık 35+5 olduk biz de 2 gün önce dr daydık 2800 olmus kilosu boyla ilgili bir şey demedi kafası hep haftasından ileri çıkıyodu yine öyle çıktı ama her şey yolunda dedi doktorumuz çok şükür artık uyuyamamak, koca karınla kıpırdayamamak, sıcaklar çok zorlamaya başladı. Kızıma diyorum bak bayram tatili bitsin temmuzun 25i gibi gel ağustosu bekleme şaka bi yana sağlıkla tamamlayalım şu son kalan günlerimizi ve sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza inşallah

Gunaydin. 37+0'ye 11 gun kaldi. Ben gece uyuyabildim. Isin asli o kadar yorgun oluyorum ki siziyorum aksam, oturdugum yerde uyuklamaya basliyorum. Uyuyamayanlara aksam yuruyusu tavsiye ediyorum. Valla ise yariyor bak.
P -Puffin- ben de her gun boyle basari hikayeleri okuyup kendimi gaza getiriyorum. Sag ol.

Günaydın, bugün aç ve enerjisiz uyandım bende. Alarmı kapattım hazırlanacaktım yürüyecek halim yok ve muzlu süt diyerek uyandım dün CipisS bahsedince buzluktaki muzları düşünerek uyumuştum sabahın 6buçuğunda muzlu süt yaptım blenderla iyi geldi işyerine de yazdım bugün rahatsızım evden çalışacağım diye

Hahah ben de ac uyandim. Geri uyuyamadim. Kahvalti hazirlamaya da usendim kalkip sutle cikolatali gevreklerden yedim. Sonra da gunesin dogusunu izledim. What a nice day

Eklentiler

• 20220706_063331.webp
    96,5 KB · Görüntüleme: 66
Hahah ben de ac uyandim. Geri uyuyamadim. Kahvalti hazirlamaya da usendim kalkip sutle cikolatali gevreklerden yedim. Sonra da gunesin dogusunu izledim. What a nice day
İyi yapmışsın :) Şimdi aklıma geldi keşke içmeseydim o sütü hazır evdeyken asm ye gidip kan verirdim tahliller aradan çıkardı Neyse idrar için giderim yada tokum diyim ona göre hangi tahlilleri yapıyorlarsa. Ama hala açım, dün erken yemiştim kötü yaptı beni.

Ayy bende 35ten sonra birakayim o zaman
Magnorm zaten bi halta yaramiyor bacim
Ben doktoruma özellikle söyledim çok ağrım oluyor diye dayanacaksin dedi Doğumu geciktiriyor diyince ilk çocuğunu 42. Haftada doğurmuş bu anneyi can evinden vurdu
Ayy bende birakicam artik muz maden suyu diyerek gideriz
Kiz niye vazgectin kii iphone 11 i kaptın nasilsa
Manzara mükooo uçan böcekler geldi aklima

Evet canım gündüzleri de aktif ama geceleri asla uyumuyor uyutmuyorda

Sağol canım aynen işime yaradı bu durum aynen benimkide zıplıyor benide zıplatıyor bende öyle duşa girdiğimin haddi hesabı yok klima devamlı açık ama klima altında bile su gibi oluyorum devamlı.

Ben de alıntı yaptım bikaç şey yazıp yazıp sildim sonra.. Neyse dedim yorum yapmıyorum bi faydası olmayacak olamayacak.. Çok üzücü
Aynen öyle. O yüzden bende pek yorum yapmıyorum.
aşırı mide yanmasından uyuyamıyorum resmen yatamıyorum
Geçmiş olsun Çok şükür bi mide yanmam yok. O da olsaydı zaten napardım bilmiyorum. Süt çok iyi geliyor akşamları yatmadan önce falan iç. Hahah bende bugün ilk defa deliksiz uyumuşum ya. Normalde katılırdım size gece gece lakin misler gibi uyumuşum devlet hiç bir şeyine doğru düzgün bakmıyor zaten. Bazen pişman oluyorum devleti tercih ettiğim için. Doğum videoları falan izleyip sonra temmuz ayı doğuranları okuyorum. Heycan basıyor beni. demeyin tatlı bence de. Eşime dün diyorum şu koltuğa bal dök onu bile yerim. O seviye de canım tatlı istiyor. O kadar uzak kaldım ki şekerden anlatamam.

Çok geçmiş olsun canım bu terleme olayı bende de başladı. Hatta geçen yazdım klimayı açtığımız halde terliyorum sıcak basıyor. Benim kız şükür geceleri uyuyor. Gündüzleri de belli saatleri var. Ama dün çok az hareket etti. Bakalım bugün de bi takip edeyim
Başlasın başlasın ben kendimi çok adapte ettim temmuzun 20 sine. Aşırı odaklıyım. Tüm enerjimi o tarihe yönlendiriyorum 37 hafta olacak. Yeter bence. Eğer doğmazsa en geç 38 olsun
Hahah Allah seni ay pek güzel oluyor ama serin serin. Akşam içebilsem bardak bardak içerim
Ayy bende 35ten sonra birakayim o zaman

Magnorm zaten bi halta yaramiyor bacim

Ayy bende birakicam artik muz maden suyu diyerek gideriz

Kiz niye vazgectin kii iphone 11 i kaptın nasilsa

Manzara mükooo uçan böcekler geldi aklima
Allah Allah sankim bende işe yarıuordu.

Onda tek çesit magnezyum varmis kramplara vs iyi gelen türü yokmuş karsi komsum eczaci da o soyledi bende kullandim bi paket ilk zamanlarda sonra bebek buyuyunce etki etmemeye basladi oceana basladim sonra

Onda tek çesit magnezyum varmis kramplara vs iyi gelen türü yokmuş karsi komsum eczaci da o soyledi bende kullandim bi paket ilk zamanlarda sonra bebek buyuyunce etki etmemeye basladi oceana basladim sonra
En son 29. Haftada kullanmıştım zaten. Bırakalı çok oldu mahnezyumu. Soda ile idare ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…